97770

Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
?
Szűkös 8kb miatt csak ezt sikerült! -
Sziasztok , mivel előző logómat összerakni nem sikeredett a szokatlan téma miatt , ezért szeretnék egy logót kérni normál méretben : a megoldás szebi logójáthoz hasonló mint miakor az F1 autoról a kép változik csak én egy fehér háttéren 3 karaktert szeretnék hogy váltakozzon vagy valami hasonlót
1. Render képek
2. Ez is .
3. itt is.
de ezenfelül bármilyen megoldást elfogadok bármelyik képről ,
munkátok és időtök előre is köszönöm ! :) -
:DDDDDD -
Off/
Topiktól függetlenül. Ha abban hiszel, hogy veszteni fogsz akkor is győzni fogsz ? :D
On/ -
a nevet még oda lehet írni? de am faja lesz -
-
-
Üdv Mesterek! ebből a képből szeretnék egy logót a nevemmel valami kis animáció is bele fér :D Kösz előre is!! -
Szerintem inkább a nick nevedben az i betűt cseréld ki a betűre.
-
-
-
ja és az adminok és lecsaptak a lecsóra :D -
Te nagyon egyszerű, addig oké, hogy mi tudjuk, de a másik 330 ezer fórumozó nem... -
csorecsintó csabival nem szórakoztok -
miért olyan kurva nehéz felfogni hogy nem ahználja a kibaszott logót akkor használom én.
mást használ
majd kitörlöm a nyamvatt nevét oszt kész -
Téged is 
Asszem amúgy mintha lenne ilyen szabály is, hogy más azonosságával való szórakozás bant von maga után ?:/ -
Háh,asszem nekünk is van hasonlóság ;) -
BAN. -
Hát ilyet se hallottam még... -
És az nem zavar, hogy egy másik felhasználó nevét és így sokak számára a személyazonosságát hordod ? -
fasza lett.
A szürkét használom, tietek a többi, mert látom a gazdája jelenleg nem használja na én lecsapok a lecsóra.
csöcs. -
nagyon jók köszi szépen :)
hamarosan lejár a vipem nem fogom többet fizetni és akkor használatba veszem őket
-
[Bocsánat a sok szemetelésért!] -
3 apróbb változtatás:
[Akárkinek, akinek logót készítettem privátban írhat ha valami apróbb változtatásra lenne szüksége APRÓBB!! mást hátter, más színárnyalat stb. ilyenek!] -
királymód köszi, de annyit tudsz még rajta módosítani, hogy a gear szó is középen legyen a tommy alatt? :) -
Csak így fértem el szépen! -
Narusco #96261 köszönöm szépen :) -
-
Narusco #96259 üdv
szeretnék kérni én is egy logót, 120 x 20-as méretben:
ez a loogo kéne bele bal oldalra, kicsit elforgatva legyen alaphelyzetben , mondjuk ugy 45 fokkal. körvonala egy kicsit csillogjon fehér/sárgával. effektnek az kéne, hogy megrázkódik mondjuk 2mp-nként egy kicsit.
http://images.paraorkut.com/img/pics/images/b/boston_bruins_logo-12940.jpg
a háttér is valami ilyen sárgás legyen, fekete árnyalatokkal.
feliratnak ez kéne a logo mellé jobbra: narusco (igy, kis betükkel végig)
ezzel a fonttal szeretném kérni, fekete szinnel:
http://www.dafont.com/chocolate-box.font -
hali, egy ugyanolyan logót szeretnék kérni mint a mostani csak 120x20as méretben
kép hozzá:
http://imagerz.com/QEETCUtvAwMGX1pJFgVR
köszi előre is -
óóó, egyik jobb mint a másik, köszönöm! :)
Egyelőre a #96256-est fogom használni, de a másikat is lementem, tartaléknak :)
Köszönöm a munkátokat! -
?
-
?
-
Drága jó mesterek!
Frissíteném a VIP logómat a következő elképzelések szerint:
-A fejlécszín a jelenlegi maradna
-Mindenképp szeretném, ha a logo egybeolvadna a fejléccel
-Az alapanyagul szolgáló kép ő lenne: katt
-Az alapötlet, amin el kéne indulni: három dolgot szeretnék mindenféleképpen: alapból a logo is ugyanolyan lenne mint a kép, azzal a különbséggel, hogy mivel az egész nem fér bele, csak a fejek (Yorick és a három ghoul) lennének benne, ehhez hasonló dizájnban, Yorick mellett két oldalt/mögötte. Háttérszínnek mehet valami sötétes, de ne legyen totál fekete, inkább valami átmenet.
Az utolsó kitétel annyi, hogy jobb oldalt legyen ott a nevemből annyi, hogy Capello, valami olvasható, nem túl egyszerű de nem is giccses betűtípussal.
Animáció nem kötelező, de ha valami pofás megidéző effektust be tudtok alkotni mondjuk a két szélen lévő ghoulra, az isteni lenne.
Tudom, tudom, sok az igény, ha nagyon nincs ötlet, akkor persze bármilyen igényes alkotás elfogadható :) :P Előre is köszönöm! -
isss #96253 .. szívesen -
Nice (Y) :) -
Szép munka..
-
Szupper! 
Nagyon szépen köszönöm!
-
Nagyon klassz lett szerintem. 
Ügyes vagy.
-
isss #96248 
..bocs a név miatt.. __