97770
10798997311270165725.jpg

Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely

Készítsünk logót magunknak!
  • LocalPatriot
    4 acc-om volt, az elmúlt 10 évben.
    Tudom felesleges, de jobbnak találtam, ha van több.
    Régieket már nem használom, csak ez maradt, ezért szerettem volna logót.
    De ismétlem: nincs semmi gond, azt a hsz-t visszaszívom, lehet törölni, stb...

Csak azért mégis dühített a dolog, de túlléptem rajta. Egész életemben sose függtem másoktól, ezek után se fogok.
    Csináltam magamnak egyet, és kész.

Minden jót a továbbiakban!
  • isss
    .. nem akartam hozzászólni, de :
    "Érdekes módon, eddig 4 acc-al szerettem volna logót kérni, egyszer sem kaptam." - nem fogom megérteni, hogy minek valakinek "4 acc".( de hát semmi közöm hozzá )
    "Gondolom csak az ismerősök kapnak logót." - készítettem már egy pár logót ( kisebb, nagyobb megelégedéssel ), de egyik emberkét sem ismertem.
    "Javaslom 9-ik pontnak, ha nem vagy ismerős, talán majd kapsz szánalomból egyet..." - ha már a szabályzat: nagyon sokan a 4- ik pontot rugalmasan kezelve kulturált stílusban pl.: "valami ötlet valakinek erre" stb.., frissítik kérésüket! Ebből sosem volt probléma szerintem .
    #96926- nem a "nyavalygás" tényével van problémám csak a tartalommal !
    #96918 - nm.
  • LocalPatriot
    Direkt egy egyszerűt kértem...:)
    Mind1, nem lényeg már, csináltam magamnak egyet, semmi gond nincsen.
    Bocs a nyavalygásért!
  • Panzeradler #96925
    Miért is lenne jogos a nyavalygásod? Ha olyan logót kérsz ami nem mozgatja meg a készítők a fantáziáját nem fogják megcsinálni. Talán 1x fordult elő, hogy nem csinálták meg amit kértem, változtattam rajta máris kész lett és nem ismerem innen egyik logó készítőt sem
  • LocalPatriot
    Érdekes módon, eddig 4 acc-al szerettem volna logót kérni, egyszer sem kaptam. Jogosan "nyavalygok"...
    Gondolom csak az ismerősök kapnak logót.
    Teljesen mind1, nem fogok nyavalyogni, csinálok magamnak egyet aztán kész.

Javaslom 9-ik pontnak, ha nem vagy ismerős, talán majd kapsz szánalomból egyet...
  • krpsycho
    ^6-os pont

ha megnézed itt se mindenki van fent minden nap online, többen is vannak úgy ahogy Te, mégsem nyavalyog egyik sem.
    van aki 2 hét után , de megkapja és örül neki.
    van aki 3 napon belül megkapja, de 2-3 hét után használja és akkor köszöni meg.

sajnálom, ha Neked ennyi jött le belőle, ezért itt senki semmit kap, teljesen non-profit szinten megy, inkább örülnék, hogy van ilyen, nem pedig az első alkalommal már hisztiznék.
    esetleg akkor érteném meg, ha 6. alkalommal kértél volna valamit és senki nem reagált volna rá, de ilyen is előfordul, olvass csak vissza.

\o
  • LocalPatriot
    Érdekes, másnak 2 nap múlva kész vannak a szép logók, én már kértem volna 10 napja, egy baromi egyszerűt, (ami nekem nem az, nektek igen), és semmi.
    De tudom, nem lehet sírni, nem lehet sürget stb...
    Nem gond, lehet is törölni a hsz-em, itt se voltam.

U.I.: Nehogy valaki a sírásom után csináljon valamit, mert feleslegesen teszi.
  • BoneDragon

Igazából olyan effektre gondoltam, hogy az a kék "tűz" mozog egy kicsit, de látom nem írtam meg. Nem baj így is jó köszönöm. :)
  • krpsycho

most ilyen lett
  • BoneDragon
    Sziasztok!
    Ebből a képből szeretnék kérni egy vip logót. Ha lehetséges akkor egy kis animációt is kérek rá, viszont szöveget nem! Köszi szépen.
  • simonl #96918
    Megkésve bár, de nagyon köszönöm....
  • Tatyla
    de van hogy egy évig semmit nem kérek :)
  • LocalPatriot
    Üdv!

Egy normál méretű, animált logót szeretnék kérni.
    Sima fehér háttér is jó, lényeg, hogy először a "locaLpatrioT" szöveg legyen, utána "XV. Újpalota" szöveg!

