Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ezt az oldalt én is ismerem, de dec.25 óta nem frisítették és ami fent van magyarítás az még gyakorlatilag angol. 😞
No, mindegy azért kösz a választ!! Ha, esetleg van valami konkrétabb, akkor kíváncsian várom.
Üdv!
Biztosan sokan kérdezik itt -most én is beállok a sorba-, hogy mit tudtok a KOTOR2
magyarításának állapotárol?
Elöre is köszi a válaszokat!
vagyis használjak 1 meghajtót??az már megvolt és ugy se jó<#levele>#levele><#ejnye1>#ejnye1>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
lehet, hogy nem tartozik ide, de több cd-meghajtód van? nekem már elõfordult más játéknál, hogy csak akkor nem írt ki hibát, ha ugyanazt a meghajtót használtam.
más: lehet hogy az 1,7-es celeront nem fogja szeretni a játék, de majd meglátod.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Fel probálom telepíteni a kotor1-et és a 4.cd-nél azt írja ki hogy crc hibás ami nem is lenne baj mert megszerzem még egyszer de vagy 3-4 változatnál is ugyanaz a hiba jött ki (crc) pedig az egyiket onnan töltöttem le ahonnan a haverom és neki müködött és nekem nem.Leformáztam a gépet és ugy probáltam meg de ugyse volt jó<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav> utána a kotor2 probáltam és annál is crc!!!!!!<#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk> be van oltva a gépem a kotor ellen?????
különben geforce 6600gt videokártyám van 1024mb ram és egy celeron 1,7 proci de sztem nem ez a baja.....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mindenesetre az ajtó mögött nincsenek oan nagy cuccok, szal feledhetõ
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Kéne egy kis help.
Itt vagyok nar-shaadaron és Vogganal szeretném megcsinálni azt a küldit hogy a kutyáit lealtatom miközbe alszik a hutt...igen ám de a hutt nem alszik. Már táncoltam régebben azt a kuldit megcsiáltam de fel is keltettem azóta... hogyan tudom újra elaltatni? vagy hogyan tudok neki újra táncolni?
"The trees move. Do you not see it?"
War. War never changes.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
War. War never changes.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
1ébként türelem ifjú padawan, türelem!
A sietség kapkodást szül,
a kapkodás hibát,
a hiba elkeseredést,
az elkeseredés dühöt,
a düh fájdalmat,
a fájdalom szenvedést,
a szenvedés a sötét oldal felé mutat!
Vigyázz, mit teszel ifjú padawan!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Nem tudja vki véletlenül, a Sith Akadémián lévõ traning computer kérdéseinek a válaszát????????Muszály megcsinálni és nemkem max 3 találatig megy
Bocsika ha már volt, nincs kedvem visszabekelni!
MAGYARÍTÁS HOL? VAGY HOGY ÁLL?
"The trees move. Do you not see it?"
Leköteleznétek, ha valaki segítene nekem, mert elakadtam a Telos sarkvidéki részén, ahol a fehér hajú lánykák vannak. (Tudom, hogy ez a probléma már felmerült korábban itt a Fórumban is, de azon kívül, hogy ez egy bug, nem találtam rá megoldást.) Szóval beszéltem mindenkivel, megtettem mindent, amit kellett, most már csak be kellene cuccolni a hajóba és elhúzni a jó fenébe, de az idióta csapattagok nem akarnak velem szóba elegyedni. Ez elég baj, mert enélkül nem tud továbbmenni a játék. Már visszatöltöttem egy régebbi mentést, de ugyanide lyukadtam ki. Jó lenne, ha valaki írna nekem egy pályaátlépõ kódot - ha van ilyen - mert tartok tõle, hogy e nélkül be kell fejeznem a kalandozást. Elõre is kösz.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Ami nem megy, azt nem szabad eröltetni...<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Végigjátszást asszem van az rpgvaulton, de nem biztos...<#fejvakaras>#fejvakaras>
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Yang: Skandi- senior shao wari
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.