Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
köszi szépen !
nagyon jók lettek

\"Erről van szó!\"

jó lett,köszi szépen!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kazai21

??

Mi equipo favorito: Real Madrid

hungary27
kazai21
Megcsináltam neked,olvass vissza😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Helo!
Jöttem a havi logóváltásra. 😄

120X20-as logót szeretnék. Ennek az autónak az eleje legyen a logó jobb oldalán,bal oldalt a nevem,valami ehhez illõ betûtípussal.
Ha megoldható,akkor valahogy úgy legyen megcsinálva,hogy a kocsi lámpája xenon fénnyel megvilágítsa a nevem. Ha nem oldható meg,akkor mind,hogy milyen,de valami jó kis fényeffektet dobjatok bele! Elõre is köszi!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kifli
EZ a kérésem anno azért nem lett megcsinálva, mert a mostani logom még nem volt 1 hónapos 😊
Szerintem már van 1 hónapos, ránéznétek megint a kérésemre? 😊
Csay nagyot üt az oldalán ! <#eljen>

péistike
és a szöveg valami hozzá illõ szín legyen és ha lehet mozogna oldalról bemegy és másik oldalt elmegy megoldható így?

GTS

péistike
jó napot!!!

120×20-as logót szeretnék
Kép:
Írás rá:Kis Csella

GTS

ez jó, csak a kontrollerbõl nem sok látszódik 😄
az, hogy nem lehet normálisan lekicsinyítani, h látszódjon is belõle minden
mi a baj vele ?

köszi szépen Hungary MANos VIKTORnak lett volna de már Ramy megcsinálta neki. de még egyszer köszi. 😊😄

berczely
Bocs a sok hsz-ért csak mindig elfelejtem egybe feltölteni õket!

berczely
zöldben

berczely
Íy jobb sztem:

berczely
?

ez nem vmi jó kép
Sziasztok!<#integet2>
Kérni szeretnék egy logót
Kép
Szöveg helyett csak annyi kéne, hogy Kaspersky!
Köszi elõre.

nem
ne vidd túlzásba a rétegstílusokat
hungary27
nemrég kérték

DNDN

pedig szerintem úgyis jó😊
domborítás nem kell rá ::
DNDN
szerintem rakj a betûkre 1px fekete bordert, mert így nem látszódnak
DNDN
?
Aquir
Írtak nekem házigazdaság ügyben.
Ha többen akarjátok, döntsetek felelõsséggel. Nekem továbbra is lehet privátot írni flame esetén.
Aztán meglátjuk, reagálnak e rá ismét odafönn.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KÖZLEMÉNY!

lenne egy HG szavazás, aki úgy érzi, hogy szeretne az lenni, az küldjön nekem egy PM-et, és beleírom a nevét
DeerHunter01
hali.
egy logót szeretnék kérni.
a háttér legyen valami "égszin" kék.
bal oldalt legyen ez a kép
és mellette élénkzöld betükkel hogy DeerHunter

elõre is köszi!

\"Erről van szó!\"

köszi, de szerintem ezeknek mind az ellenkezõje (is) illik rám 😄

az a gond velem, hogy túl magasra teszem a mércét mind magammal, mind másokkal szemben. de hát ilyen vagyok, ezen nem tudok változtatni. ja, és szókimondó is vagyok, úgyis leírom, amit gondolok, nem érdekel, h ki mit mond...
Éppen ebbõl kifolyólag, sokkal elõrébb lenne a topik, ha te lennél a HG.
Többet már nem fûzök a témához...

morcosqtya
De "csipázunk" téged! :-)

De nem hiszem hogy 14-18 éves vagy mert sokkal érettebben, komolyabban, higgadtabban beszélsz, türelmesebb vagy. (respect)
Egy ember negatív töltetû hozzászólásain is le lehet mérni az intelligenciáját (sõt leginkább azon lehet mérni), és ezzel nálad nincs is baj. Sazuku más tészta. Sajnálom hogy ez a topic (sem) a funkciójának megfelelõen üzemel már.
Tehetségesek vagytok, és jobbat tenne mindenkinek ha több lenne a logo-kérés, több alkotás és kevesebb a személyeskedés.