Köszönöm előre is!
  • krpsycho
    látom kihasználod az egy hónapot :)
  • Tatyla
    kedves logó mesterek,szeretnék egy Borderlands 2 témájú logót,előre is köszönöm képet nem rakok bízok a tehetségben :)
  • Tommy Fury
    Kész,köszi még egyszer:)
  • isss
    .. na háromból kettő, nem is rossz arány ..nem igazán volt 5let, csak
    annyira nem volt már mozgás a topikban ; - ja és szívesen
  • Tomyh
    Itt vagyok én is az utolsó VIP logóért, #96893-as HSZ az enyém volt csak azt a reget nem használom.Holnap fizetek be az új account-ra és azon fogom használni a logo-t!
    Én is köszönöm,tetszik nekem is!Majd írok ide megmutatni fejléccel milyen:)
  • isss
    .. szívesen, #96906 .. szintén, nm..
  • Lunki88
    Köszi szépen, tetszik! :)
  • Drephis
    utolsó elég jó
  • isss
    .. mivel nincs nagy mocorgás : ?? #96897 __ ; ?? #96896 __ : "A nevem halvány lilás színnel mintha világítana" : ez valahogy nem illet bele...
    ?? #96893 __
  • Bachstein
    Szuper lett, köszönöm a gyors munkát!
  • isss
    ?? __
  • Bachstein
    Normál méretben, ezt kifelejtettem.
  • Bachstein
    Sziasztok!
    Szeretnék egy új logót kérni!
    Alien
    Ezt a képet szeretném logóként, a jobb oldalon megmaradt fekete helyre pedig a "Bachstein" feliratot, betűtípus lényegében bármilyen lehet, csak olvasható legyen. Előre is köszönöm! :)
  • Wreck86
    Sziasztok! Nem tudtam máshova írni a kérésemet, elnézést ha nem jó helyen járok. :(
    2 kis "logót" szeretnék kérni, bár ezek nem igazán logók, hanem kis ismertető címkék. 100*35 a méretük.

1, Battlefield 1942 témájú lenne. Hasonló elrendezéssel mint ez: csak a hátsó képre másik lehetne, valamilyen tankos.
    2, Forgotten Hope (bf1942 modja) Hasonló itt is az elrendezés, ezzel a képpel.

Tudnátok segíteni?

• Asselm
  • hackker
    Online Dollár
  • shaddam
    Üdv logót szeretnék kérni! Hasonlót mint az alattam lévő cimbora. Valahogy a shaddam szerepeljen a logóban, utána meg kegyen ott a kép, vagy ússzon be. Rátok bízom. Vip méret ha kérhetem
    Előre is köszönöm
    kép
  • tigeroo
    sziasztok! szeretnék kérni egy logót,
    a nevem ugyanilyen felirattal mint most, csak jobbra tőle legyen ez a kép EZ

(kérném VIP méretben is pls)

valami ilyesmifélét
  • Lunki88
    Üdv mindenkinek!

Szeretnék kérni egy 120x20-as logót. Ezen kép alapján ha lehetséges: kép1
    Úgy képzeltem el hogy ez a kép lenne az alap amit először látni lehet (esetleg valami villogás effektet lehetne tenni rá), utána beúszna oldalról vagy valami más effekttel a nick nevem.

Köszi előre is ha valaki megcsinálja!
  • ipse
    Sziasztok!

Egy sima 120*20 as logót szeretnék kérni ha esetleg valakinek lenne rá ideje megcsinálni.Ebből a képből képzeltem el a logót.

a 3 összevágott képből a jobb oldali képet képzeltem el a logóra a leány arcát :) a logóra ha kérhetem a nevem is kerüljön rá (Chriss). A nevem halvány lilás színnel mintha világítana vagy hasonlóra képzeltem el.Nem kérek rá animációt de ha valaki úgy gondolja tehet rá :)

Előre is köszönöm ha valaki megcsinálja!:)
  • Tomy Lee
    Név se kell rá!sry a tripla post-ért:/
  • Tomy Lee
    Készítőre bizom mind1 csak jó legyen:)
  • Tomy Lee
    Üdvözletem!
    VIP logot szeretnék úgy,hogy ne homályos legyen,jó lenne ha éles képe lenne a logonak.
    Van 2 képem hozzá annyi még,hogy azok a kábelek ha lehet ne legyenek rajta de ha ott marad hát ott lesz és a sárkányt is rátenni kellene de fekete háttér nélkül(nem baj ha nincas rajta az egész sárkány hanwem csak egy része az is jó)
    kép1 kép2
  • akyyy
    mi van a házidazdával?
  • hnz
    perfect, koszonom szepen
  • Fpocok
    Köszönet isss-nek a remek logóért!
  • krpsycho

vagy