Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★

Ezért pl.én még sosem haragudtam meg és nem is fogok, hisz nem nekem kell használnom.
v2 : __
__ kiégtem..nincs 5 -let.
#96707 __ szívesen
к.ιηтнуα.
(Meg egyebkent is kellett volna kepet linkelnem..sry..)
Na szoval. Ebbol a kepbol szeretnek egy VIP meretu logot. A hajo,meg a nagy kekseg latszodjon,meg valami hozza passzolo betutipussal legyen rajta a nevem. Ha meg belefer valami egyszeru kis animacio azt sem banom! :)
<#worship>#worship>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
_ 
_ 
__ v2 __
?? __ #96697 __

к.ιηтнуα.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én szeretnék kérni egy logót ezzel a képpel, és azzal a felirattal, hogy "Marker"! ::)

Egy 120*20-as logot szeretnek. Elkepzeles nincs,lenyeg hogy legyen benne kek,szurke (esetleg fekete) szin es a nevem. Animacio,stb nem kell.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Errõl van szó!\"
Nem pont témába vágó viszont szükségem lenne egy ps.gurura! Annyiról lenne szó, hogy van pár képem és azokból kellene nekem egy mozaik kép! Valaki esetleg egy ilyet eltudna vállalni, vagy tudna ajánlani valakit? Akár egy szerényebb összeget is feltudok kínálni a munkáért cserébe! Privátban várok válaszokat!
Köszönöm az esetleges segítségeteket, és elnézést az off miatt!
Egy sima logót szeretnék kérni, ebbõl a képbõl. Valami effekt(rázkódás) lehet benne, a készítõre bízom :)
A nevem (Deerhunter) pedig mehetne valami hasonló betûtípussal mint a bal alsó sarokban lévõ felirat. Ha lehet akkor 1-2 mp-re halványodjon/tûnjön el, aztán legyen látható megint :)
Köszönöm szépen elõre is, ha valaki elkészíti!
\"Errõl van szó!\"
Szeretnék egy VIP logót kérni ebbõl.A Manteko írás benne a lényeg.Az a sáv legyen valahogy a logó.
..és ha lehetséges a betûk forogjanak mint a játékgépben és egyszer csak álljanak meg és akkor legyen olvasható,hogy Szomszéd.
Ha nagyon bonyolult akkor sorry:$
Elõre is köszönöm szépen!
к.ιηтнуα.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11