...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Viszont a SIMULATOR MOD-ban már más a helyzet. Nagyon kevés a segítség és bizony ott csak a COCKPIT nézetben mész.
Billentyûvel már igen csak nehéz nyomulni.
Persze megértem, hogy senki sem teheti meg, illetve kevesen, hogy rohanjanak venni 10-20-30 ezer forintos kormányokat, de ha valaki teheti, mint pl. személy szerint nekem sikerült, akkor sokkal kényelmesebb, de mondom, így sem könnyû!
Nekem belefért, de ha nem és más írta volna, hogy vett egy kormányt, nem sajnáltam volna tõle.
A véleményem csak röviden ennyi.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
De hová tűnt Damon Hill?!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem sajna nem fut a Daemon, hanem az Alcohol Clone 52%!
Fura, de ezt elfogadta. <#vigyor5>#vigyor5>
Amúgy az egész GTR nagyon szépen fut, semmi bajom nincs vele, megvagyok teljesen elégedve!
A Bajnokság nagyon nehéz, érdemes megmérettetnie magát az embernek, de javaslom, kormány nélkül neki se kezdj, mert a proginak egyetlen hátulütõje van.
Az pedig a nehézsége, azaz csak kizárólag kormánnyal érdemes nekikezdeni, mert annyira komoly és nehéz az irányítás, azaz számomra realisztikus, hogy olykor vért pislantok! <#email>#email>
Na jó nem azt mondom, hogy mindig, minden egyes kör után ki kell mennem, hogy kiengedjem a sárga piskóta kockát, de megizzadok vele!!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bár szívesen segítenék neked, sajna nem értek az ilyen dolgokhoz, amire szükség lenne...
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://formula1.jatekok.hu/sbgtrpatch.shtml
http://druglord.buzz.hu/ ;)
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
A LiveReporter. A dedikált szerver mûködése világos: egy kiszemelt ftp-re tölt fel bizonyos idõközönként (amennyit frissítésként megadtunk neki) .txt kiterjesztésû fájlokat. Ezeknek is világos a szerepe, illetve, ami bennük van, köszönhetõen az rsc fórumnak.
Ami nem világos: hogyan ágyazom ezt be úgy egy weblapba, hogy az adatok frissüljenek és ez meg is jelenjen a lapon.
Próbáltam az ittenieknek segíteni, remélem most nekem is segít valaki. <#integet2>#integet2><#ravasz1>#ravasz1>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Köszi
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Laci, #5318-ban van egy link, pl. onnan.
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Ellenben a "Hihetetlen hogy 2 héte nem tudok elolvasni egy épkézláb hozzászólást" mondatodra történt véleményem továbbra is fenntartom. Azért ha te is visszaolvasol, talán találsz tõlem valami épkézláb hozzászólást is.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Annyit tudok segíteni neked, hogy innen letöltheted a program angolnyelvû verzióját. A .zip file kibontása után indítsd az .exe filet és hagyd feltelepedni (alapból "c" partíció). Telepítés után keresd a "motec" könyvtárat. Ha meg van, a tartalmát egy az egyben másold a játék "/GTR/MoTeC" könyvtárába. Ezután ha elindítod a programot, nem németül, hanem angolul "szól" hozád.
Különben a programról bõvebb információt itt találsz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
*Posse*T.W.D*
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nem szeretnék offtopic lenni bár úgy látom az leszek, de nekem a játékkal kapcsolatban volna kérdésem...
Én a motec-el nem boldogulok... Elõször is nem tudok németül, másodszor meg fogalmam nincs hogy mit kéne rajta nézni. Valaki tudna segíteni, mert anélkül nem nagyon lehet setupolni.... Valamelyik nap letöltöttem Hummer setupjait, hát a pofám leszakadt. Majdnem olyan volt a kocsi mintha arcade-ban mentem volna, meg lehet fékezni, és lehet irányítani. 8mp-vel mentem jobbat SPA-ban F550-el 4-5 kõr után az addigi legjobb körömnél és még van benne pár mp....
Hummer, nekem nagyon bejött a setupod, gratula hozzá!!!
DE! Én nem más beállításaival akarok menni, nincs kedvem letöltögetni mindenhonnan setupot, hanem magamnak akarom belõni a kocsimat. Tud valaki segiteni "megérteni" a motec-et???
Van egy MOMO FORCE kormányom, amitõl fájó szívvel ugyan, de megválnék.
