...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Bár nem ide tartozik, mégis betûzném tanulságként, meg mert nagyon tetszik.

A nap tanácsa:
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze, de csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Amit mondasz abban van valami igazság, meg nincs is. Mindegy.
Szóval beszélgetnék végre egy kicsit a játékról illetve ha valakinek van ideje, akár szívesen játszanék is vele. (Nem kell megijedni, nem csúcsköröket futok.) Igazán engem az autók beállítása érdekelne. Nem találkoztatok bizonyos autók beállításánál egy kis valóságtól eltérõ irrealitással? Ti miket állítgattok, hogy jobb idõket lehessen autózni. Tudom, hogy ezt így elég nehéz megfogalmazni, mert függ a pályától, az autótól, vezetési stílustól, de még is kíváncsi lennék. Arról nem is beszélve, hogy végre talán a játékról lenne szó.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

É nem vagyok híve a cd lehúzogatós módszereknek.
A Starfuck-al pedig nem megy.Pedig nem ma kezdtem.
Daffy
Az az egy két hülyegyerek aki osztogatja másoknak a minõsítést jó lenne ha befejezné.Egyrészt akit nem ismersz azt ne minõsítsd.(Lásd Dani104,K.András,stb)Ha annyira balfasz vagy hogy nem tudod felrakni a játékot annak ellenére hogy 146 oldalon 926féleképpen le van írva akkor inkább vegyél egy kvarcjátékot.Faszom ki van már hogy nem tudok egy értelmes játék hozzászólást elolvasni mert egy-két loser hülyegyerek inkognitóban itt játsza az agyát.Ha akkora a pofád akkor menj le a térre és emberkedj ott.Ez a topic nem arról szól hogy hú de megmondtam.....
Arról nem beszélve hogyha véletlenül sikerül felrakni akkor meg majd jön a többi hülyeség.Nekem 128 mb sd ramom van miért nem megy???Fejezzétek már be...

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Ügyes vagy.

Látom érdekes dolgok történtek itt, mióta nem voltam 😞((
Nem semmi, a kultúra az egekig ér.

rorr
nem tudom... nekem 20 perc alatt sikerült!

démonigyerek
😄

arty
topik a csúcson

Forza.

démonigyerek
el lehet innen húzni
(ilyeneket még én sem szóltam be)

Goliath
Hát te aztán nagy ember vagy. Egy hete regisztráltál..... lolság

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

tegedmegkiafaxomkerdezetkisköcsöghuzzamanelinnenanyadbatekisbuterator
dan104
Okos kultúrált fórumozók!!!!!!Gratula,tényleg errõl kell szólni egy topicnak!!!!!!<#szomoru1><#wilting><#csodalk><#nemtudom><#confused>

nm
GSiZSolti
OK, THX
Nem hiszem, hogy gondot okoznának. Ez itt nem a Collin McRae Rally 😊)
De akkor mégis csak eke vagyol 😊))
K.ANDRIS MEG MINDENKINEK SEGÍT!!!
GSiZSolti
Codec, ACDsee meg ilyen Lallerek nem zavarhatnak?
GSiZSolti
De értsd meg , hogy nem vagyok eke, csak eccerûen nem megy 😊)
Képrdezd K.Andrást bátran. Ö szívesen segít a tört játék telepítésében mindenkinek 😊)))
GSiZSolti
Sziasztok!
Minden úgy csináltam ahogy a "nagyok" leírták...
Akkor is azt írja ki , hogy Invalid disc, mikor végigmegy a skála!!
Kiment a fejem, megveszem a gyárit februárban!!Bocs, hogy megint a nemindulós problémáról írtam , de délután 4 óta próbálkozom, s nem megy, pedig imádom a gamét...
És te ki a fax vagy? Kis illetve egy nagy köcsög!!!
Hát ez jó. Te is akkor indítasz szervert, amikor én dolgozok 😞(
Kaszi46
indítottam szervert akinek van kedve jöjjön nyugodtan! ip.: 81.182.121.170

*Posse*T.W.D*

Alexease
Engem epp ezert nem latsz itt forumozgatni😊) Engem is erdekel(t) a jatek, meg is vettem volna azonnal ha tavaly megjelenik, de nem, raadasul SF3, igy egyszeruen nem akarok szivni, szenvedni, es szetbarmolt topic-ot olvasgatni😊)

Es valoban az a baj, hogy az emberek egy resze, tenyleg csak a gyujtoszenvedelyet elegitene ki a jatekkal. Talan meg a demo-val sem jatszott, talan meg egy kort sem ment, sot meg korbe sem tudna menni... Sot, meg kormanya sincs, es a jatekrol is az nForce-on halott eloszor...
Kaszi46
Frissítettem a GTR FAQ-ot, örülnék neki ha adnátok ötleteket mik kerüljenek még fel az oldalra, vagy mit javítsak ki rajta!

*Posse*T.W.D*

osszas várakozás után 2005. február végén hazánkban is boltokba kerül a SimBin Development Team AB elsõ önálló PC játéka a GTR - FIA GT Racing Game. A német nyelvterületen már megvásárolható játék a sajtóközlemény szerint teljesen magyar nyelven (!) érkezik remélhetõen az 1.2-es karácsonyi frissítéssel együtt. A terjesztést a 2001-ben alapított SeVeN M (Service Vertrieb Neue Medien) csoport vállalja egész Közép-Európában.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a GTR az elsõ hivatalos és kizárólagos licence-szel rendelkezõ FIA GT játék, mely az Image Space Incorporated isi motor 1.0 nevû motorjának továbbfejlesztett változatát használja. A játékban 10 pályát találtok (ebbõl 4 a Formula 1-es világbajnokság része) valamint 19 különbözõ autó típust. Bõvebb információt a játék hivatalos weboldalán találtok.

Forrás: Hungarian Sim World
dan104
Elvileg csak külföldön kapható,ha jól tudom!!<#rinya>De lehet rendelni,meg ne kérdezd honnan,nem tudom,erre más tudna válaszolni!

dan104
Nézz egy kicsit a banner alá+magadba!Mindkettõtöknek van egy kis igaza,de nem lehetne ezt másképp megoldani????Tényleg unalmas már , oldalról oldalra ezt a sok ötvenkétszer elhangzott problémát nézni!!!<#falbav>
Elmegy az embernek a kedve a fórumozástól!!

Goliath
1.Igazad van tényleg nem jöttem rá hogy alapból nem kalibrálja be jól, mondjuk ez alap szvsz egy gameban, hogy calibrate controller gomb és nem újra mutogat..
2.fel tudtam rakni..
3. ki a fasz vagy te itt hogy így dirigálsz???

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Pukkandur
Sziasztok!
Hol lehet megvenni és mennyiért?
Egyáltalán van már itthon is kapható verzió?
Thx elõre is!

K.András
Az a megoldás, hogy kalibrálni kell a játékban a controllert de ez annyira alap dolog, hogy ha ezt sem tudod akkor ezt a játékot fel se akard rakni, mert winfos ujratelepités lesz belöle, ezt most mondom...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Fejezétek már be ezt a faszopo nem megy a játék hogy kell felrakni témát!!!
Segiteni akarsz nagyon?Akkor add meg az icq-d a mailod vagy akármidet és ott beszéljétek meg!
Nem, ez a forum nem arra valo hogy a tört játékot hogyan kell felrakni, szal ne is gyertek a segitsünk egymásnak dumán, aki mostmár nem birja felrakni az tényleg kurva nagy láma mert kb 1500 millio verzio le volt irva, ha abbol egyik sem jo, akkor menjen el egy alap számitogéptanfolyamra és utána kezdjen tört játékokat buherálni, ne pedig itt offolja szét a topikot a faszságaival!

Goliath
Hi!
Tehát ha reggelõs módszer nem sikerült arról nem a módszer tehet, hanem aki csinálta...:-)
Nem írod hogy pl a patchek fenn vannak e?
Nekem onnan nem megy, hogy starfukk elindít, disable, backlist nem csinál semmit. játék futtat sokat tököl majd hibás disk keyyel hibaüzenetel egyet.

Goliath
Sikerült marhaságot írnom, szóval a 4.0 kormány sw van fenn.
Separate-ra van állítva. Ekkor azonban a játékban nyomja alapból a féket, ha félgázt nyomok, akkor áll nullán mindkét tengely, padlógáznál meg padlógáz van. remélem érthetõ....
erre mi a megoldás??

Goliath #5072: Hali! Mint mondtam 3 különbözõ gépre is telepítettem az általam leírt módon. Ha azt veszem, hogy a FAQ-ban leírt Registry elállítós módszerrel az egyik gépnél - mint mondtam - a Device Manager ablakban csak nagy fehér üresség volt, továbbá a gép félpercenként megfagyott 10-15 másodpercre, végül ezek miatt újra kellett rakni a komplett Windowst is, majd erre a "szûz" gépre is felkerült a gamé, akkor már 4-szer sikerült hibátlanul telepíteni az "én" módszeremmel... és fut a játék! 😊
Hogy neked nem sikerült, arról nem a "módszer" tehet... 😊 Egyébként melyik része nem mûxik pontosan??
Ugyan még nem mondtam, de ami a vinyókat illeti, CSAK serial ATA-s gépekre telepítettem - de nem hiszem, hogy ez számít...
Köszi!

Panther
Nekem is Microsoft Sidewinder kormányom van, semmi baj nincs vele.

Teendõk: 4.0-ás szoftvert feltesz. Ott beállítod, hogy a pedál "separate" legyen. Majd a játékon belül a fék tengelyének 10%-os holtzónát adsz. Ennek mûködnie kell.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Goliath
Ezt vágom , windowsban, microsoft ffb-m van, de a játék alapból kombinálton van, és félgõzzel nyomja a féket alapból. Ha taposom fullon a gázt akkor nem fékez de ha lalépek róla akkor fékez...
Az angolosítás meg megkotlik nekem a .2-es paccs és hotfixek után, azt mondja nem talá valami fájlt és kilép...

Ha Microsoft a kormányod, akkor is Kaszi46 #5078 hozzászólása a megoldás.

Kaszi46
ha logi kormányod van, akkor kint a windowsban a kormány driveénél állitsad be hogy ne combined legyen.(vezérlõpult\játékvezérlõk\tulajdonságok\settings)

a másik meg szerintem vagy angolositsad, vagy töltsed le a Wéber G. által készített magyarosítást amit gtr masters oldaláról érhetsz el.

*Posse*T.W.D*

Goliath
Lenne egy láma kérdésem: lehet valahogy szeparált pedálokat használni, mert én nem találok ilyen opciót, igaz németbõl csak totózok...

Kaszi46
TrackPack

-LeMans
-Mantorp
-Vallelunga
-Falkenberg
-Laguna Seca
-Nordschliefe
-LeMans "Dusk"

*Posse*T.W.D*

K.András
Csak becsusztam 45 alá barcelonában(F360).
Igaz kicsit füstöl a motor, de utso kör volt amugy is 😄

F360 144795 Vcr

Pl. Én 😊)

De azért lesznek kivételek is. 😊

Goliath
Ez így van.
Ha megoldódik a probléma akkor jön majd: ááá szar a grafikája, nehéz irányítani, áá nem is kell --letörli-- és ezért elrabolt akár több drága percet az életedbõl, mert próbáltál segíteni..

Superfreak: ahogy leírtad, úgy nekem nem mûkszik a dolog, ha pedig a registry buhera miatt elszálltak dolgok akkor neked is kéne egy registry gyik, mert azokkal a variálásokkal amiket végre kell hajtani a reg-ben NEM LEHET elszúrni a vindzózt. Ugyanis semmi mást nem csinálsz mint olvasási jogokat vonsz meg.... na sziasztok

Panther
Lassan itt is az lesz, mint a TRD2 topikban. Mindenki arról beszél, hogy lehetne mûködésre bírnia cuccot, amikor meg mûködik, már nem érdekli az emberek legnagyobb részét, eltûnneka topikból. Ez a játék is megvolt, igaz, nehéz, akkor meg minek küszködjünk vele. A lényeg az, hogy már mûködik.....<#zavart2><#idiota><#alien><#ijedt><#hehe><#zavart1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

HPt
miért nem? 😊))

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Re> #5064
4. A GTR játék indítása elõtt szükséges lehet a StarFuck ISMÉTELT futtatása (ha idõközben a PC-d pl. ki volt kapcsolva), az optikai meghajtók újbóli engedélyezése, majd ismételt letiltása céljából.
Alexease
Ha Mac-ed van, akkor nincs sok valasztas😊) De azon meg nem fog elindulni😊)))))))