...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
NEM KELL REGISTRY-t átírni (amitõl pl. nálam a komplett Device Manager eltûnt), NEM KELL kábelt lehuzogatni a CD/DVD-rõl...
Amit a #4970-es hozzászólásomban nem írtam (mert gondoltam van ennyi eszetek):
1.Ha valaki azt nem tudja, hogy egy játék esetében mit nevezünk patch-nek, azon már én sem tudok segíteni... A GTR-hez eddig hivatalosan (gyárilag vazze, érted má?) 2 patch és 2 hotfix jelent meg. Ez nem árt, ha telepítve van...
2. A NOCD image az a játék elsõ lemezével megegyezõ nevet viselõ "kamu" fájl (GTR_CD1.mdf ill. GTR_CD1.mds), amit az Alcohol 120%-ba kell be"mountolni". (Ha valaki ennyit sem tud angolul, akkor lapozza fel az interneten ingyenesen elérhetõ MTA SZTAKI szótárat itt: http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
- sajnos ezzel már olyan mély szintre sûllyedtem, hogy magam is döbbenten állok, mi mindenre vagyok képes ostoba embertársaim megsegítése céljából.) 😊
3. A StraFuck-ot innen lehet leszedni:
http://www.project-starfuck.tk/
4. A GTR játék indítása elõtt szükséges lehet a StarFuck futtatása, az optikai meghajtók újbóli engedélyezése, majd ismételt letiltása céljából. Ez persze még így is sokkal egyszerûbb, mint a Registry-ben való irogatással hazavágni a Windowst, nem is beszélve a optomeghajtók állandó hardveres függetlenítésérõl. Itt jegyezném meg, hogy bizonyos esetben nem elég a CD/DVD ROM áram/tápkábelét lehúzni (ahogy a FAQ-ban ez tévesen írva vagyon), mert ha az IDE kábel rajta marad, a Windows a BIOS-nál lefagy.
5. Az Alcohol 120%-ba legyen betéve a NOCD image fájl, mialatt a StarFuck-kal letiltod az optomeghajtó(ka)t.
6. Run GTR (gyk. klikk GTR icon)
ennyi... 😊
én is leszettem a gtr -t ésnem megy...😞
nekemazt írja ki ho nem korreket a cd key és ho aggyam + a korrekt cd keyt...tápok kihúzva mini image bemountolva (d-tools 3.47
mi lehet a baj?????
please help!
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Nektek megy a GTR Manager Download Addon része? Nekem Lost connectiont ir ki...
sza.sa
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Ugyan elsõre írok ide, de tényleg srácok ennyire ne legyetek már bénák. Több megoldás van.
A legjobb az ide channel tiltás, biosból cd tiltás, aztán regedittel megfelelõ helyen babráslás. Nekem elsõre sikerült.....
Pedig nem Albert a keresztnevem....
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Bocs mindenkitõl, hogy ezt ide írtam, de Õ képes és még a priviét sem olvassa el.
Különben én itthon 2 teljesen eltérõ gépre sikeresen tettem fel az elõzõekben már túl sokszor ismertetett módszerrel.
bejövök nagy lelkesen, és megint a windows kezelése alapfokon tanfolyam megy ... FAQ-t senki sem olvas vagy csak kevés hozzá ... de megvenni drága, ha már lhama vagyok ...
grat urak ... 😞
Forza.
Bocsi, de az utolsó 2-3 oldal csak erreõl szólt, semmi érdemleges infót nem lehet találni. <#violent>#violent><#duhos2>#duhos2>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
error
failed to identify the disc in the drive.insert a licensed disc
1ébként személy szerint azt hiszem várok inkább 1normális crack -re!!! Ha meg nem lesz,hát igy jártam, fog kijönni ennél jobb autos szimulátor is,amivel nem lesznek ilyen problémák!!
(csakhát kárérte ténleg)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
http://druglord.buzz.hu/ ;)
igy is ugyanazt irta
error
failed to identify the disc in the drive.insert a licensed disc
pedig ahonnan én töltöttem,ott volt hozzá külön mimiImage fájl is
error
disc read error when checking disc.make sure a licenced disc is in the drive,the disc is not damaged and the valid disc key is entered.
ennél is lehet,hogy azt fogja kiirni,ha találok hozzá cd key-t
ugyhogy nem tudok segiteni bocsi
viszont nekem elkelne egy kis segitség,hogy honnan szedjek hozzá cd key-t
mostmár aztán irgumburgum!!!
*Posse*T.W.D*