Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v2

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
akkor most stréber vagyok?<#idiota>#idiota>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
gondolom a nandusz ügyrõl sem hallottál...
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
kép
Na mindegy, nem offolom szét a topicot, nem erre van..
De köszi a biztatást! <#eljen>#eljen>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
majd jövõre...
:-)
(én még friss reg vagyok, kicsit nagyképûség lenne 1 hónap ittlét után VIP-et kérni, legalább is sok embernek szúrná itt a szemét...)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Lehet nyugodtan nagy felbontású!
kép
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Akkor például egy fekete háttér.. és fehér betûkkel.. és ilyen négyzetek forognának a nevemmel.. tehát egyik oldala pl fehér.. és ahogy fordulna sorba egymás után, úgy írná ki a nevem. Vagy valami ilyesmire gondolnék, nagyon konkrét sosincs😄 Ami tetszik azt rakom ki. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Valaki ebbõl a képbõl egy logó légyszives és alatta hogy mi kell!
És még az lenne a kérésem hogy a név "Kis Csella"Jobbról bemegy és bal oldalt kimegy ha megoldható így
GTS
Olyanra akartam hogy amikor "benagyítódik" a név akkor csíkos legyen meg annyira ne lehessen kivenni hogy mi is történik 0,1s-re van állítva a sebesség... de akkor lehet nem jött össze!<#fejvakaras>#fejvakaras>
A tank mindenképp legyen rajta + a nevem is. Ha valahogy meg tudjátok oldani akkor a Bad Company 2 felirat is jó lenne. Elõre is köszi. 😊