Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#85631: király.kösz
#85625: :L Kössz 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
énis szeretnék most egy logót kérni, kivételesen nemVIP, vmi szép sötétes színkombináció, egyetlen kérés h ezzela betûtípussal legyen kiírva h waren, és átmenetes legyen ebbe az alap kék fejlécbe(mozillát használok). vmi dizájnosat, szépet, lehet animált is
elõre is htxvm :>
DFTBA ಠ_ಠ
Ebbõl a képbõl kaphatnék egy faja logót??
Legyen benn a nevem hogy vajo és ne illeszkedjen fejléchez.és VIP
köszi.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szeretnék kérni egy logót Töki névvel és evvel a képpel:
Köszönöm!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
mondjuk ha még nemszólok késõn, fel is lehetne még valamivel dobni.
nemtudom hogy, valamiféle háttér vagy nemtudom, ebbe ti vagytok a profik<#vigyor2>#vigyor2>
MSN: [email protected]
elképesztõ mien logókat tudtok összehozni pár óra alatt, le a kalappal!
szeretnék titeket megkérdni, hogy csináljatok nekem is 1 logót, mert én nemsûrûn értek hozzá...
valami ilyesmire gondoltam:
Csak KEnJY legyen a kiírás, ha lehet így legyen mozgós a logó mint ez
fekete háttért szeretnék vagy valahogy úgy hogy aztán váltson átt arra a színre amien színû a nevemnek a csíkja,
valahogy fojjon egybe.
150x25-ös legyen
a betûtipust rátokbízom
elõre is nagyon köszönöm!!<#worship>#worship>
MSN: [email protected]

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
szeretnék kérni egy lógót!
Nemtudom olyat lehet-e hogy ugyazt a logót vip méretben és normálban is lehet-e kérni?
egy ilyet szertnék
csak ne supernatural legyen beírva hanem a nevem 😊
Nemtudm ez mennyire nagy kérés?(vagy ha pont ilyet nem lehet akkor valami hasonlót?
Mondjuk ilyen lenne a tökéletes és szépen animálva,de ha nem megy akkor sima képnek is megfelelne.
Én már azt is megköszönöm nektek,hogy elolvassátok a kérésem,ha valaki teljesíti akkor annak meg mégnagyobb köszi jár 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Mondjuk nem én nem értem ezt, én képtelen vagyok akaratlanul hibásan írni...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Fõleg azt, hogy rám pazaroljátok a drága idõtöket. 😊 <#worship>#worship>
Mindegyik nagyon jó lett de az utolsó a legtutibb! 😊 <#vigyor>#vigyor>
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Tessék:

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
am ebbõl a képbõl ne nagyon számíts logora