Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Akkor mind1, más ötletem nincs.:D
Az a baj a mostanival, hogy már elég régi és már kicsit uncsi.
Na de ez van, akkor marad ez, és köszi, hogy próbálkoztál.;)
Úgy hogy a lámpája világítson úgy mint a WVfan nevü felhasználónak lévõ logójában szereplõ WV-nek....és mellé legyen írva hogy Potyka03,a színezést,betû vatagságot,stb...-t rátok bízom :)
Elösször is azt szeretném megkérdezni hogy ezt meglehet-e animálni úgy hogy az úton jön....errõl a képrõl lenne szó: EZ
Ha igen,akkor megvalósítható-e logóként(nem VIP-s)és akkor mellé legyen az írva hogy Potyka03,de ha ez nem lehetséges akkor nem muszáj kiírni azt :)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Normál logó szeretnék kérni ebbõl a képbõl ha lehetséges:
Bal szélére a fórum nevemet vagy ahova jól elfér be tudnátok tenni?
Spirito Juve!
Én próbálkoztam,de sajnos sokat kitakar a keret!Ha pedig jobban lekicsinyítem akkor nem a legszebb!
Amúgy a logód még mindig ütõs!Szerintem... :)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót Tomi névvel.
És ebbõl a képbõl!
Elõre is köszönöm szépen!
szeretnék egy új logót ebbõl a képbõl kép
a nevem pedig narancsárgával vagy sárgával vagy amivel jól mutat legyen a jobb szélére beleírva ha lehet köszi:)

Szeretnék kérni egy sima 120x20-as logot, Shade felirattal úgy mint itt a felirat elõre is köszi!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Valamelyik mesterember segítségét szeretném kérni egy 120*20-as logó elkészítésében.
KÉP
A lényeg a logón a Soldier és az olvasható "Maggots!!!" írás lenne. Ha a class token ráfér az is jöhet de amúgy nem lényeg.
Elõre is köszönöm!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Jártam már én is így... ezért be se zárom a PS-t hajnali kettõig.. úgyis kérnek valami változtatást..
:)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
?? .. V43 1105 vs FAZER
Az egy másik dolog, hogy nagy eséllyel senki nem szólítja majd a nicknevén.. :)
De ez már nem a mi gondunk..

Kérni szeretnék, egy 120*20-as logót, ebbõl a képbõl legyen :
KÉP
Legyen rajta a nevem valami egyszerû, letisztult betûtípussal.. Elõre is köszönöm!<#wave>#wave>
Majd megszokom.. :)
Köszi!
Meggyógyult a PS ?
Holnap be is allitom,csak nem vagyok gepkozelben:S
!Forza Ferrari!
Képfeltöltés gomb
fájl feltölt
a kiadott IMG tag-ek közé rakott linket pedig beilleszted a hozzászólásodnál a szövegdobozba...
Vagy nem értem mi másra gondolhatsz.. Nem szúrtál még be soha képet postba fórumon?
Itt vannak ezek a barátságos gombok, tessék használni!.. :)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !