...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nap tanácsa:
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze, de csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Szóval beszélgetnék végre egy kicsit a játékról illetve ha valakinek van ideje, akár szívesen játszanék is vele. (Nem kell megijedni, nem csúcsköröket futok.) Igazán engem az autók beállítása érdekelne. Nem találkoztatok bizonyos autók beállításánál egy kis valóságtól eltérõ irrealitással? Ti miket állítgattok, hogy jobb idõket lehessen autózni. Tudom, hogy ezt így elég nehéz megfogalmazni, mert függ a pályától, az autótól, vezetési stílustól, de még is kíváncsi lennék. Arról nem is beszélve, hogy végre talán a játékról lenne szó.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A Starfuck-al pedig nem megy.Pedig nem ma kezdtem.
Arról nem beszélve hogyha véletlenül sikerül felrakni akkor meg majd jön a többi hülyeség.Nekem 128 mb sd ramom van miért nem megy???Fejezzétek már be...
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Látom érdekes dolgok történtek itt, mióta nem voltam 😞((
Nem semmi, a kultúra az egekig ér.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
K.ANDRIS MEG MINDENKINEK SEGÍT!!!
Minden úgy csináltam ahogy a "nagyok" leírták...
Akkor is azt írja ki , hogy Invalid disc, mikor végigmegy a skála!!
Kiment a fejem, megveszem a gyárit februárban!!Bocs, hogy megint a nemindulós problémáról írtam , de délután 4 óta próbálkozom, s nem megy, pedig imádom a gamét...
Es valoban az a baj, hogy az emberek egy resze, tenyleg csak a gyujtoszenvedelyet elegitene ki a jatekkal. Talan meg a demo-val sem jatszott, talan meg egy kort sem ment, sot meg korbe sem tudna menni... Sot, meg kormanya sincs, es a jatekrol is az nForce-on halott eloszor...
*Posse*T.W.D*
Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a GTR az elsõ hivatalos és kizárólagos licence-szel rendelkezõ FIA GT játék, mely az Image Space Incorporated isi motor 1.0 nevû motorjának továbbfejlesztett változatát használja. A játékban 10 pályát találtok (ebbõl 4 a Formula 1-es világbajnokság része) valamint 19 különbözõ autó típust. Bõvebb információt a játék hivatalos weboldalán találtok.
Forrás: Hungarian Sim World
Elmegy az embernek a kedve a fórumozástól!!
2.fel tudtam rakni..
3. ki a fasz vagy te itt hogy így dirigálsz???
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Hol lehet megvenni és mennyiért?
Egyáltalán van már itthon is kapható verzió?
Thx elõre is!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Segiteni akarsz nagyon?Akkor add meg az icq-d a mailod vagy akármidet és ott beszéljétek meg!
Nem, ez a forum nem arra valo hogy a tört játékot hogyan kell felrakni, szal ne is gyertek a segitsünk egymásnak dumán, aki mostmár nem birja felrakni az tényleg kurva nagy láma mert kb 1500 millio verzio le volt irva, ha abbol egyik sem jo, akkor menjen el egy alap számitogéptanfolyamra és utána kezdjen tört játékokat buherálni, ne pedig itt offolja szét a topikot a faszságaival!
Tehát ha reggelõs módszer nem sikerült arról nem a módszer tehet, hanem aki csinálta...:-)
Nem írod hogy pl a patchek fenn vannak e?
Nekem onnan nem megy, hogy starfukk elindít, disable, backlist nem csinál semmit. játék futtat sokat tököl majd hibás disk keyyel hibaüzenetel egyet.
Separate-ra van állítva. Ekkor azonban a játékban nyomja alapból a féket, ha félgázt nyomok, akkor áll nullán mindkét tengely, padlógáznál meg padlógáz van. remélem érthetõ....
erre mi a megoldás??
Hogy neked nem sikerült, arról nem a "módszer" tehet... 😊 Egyébként melyik része nem mûxik pontosan??
Ugyan még nem mondtam, de ami a vinyókat illeti, CSAK serial ATA-s gépekre telepítettem - de nem hiszem, hogy ez számít...
Teendõk: 4.0-ás szoftvert feltesz. Ott beállítod, hogy a pedál "separate" legyen. Majd a játékon belül a fék tengelyének 10%-os holtzónát adsz. Ennek mûködnie kell.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Az angolosítás meg megkotlik nekem a .2-es paccs és hotfixek után, azt mondja nem talá valami fájlt és kilép...
a másik meg szerintem vagy angolositsad, vagy töltsed le a Wéber G. által készített magyarosítást amit gtr masters oldaláról érhetsz el.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Igaz kicsit füstöl a motor, de utso kör volt amugy is 😄
F360 144795 Vcr
Ha megoldódik a probléma akkor jön majd: ááá szar a grafikája, nehéz irányítani, áá nem is kell --letörli-- és ezért elrabolt akár több drága percet az életedbõl, mert próbáltál segíteni..
Superfreak: ahogy leírtad, úgy nekem nem mûkszik a dolog, ha pedig a registry buhera miatt elszálltak dolgok akkor neked is kéne egy registry gyik, mert azokkal a variálásokkal amiket végre kell hajtani a reg-ben NEM LEHET elszúrni a vindzózt. Ugyanis semmi mást nem csinálsz mint olvasási jogokat vonsz meg.... na sziasztok
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
4. A GTR játék indítása elõtt szükséges lehet a StarFuck ISMÉTELT futtatása (ha idõközben a PC-d pl. ki volt kapcsolva), az optikai meghajtók újbóli engedélyezése, majd ismételt letiltása céljából.