Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A logó bal oldalán legyen a feje és az animáció olyan legyen hogy sorba jöjjenek be rajta a betûk.Az legyen ráírva hogy Sean!köszönöm(Ne legyen fekete-fehér logó)
Jamaica a Jamaicaiaké.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Tudna valaki nekem egy x-men orogins logóprofilt csinálni, saját nevem helyett jelenjen meg, s valahogy bevésni a Logan nevet a logóba. Wolverine legyen rajta a karmaival. Rátok bízom.
kösz elõre is.
Na mindegy is, nem érted, hogy mit akarok mondani, úgyhogy én itt befejeztem a flémet.
Nem tudom te milyen gyakorlásra gondoltál.
A házigazdát pedig nem szoktam látni errefelé...
Majd ha a házigazda azt mondja, elmegyek.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Majd nem fog.
#78394?
Nincs valami ötleted? Te olyan kreatív vagy! Persze továbbra se sietõs, mert én mint mindig ráérek. Elég hosszú és unalmas ez az élet!
Üdv.
---Ger----
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
@ #78377:

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Valaki csinálna nekem egy 120x20 -as mozgó avatar -t H©Re$z™ felírattal <#confused>#confused>
Köszönöm elõre is mesterek.
<#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Egyébként:
(ugyan nem ezüst&fehér betûk, de szerintem illik a háttérhez)
Mi equipo favorito: Real Madrid

ezek alapján.
Rátokbízom mit használtok fel belõle, az átmenet ne foglaljon el sok helyet, de legyen, ha szépen megtudjátok oldani átmenet nélkül, úgyis jó! köszi elõreis
http://www.tenke.hu
Ha lesz egy kis ideje valakinek!
ilyen villámlós logot nem csinálna nekem háttérszínre igazítva? (VIP est)
erre.
vagy erre..
Köszönöm!
Itt egy villámos kép is:
(Miattam ne siessetek semmivel, nagyon ráérõs vagyok! 😊 )
Sziasztok!
---Ger----