Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
v1

v2

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

nem ragozom tovább, felesleges...
angelslie
Hát figyelj lassan 1 éve itt vagyok és azóta nem volt semmi. Ok lehet hogy régen volt, de most akkor miért is engednek többet a modik? Ugyan úgy itt van a sok idióta aki csak azért nem kap bant mert vipes.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Piloss
én se vagyok még 1 éves se
akkor most stréber vagyok?<#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

azért, mert újreg vagy (szánalmas tõlem, de ez az igazság sajnos) 😞

gondolom a nandusz ügyrõl sem hallottál...
berczely
Szívesen!<#smile>

Roland10
Azta kurva...nagyon odabasz..nagyon szépen köszi! Kurva szép!😊<#eljen><#eljen>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

angelslie
Egyszer nem láttam még olyat, hogy aki vipes volt és eléggé banra hajazóan viselkedett tényleg meg is kapta volna. Söt pontokat is kevesebbet kapnak mint mások..

Matt07
nagyon faszaaa<#smile>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

berczely
?

hogyne bannolnák
hungary27
én rá2 honappal reggeltem😄
angelslie
Sajnos épp hogy aki elöfizetett azt nem bannolják.

az ilyen 12-15 éves, 1 éve regelt kamionos hülyegyerekeknél (tisztelek a kivételnek) hülyén néz ki, mivel elég sokat flame-lnek, aztán egyszer csak azt veszik észre, h permban és hopp, odalett egy ezres 😄
Roland10
Esetleg még ez:
kép

morcosqtya
Te is 2005 óta tag vagy így érthetõ a VIP tagságod.. Általában véve a VIP-ek 95%-a 2-5 éve fórumlakó itt. Elég hülyén és "stréberen" nézne ki egy 2009 novemberi VIP reg.... kb mint egy trabant spoilerekkel... 😊

Na mindegy, nem offolom szét a topicot, nem erre van..
De köszi a biztatást! <#eljen>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Roland10
Hát nem nagy felbontásuak de sztem jók..a második képen a logó meg azok a szinek mellette nagyon teccenek,ha beletudnád rakni nagyon megköszönném!😄
kép 1
kép2

egyébként is szerintem ez az újregezés igazán szánalmas dolog...
Fabio Capello
Akkor fizetsz elõ vipre amikor jólesik, ennek köze nincs ahhoz hogy mióta vagy regelve 😊

morcosqtya
fizesselek be? :-)
majd jövõre...
:-)

(én még friss reg vagyok, kicsit nagyképûség lenne 1 hónap ittlét után VIP-et kérni, legalább is sok embernek szúrná itt a szemét...)

Matt07
fizess be 😊 960Ft/12 hónap

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

morcosqtya
kár. Nekem pont jól jönne egy olyan sötétszürke a logómhoz... :-))

Matt07
igen.

morcosqtya
Bercz! fejléc színt váltani csak vip-ként lehet?

Matt07
<#nevetes1>

berczely
El!
Válts a zöld színû izére a szürke helyett! <#vigyor>

berczely
Nagyon ótvaras a minõsége valami jobbat és használhatóbbat ha lehet kérni!
Lehet nyugodtan nagy felbontású!

Roland10
Üdv..Szeretnék egy logót..150*25-ös legyen,legyen benne hogy HALA MADRID! És ebböl a képbõl szeretném.
kép

Bogdogege
Sziasztok a logómból ezt a zöld pacát el tudná valaki tüntetni?. Köszi

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

az oké, hogy azt rakod ki, amelyik tetszik, de amelyik meg nem, azzal csak felesleges munkát csinálsz másnak
matyi0323
Hmm😄
Akkor például egy fekete háttér.. és fehér betûkkel.. és ilyen négyzetek forognának a nevemmel.. tehát egyik oldala pl fehér.. és ahogy fordulna sorba egymás után, úgy írná ki a nevem. Vagy valami ilyesmire gondolnék, nagyon konkrét sosincs😄 Ami tetszik azt rakom ki. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

angelslie
Matyi már mondtam többször is hogy ez így elég tág fogalom... Találj már ki valami konkrétat...

matyi0323
Hali. Egy logót szeretnék kérni a nevemmel, ha lehet valami animációval. Rátok bízom milyen legyen. Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

péistike
bocsánat az elõzõért hogy a felsõ link nem jó még egyszer!

Valaki ebbõl a képbõl egy logó légyszives és alatta hogy mi kell!
És még az lenne a kérésem hogy a név "Kis Csella"Jobbról bemegy és bal oldalt kimegy ha megoldható így

GTS

péistike
és?

GTS

Terensz
Kattints a felsõ linkedre!

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Ic3 m4n
<#wink><#eljen>

semmi, nem lassú az animáció, csak a proci vmit szarakodott és belassult 😄
berczely
Na akkor most mivan? <#idiota>

janem, bocs, nálam szarakodott itt valami az elõbb
berczely
Ezt hogy érted hogy lassú és fura? <#vigyor>
Olyanra akartam hogy amikor "benagyítódik" a név akkor csíkos legyen meg annyira ne lehessen kivenni hogy mi is történik 0,1s-re van állítva a sebesség... de akkor lehet nem jött össze!<#fejvakaras>

szerintem túl lassú az anim, így elég furán néz ki<#idiota> am jó
Dizson
Óó köszi ez még jobb lett. 😊

berczely
Az általad linkelt képbõl nem tudtam értelmes logót összehozni így hát kreáltam magamtól az adott témában:

Dizson
Hali! Kéne egy logo. Itt egy kép: link.
A tank mindenképp legyen rajta + a nevem is. Ha valahogy meg tudjátok oldani akkor a Bad Company 2 felirat is jó lenne. Elõre is köszi. 😊

kifli
jéé télleg köszi 😊
plck
szuper.köszi😊

berczely
?

plck
Kérhetnék valami egyszerû mégis jó logót "PLCk" felirattal?!😊

Elõre is köszi

csáócsáó