Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és még 1 lehetõleg illeszkedjena fejléd színéhez vagy menjen át
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Bármelyik fejlécre stimmelhet amelyik normális szín (tehát nem rózsaszín pl.) És ne legyen a sötét szürke, mert unom, hogy mindenkinek olyan.
Ha valaki megcsinálná köszönöm!
---Ger----

Olyasmit kellene összehozni kb. mint a mostani logóm, csak annyi különbséggel, hogy a BMW "angle eye" vílágítson hosszabb ideig majd aludjon el. A felirat (Daniel BMW) olyan elrendezésben, hogy látszódjon a lámpa. Elõre is köszönöm! (nem VIP logó)
Kép:

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Szeretném ha valaki csinálna nekem egy logót mert én kicsit kétbalkezes vagoyk vagyis nemértek hozzá😄
Szeretném ha valaki a foxpal nevet és ezt a képet logóvá formálná ^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
1.) Ez egyáltalán nem igaz.
2.) Utálom, ha "kivételeznek" velem mind pozitív, mind negatív irányban.
3.) MI A F@SZÉRT KÉRSZ PÁR NAPONTA ÚJ LOGÓT? Ez arra enged következtetni, hogy nem tetszik a munkám, mégis mindig engem istenítesz. Rohadt sok értelme van ám.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Szeretnék kérni 1 olyan logot aminek a bal oldalán van 1 kép (ott van a szövegen alatt) és a másik oldalon pedig villogó névként kiirva hogy "di Santo" Köszönöm elõre is az elkészitõnek!

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
Bocs

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
nincs mese, az emberek nem értik meg, nem veszik a fáradtságot hogy elolvassák a kurva bannert, amit sztem egyébként ki is vehetnénk, tök felesleges.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
látszik te nem vagy jó matekos,nem tudsz 5-ig se számolni,mert kurva banner 5. pontja,ami nem viccnek vagy dísznek van odarakva..
GTFO
1.Kérdeztem?
2.Menj inkább a számoljuk ki az egyenletet topicba ha ilyen jó matekos vagy
na elõre is bocs
vagy valamilyen brazilos foci félét <#miaz>#miaz><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO