Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
?<#idiota>#idiota>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
majd holnap esetleg
ramy nekem vhogy egy néger ürge jut eszembe a névrõl (sliders lehet nagyon megmaradt bennem)<#idiota>#idiota>
logóügyben nemtudsz vmit összerakni nekem? 😊
Nem veszed ki belõle hogy mi a rák van a képen mer csak ilyen kockás takony...
ez kéne...villógósra...és hogy villogjon fekete alapon fehéren a kishanczurKérnék egy logót:
Egy Dodge Challenger felirat kéne és az alábbi kép:
Köszönöm!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
megörvendtem amikor megtaláltam ezt a topikot.. mert már rég vágyom egy jo logora..
nos..
ez a daf kéne benne legyen a logoba.. s ha lehet ugy h pillogtasson a fényszorója.. majd mellett legyen a Macho man név.
Elõre is köszönöm..
itt hagyok egy msn címet is.. könnyebb értesíteni h kész...
[email protected]
Sziasztok!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Erre most itt a sok traktorbuzi és kezdem hülyén érezni magam hogy én nem szeretem a traktorokat <#idiota>#idiota>
Én nekem ezt kellene megcsinálni úgy,hogy villogjon pirosban ez: Marko952-MTZ
De 120x20-asra.
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
értem,hogy nem lehet de azért is írtam,hogy valami ahhoz hasonlót se lehet készíteni?(mondom ha animálva nem lehet akkor legalább vmi kép félét?
ezaz
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
3 napja kértem itt egy logót, de még nemválalta el senki.
Ugyan azt kérném hogy csináljátok meg lécci, még sosem kértem itt logót.
ezek alapjánk kérném:
Elõre is köszike<#worship>#worship>
MSN: [email protected]
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
bocsi
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
ha megoldható akkor én is szeretnék egy olyan logót kérni mint ami a #85667-es hsz-ben van,abból is a harmadikat A méret és a színvilág az maradjon ugyan olyan mint a mostanin
(ígérem hogy egy ideig nem kérek többet)<#vigyor5>#vigyor5>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Köszönöm.

Nagyon köszönöm! 😊