...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
tényleg ennyire szar ez a játék, hogy csak egymást tudjátok tépni a topikjában?

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Igen, többször is leírtam ugyanazt, "oldalakon keresztül mondom a magadét"... De miért? Mert ugyanolyan sérült vagy, mint azok, akik itt félpercenként megkérdezik, hogy mi a KEY? ... Neked sem elég egyszer elmondani valamit - úgy látszik.
Lehet, hogy nem marad meg a fejdben...
Nem fényezem magam: tisztában vagyok vele, hogy NEKTEK ez fáj, hogy nem "Ti" jöttetek rá és írtátok le ezt a SZUPEREGYSZERÛ telepítési dolgot...
Azontúl pedig azért sem magamat fényezem, hiszen minden esetben valamilyen vádaskodásra, vagy csak egyszerûen NEM igaz állításra írtam választ...
karikusz
Szerintem téged úgy egésszében kéne bannolni a nem ide illõ magatartásod miatt!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

A "köszönjük superfreaknak,nélküle ez nem jöhetett volna létre" és a leugatás, amit itt kaptam - mert segíteni mertem - között esetleg van néhány árnyalatni átmenet, nem gondolod?

Még egyszer elmondon, de lassan, hogy Te is megértsd:

Felraktam a játékot. Ment. Felraktam a peccseket: nem ment. Nekiálltam a Registry-s módszerrel: Eltûnt a Device Manager, lefagyott a Windows 10-15 mp-ekre - úgy percenként 2-szer, stb.
Nekiálltam találni vmi. megoldást. Megpróbáltam a StarFuck-kal (persze Windows reinstall után), mire 1 teljes napi szarakodás után végre biztosan ment. Akkor ezt átrágtam, leírtam és megosztottam itt, hogy másoknak is legyen részük ebben az élményben.
ennyi... 😊
dan104
Te mekkora egy ......... vagy !!!!oldalakon keresztül mondod a magadét,fényezed magad,te beteg vagy .........,vagy csak kisebbségi érzésed van???nem tudom eldönteni!azt várod hogy írjuk ki a banner alá,hogy "köszönjük superfreaknak,nélküle ez nem jöhetett volna létre"?

Laciiiiiii
NEM!!!!!!!😞

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Na LACIKA, megyen má' a gétéer?
<#banplz>
Laciiiiiii
má van cd keyem.. 😞 de nemjo..

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

<#banplz>
Laciiiiiii
valami disc Key kö neki.. <-???

<#banplz>
Nem vitatkozni akarok, csak megnéztem amikre hivatkoztál...

Az #1887-es nem más, mint a NOCD fájlban lévõ textfájl egyazegybe' bemásolva. Nov. 18-án, amikor ez itt megjelent - én 😊 meg azok a szerencsések, akik le tudták (már akkor) szedni Bit Torrent-tel - már egy hete toltuk a cangát...

A #2649-es pedig egy igazán szépen kidolgozott leírás, nagy segítséget jelenthet annak a halom lámának, aki itt 5 percenként felteszi a maga ugyanazon három visszatérõ kérdését...

Száz szónak is egy a vége, amikor leírtam a FINAL SOLUTION-t, még ez nem volt a FAQ-ba' - hisz Te is csak az én #4970-es hsz-emet ollóztad be egyazegybe - amit ugye szóvá is tettem... 😉

Nem baj... a tanulság marad magyar módra: véletlenül se' próbálj meg segíteni embertársaidon, mert utána nem lesz benne köszönet... lol
karikusz
😊...mindig szoktam, ha tudok...ezt mindenki tudja...)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Laciiiiiii
Látom te vagy itt az ügyeletes segitö😊)<#eljen><#eljen><#worship>

karikusz
Nem kell mind, csak a Patch, meg a hotfix

Laciiiiiii
#5318 ban van az az oldal.. az összes cuccot szedjem le és tegyem fel ?

karikusz
jaja..😞

karikusz
Elöször nézz már utána, hogy ki hány éves..😊 A kultúrád kibontakozik.😊

Laciiiiiii
KÖszz😊

karikusz
Van külön angol nyelvi fájl, amit le kell tölteni, és bemásolni a telepített játékba. Lent van link

Laciiiiiii
Na ne.. Ezis ilyen xar CD kihuzogatos?? OOHH FUCK😞

Laciiiiiii
Hali! Most teszem fel..Német a nyelv.. A gameben is német?? Ha igen akkor lehet angolra állitnai? THX

Látod milyen kultúrált vagyok!? Ha egy ötéves nekiáll velem vitatkozni, akkor nem ide - a topikba - válaszolok, hanem privibe!
karikusz
Magas ívben teszek arra a fórumra!

