Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy normál logót. Nevem is legyen rajta (Stig). A háttérszín maradhat az eredeti de a végén menjen át a fejléc színébe.
Köszönöm elõre is. 😉
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Amúgy meg, hogy kicsit jobban szemléltessem:
Az én logómból (150x25) kérnék egy 12 MP-set, az hogy nézne már ki?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Olyan kérésem lenne, hogy van egy kis méterû háttérkép amibõl szeretnék egy nagyobb méretût, pontosan 1680x1050 pixel, és természetesen minõségromlás nélkül, mert úgy nekem is megy. Annyi még, hogy fektetve kellene.
Valaki megtudná nekem ezt csinálni? Tudom, hogy nem illik ebbe a témába, de hátha...
Link a képhez!
Elõre is köszönöm!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#96755 _ szívesen
Egy normál méretû logót szeretnék kérni Majestic felirattal, a háttérben meg valami csaj legyen😊
ha animált akkor az szuper lenne, de nem fontos.
Köszönöm elõre is!
A lényeg hogy a szemei mozogjanak és látszódjanak... ha megoldható.
+üveg effekt meg 3 oldalán keret...
Név ne legyen rajta! vagy talán DERPY
Köszi szépen.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
1.Kép
2.kép
A 2. képbõl nem szeretném ha rajta lenne a powered by: interlabs felírat csak az inter ops! meg meg a nevem: GERIIIX
Ha valaki megy csinálja 1000 Köszi!!! <#integet2>#integet2>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Dum spiro, spero.
Lenne egy hihetetlen nagy kérésem:
Egy ehhez hasonló .gif-re lenne szükségem, annyi különbséggel, hogy az EagleSRO online és a SAS jelkép helyett a FuriousSRO név jelenjen meg.😊
Köszönöm elõre is a segítõkész kollégának.😊
?? __

#96745 .. szívesen
Szeretnék kérni egy egyszerû logót valami alap animációval ha megoldható. Ha nem lenne nagy probléme kérném mind 120*20-as és 150*25-ös méretben is, mert nemsoká újra aktiválom a VIP-emet.
Az elképzelésem az lenne hogy egy nagy fordított "K" betû legyen és az alap SG-s kék színnel megegyezõ háttéren. Az animációt rátok bízom, csak férjen bele a max fájlméretbe. 😛
Elõre is köszönöm.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
FAR CRY 3-as normál méretû logót szeretnék csináltatni.
kép1
kép2
ezt a két képet találtam.
Készítõre bízom, hogy melyiket használja fel.
Olyanra gondoltam hogy valamelyik képbõl lenne a FAR CRY 3 felirat pár másodpercig majd utána pedig a nevem lenne kiírva GABO91 hasonló betûtípussal (ha megoldható) (esetleg úgy hogy a név fehér a 91pedig piros mint a játék nevénél is.)
Nem tudom 8kb-ból mit lehet kihozni. Ha nem megoldható hogy váltakozzon a felirat, akkor készítõre van bízva, hova és hogyan teszi rá a nevet.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Max Payne 3-as logót szeretnék kérni, ha lehet. Tulajdonképpen nincs megszabva milyen képbõl legyen, a lényeg hogy változzon a kép egy idõn belül és ha jól meg lehet oldani akkor legyen benne a nevem (TaRka), de ha nem lehet jól megoldani akkor mind1.😊
Lehet ebbõl a képbõl is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
★★★★★
★★★★★
Ilyen nekem is kell ! 😄
Ahogy látom, már ki is tette. <#idiota>#idiota>
http://indafoto.hu/Thomson
LFS World név: Dániel(hunn)
★★★★★