Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Féltem, hogy ezt a válasz fogom kapni... 😞
Sajnos ezt az oldalt én is ismerem, de dec.25 óta nem frisítették és ami fent van magyarítás az még gyakorlatilag angol. 😞
No, mindegy azért kösz a választ!! Ha, esetleg van valami konkrétabb, akkor kíváncsian várom.
Üdv!
Sziasztok!
Biztosan sokan kérdezik itt -most én is beállok a sorba-, hogy mit tudtok a KOTOR2
magyarításának állapotárol?
Elöre is köszi a válaszokat!
fsgh
ja több van mondjuk mert van egy olvasom (dvd) és egy írom
vagyis használjak 1 meghajtót??az már megvolt és ugy se jó<#levele><#ejnye1>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lacee
valami ritka bug lehet a telepítõben, ha másnak mûködik...
lehet, hogy nem tartozik ide, de több cd-meghajtód van? nekem már elõfordult más játéknál, hogy csak akkor nem írt ki hibát, ha ugyanazt a meghajtót használtam.

más: lehet hogy az 1,7-es celeront nem fogja szeretni a játék, de majd meglátod.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

fsgh
figyeljetek lenne egy "kis" problémám....
Fel probálom telepíteni a kotor1-et és a 4.cd-nél azt írja ki hogy crc hibás ami nem is lenne baj mert megszerzem még egyszer de vagy 3-4 változatnál is ugyanaz a hiba jött ki (crc) pedig az egyiket onnan töltöttem le ahonnan a haverom és neki müködött és nekem nem.Leformáztam a gépet és ugy probáltam meg de ugyse volt jó<#falbav><#szomoru1><#falbav> utána a kotor2 probáltam és annál is crc!!!!!!<#falbav><#csodalk> be van oltva a gépem a kotor ellen?????
különben geforce 6600gt videokártyám van 1024mb ram és egy celeron 1,7 proci de sztem nem ez a baja.....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

franco
ha nincs a voggás dialógusban egy pont, hogy hadd táncoljak akkor nincs mit tenni
mindenesetre az ajtó mögött nincsenek oan nagy cuccok, szal feledhetõ

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nem engedi... Szószerint rámszól a hutt.. eléggé gáz... megkéne oldani valahogy...

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

franco
és attól hogy fenn van, nem tudod még elaltatni a kutyáit?

igen mert mondtam a mellete álló csajnak hogy keltse fel mert beszélni akarok vele. és akkor még volt is mit vele beszélni de mosmár nincs... és ott bambul ki a fejébõl

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

franco
felkelt???

iet se hallottam még sorry

sziasztok!
Kéne egy kis help.
Itt vagyok nar-shaadaron és Vogganal szeretném megcsinálni azt a küldit hogy a kutyáit lealtatom miközbe alszik a hutt...igen ám de a hutt nem alszik. Már táncoltam régebben azt a kuldit megcsiáltam de fel is keltettem azóta... hogyan tudom újra elaltatni? vagy hogyan tudok neki újra táncolni?

Calver
moddal elérheted h õ jöjjön veled, amúgy ha csajjal vagy majd Dantooineon csatlakozik hozzád egy Discipline nevû nyúlpofájú homokos... nem éri meg nõi karival menni, többek között ezért... ráadásul Handmaiden ad a vége felé igen szép extra defet azzal h tanít egy képességet 14es szinten amivel a wisdom módosítódat hozzáadhatod a defedhez, ez pedig a vége felé lesz lazán +5 def is...

"The trees move. Do you not see it?"

aham, szal akkor ezért nem jött a kiscsaj? szomorú vagyok :S
hm. lehet elbaxtam valamit, ugyanis Telos-on a fehér hajú leányzó nem csatlakozott hozzám, visszamenni pedig nem tudok. akkor ez már felejtõs, vagy késõbb lesz lehetõség még felvenni a drágát? Már Dxun-on vagyok, és nem sok kedvem van visszatölteni egy régi állást 😛
Calver
Visas de majdnem...

nem kukacoskodás volt, de erre írtam: "ûrhalyóra"

War. War never changes.

Én Vizas-sal az ûrhajómon küzdöttem amikor visszamentem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Köszönöm szépen a segítséget, sikerült megoldanom. Nem volt benne semmi ördöngösség, csak vissza kellett töltenem vagy négyszer. 😞
A Vizast jól írtad de a hajót nem...

War. War never changes.

