Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kérek egy pici logót. A kérés, hogy a nevem legyen rajta, szép legyen de valami nagyon egyszerû,animáció nem kell. Képet se linkelek.
anno 1987
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
köszönöm szépen:)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A ghost recon betûibõl a Simon nevet gondoltam megalkotni:)
és az abban lévõ O betûben forogna a koponya...
Megköszönöm ha még finomítanád picit....
I met God. She's black

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Tehát a Simon vezetéknevet szeretnám kérni az alább belinkelt betûtípussal.
Az O betûben legyen benne ugyanúgy a koponya és ha technikailag megoldható akkor foroghatna is a függõleges tengelye körül.
Minta
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Szeretném frissíteni a logomat. Ezzel a betûtípussal szeretném ezt a feliratot: R3DM0NK3Y. (Az O itt nulla). Valamint vagy full fekete legyen a felirat vagy fehér vastag fekete körvonallal. Valamint a betük a logo alsó élén "üljenek".
Valamint ez a kép legyen a 150*25-ös logo jobb oldalán, pls
Bal oldalon a fenti felirat jöjjön be, olyan effekttel mintha betûnként ütném be.
Mivel, hogy eddig fekete-fehér a kép, a fehér háttér helyébe szeretném az angol zászlót, de ilyen árbóc meg ilyenek ne látszódjanak. Gyûrõdések ilyesmi igen. Nem kell az egész kép csak a lényeg.
Elõre is nagyon szépen köszönöm.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Egy lógót szeretnék kérni VIP méretben, szürke átmenettel vagy kerettel.
Képek: kép1, kép2, kép3. A képek közül lehet mind is, vagy csak 1, tökmindegy, a lényeg az animáció. A nevem pedig úgy kellene hogy ki íródik hogy Ferrari majd az i ott marad, elkezd forogni a Ferrari felirat és Szabi lesz belõle. Remélem nem nehéz feladat. Elõre is köszi :)
I met God. She's black
ezekbõl a képekbõl szeretnék egy VIP méretû logót, ha lehet animációs legyen ,Köszönöm .

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szeretnék kérni egy 150*25-ös logót. Háttérnek brit zászlót szeretnék rajta ezzel a felirattal: BURG3R. Effektnek meg mondjuk hogy betûnként jöjjön be a szöveg vagy bármi faint elfogadok. Elõre is köszönöm.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
alapilér egy napsütõte hátér ami átcsap sötétcségre és egy sárkány megégeti a tûzokádóval de élethû legyen mintha igazából kiégetné a képernyõt aztán valaki elkezd kereszteket dobálózni a képernyõhöz, de olyan 3d szerû legywen mintha kiesne a monitórból!
És akkor megjelenik a következõ felirat: nestea
kösztesó
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kérhetnék egy 120x20 méretû logot ebbõl a képbõl?
"McKay" Névvel ellátva, ízlés szerint animálva :)
elõre is köszi
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Nekem lenne egy kész logóm,
És ezt szeretném valami animációval feldobni, de én hülye vagyok hozzá. :( Valaki esetleg megtudná oldani, hogy a nevem jobbról "becsússzon", esetleg csak simán megjelenjen, vagy remegjen?
Elõre is köszi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ebbõl a képbõl kellene egy logó 120*20 méretben a név legyen rajta "EM" (idézõ jelek nélkül) és valami karcolt betütipussal
elöre is köszönöm
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30