Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
?
#96054: Köszönöm ! Azért csináltam lassabbra, hogy 1 kicsit bánatos beütése legyen, de ha nem jön be a megrendelõnek majd módosítom.
http://indafoto.hu/Thomson
Zayl felirattal tudna nekem valaki logot készíteni?
jó lenne valami mozgó+1kis Gothic ból valami!
naogyon thx elöre is!(8kb os ba ha lehetne)
Köszönöm!
Bocs ha sokat variálok
Szeretnék egy 120x20-as logót kérni.
Az elképzelésem a következõ lenne:
Legyen egy 1 pixxeles vékony fehér kerete a logónak vagy ez lehet világosabb átlátszó keret is. A logó háttere ez a kép lenne úgy, hogy a címer jól látható legyen a bal oldalon. Nem muszáj a teljes címernek kiférnie, kilóghat egy picit balra, elég ha egy részlet látszódik, de ha az is belefér a méretbe, hogy mozogjon le-fel vmi kis effekttel akkor annak is örülnék.
A logó jobb oldalára három ferde aranyozott színû csíkozást szeretnék 2 pixxel szélesen, 60°-ban jobbra döntötten.
A címer és a csíkozás közzé fehér színnel (de nem az a tiszta fehérrel, hanem picit árnyaltabban) a nevemet: Slick
A betûtípus pedig ez lenne
Nem tom mennyire fér bele 8 kb-ba még, de egy plusz Layeren, ami a Címeren meg az arany csíkozáson felül van, egy halvány fehér áttlátszó szövegként az egész logót nagyságát lefedõ Real Madrid szöveg lenne még. Erre jönne rá még a nevem, tehát azt nem fedné le.
Ehhez pedig ez a betûtípus kellene!
Ha valaki próbálkozik vele megköszönöm, de ha mégse fér bele a 8kbytba akkor elõfizetek VIP-re.
Elõre is köszönöm!
| Email: [email protected] |
Külön köszönet a gyorsaságodért, és a remek animációért! :)
Szeretnék kérni tõletek egy logót, ilyesmi legyen mint ez csak "modernebbre" :)
kap tõlem egy puszit aki megcsinálja még ma :D
na jó csak vicc volt :)
[/cserf][/fülünyúl]
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szeretnék kérni egy új VIP méretû logót, ebbõl a képbõl:
A boxkesztyû és az arc legyen benne, a színkombináció maradhat, ezzel a sárgással-fehér háttérrel, csak valahogy harmonizáljon a mostani lécszínemmel. A nevem nem kell rá, szóval nyugodtan használjátok ki a teret! :)Esetleg valami effekt is lehet benne, ha van ihlet.
Elõre is köszönöm a munkátokat!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szeretnék egy 150×25-ös logót kérni, annyi kritériummal, hogy ez a kép legyen benne, és mozogjon fel-le, nick név nem szükséges, de ha van rá jó ötlet, és belefér, akkor mehet rá, meg hát keret.. de ez evidens :)
elõre is köszi :)
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.
#96024:
V1:
V2:

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
kéne a fejlécem elejére utána nevem(7131)feketével döntve úgy h picit remegjen és ha kérhetném olvadjon össze a fejlécem szinével. vagmafia.com
Kicsivel lassabb:

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Tudna nekem valaki csinálni egy VIP logót? Ezzel a képpel kellene...
Elõre is köszönöm!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Fõállású Ninja