Én a Dantooine bolygón kaptam mikor a barangolás visszamentem az ûrhalyóra. Ott Vizas (remélem jól írtam) várt rám. Miután levertem megkaptam a fénykardot.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

mabbak
helló hogy áll a magyarítás?
Nem kellett sok logika, h miért kaptad a büntit...
1ébként türelem ifjú padawan, türelem!
A sietség kapkodást szül,
a kapkodás hibát,
a hiba elkeseredést,
az elkeseredés dühöt,
a düh fájdalmat,
a fájdalom szenvedést,
a szenvedés a sötét oldal felé mutat!
Vigyázz, mit teszel ifjú padawan!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Shaman
ajajj...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

hi most szereztem be a kotor 2-õt és egy városba vagyok és hogy tom megszerezni a fénykardot vagy azt mikor kapom meg????

köszi,sikerült 5bõl 4
Lacee
nem emlékszem pontosan, de valami olyasmi a megoldás, hogy a legkevésbé sith típusú állat a gizka, a körben kb 20an állnak (ez nem biztos), a sith versikét pedig meg tudod nézni a könyvtárban (nagyjából: force-strength-power-victory, de nézd inkább meg)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nemtom, de majnem mindegyikre a 4es a jó!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

CSá
Nem tudja vki véletlenül, a Sith Akadémián lévõ traning computer kérdéseinek a válaszát????????Muszály megcsinálni és nemkem max 3 találatig megy
Hi.
Bocsika ha már volt, nincs kedvem visszabekelni!
MAGYARÍTÁS HOL? VAGY HOGY ÁLL?

Calver
hol vannak csapattagok? bejáratnál v. force cageekben? ha bejáratnál, na akkor tölts vissza Telos Hidden Base-rõl mentést, ha force cageekben... akkoris. nemtom mi lehet nálad.

Dead
Le uninstalláltam szegény játékot 😞
Jó szolgálatot tett nálam 😊 sokáig szórakoztatni tudott 😊

Shaman
heh? ez hogy jön ide?

Sziasztok!

Leköteleznétek, ha valaki segítene nekem, mert elakadtam a Telos sarkvidéki részén, ahol a fehér hajú lánykák vannak. (Tudom, hogy ez a probléma már felmerült korábban itt a Fórumban is, de azon kívül, hogy ez egy bug, nem találtam rá megoldást.) Szóval beszéltem mindenkivel, megtettem mindent, amit kellett, most már csak be kellene cuccolni a hajóba és elhúzni a jó fenébe, de az idióta csapattagok nem akarnak velem szóba elegyedni. Ez elég baj, mert enélkül nem tud továbbmenni a játék. Már visszatöltöttem egy régebbi mentést, de ugyanide lyukadtam ki. Jó lenne, ha valaki írna nekem egy pályaátlépõ kódot - ha van ilyen - mert tartok tõle, hogy e nélkül be kell fejeznem a kalandozást. Elõre is kösz.
koosadam
DE a filmben nem értem a 6.-ik részben,hogy amikor Luke azt mondja R2-D2-nek,hogy "Igéretet tettem 1 régi barátomnak",akkor Vadert ér azalatt,vagy Yodát??

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Nem bántásból mondom, de ha már az elején nem tudod merre menj, amikor lényegében csak 1 út van, akkor késõbb mi lesz???<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Ami nem megy, azt nem szabad eröltetni...<#wilting><#wilting>
Végigjátszást asszem van az rpgvaulton, de nem biztos...<#fejvakaras>
koosadam
Tudtok mondani végigjáccást?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Vagy egy reinstall a fejben<#idiota>

Yang: Skandi- senior shao wari

Neked szerintem egy lépésrõl-lépésre végigjátszás kéne... <#fejvakaras>

koosadam
Hova kell eljutni a játék elején, és hogy kell eljutni oda????

Lacee
hát tudod, én ilyen vagyok, ahol lehet jót teszek ;P

franco
el tudom képzelni, már lassan 24 órája tûkön ülsz hogy segíthess 😄

Lacee
de ha nem mondod meg, hogy hogyan gondoltad akkor soha sem fogunk tudni segíteni, nem gondolod?

koosadam
jajj...nem így gondoltam...

Shaman
kreálni karaktert<#vigyor1><#idiota>

Dead
<#hehe>

Lacee
gratulálunk, ön megnyerte az nap leghülyébb kérdése díjat!

Dead
<#conf><#conf><#conf>

koosadam
Mit kell csinálni a játék elején??

koosadam
Sziasztok!