Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Köszi, jó lett. (:

anno 1987

nyuny01
Köszi,már javítottam! ;)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Maximus4
<#eljen>

elírtad a nevét

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nyuny01
?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

jhetedikj
Mélyen tisztelt Photoshop Mesterek!

Kérek egy pici logót. A kérés, hogy a nevem legyen rajta, szép legyen de valami nagyon egyszerû,animáció nem kell. Képet se linkelek.

anno 1987

nyuny01
Szívesen és bocs az elõzõért tényleg nem lett a legjobb!A mostaniban pedig nem az O betûbe raktam a koponyát mert akkor kivehetetlen lett volna!

Szia ma reggel bekapcsolom a gépet és itt figyel a várt logo, szuper lett
köszönöm szépen:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

nyuny01
?

Köszönöm a fáradságodat de nem pont erre gondoltam...
A ghost recon betûibõl a Simon nevet gondoltam megalkotni:)
és az abban lévõ O betûben forogna a koponya...

Megköszönöm ha még finomítanád picit....

Asselm
Nem genyóságból mondom, de csináltál már te ettõl jobbat is... sorry<#vigyor5>
nyuny01
?

.. szívesen
szabii98
whoo köszönöm ! <#eljen><#worship> gyönyörû lett :)

I met God. She's black

?? _
kevin353
Mirõl lenne szó?

| Email: [email protected] |

Bl1ND
Akire számíthatok, hogy egy kicsit photoshopkodjon nekem, az privátba irjon már rám vagy jelezzen itt, legyenszíves valaki.

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

Én balga, elfelejtettem megköszönni:)

Sziasztok, szeretnék élni a lehetõséggel és egy új logót kérni.
Tehát a Simon vezetéknevet szeretnám kérni az alább belinkelt betûtípussal.
Az O betûben legyen benne ugyanúgy a koponya és ha technikailag megoldható akkor foroghatna is a függõleges tengelye körül.
Minta

kevin353
Nincs mit!<#wave>

redmonk
Ez nagyon komolyan lett. Ezer köszönet és hála. ;) <#eljen><#taps><#worship>

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

kevin353

-
-

redmonk
Hello,

Szeretném frissíteni a logomat. Ezzel a betûtípussal szeretném ezt a feliratot: R3DM0NK3Y. (Az O itt nulla). Valamint vagy full fekete legyen a felirat vagy fehér vastag fekete körvonallal. Valamint a betük a logo alsó élén "üljenek".

Valamint ez a kép legyen a 150*25-ös logo jobb oldalán, pls

Bal oldalon a fenti felirat jöjjön be, olyan effekttel mintha betûnként ütném be.

Mivel, hogy eddig fekete-fehér a kép, a fehér háttér helyébe szeretném az angol zászlót, de ilyen árbóc meg ilyenek ne látszódjanak. Gyûrõdések ilyesmi igen. Nem kell az egész kép csak a lényeg.

Elõre is nagyon szépen köszönöm.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

szabii98
Helóak.
Egy lógót szeretnék kérni VIP méretben, szürke átmenettel vagy kerettel.
Képek: kép1, kép2, kép3. A képek közül lehet mind is, vagy csak 1, tökmindegy, a lényeg az animáció. A nevem pedig úgy kellene hogy ki íródik hogy Ferrari majd az i ott marad, elkezd forogni a Ferrari felirat és Szabi lesz belõle. Remélem nem nehéz feladat. Elõre is köszi :)

I met God. She's black

Bogdogege
Sziasztok
ezekbõl a képekbõl szeretnék egy VIP méretû logót, ha lehet animációs legyen ,Köszönöm .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Sziasztok!
Ebbõl szeretnék egy VIP logót..az animáció mindegy,amit csak ki tudtok hozni belõle:)
Vagy ebbõl,ezt viszont úgy gondoltam,hogy valami sötétebb háttér,világít a lámpa és ahogy néz el jobbra,úgy megvilágítja a nevemet.
A név pedig: Szomszéd

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

nyuny01
Szívesen! :)

burg3r
Nagyszerû, kiváló. Nagyon szépen köszönöm.<#worship><#eljen>

nyuny01
?

burg3r
WOA. Nem semmi, nagyon jó lett. Nem szeretnék pofátlan lenni, csak annyit megtennél, hogy nagyobbra veszed a betûket és fehérben? Akkor talán jobban látszik.

ressy14
szép lett, gratu! <#eljen>

Dum spiro, spero.

nyuny01
?

burg3r
Ilyen vagy ehhez hasonló betûtípussal szeretném kérni.

bocs a dupla postért

burg3r
Sziasztok

Szeretnék kérni egy 150*25-ös logót. Háttérnek brit zászlót szeretnék rajta ezzel a felirattal: BURG3R. Effektnek meg mondjuk hogy betûnként jöjjön be a szöveg vagy bármi faint elfogadok. Elõre is köszönöm.

Terensz
Az minek neked kocsis? Ban alatt úgysem lehet logód.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

halikaigazából egy új logót szeretnék rendelni a szalonból minek elképzelése léttén a következõ szempontik szerint érvel
alapilér egy napsütõte hátér ami átcsap sötétcségre és egy sárkány megégeti a tûzokádóval de élethû legyen mintha igazából kiégetné a képernyõt aztán valaki elkezd kereszteket dobálózni a képernyõhöz, de olyan 3d szerû legywen mintha kiesne a monitórból!
És akkor megjelenik a következõ felirat: nestea

kösztesó
..nm
Kongy
Tökéletes. Köszönöm szépen! <#taps><#worship>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

andrew1988
Sziasztok!

Kérhetnék egy 120x20 méretû logot ebbõl a képbõl?

"McKay" Névvel ellátva, ízlés szerint animálva :)

elõre is köszi

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

thomson002
Jó lett ! <#eljen><#eljen>

http://indafoto.hu/Thomson

?? _
Kongy
Sziasztok.

Nekem lenne egy kész logóm,

És ezt szeretném valami animációval feldobni, de én hülye vagyok hozzá. :( Valaki esetleg megtudná oldani, hogy a nevem jobbról "becsússzon", esetleg csak simán megjelenjen, vagy remegjen?

Elõre is köszi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

itamragy
Kiváló!
Köszönöm.<#worship>

Egyszer fenn, Egyszer lent.

hungary27
?

itamragy
http://counterzone.ucoz.com/CSS_Pro_bigcopy.jpg
ebbõl a képbõl kellene egy logó 120*20 méretben a név legyen rajta "EM" (idézõ jelek nélkül) és valami karcolt betütipussal
elöre is köszönöm

Egyszer fenn, Egyszer lent.

morcosqtya
nm.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

.. szívesen
Danyi95
uhh, köszi! :D:D NAGYON NAGY! <#worship><#worship>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

..most nézem 21 20 - kor a COOL - on.
köszi, .. majd ha tetszik a leendõ tulajnak is
Gordon Gekko
Ismét mesteri. O.O