9559
-
DonManó #6041 akkor kb 10 perc és mehet
én csin szervert, melyik pálya?? Monza jó lesz?? -
#6040 nyugi, én is az vok!Amolyan "sunday GTR driver" ;) -
DonManó #6039 még elég kezdőnek számítok, nem baj?? -
#6038 Benne vagyok -
DonManó #6037 jön vki online? -
#6036 Egy használt autó árából egészen fasza cockpitet lehetne épiteni... -
K.András #6035 Kiprobáltam, nem vagyok elájulva, bár monitor elött nem az igazi mert ugye elforditod a fejed, és a monitorbol nem sok mindent látsz ergo a játékbol sem, ha meg érzékenyre állitod akkor nem preciz, vannak 200 ezertöl olyan berendezések hogy a szemed ketté áll de ehhez kell egy kivetitö szerintem minimum, 3D-s szemüveget is kiprobáltam egyébként és az aztán 10 fillért nem ér, pedig azzal lenne ennek értelme. -
#6034 De ha már ennél a témánál vagyunk azért IS cockpit, mert kompatibilis a játék a TRACK-IR-el, ami ugyebár arra jó, hogy a játékban arra viszi a nézetet, amerre te a valósában a fejed forditod... Nos nekem nincs ilyen, ezért nem állitom azt, hogy ez hatalmasat dob a látotéren, mert nem lesz tőle térlátás, meg ilyemi, de...de azért biztos jó!Szerintem ;)
Tényleg van itt olyan köztünk, aki rendelkezik TRACK-IR-el?? -
szamuraj #6033 Jo meggyőztetek legyen cockpit! -
#6032 Szamitogepen semelyik nezetben nem no a terlatas, meg motorhazteto nezetben sem:)) Egyszeruen csak tobbet latsz. Es hogy melyik nezet all kozelebb a valosaghoz? Hat a cockpit;PPP Mert a valosagban van terlatas, es hiaba nem az utasteret nezet, megis ott van, megis "kitakarja" az ut nagyreszet stb.:))) Sot. Bukosisakban, fejvedoben, oldal-fejtamlaval meg annyit sem latni ki az autobol, mint a jatekban cockpitben:))) Annyi az elonye az igazinak, hogy bizonyos fokig szabadon (az iranyatol fuggoen) mozgathatod a szemedet es a fejedet. -
#6031 Mert senki nem szeret ingyen dolgozni. Gondolom te sem... -
#6030 Megütném aki kitalálta a StarForce védelmi rendszerét, mirét nem csak simán védték le osz csak egy crack és már megy is! -
szamuraj #6029 id:hogy miért nem motorháztető nézet? mert annak ellenére, hogy nem igazi autó, szeretnénk minél életszerűbben megélni a dolgot
Én ugy fogalmaznék közelebb a valósághoz ezért választottam motorháztető nézetet(csak a látószög emelésvel lehet legegyszerübben elérni az (életszerűbbséget)
A belső nézet 3d-s szemüvegen keresztül lenne életszerübb mint motorháztető nézet.
Remélem értitek? -
#6028 pl. nekem magasított polcon van a monitor, tehát egyáltalán nem látok két kormányt, mert az igazi kiesik a látásmezőből -
K.András #6027 Nem, egyrészt ha zavarna kikpacsolnám a kormányt(kilehet), másrészt nem veszem ezt kötekedésnek ;) -
szamuraj #6026 Nem akarok kötekedni de nem zavar hogy 2 kormányt látsz -
K.András #6025 Egyértelmü cockpit, azért mert szokatlan még nem jelenti azt hogy nem jo, elég ha arra gondolunk, hogy a GTR-master legutobbi versenyén kb 2 világcsucs született, mindkettö cockpit nézetben.Vajon fél szemmel lehet világcsucsot menni?:DDD -
#6024 Azért nem állom meg...gondolom a saját kocsidba meg egy monitort szerelsz és elfüggönyzöd az ablakot és felveszel még egy búvárszemüveget is, hogy 10 fokos legyen a rálátásod. Az élmény így lesz teljes. -
#6023 Ezt a témát ne feszegesd. Én megtettem, meg is kaptam a magamét érte anno. Ha nincs időd, akkor menj motorháztetőből, ha meg sok időd van gyakorolj cockpitből. -
bödön ödön #6022 cockpit nézet.
hogy miért?
azért mert ez nem igazi autó és nem kell olyan hosszú távon vezetni :P
hogy miért nem motorháztető nézet? mert annak ellenére, hogy nem igazi autó, szeretnénk minél életszerűbben megélni a dolgot és az, hogy kiülsz a motorháztetőre napozni, nem éppen ezt erősíti. :)
a rálátással tényleg vannak gondok, ezért kell megszokni és gyakorolni a cockpitnézettel. -
szamuraj #6021 Egy kérdés .
cockpit nézet? vagy
Motor háztető nézet?
