Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Spread De Love!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
mi a teendõ ? a faqban nem találtam megoldást... PLS HELP
segítene valaki?????????????
nem tudom elõhozni a kotor II-ben a kis ablakot a ' gombbal hogy a modokat berakhassam a játékba, pedig kibõvítettem az swkotor2.ini fájlt is az EnableCheats=1 sorral de semmi, pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt írva és ahogy azt nagyjából megértettem
plííííízzzzzzzzz help vki!!!!!!
Est Sularus Oth Mithas
Error number: 0x80040707
Description: DLL function call crashed: ISRT._WaitOnDialog
Setup will now terminate
Ezt az SW Battlefront 1 és a KOTOR 2 eredeti játékok telepítésénél írja ki, régeben feltudtam telepíteni, de most vmi miatt ezt írja ki.
Valaki megtudná mondani,hogy hogyan kell továbbmenni a hangszenzoros ajtón? Itt teljesen elakadtam 😞
Köszi!
féreérthetõ volt
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
asszem 3 influence pont kell hozzá is, csak nála nehezen lehet kapni. (fõleg akkor ha dark sider vagy)
a Nar-Shaddaa-n kell vele beszélgetni, ha elég befolyásod van rajta akkor sikerül
Jé Pemack, nem te voltál az, aki Gavorral és velem megnyerte az all-in-one packot? Még május körül.
Spread De Love!
"The trees move. Do you not see it?"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Szeretem a CRPG-ket, anno a baldur's gate sorozat és a neverwinter nights fogott meg a legjobban. De kedvelem a Star Wars univerzumot is és szivesen jáccanék ezzel a 2 gaméval. Nos a kérdésem az hogy Kotor 1, Kotor 2, vagy Kotor 1, majd Kotor 2? vagyis hogy van -e összefüggés a 2 game között sztoriban, lehet -e importálni a karaktereket esetleg a második részbe, meg ugy összességében melyik a jobb (mert hát ugye nem minden gaménál jobb a 2. rész mint az elsõ...) szóval? érdemes az egyet is lenyomni, vagy kezdjem egybõl a kettõvel?
megcsináltam a maradék küldit amit irt de semmi
<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
Most fogyott el a türelmem!!!
Grrrrrr Grrrrrr <#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Jaffa Kree!
Jaffa Kree!
Jaffa Kree!
Beszéltem Attonnal... a kicsi asztro droidommal, vele leszedettem valami infot Artisról /letöltöttem/ de hová!?
Ahogy ezt megtettem lehet valamit bizgerálni a roboton, rapair/computer, de nem történik semmi.
Az oldalon is csak az van írva hogy menjek el Artis ra... jó jó de hogyan?!
Jaffa Kree!
On your first visit, you won't be allowed access to her room. On your second, after the Jedi Enclave near the end of the game, you'll be teleported back to the Secret Academy to face her. No matter your choices at first, you and her will do battle.
elméletileg ha visszamész a hajóhoz ha jól emlékszem attonnal beszélsz és magától odavisz
Szal hogyan juthatok el oda?
Jaffa Kree!
elmész a platina jediasszonysághoz ha jól emlékszem
derég toltam már....jamegvan Atris
Jaffa Kree!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!