OFF voltam. Befejeztem. Joccakát..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ez igazán nem errõl szól
elmondom a véleményem egy logoról (van, mikor csak egyszerûen leszarozom, mert mást nem tudok rá mondani), tanácsolom, h mit kéne javítani, stb. ekkor valamelyik okostojás visszaszól, hogy miért szólok én bele, blabla, pedig nem is hozzá szóltam, hanem a logo készítõjéhez, tehát az ilyen is röhejes. okéoké, nyilvános fórum, és úgy írok, hogy lássa mindenki, de, ha valakihez szólok, akkor ne egy 3. személy ugasson már vissza, omg :|
ebbõl kifolyólag lett itt pár ember, aki nem csipáz engem, és velük állandóan basztatjuk egymást (én fõleg az olyanokat, akik értelmetlenek és állandóan csak okoskodnak)
tehát kb. ennyi, én nem szeretek és nem is szoktam csak úgy flamelni, annak is oka van - mint minden másnak
úgy gondolom, hogy nem csak bennem van a hiba, nem csak rám kéne mutogatni (ennek ellenére mindig az én nevem szerepel, hogy ramy így, úgy, amúgy), elismerem, hogy nem vagyok egy szent, de nem csak az én viselkedésemmel van a gond
egy személy van itt, akit szerintem bannolni kéne innen örökre, és az sazuku - gondolom ebben mindenki egyet ért velem (aki nem, az olyan hülye, mint õ 😊)

és megint csak koptattam a billentyûzetet feleslegesen...
Én a topik rendszeres látogatója vagyok. 😊
A parádét nem én szoktam itt csinálni, enyhe tévedésben vagy.
Én elkussolhatok, de fél óra múlva ramy vs ... párbajok lesznek szokás szerint. 😊 A HG választás viszont véget vethet a dolognak.

én hungaryraXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

berczely
De miért kell itt fölöslegesen magyarázni?
Részemrõl be van fejezve komolyan ti hozzátok ki az emberbõl a rosszat!<#confused>
Semmi bajom nincs veled de miért kell itt magyarázni?
Mindenki fejezze be azt kész!

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen"." #86795-re is

ne legyél már ilyen hülye, ip alapú bant nem tud az sg, akkor nem itt tartana, ahol most. hsz-eket meg csak úgy biztosan nem törölnék, annak oka kell, hogy legyen
Te is ahogy látom. <#eljen>

berczely
De most is folytatod... <#wow3>

hungary27
csak akkor néznének heffi ék amikor ramy törli a hsz eiket és ip cimüket nem engedi be ide
"nem kell feleslegesen fecsegni és beszólogatni senkinek" ---> Ehhez hozzáfûzöm hogy feleslegesen visszaszólni se kell.
Ráadásul ezek olyan dolgok, amik sohase fognak teljesülni, így a megoldás az új HG lenne.
Miss Ramóna viszont szívesen lenne itt a góré, csak most tartózkodik. <#wink>

berczely
Nem kell ide semmilyen új HG!
Egyszerûen nem kell feleslegesen fecsegni és beszólogatni senkinek és kész is a rend!Nem kell túlragozni! <#smile>

már miért én lennék a legbalhésabb ember itt? ja, hogy azért, mert visszaszólok? aha :c
amúgy honnan veszed, hogy én szeretnék HG lenni? egy szóval nem mondtam még ilyet
Szavazás állását a HG -nak kéne kiírnia, a banner alá. Ez ügyben aquirnak kell szólni.
Akkor lesz itt végre rend, ha a legbalhésabb ember kerül a topik élére, te.

és ezt szerinted nem tudom/tudjuk?

szavazni akkor sem így kell, elkavarodna csak a kérések(/flém) között, tehát ennek így semmi értelme
angelslie
Máshol is így ment mindig is. Megkell számolni a szavazatokat, persze csak olyanokét figyelembe véve akik régebbóta itt vannak és nem csak most néztek be elöször. Írni a [email protected] és megbeszélni a dolgot.
Az elözö tulajjal meg privátban egyeztetni, de kétlem hogy Aquirnek nagyon kellene a házigazdaság, szerintem nem látogatja a topikot.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

de értsétek már meg, hogy ez nem így mûködik <#wilting>

elõször is a mostani HG nem mondott le a jogról, szavazni nem így kell, nem jelentkezett senki, aki elvállalná (tehát nem értem, hogy minek írogattok neveket?), de az se biztos, hogy megkapná az illetõ

úgyhogy gondolkodjatok már egy cseppet
angelslie
Pjack vagy Rami szerintem..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

CSUNYAMACSKA
Pfuu de meg ált az élet itten <#whatever>