Szerintem az utobbi,hogy miért?
Valodi autoban ülve van térlátás!
A Motor háztető nézetnél jobb a rálátás azér hogy fel tudd mérni a távoságot.
cockpit nézet
Probáltatok hosszu távon valodi autot fél szemmel vezetni?
Kb ez a cockpit nézet.
Véleményeteket várom. -
bödön ödön #6020 ja, ezzel a megoldással elindult nekem is! köszi a tippet.
Viszont azt nem értem, hogy átlag 50 fpsnél miért akadozik szabályos időközönként?
most 1024*768/16bitben sokmindent levéve jónak tűnik, de akkor is furcsa. (amd 2500XP+, 512 RAM, 9600 Pro) -
sada67 #6019 köszönöm, megvárom a 11-et. -
#6018 Az 1.2-es patchben update-teltek a SF-t is, ami ellenorzi, hogy ne legyen tiltva a REG-ben a CD/DVD es/vagy ellenorzi, hogy a meglevo szabad csatorna ne legyen ures:)) En azonnal - foleg kenyelmi (lehuzgalas) es biztonsagi (fuckforce vagy mi:DDD) okokbol - a BIOS-ban nyitottam, es letiltottm az osszes IDE csatornat:))) Persze, SATA vinyom van, mert ez mashogy nem menne;))
De meg ket het, es remelhetoleg megszunik a szenvedes... -
#6017 miért ne menne? nekem ugyanúgy megy az 1.2.3-as mint a többi... -
#6016 szimulator cockpit -
#6015 Sziastok G.T.R.-esek
Remélem zavarok!
Régi vágyam hogy csatlakozzam hozzátok!
De ahoz hogy megszorongassalak benneteket komolyan fel kell készülnöm nekem is.
Recaro ülés,logitech kormány,pedál,számitógép,monitor,napi 10 felülés,stb már megvan.
Ehez már csak egy vázat kellene épitettnem amire ezeket a cuccokat fel tudnám rakni.
Ismertek olyan mókúst aki foglalkozik aluminiummal és rendelkezik az evvel járó gyakorlattal?!
Sokat lenditenétek a karieremen
Elöre is kösz mindenki
És bocs a zavarért.
Üdv:Cu -
bödön ödön #6014 kösz, az a felső pici sáv elkerülte a figyelmemet. Kipróbálom nemsokára, ha megy akkor lehet megint előveszem kicsit a játékot :) -
#6013 Üdv!
Egy kis OFF, ne haragudjatok érte
A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdőívet. Az emberek motorolaj és kenőanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)
Kérdőív
A kitöltött kérdőívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.
Előre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért -
#6012 igen lenyegeben a FAQ tok jo es menni kell ugy:) de megis 2 napig utottem a gepet win ujra install utan es nem ment mig elotte igen, 10 ujra folraktam hasonlok 1.1-ig ment 1.2 folrak es vege nem indult.
Namost 2 nap utan veletlenul mar azertis kiprobalom letiltottam a rais drivert biosban es bazz egybol elindult:)) -
#6011 FAQ vagy marcius 11. -
bödön ödön #6010 van már valami tuti módszer amivel megy az 1.2es ill. a frissebb patch-ek is? -
VO101 tvr #6009 Nem szeretnék cinikus lenni, de ha a haver pótlólag elküldi, talán a legegyszerübb az lenne... -
#6008 Ma kaptam meg a gamet erre a hülye haverom warezről 15MB darabokat töltött le és az elsó CD-ről kihagyta a 10-ediket! Ha valaki el tudná küldeni valahogy megköszönném! -
szamuraj #6007 Mivel már válaszoltak helyettem csak pontosítanék egy honapja 11300ft volt. -
szamuraj #6006
emberek!!
Senki nem tud segiteni (MOTEC)
vagy nem akar? -
#6005 Ha minden igaz március 11-én jelenik meg nálunk. Kint Bécsben kb. 10000 körül lehet. -
sada67 #6004 Köszi. Mennyi? -
szamuraj #6003 Azt men tudom,de BÉCSben media marc-ban(vagy hogy a f...ba kell irni)Kaphato! -
sada67 #6002 Mikor lesz kapható nálunk????