Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
elakadtam a Marshadda bolygón a Jekk Jekk Tarr titkos alagútjában. Mikor elértem az ajtóig, a fõkarakterem csapdába esett, és Mirandát irányítom és nemtudom, hogyan kell továbblépni....
thx elöre is a helpet
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Amúgy hol akadtál el?
Pleeeeeeeeeease!!!!!!!<#help>#help>
van egy bizonyos beszelgetes vele, aminek a vegen hanharrt felszabaditjuk a life debt alol, es kap 2 strt viszont -2 intet. eszrevettem, hogy ezt tobbszor is meg lehet beszelni vele, hat ez tortenik, ha 0 ala esik egy kepesseg 😉 ha mar volt errol szo, akkor bocsi.
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
hópihe
Amugy 1x en is vegigtoltam a jatekot, nagyon elveztem, talan meg jobban, mint az 1et, pedig az sem volt kutya!
Termeszetesen en is csajszit inditottam😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"The trees move. Do you not see it?"
Most viszem 3.jára a KotOR 2 - t és most vettem észre, hogy Darth Revan-t she névelövel monta.😄
hópihe
másrédzt a +7% XP azért nem rossz
harmadrészt meg master speeddel egyedül is levágok mindenkit szal...
én egy Handmaiden (Soldier 6/Jedi Guardian, 18as szinten lehet jedivé tenni) és Mira (Scout 8/Jedi Sentinel, egyáltalán nem nehéz jedivé képezni) csapatra esküszöm. egyszer mindkettõjük szimpatikus, másodszor Handmaiden mindent kivasal, Mira meg ha kap 2 fullra fejlesztett blastert nagyon szépen osztja az észt hátulról a precise shot featjei miatt, na meg jedik ellen is hatásos!
HK Control Cluster - HK droid, Telos Plateau
- Sullustan merchant, Dantooine
HK Droid Processor - Kodin, Droid Merchant, Nar Shaddaa
HK Chassis - HK droid, Nar Shaddaa, Vogga's Warehouse, part of plot
íme. szal pont a droiddal fogsz leölni 3 HK droidot és ott lesz a chasis, kb 1 perccel az ajtó kinyitása után. <#vigyor>#vigyor>
harmadiknak meg sztem Vissas a legjobb szal..
na mind1, akkor valszeg a HK droid nélkül viszem végig, azért köszi
csak haladtam a sztorival és hopp, megvan minden alkatrész...
érdemes minden boltoshoz benézni
Ja és még annyit, hogy a HK droidhoz már csak a "droid chasis" kéne
olyat hol szerezhetek?
de ha naar-shaddan vagy akkor annyira nem nyomod rosszul
(sztem oda érdemes utoljára menni mert nehéz)
pár perc és kikeresem a megoldást
Már megjártam az összes bolygót, most a Nar shaadán vagyok.
Ott járok hogy Goto elfogta a Jedimet, és a droiddal kell megszerezni vmi kódot, hogy kiszabadítsam. De itt van egy ajtó ahol forgatni kell a számokat valahogy, hogy kinyíljon, és totál nem értem hogy kell. Van fölül két 4 karakteres kód meg alul, valahogy így:
3E7D
1E2F
3L0P
1F3E
És alahogy forgatni kell õket hogy kinyíljon az ajtó.
Aki tudja mirõl beszélek segítsen gyorsan pls
Ja és nem tudja valaki, hogy mikor lesz magyarosítás?
Mert a szövegek angol tudásom legfelsõ határát súrolják, és csak úgy körülbelül értem a dolgokat