9559
-
DonManó #6283 na mi van?
Te se jössz már?? -
DonManó #6282 csinálok szervert ha jössz
pálya? melyik? Spa? Barcelone? GT osztály jó? -
#6281 Úgynézem ma sem megyünk, mert ma is csak én jelentkeznék -
DonManó #6280 senki se akar versenyezni? -
DonManó #6279 jön vki online? -
K.András #6278 Kicsit off, de feltétlen be kell raknom :D
-
bödön ödön #6277 hja, csak egy érdeklődő volt, úgyhogy bezártam a boltot. nekem sajnos csak ilyen későn jó, vagy még később. -
#6276 Ma már sztem késő van ehhez ödön, de ha a többiek is benne vannak megbeszélhetnénk egy időpontot amikor nagyjából mindenkinek jó és lenne értelme online játszani!ha már lennénk 7-8-an az már jó lenne! -
bödön ödön #6275 ha valakinek van kedve: spa ngt
80.98.135.162 -
#6274 Ez már szerintem nem csak játék: több annál
Ehhez fogható nem nagyon lesz mostanában a piacon és nem lenne rossz online is játszani ami aztán főleg brutálissá teszi a game-t. -
K.András #6273 Szerintem ez a játék már abba a kategoriába tartozik amit érdemes megvenni. -
#6272 Sántít az elképzelésed annyiban, hogy aki nem akarja megvenni még annak is ott van az eddigi verzió és az nem olyan rossz dolog, bár én tervezem, hogy megveszem.. -
K.András #6271 Thx -
#6270 -
K.András #6269 Hol olvastál 1.3-rol? -
#6268 Hamarosan erkezik az 1.3-as patch. Valoszinu, hogy update-telik az SF3-at is, es a software-es driver es reg ellenorzes utan, belekerul egy komolyabb "hardware" szintu is:))))) Vagyis, valoszinuleg a "lehuzogatos", BIOS letiltos modszernek is lottel:)
Bar remelhetoleg, a vegleges megjelenese utan, mar senki nem akar itt warezolni.;P Ha ennyi ido allatt nem tudta valaki letesztelni a 2 demot es a warez nemet full-t es/vagy fel ev alatt nem tudta osszegyujtogetni a penzt a veglegesre, az megerdemli, vagy nem is kell neki:)))))) Sorry:PPPPP
-
DonManó #6267 SORRY
épp FAR CRY-ozok -
#6266 3-an Manó! :) -
DonManó #6265 ketten leszünk csak??
akkor nem indítok szervert! SORRY
megyek Far Cry-ozni akkor -
#6264 A restartokat meg kerülöm, mert dc-hub fut a gépről... -
#6263 Dehogynem megyek! Csak felraktam az új flashplayer-t és kifagyott az explorer amikor be akartam jelentkezni (kellet egy restart a felrakás után, hogy jó legyen) -
DonManó #6262 senki? -
DonManó #6261 akkor most jó lesz az NGT Barcelone?
én csinálok szívesen szervert
(egyébként router mögül nem lehet szervert csinálni?? csak kíváncsiságból kérdezem) -
panizzi #6260 toledóval voltam
az default, úgytudom -
szamuraj #6259 Én jönék de routermögötvagyok nem tudok szervert inditani
Barcelona GT jo lenne -
DonManó #6258 szasztok!
megy most szerver?
csinál vki vagy csinálhak én megint?? -
#6257 Szevasztok!15 perce nyomom:) (jo tom h. "sok")Van feltéve valahova autobeállitás, ami jo?? Nagyon kira a game:) -
K.András #6256 Azért dobál le, mert olyan autoval akartál feljönni ami Kaszinak nem volt telepitve! -
#6255 Jó sok dolgotok van! Ilyenkor játszani..... -
panizzi #6254 én is úgy gondolom, hogy nálam a hiba
valami tuningötlet ? -
#6253 érdekes, andrást nem dobálja -
panizzi #6252 ledobált állandóan
egy kört nem tudtam menni -
panizzi #6251 én meg beteg vagyok, 'szal ideális a time egy kis gyakolásra -
#6250 84.0.166.62 spa nappal gt -
#6249 én most pont ráérek, szal miert ne:D -
K.András #6248 Gyerekek kedd reggel kilenckor?Nektek aztán jo sok dolgotok van :D -
#6247 pálya? gt vagy ngt legyen? -
#6246 de:) irom az ip-t ha kész van -
panizzi #6245 nem indít valaki szervert ?
-
bödön ödön #6244 aha, nem volt flash telepítve valamiért... :)