Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
tudnal kuldeni egy hasznélhato linket..
Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...
#86724: Ezis nagyon zsír,csak a szöveg jó lenne fehérrel,vagy feketével..nemtudom. azért köszönöm !
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
még bõven nem járt le, elsején kaptad a mostanit

inkább csinálnátok a logokat, de persze azt nem tudtok..
Gondoltam felcsapok óvóbácsinak. <#pias>#pias>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Mellékesen jóideje használom már a photoshopot képek javítására, esetleg saját logó készítésére.
Azzal is megcsináltam, de nem lett jó..
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni 1 logót!
Ha lehet akkor becsíkozva.
Fehérrel legyen beleírva hogy :Tibike.
Picit megdöntve a név,és villogna mintha jönne a vonat 😊
köszi elõre is.
Valahogy úgy hogy a kamionnak a hûtõmaszkja és nagy része legyen a logóba(amire rá van írvan hogy MAN) És mellette villogjon valami jó kis betûtípussal hogy Szotyika. Elõre is köszönöm szépen!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...