Alig használtam, teljesen jó állapotban van. Tegnap kezdtem el hirdetni pár helyen, és meglepetésemre baromi sokan érdeklõdnek. Eredetileg arra gondoltam, hogy örülhetek ha kapok érte 30ezret, de máris 35-nél tart a "licit" 😊 szóval mivel nagy szükségem lenne a pénzre, ide is beírom, hátha valakinek nagyon fáj a foga egy ilyenre.
Itt van pár szar minõségû kép róla: CLICK
Írjatok e-mailt (ha érdekel) az a legbiztosabb, fórumot nem mindig olvasom.
Üdv,
RiGLEY
dddstudio.tk
Nos, nem vagyok sem full kezdõ, sem full pro a szimulátorok világában
Az már más kérdés, hogy billentyûzettel nem lehet maximalista az ember.
Én nem akarok a GTR Michael Schumacher-je lenni (pfuj, nem szeretem azt a fazont!), tisztán, a magam szórakozására vezetgetni egy igazi szimet.
Leginkább az arcade kategória vonzott eddig, a könnyed vezetési élmény miatt. Most szeretném látni a másik oldalt is.
A NASCAR 2003 összetörte a magamról alkotott képet, s tudom, hogy nem vagyok jó pilóta - ezért is kellett a Colin 05-el vígasztalódnom <#hehe>#hehe>. De nem adom fel.
Kormányt nem veszek, nincs rá sem 10, sem 35 ezer forintom, inkább jobban odafigyelek a vezetéskor, ígérem 😊))
S hogy ne rontsam mások örömét, multiban nem fogok köröket róni, majd ha már biztosan nem töröm össze magam és mások autóját <#hehe>#hehe>
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
GPLRank: -51|GTRank: -30
Nick: SuperFreak <Üzenet küldés>Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Természetesen a neved se ismert 😊
Neme: ismeretlen
Elég szerul áll a szénád 😊
Nemrég fórumozok itt, és bevallom, hogy eddig a kb. 200 körömmel zöldfülû vagyok a GTR-nen, de volna egy építõ javaslatom. Nem szeretek haragudni senkire, és rossz érzéssel tölt el a marakodás.
Szerintem, ha mód van erre: nagy betûkkel és elütõ színnel (ne kékre kékkel) mindjárt az oldal tetején ki kéne linkelni, hogy "A játék telepítése (részletes leírás)". És biztos vagyok benne, hogy aki elõször jön ide, és kérdése van, amint meglátja, azonnal ráklikk majd, és átolvassa.
Õszinten szólva, én amikor elõször toppantam ide, annyira be voltam indulva a játékra, hogy azonnal a tartalomnak ugrottam, és nem a linkeket vadásztam körben. A kicsi "FAQ" szócskát meg csak egy jó idõ után vettem észre. Tudom, hogy ez hiba, de sztem még sokan vannak így ezzel, pláne, ha aznap ez a 30-adik fórum, amire rátalál a témában.
Ahhoz viszont nagyon ragaszkodom, hogy ha nem a "jó versenyzõpajtást" látjuk egymásban, akkor csak magunkat szívatjuk meg, amikor késõbb egy jó játék közben megérkezik egykori haragosunk, és ezáltal tönkremérgezzük a saját örömünket.
Lehet, hogy én vagyok a naív, és tényleg az a jó, ha falkaszellemben élve valaki mindig túlmarja a másikat, de legbelül szerintem mindenki azért van itt, mert imádja a GTR-et, és nem azért, hogy õ legyen a vezér. Köszönök mindent és tisztelek mindenkit, aki egy kicsit is segített, vagy próbált, de álljunk már le egymás provokálásával, mert egy csomó jó pajtást veszítünk el így.
Kicsit hosszú lett, bocsi érte.. De akkor is fontosabb nekem az, hogy ki hogyan hajt a pályán, mint az, hogy mennyire bír leérvelni másokat. Köszi a figyelmet!
És mé annyit SuperFreak hozzászólásaihoz, hogy nagyon sokan nyomtuk a reggelõs, (kábelhuzohatós, vagy Starfuck-os), állitólag windows szétbaszós módszerrel, de nem történtek az általad leirtak a géppel.
Nade tényleg szótsetöbbet errõl.<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#idiota>#idiota>
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Ruach777 hozzászólása 4478-as
Loser hozzászólása:4447-es
És a leírás:4193-as
Ha meglepõ hogy mindháromban a nevem szerepel,elnézést kérek.És mielõtt kiosztanál mindenkit esetleg jó lenne ha körülnéznél.Megtisztelõ és felemelõ érzés hogy ennyire hülyének nézel.Köszönöm
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU