9559
-
Figyu, majd elmondhatnéd a tapasztalataidat mert én is olyat akarok venni! Rájöttem hogy billel szar! Mennyire igaz az hogy ha másoltal akarok játszani ki kell húzni a CD olvasót a tápból mert egyik haverom ez mondja! -
dl Voodoo #5959 Hi.Van valakinek logitech wingman formula force gp kormány? Én most vettem és érdekelne 1 jól működő kormány beállítás ez az első ffb-s kormányom és nem igen tudom hogyan állítsam be.pls help me :) -
Ati126 #5958 Hy
Nincs vkinek a demohoz mindegy melyik autóhoz a 2közül
valami jó setup-ja??
Vagy vezetéssel kapcsolatos tipp tanács mert még nagyon kezdő vagyok.
Ja én is kormánnyal nyomom.
Kösz előre is.
-
olasz #5957 Sziaztok!Van egy kis gond a játékban a hangokkal!Gyakran elmegy a hang vagy elhalkul!Tudnátok rá mondani egy megoldást? -
Jah mi az a parancssor amivel egy ilyen kulon ledet lehet elohozni ami mutatja az idokulonbsegeket folyamatosan? -
Lehhet billel de elég halott ötlet.Főleg versenyezni.....Kérj kölcsön egy kormányt és próbáld ki.Első dolgod lesz hogy veszel egyet:-) -
En billel tolom -
őőő...99%? -
Egyébként közületek ki nyomja kormánnyal? -
VO101 tvr #5951 Ha 15-20 kört meg tudsz tenni kicsúszás nélkül, akkor már éredemes online nyomulni... -
szamuraj #5950 Mi számit kicsit gyakorlottabnak?
Szerinted mi a limit? -
bizony!!!
aki kicsit gyakorlottabb az nyugodtan jelentkezzen!!! -
Sziasztok!
Akinek megvan a GTR és működik,látogasson el a gtr-masters.hu-ra és csatlakozzon a brigádhoz.Nagyon jók a versenyek és sokkal több az élmény mint offline.3500 ft egy évre szerintem több mint nevetséges összeg.Arról nem beszélve hogy a versenyeken sokkal jobban meglehet tanulni vezetni.Rengetegen vannak b ligások akik jelentkeztek de nem indulnak.Jó lenne ha jönnétek.Minél többen vagyunk annál izgalmasabb a verseny. -
Igazad van!! Télleg a gamárol szoljon a topci..Hiszen azért van..:) -
K.András #5946 Mindenkit megkérek, a játék felrakásával kapcsolatos témát felejtsük már el végre!
Ezer más dologrol lehetne beszélni, és mindig visszajön a hogyan rakjuk fel féle kérdés, továbbra is törölni fogom a válaszokkal együtt! -
Sziasztok!
Kigyi vagyok, már régóta figyelem a topic-ot pár napja megszereztem a játékot (el is indítottam...) és gondoltam csatlakozok hozzátok. Egyenlőre kormánnyal álltam neki némi fék és kip. gátló segítséggel, így monzában 1:46.***-et értem el, hát egy kicsit gyenge de ez van.
Alexease: jó ötlet ha kell segítek. -
sada67 #5944 Visszaolvastam és azt írtátok, hogy hivatalos angol verzió 2005. márciusi megjelenés kishazánkban. Tudtok újabbat. Nekem csak a demo van meg és érdekelne az eredeti, ha megjelenik. -
De a buherálgatós emberek nagy részének elmenne a kedve, ha arra kérném őket, hogy segítsenek például pályát konvertálni. :)))) Csak mondjuk annyit, hogy a .BMP fájlokat tegyék át .DDS-be, a többi az én dolgom, hogy időt spóróroljunk meg. :)))
Úgy döntöttem nem is írom le, hogyan kell, úgyis teljesen fölösleges. Rajtam, meg egy-két emberen kívül úgyse érdekelne senkit.
-
F.A.Q. -
Ez igaz:) De ez - es egyre tobb topic - mar nem a jatekrol szool, hanem csak az elinditasarol. Ez a szomoru. Foleg ugy, hogy lenne egy eros tippem, hogy az emberek nagyresze nem is jatszana normalisan a jatekkal, csak "begyujtene":))
De szerencsere azert vannak jo paran, akik komolyabban veszik, azoknak van bajnoksaga, weboldala stb. Itt meg marad a warez es a "...hogy inditsam el?!";)) -
Ma megpróbáltam játszani, de mindig kipördültem. igaz kedvem se volt menni.
-
Egyre több, szebb és jobb dolog árasztja el a topicot...
Olya ez, mint mikor lehuzzák a WC-t, s szép lassan hömpölyögve a cucc... Szóval mint szar a WC-ben ugy vész el a versennyel, autókkal kapcsolatos hozzászólás ebből a topicból!

Tisztelet persze a kivételnek!! -
Most birjatok ki par hetet, utana meg lehet venni itthon is a normalis verziot... -
Az angol meg fog jelenni. -
Szabacs #5911 Nem tudja valaki, hogy az angol verzió megjelenik -e, vagy várhatunk a magyarra 2010-ig? -
K.András #5910 Pl vedd le a fékeröt. -
olasz #5909 Na megvan köszi elindult!Csak az a gond hogy a játékban tökre befog a fékíí!De nemtom miért pedig a kalinrálás a windowsban jó!van valami tippetek? -
ddd #5908 hol van a starfuck?
-
K.András #5907 Nem kéne feszegetni a starfuckos lehuzogatos témát. -
Csináld a következőt: a desktopon lévő GTR ikonra kattints jobb egérgombbal és válaszd a tulajdonságokat. Válaszd a Shortcut (parancsikon) fület. Ott a Target (Cél) mezőben látsz egy ilyet:
C:\GTR\GTR.exe Ez nyilvánvalóan a default telepítési hely, ettől eltérő is lehet attól függően, hová telepítetted a GTR-t. Írd be utána ezt a sort: - trace=1000
Ezután így fog kinézni a Cél mező: C:\GTR\GTR.exe - trace=1000
Az exe után hagyj ki egy Space-nyi helyet, mielőtt beírod amit mondtam. Ez a parancs a /Userdata/LOG könyvtárban létrehoz egy trace.txt nevű fájlt. Indítás után, miután betöltötted a pályát és rányomsz a tükör gombjára kilistázza a folyamatokat, amelyek a pálya betöltése közben történnek és hibajelentést készít. Copyzd be ide, hátha okosabbak leszünk.
-
DonManó #5905 még mindig kidob az asztalra!
nemtom hogy mit csináljak, tükrök nélkül nem az igazi
-
Már mind1, most szedem FTP-ről. -
Most tettem fel oda. A mirror-ról töltsd, onnan jól jön. -
Pálya? mert akkor már lehet, hogy leszedtem. Szinte az összes pályát leszedtem FTP-ről. Ott legalább szinte mindig 10-el jött. De ez szörnyű, hogy max sebességük 10kbit/sec... -
olasz #5900 de közben sikerült thanx -
Az nem jutott eszedbe, hogy megnézd milyen fájlok vannak becsomagolva, és a GTR-ben holvannak ezek eredetiei? Aztán felülírod és hopp, működik! -
Kinn van az m4driving-on az általam konvertált Osterreichring, ha valaki kíváncsi rá:
Osterreichring
-
olasz #5897 Le tudná valaki írni hogy kell megcsinálni a magyarosítást? -
DonManó #5896 köszi mindenkinek!!!
próbálok