...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Lehet, hogy nem marad meg a fejdben...
Azontúl pedig azért sem magamat fényezem, hiszen minden esetben valamilyen vádaskodásra, vagy csak egyszerûen NEM igaz állításra írtam választ...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Még egyszer elmondon, de lassan, hogy Te is megértsd:
Felraktam a játékot. Ment. Felraktam a peccseket: nem ment. Nekiálltam a Registry-s módszerrel: Eltûnt a Device Manager, lefagyott a Windows 10-15 mp-ekre - úgy percenként 2-szer, stb.
Nekiálltam találni vmi. megoldást. Megpróbáltam a StarFuck-kal (persze Windows reinstall után), mire 1 teljes napi szarakodás után végre biztosan ment. Akkor ezt átrágtam, leírtam és megosztottam itt, hogy másoknak is legyen részük ebben az élményben.
ennyi... 😊
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Az #1887-es nem más, mint a NOCD fájlban lévõ textfájl egyazegybe' bemásolva. Nov. 18-án, amikor ez itt megjelent - én 😊 meg azok a szerencsések, akik le tudták (már akkor) szedni Bit Torrent-tel - már egy hete toltuk a cangát...
A #2649-es pedig egy igazán szépen kidolgozott leírás, nagy segítséget jelenthet annak a halom lámának, aki itt 5 percenként felteszi a maga ugyanazon három visszatérõ kérdését...
Száz szónak is egy a vége, amikor leírtam a FINAL SOLUTION-t, még ez nem volt a FAQ-ba' - hisz Te is csak az én #4970-es hsz-emet ollóztad be egyazegybe - amit ugye szóvá is tettem... 😉
Nem baj... a tanulság marad magyar módra: véletlenül se' próbálj meg segíteni embertársaidon, mert utána nem lesz benne köszönet... lol
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
A Privibe meg te kezdtél írni nekem,és én megadtam neked azzal a tiszteletet, hogy minden hozzászólásodra válaszoltam. De mint látom ezt nem kellett volna tennem.
De a te módszered se müxik.
Feltettem minden patch-et, hotfixet, starfuck-kal letiltottam a meghajtót, a legújabb Alcoholban benne a miniimage, vizsgálódik, aztán megkapom a hibaüzit:
"Failed to identify the disc in the drive. insert a licensed disc."
2. Olvasni gondolom tudsz: #5333 (habár nem úgy tûnik)
3. Abba meg végképp ne menjünk bele, hogy "ki szimlátorozott elõször"... súgok: HSW fórum
4. Most akkor döntsd má' el, hogy priviben irogatsz nekem, vagy itt!? (Mondjuk kötve hiszem, hogy ez itt bárkit is érdekel, úgyhogy jobban tennéd ha megmaradnál a privinél - én is eddig így válaszolgattam a hülységeidre...)
Úgy futtatod magad mintha te szartad volnaa spanyolviaszt, beszólsz boldog, boldogtalannak. A saját modorodat nem kifogásolod? Én már tavaly novemberben amikor te még csak hírbõl hallottad a játék hírét, már akkor róttam vele a köröket. De veled szerintem ez egy meddõ vita...
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#ravasz1>#ravasz1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
(nem félreérteni!!)
*Posse*T.W.D*
szal HP: 3690
Kaszi46: 1615
Törpiek?😊
*Posse*T.W.D*
Természetesen én sem lapoztam 4970 hozzászólásnyit vissza, csak kb. 100-at, és nem volt benne semmiféle StarFuck-os megoldás, pláne nem kidolgozva, leteszteleve... de ezeket már mind leírtam.
ip-t rövidesen közlöm!
*Posse*T.W.D*
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
*Posse*T.W.D*
Micsoda köcsögök vannak, hihetetlen... egy napig basztam a rezet, míg végre sikerült rájönni, hogy az 1.2.3.0-ás verziót hogyan lehet Registry írogatás nélkül, CD/DVD kábel-lehuzogatás nélkül mûködésre bírni (az 1.1-es ment már tavaly november óta, a GTR PRESS Demo tavaly április óta) - de ahelyett, hogy megköszönné a paraszt, még õ szól be...
Olyan ez, mint amikor tolom 2 kilóval a sztrádán és bevágódik elém a belsõ sávra 80-al a zöldséges mercivel a paraszt és még neki áll följebb, ha rávillogok... szerinted pl. a németeknél is ez a morál?
Más: számolgattam kicsit😊
Elõször a helyes megoldás az #1887 es hsz ebn volt leírva.
A cd kulcs, és telepítési módszer 23 szor lett leírva, ennek ellenére még ma is volt aki rákérdezett😄
A starfuckrol a #2649 es hsz ben szereztünk tudomást.
utána ha jól számoltam 16 szor lett leírva starfuckos módszer. több fajta is!
ezenkívül van FAQ, egyzerû telepítési pdf, keresõ alul. szal ha még1szer megkérdezi itt vki, vagy azt mondja nem megy, tuti öngyilok leszek😄
*Posse*T.W.D*
A StarFuck-os dolog itt még nem volt téma, amikor beírtam...
Az a súlyos, hogy Kaszi is a FAQ-kal meg jómagam is most ezzel a PDF-el (de már napokkal elõtte ide a topikba is leírtam mindezt) már a kezükbe adtuk a KUlCSOT, de nézd meg mit bénáznak még így is össze... lolság vazze 😊