Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mind1hogy milyen csak az legyen rajt,hogy Sosy. Köszi
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Módosítom a kérésem, hátha akkor valaki elvállalja, ebbõl a képbõl kellene, annyit kérnék hogy izzanak a szemei, a homloka, az orra, ahol ilyen tüzes. Nevem nem kell bele, ja igen és VIP logo legyen.
Elõre is köszi, ha valaki megcsinálja!
?diablo3 v2 __

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#96654 __
#96653 __
.. csak gugliztam a képeket, nem vagyok otthon a játékban.
Szeretnék kérni egy logót, ami egyszerû és egy Milan címer van rajta és az h AC Milan, a nick nem kellene rá. Ha valaki vállalja annak megköszönném!
Üdv
Nuno
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
VIP logót szeretnék, mert hamarosan befizetek de nincs meg a régi logóm, kéne valami új.
Valami Diablo 3-asra gondoltam, de képet nem tudok adni, mert nem tudom, hogy milyen / mekkora kép nézne ki igényesen egy logón és férne el. Valami Diablo / Monkos, kicsit darkos dologra gondoltam.
Ha esetleg össze tudna ennyi infóból valaki egyet nagyon örülnék, ha túl kevés akkor kitalálok mást és keresek képet és pontosítok.
Köszönöm :)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
köszönöm szépen! :)
I met God. She's black
#96646 ?? __

a mostani szürke háttérbe olvadó logó kellene a következõ két képpel:
bal szélére a logónak ez a kép kellene, mellé pedig a sisak, ha lehet.
Elõre is köszi, más nemkell. :)
I met God. She's black

Szeretnék kérni egy logót, ezen kép alapján: link. A felirat pedig a felhasználó nevem lenne. Elõre is nagyon szépen köszönöm.
hu hu hu huuuuuuuuu

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szeretnék egy félig-új logot kérni. Azért félig új, mert azt szeretném, hogy az alap koncepció maradjon, tehát sárkány és a tûzokádásából szülessen meg a nevem, csak annyit szeretnék, hogy a sárkány ebbõl a képbõl készüljön.
Talán ha azt megoldható, az tök jó lenne ha mondjuk a nyelvébõl rajzolódik ki a nevem, hogy megnyúlik balra és a "Különc" balról jobbra jön ki belõle, remélem érthetõen írtam.
Elõre is köszi, ha valaki megcsinálja! (Szerk: VIP logoról lenne szó)
Szeretnék kérni egy sima logót ebbõl a képbõl, tudom nem sok animáció mehet bele, de valami kis apróság is megtenné! :)
Ha lehet a logóra írjátok már rá a nevem "Danci".
Köszönöm szépen annak aki összedobja nekem!<#worship>#worship>
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
LFS World név: Dániel(hunn)
Az autó:
Elõre is Hálás Köszönet annak aki megcsinálja.
LFS World név: Dániel(hunn)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Tudna nekem valaki kreálni egy egyszerû 120x20-as logót ebbõl a képbõl?
KÉP
Nemkell semmi extra, csak a kép, és a nevem: RYO21
Jó volt szenvedni vele egy kicsit, legalább tanultam vmit:D
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
V1:
V2:

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Esetleg azt meg tudjuk csinálni vele,hogy mint a videóban elõször a kurzor áthúzódik balra egy sima halványkék folttal,majd utána átmegy jobbra és akkor jelenik meg eközben a nevem,és csak egy kocka?
De ez már alakul! :) Köszönöm!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

Egy kicsit egyedi logót szeretnék kérni! Nem lesz könnyû! De ha valaki meg tudná csinálni nekem akkor örök hálám! A méret vip és sima is mert nem tudom majd meghosszabbítom e. De egyenlõre a vip is jó! A név természetesen marad "ozimak" az effekt pedig ebben a videóban(is) van:
Videó
2:06-nál,2:51-nél,3:41-nél is van.
Amikor a pontot kiírja alul halványkékkel. Na pontosan ugyanígy szeretném ha a logó is kinézne. A háttér sima natúr fekete teljesen jó! És feljönne ezzel az effekttel és a villogó kockával a végén a nevem. Mint a videóban a pontok. Gyakorlatilag olyasmi mintha kurzor lenne a végén. Az eltûnés után meg marad egy halványkék "folt",de az gondolom látszik a videóban!
Tudom,hogy nem egyszerû kérés! És elõre is köszönöm annak aki megcsinálja!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
További szép napot!
Szeretnék kérni én is egy logót, Ugyanolyan "gyári" kék színû lehetne, rajta feketével villoghatna, hogy B1899.
Elõre is köszönöm!
Légy jó, légy hû Magyar!