Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
végigjátszás? minek az? nélküle nem megy?

Spread De Love!

ddomi87
nekem is a végigjátszás kellett koszi tosatt, sadi nevében is!!

ööö...retekegér...!

Shaman
sztem az angol gamebanhsee oldal végigjátszása jobb-részletesebb,igaz az angol,dehát a játékhoz eleve kell "némi" nyelvtudás...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hogy lehet a csávóimból jedit nevelni pl.: atton <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Modtmá nagyon eltévedtem az onderon-on vagyok és iziz-be de csak 1 embernek kéne máradni 1 vízumot de ahol megkapnám 2000 creditér veném meg de az a csávó csak másokról beszél és nem arról hogy ide adná. Már mindenkivel beszéltem de senki nem ad semmit a küldiket meg nemtom hogy kéne megcsinálni mert 1 szót se értek belõle vagyis csak 1 kicsit de olyan emberekrõl van szó benn akikrõl azt se tom kik. meg nemrég adtam valakinek 1 vízumot az adott is érte 500 creditet.please segítsetek<#help><#nemtudom>
Nemtudja valaki honnan lehet letölteni a kotor2 végigjátszását???Jaa és magyar legyen<#bee1>
Shaman
ezen jó lenne változtatni (ha végre kész lenne a magyar fordítás..)

franco
nem

ki lehet azt bogarászni, úgyis angolul jáccol

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

hosszupuska
köszi , egész részletes leirásnak tûnik, azért csak tûnik, mert elég gyengécske az angoltudásom 😊, nemkezdte el esetleg valaki fordítani? 😊

franco

hosszupuska
kis segítségre lenne szükségem, remélem nem GYIK 😊

elakadtam a Marshadda bolygón a Jekk Jekk Tarr titkos alagútjában. Mikor elértem az ajtóig, a fõkarakterem csapdába esett, és Mirandát irányítom és nemtudom, hogyan kell továbblépni....

thx elöre is a helpet

zolo
kb.40%-nál tat az elõbb néztem.Sajnos azt írják 2006 nyara

http://flickr.com/photos/zolika90/

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Shaman
magyarítása tart mán valahol a gammának?

franco
http://www.gamebanshee.com/starwarskotorii/walkthrough.php

franco
????

Vero20
Tomika! Tudom,hogy itt vagy! Ez rosszul esett! --><#mf3>

csak sima végigjátszás van, a qrvásat nem ismerem 😛
Amúgy hol akadtál el?
Légyszi valaki egy kurva végigjátszást mert elakadtam!
Pleeeeeeeeeease!!!!!!!<#help>
curse
szevasztok, most nyomtam vegig rosszal is a jo utan. jajj istenem, micsoda jatek brühühühühüüü, csodalatos. es most sirjatok ;D

van egy bizonyos beszelgetes vele, aminek a vegen hanharrt felszabaditjuk a life debt alol, es kap 2 strt viszont -2 intet. eszrevettem, hogy ezt tobbszor is meg lehet beszelni vele, hat ez tortenik, ha 0 ala esik egy kepesseg 😉 ha mar volt errol szo, akkor bocsi.

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Stark
nemtök mind1😄
*****setud angolul(pedig azt tanbulok)

hópihe

Stark
itt van 1 részletes

hópihe

MrStokes
Hehe, she nem neveleo, hanem szemelyes nevmas 😄

Amugy 1x en is vegigtoltam a jatekot, nagyon elveztem, talan meg jobban, mint az 1et, pedig az sem volt kutya!
Termeszetesen en is csajszit inditottam😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

gErIbÁ
csá tudna valaki adni linket a teljes végigjátszáshoz elég részletes leírás kellene plz

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Bandew
Nem tom nekem mindegy, úgyis csak poligon. Az viszont biztos, hogy növeli a szerepjáték feelinget, ha férfival vok, elvégre én is az vok. Ergo én vagyok a híróóóó!!!! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Calver
az tuti h jobb egy nõi segget elnézni, viszont csajjal KoTOR2 csak ugy jó ha felraksz egy modot miszerint a Discipline nevû zsírbuzi helyett (banneren bal szélen) Handmaident (banneren jobb közép) kapod.0

"The trees move. Do you not see it?"