A Privibe meg te kezdtél írni nekem,és én megadtam neked azzal a tiszteletet, hogy minden hozzászólásodra válaszoltam. De mint látom ezt nem kellett volna tennem.

De a te módszered se müxik.

Feltettem minden patch-et, hotfixet, starfuck-kal letiltottam a meghajtót, a legújabb Alcoholban benne a miniimage, vizsgálódik, aztán megkapom a hibaüzit:

"Failed to identify the disc in the drive. insert a licensed disc."

1. Senki nem mondta, hogy jófej vagyok! (De legalább segítek - egy bizonyos határig.)
2. Olvasni gondolom tudsz: #5333 (habár nem úgy tûnik)
3. Abba meg végképp ne menjünk bele, hogy "ki szimlátorozott elõször"... súgok: HSW fórum
4. Most akkor döntsd má' el, hogy priviben irogatsz nekem, vagy itt!? (Mondjuk kötve hiszem, hogy ez itt bárkit is érdekel, úgyhogy jobban tennéd ha megmaradnál a privinél - én is eddig így válaszolgattam a hülységeidre...)
Kaszi46
NGT, Barca, 81.182.94.96

*Posse*T.W.D*

karikusz
Elöször is tanuld meg a Válasz gomb használatát, mielõtt mást ki akarsz oktatni!
Úgy futtatod magad mintha te szartad volnaa spanyolviaszt, beszólsz boldog, boldogtalannak. A saját modorodat nem kifogásolod? Én már tavaly novemberben amikor te még csak hírbõl hallottad a játék hírét, már akkor róttam vele a köröket. De veled szerintem ez egy meddõ vita...

Daffy
Összesen 900 körül

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Kaszi46

<#mf1><#mf2><#ravasz1><#mf2><#mf1>
(nem félreérteni!!)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
még mindíg kiváncsi vagyok ki hány kört ment, de eddig csak HP válaszolt.
szal HP: 3690
Kaszi46: 1615

Törpiek?😊

*Posse*T.W.D*

Egy biztos... amikor én cca. egy hete beírtam a "módszeremet", a FAQ-ban ez még nem volt benne. Egy nap munkája állt már akkor mögöttem, amikor ide beírtam a JÓ és TELJES megoldást a #4970-be.
Természetesen én sem lapoztam 4970 hozzászólásnyit vissza, csak kb. 100-at, és nem volt benne semmiféle StarFuck-os megoldás, pláne nem kidolgozva, leteszteleve... de ezeket már mind leírtam.
Kaszi46
10 perc múlva indítok egy szervert, kb 6an tudunk rajta lag nélkül kocsikázni. aki akar jönni pls irja be gt vagy ngt leygen e, aztán majd eldöntöm😄
ip-t rövidesen közlöm!

*Posse*T.W.D*

Daffy
Vágom és tudom is.Csak azért írtam le mert ez nem mindenkinek egyértelmû.De azért ne legyél öngyilkos mert kérdeznek.Nem éri meg<#guluszem1><#zavart2><#unalmas><#csodalk><#ijedt>

Kaszi46
2. registrys-buhert vissza kell állitani akkor megy minden rendben--- ez Daffy nak szólt. (bármilyen hardwert akarsz telepiteni, vagy ahhoz kapcsolódó drivert, a 2 registry-s mókulást vissza kell eredeti állapotába állítani)

*Posse*T.W.D*

Lapozz vissza... biztos megtalálod

Micsoda köcsögök vannak, hihetetlen... egy napig basztam a rezet, míg végre sikerült rájönni, hogy az 1.2.3.0-ás verziót hogyan lehet Registry írogatás nélkül, CD/DVD kábel-lehuzogatás nélkül mûködésre bírni (az 1.1-es ment már tavaly november óta, a GTR PRESS Demo tavaly április óta) - de ahelyett, hogy megköszönné a paraszt, még õ szól be...
Olyan ez, mint amikor tolom 2 kilóval a sztrádán és bevágódik elém a belsõ sávra 80-al a zöldséges mercivel a paraszt és még neki áll följebb, ha rávillogok... szerinted pl. a németeknél is ez a morál?
Kaszi46
2. registrys-buhert vissza kell állitani akkor megy minden rendben!

Más: számolgattam kicsit😊
Elõször a helyes megoldás az #1887 es hsz ebn volt leírva.
A cd kulcs, és telepítési módszer 23 szor lett leírva, ennek ellenére még ma is volt aki rákérdezett😄
A starfuckrol a #2649 es hsz ben szereztünk tudomást.
utána ha jól számoltam 16 szor lett leírva starfuckos módszer. több fajta is!
ezenkívül van FAQ, egyzerû telepítési pdf, keresõ alul. szal ha még1szer megkérdezi itt vki, vagy azt mondja nem megy, tuti öngyilok leszek😄

*Posse*T.W.D*

karikusz
Mikor írtad be?

Daffy
Ja és még annyi a játékfelrakáshoz hogy vannak olyanok akik rendszergazdai múlttal rendelkezve sem tudják felrakni a játékot és a mai napig nem jöttek rá hogy miért.És nem azért mert balfaszok hanem azért mert baromi sokminden számít a rendszernél.Nálam például azóta nem mûködik a hálózat a gépek között.És nem is fog amíg ez fentvan.Én is leírtam kb 3 hete hogy kell felrakni,hál istennek azzal a verzióval Én 4 embernek sikeresen feltettem.

Kaszi46
lol keresõbe akartam, erre automatikusan beirtam hsz boxba és el is küédtem😄

*Posse*T.W.D*

Most télleg ne menjünk má be ebbe az uccába...
A StarFuck-os dolog itt még nem volt téma, amikor beírtam...
Kaszi46
azareus

*Posse*T.W.D*

karikusz
Amúgy én simán feltelepítettem anno, huzigálással el is indult. Aztán megpróbáltam a starfuck-kal, és nem ment. nemtom már hogy ki, de azzal magyarázta, hogy azért nem hatásos ez a starfuck neki mert a starforce3-mat minden indulásnál telepíti.

KULCSOT vazze, KULCSOT ...sry
karikusz
Te csak 2 hete...de más már tavaly óta..)

Ja! Visszalapozni a topikba' persze egyik sem képes... csak elvárják, hogy a kész megoldást a kezükbe add...
Az a súlyos, hogy Kaszi is a FAQ-kal meg jómagam is most ezzel a PDF-el (de már napokkal elõtte ide a topikba is leírtam mindezt) már a kezükbe adtuk a KUlCSOT, de nézd meg mit bénáznak még így is össze... lolság vazze 😊
karikusz
Köszi mindkettõtöknek. Én azt hittem valami extra dolgok kellenek hozzá...😊

Daffy
Tényleg nem baszogatni akarok bárkit is de ott a faq és olvasgassa az akinek nem megy a játék.Ez a topic nem arról szól hogy nem megy a játék.Hihetetlen hogy 2 héte nem tudok elolvasni egy épkézláb hozzászólást mert valaki mindig azon nyávog hogy nem megy.Vegyétek már tudomásul hogyha valami nem megy azt ne erõltessétek.....Egyszerûen el nem tudom képzelni hogy mit tudtok egésznap buherálni a gépeteken.Ha majd felteszitek akkor meg az lesz a baj hogy jaj de szar a játék mert kurva nehéz irányítani....

Nem én nézem baromnak a másikat.Azért írtam ide mert 1 kis segítséget szerettem volna kérni.Gondoltam azért van ez a forum mert itt meg lehet dumálni a GTR-es dolgokat nem pedik 1bõl madárnak nézni a másikat mert nem olyan jól informált és felkészült mint itt mindenki.