...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én osztom dani104, sonajk, és midazok véleményét, akik nem szeretnék, hogy SuperFreak - NagyarcÉnVagyokAkirálycsávóÉsKimonndomAvéleményemetÖszintén - fórumozónk továbbra is a külföldi fórumokon osztaná az észt, és bennünket megkímélne.
De nem is szeretném tovább folytatni az ezzel kapcsolatos dolgokat.
Téyleg szóljon a játékról a topic...vagy ilyen hiú ábrándokat ne kergessek?<#lookaround>#lookaround><#idiota>#idiota>
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Bár lassan offtopic az egész topic, ezt a kérdést muszáj feltennem:
Lehet tudni, hogy mikor és mennyiért jelenik meg kishazánkban ez a Játék?
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Egy napja nem voltam itt. Most, hogy munka után leültem és elkezdtem olvasgatni az elmulasztott hozzászólásokat, egyszerûen egy szó fogalmazódott meg bennem, még pedig a "DÖBBENET". Hát nem semmi, amit mûveltek itt egymással.
SuperFreak!
Mondd te magadtól vagy ennyire okos? Elolvasva a hozzászólásaidat, amit oly ékes magyarsággal töltenek el „mély” gondolataid, a perfekt angol nyelvtudásodról már nem is beszélve, nem csodálom, hogy inkábba a külföldi fórumokat látogatod. Valószínû ez azért van, mert te sem érted miket írnak és odalátogató emberkék sem értik, hogy te miket írogatsz, ebbõl pedig nem lehet baj. Ellenben itt, ahol hozzád képest jól beszélik azt a nyelvet, amin te próbálsz megszólni, olvass csak vissza, milyen emberi reakciókat váltasz ki. Ezek után csodálkozol, a hozzád intézett hozzászólásokon? Én csak egy dolgot tudok tanácsolni neked, elõzõekben általad leírtakat idézve (#5289). Légy hû önmagadhoz és tartsd meg azt jó szokásod, hogy magyar topikokat soha sem látogatsz. (Személy szerint ennek nagyon örülnék.)
Úristen...ennyi...aztán honnan van, mert van egy olyan érzésem, hogy nem te keresed meg...És ha annyi van, akkor mi a faszér nem veszed meg a játékod eredetiben,[/bg és nem kellene hallgatni mindenkinek a nyavajgásod...ehhhh...mennyé 200 fölött nyugodtan, csak ne felejtsd el, hogy ott nincs több élet, több kanyarbevételi lehetõség...kit érdekel....pffff....és ezt is direkt írtad, hogy fellázíts még1pár embert...nehogymá ne rád figyeljen
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Személy szerint ezt én kikérem magamnak („Hihetetlen hogy 2 héte nem tudok elolvasni egy épkézláb hozzászólást”😉. Ha ilyet állítasz, te is olyan vagy, mint az általad emlegetett „nyafogók”, vagy is te sem veszed a fáradságot magadnak, hogy visszaolvass. (Esetleg nem tudsz olvasni. Ha így lenne, az elõzõekben mondottakat visszavonom.)
....szóval szerintem....😊
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
... még át kell az ügyet játszani a SYGATE tûzfalán
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Super úr ha nyomatjátok 1tõl akkor ip-t ide!!
az elmul 60 üzire meg:<#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav>
*Posse*T.W.D*
UFF, én szóltam!
csak elfelejtettek meg atrakni a gumiba
de remelem meglesz...
Most 1-ig kártya, aztán mehet a GTR multiba, ha lesz még akkó ébren vki...
szerény magánvéleményem az, hogy aki van olyan leleményes, hogy átverje a védelmet az játszon, aki meg nem az menjen vissza pénzt keresni az eredeti példányra
Kérdem én, hogy mi a baj azzal, ha én is osztom ezt a véleményt?
...ja nekem nem lehet, mert nem vagyok elég régi motoros itt, meg nemtom kinek nem vagyok a spanja... hát ezaz, amit én szarok le magasról, ha gondom van valakivel szólok - és ha nem jön be a stílusom, nincs semmi gond, nem kell engem megszeretni... 😄 ugye nem akarsz járni velem? Buzievagy? 😊
ennyi 😊
Szerinted én ebbe a sorba beállok? Az én háteremmel? lol
Azért van gondod mert nem én segítettem... ?
Hidd el segítettem azonnal, amint rájöttem a megoldásra...
elárulom:itt voltam szinte az elejétõl fogva és figyeltem!!!ja igen és kérdeztem,de nem te voltál aki segített,mert akkor még a topic közelében sem jártál!!!
De becsületes és igazságszeretõ... talán túlságosan is...
Megmondom neked sz õszintét, hogy megcsináltam azt a szuper egyszerû dolgot amit mondtál és nem megy...ennyit a szuperegyszerû spanyolviaszodról..😊
ja és még mielõtt azt hinnéd hogy haragszom,elárulom,nem!!!!csak a stílusod az nem gyere be!!<#nemtudom>#nemtudom>
Vagy megálmottad?
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
ja és jó éjt,te kis huncut!!
Milyen jó éjt? ... itt "minálunk" még csak most kezdõdik el az este igazán... de azért Neked is jó éjt!
kurvára megvoltam én személy szerint a te szuperegyszerû megoldásod nélkül is
Értem. De most õszintén, szerinted NEKED írtam???!
Azokon akartam segíteni, akik - úgy mint én - nem akarták szétreggelni a gépüket, nem akartak kábelt-lehuzogatni a CD-DVD-rõl...
Látod, csak mégis el kell mondani tizedszerre is Neked, mert nem érted a lényeget, vazze, a lényeget...
de azért ne keseregj,ha igyekszel és egyre többször leírod ezeket a te szuper,csodálatos hõstetteidet talán még nobel-díjat is kaphatsz!!!
ja és jó éjt,te kis huncut!!<#gunyos1>#gunyos1>
Olyan ez, mint amikor tolom 2 kilóval a sztrádán és bevágódik elém a belsõ sávra 80-al a zöldséges mercivel a paraszt és még neki áll följebb, ha rávillogok...
Jó, tudom, ez így kicsit erõs, de természetesen azt a szitut kell magad elé képzelni, amikor 5 sávos autópályán (pl. bevezetõszakasz) mész legbelül, tolod neki rendesen - persze a másik négy sáv a belsõ mellett üres vagy alig van forgalom... ezenközben hol megy a JÓ MAGYAR? Megmondom. A baromarcú, hétvégi autós elõtted megy, nem is akármennyivel. 80-al, mert õ úgy jön ki legjobban... a belsõ sávban, mire Te rávillogsz, hogy lássa a sebességkülönbséget... erre mit csinál? Nemhogy nem enged el, még õ mutogat, anyázik, stb. Na ettõl nagyon kivagyok... ezt EURÓPÁBAN nem látod vazze, csak nálunk...
Íme az ékes példa. Ma este megint megbizonyosodhattunk affelõl, miért mondják ránk: nemhiába a magyar az egyik legirigykedõbb faj a homo ludensek palettáján...