Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Egy olyan kérésem lenne hogy van nekem a mostani logóm. Hasonlót szeretnék ugyanebben a VIP méretben és színben is. Konkrétan olyanra gondolok mint amilyen a #85667-es HSZ-ben van, és abból is a legelsõ.
Névnek ugyanez a DIESEL DOG lenne...
Köszönöm!
el is takarodhatsz ennyi erõvel
RaMy: Az a suttyó gyerek feltörte a regemet, még mielõtt félre értenéd..
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
a szóban forgó képek szerintem is szarok lettek, márpedig én kértem ergo az én véleményem számít. pont. (iceman mondom, tiednek a szinei jók lettek volna ha kicsit fantáziadúsabb lenne 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
0.5s
1.0s
1.5s
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ilyen emberektõl kéne megvonni a civilizációt örökre (bármilyen módon). Ha gusztustalan patkány vagy egy fórumon, milyen lehetsz az életben?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
MSN: [email protected]
(iceman: ez most dicséret volt ha nem úgy hangzott volna 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
gyakoroljatok még, de ne logokészítést..
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
A weblap készülőben/HighwayPictures
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"