Stark
😊

hópihe

nekem mindíg csaj. minden játékban, ahol csak lehet 😊
Stark
hehe😄
nekem 1x full dark full light és pasi

hópihe

malter
akkor ezek szerint valoszinüleg nem is fejezik be a magyaritást?kár lenne mert nem vágom olyan szinten az angolt hogy igy élvezhetöen végig tudjam vinni direkt emiatt nem is játszottam vele😞
hm, valami rémlik <#fejvakaras>
franco
amikor az elején peraguson kiszabadítod Atton-t, az ottani párbeszédben adhatod meg férfi vagy nõ volt-e és melyik oldalon járt

úgy történt 😊
Stark
szerintem ja
szal a történet szeirnt sith nöi karival kellet volna az 1et megcsinálnunk😄

hópihe

ezt Én is észrevettem. igaz, én nõi karival toltam. ha férfi karival tolo9m, akkor is she? <#fejvakaras>
Stark
Hi emberek.
Most viszem 3.jára a KotOR 2 - t és most vettem észre, hogy Darth Revan-t she névelövel monta.😄

hópihe

franco
lehet, csak egyrészt el akartam kerülni a "hogy fejlesszük xy-t jedivé kérdést", mer utálok valamit 6x bepötyögni
másrédzt a +7% XP azért nem rossz
harmadrészt meg master speeddel egyedül is levágok mindenkit szal...

Calver
nemtom, nekem ez a 2 karakter volt pont akit max kényszerbõl engedtem a csapat közelébe. Kreirat mert sztem egyszer nem is olyan istentelen jó, másodszor mert egyáltalán nem szimpatikus, Visas-t hasonló okokból - még Force Sensitive featje sincs, -40 fp a többi karihoz képest!
én egy Handmaiden (Soldier 6/Jedi Guardian, 18as szinten lehet jedivé tenni) és Mira (Scout 8/Jedi Sentinel, egyáltalán nem nehéz jedivé képezni) csapatra esküszöm. egyszer mindkettõjük szimpatikus, másodszor Handmaiden mindent kivasal, Mira meg ha kap 2 fullra fejlesztett blastert nagyon szépen osztja az észt hátulról a precise shot featjei miatt, na meg jedik ellen is hatásos!

Calver
HK Vocabulator - HK droid, Peragus
HK Control Cluster - HK droid, Telos Plateau
- Sullustan merchant, Dantooine
HK Droid Processor - Kodin, Droid Merchant, Nar Shaddaa
HK Chassis - HK droid, Nar Shaddaa, Vogga's Warehouse, part of plot

íme. szal pont a droiddal fogsz leölni 3 HK droidot és ott lesz a chasis, kb 1 perccel az ajtó kinyitása után. <#vigyor>

franco
hát figyi, kreia úgyis kell a csapatba, mert 7%-al több XP-t kapsz
harmadiknak meg sztem Vissas a legjobb szal..

Általában dumálok minden boltossal, lehet pont azt hagytam ki 😞
na mind1, akkor valszeg a HK droid nélkül viszem végig, azért köszi
franco
na ebben nemtok segíteni
csak haladtam a sztorival és hopp, megvan minden alkatrész...

érdemes minden boltoshoz benézni

Kösz szépen, megtaláltam

Ja és még annyit, hogy a HK droidhoz már csak a "droid chasis" kéne
olyat hol szerezhetek?
franco

franco
hááát, sztem ne várj a magyarosításra
de ha naar-shaddan vagy akkor annyira nem nyomod rosszul
(sztem oda érdemes utoljára menni mert nehéz)

pár perc és kikeresem a megoldást

Ja látom az elõbb kérdezték a magyarítást sorry
Hi! Kéne egy kis segítség
Már megjártam az összes bolygót, most a Nar shaadán vagyok.
Ott járok hogy Goto elfogta a Jedimet, és a droiddal kell megszerezni vmi kódot, hogy kiszabadítsam. De itt van egy ajtó ahol forgatni kell a számokat valahogy, hogy kinyíljon, és totál nem értem hogy kell. Van fölül két 4 karakteres kód meg alul, valahogy így:

3E7D
1E2F

3L0P
1F3E

És alahogy forgatni kell õket hogy kinyíljon az ajtó.
Aki tudja mirõl beszélek segítsen gyorsan pls

Ja és nem tudja valaki, hogy mikor lesz magyarosítás?
Mert a szövegek angol tudásom legfelsõ határát súrolják, és csak úgy körülbelül értem a dolgokat