Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a képbõl: Kép
és szeretném ha rá lenne bigyeztve külön az, hogy R10 és kicsit kisebbe az hogy Hala Madrid! :D köszi elõre is!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.
Erre:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Fõállású Ninja
A múltkori autós logót sem vitte el a gazdája...
Soha,akkor inkább új rendszer ha mástól nem attól megjavulna!Egyébként mûködik már,csak valamitõl befáradt!Na de nem szemetelek már ennyit,inkább várom a logókat!
Te is összeüthetnél valamit néha néha! :)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
<sigh..> Akkor marad a Paint..
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Közben futott a Ps, mikor Bogdogege írt akkor akartam javítani a logót meg menteni a psd-t!Nem szokott vele gond lenni,ezért meglepõdtem picit hogy nem akart felébredni a Ps.
Ezentúl megfogadom a tanácsod és a sebességen is alakítok majd! ;)
Margit! Hááát noooooormális? :)
A logó rohadt jó, 9/10, csak Breki a békát kellene felpörgetni egy kis kólával vagy koffeintablettával (ha az animációnál az elbújást felgyorsítod, míg a felbukkanást hagyod ilyen sebességgel akkor életszerûbb és mókásabb, próbáld csak ki!
Próbáld csak ki!) <#hawaii>#hawaii>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szívesen amúgy! :)
köszi szépen isten vagy.<#wave>#wave><#puszi>#puszi>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
Kérnék egy logo-t 120x20 -as normál méretbe.
Elõre is kösz!
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
Szeretnék egy logót kérni mivel nagyon régóta van ez...:P Egy normál méretü kéne.Ebbõl a képbõl
:) Semmi okosság :P
haly kérhetnék ezzel a képpel egy logót ? név :mikke többi eytrát a készítõre bízom <#vigyor>#vigyor>
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
| Email: [email protected] |

к.ιηтнуα.
Kérnék szépen egy normál méretû logot ebbõl a képbõl. Ha lehet valahogy mozogjon, és a szöveg pedig a nevem röviden: "TUB"
U.I. Ha jobb képet találnak a készítõk, azt se bánom, csak Oggy and the Cockroaches-es legyen.
Köszönöm szépen <#worship>#worship>
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

Szeretnék kérni egy 120*20-as logót ebbõl a képbõl névvel vagy név nélkül, tök mind1, ha névvel akkor Tomi névvel.
Elõre is köszi!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