9559
-
de itt most nem az autó mögüli árkád kameraállásról van szó, hanem a motorháztetőnézetről pl. ... én is cockpitből megyek, de nem tiltanám be, ha valaki motorháztető nézetből akarna menni... -
azt nem értem, a külső nézet juttat bárkit is előnyhöz? vagy akár csak a bumper nézet? nem max az embernek magának állitja be ugy, ahogyan az számára "élményjáték" ?
(a teljesitményről... engem sosem zavart, hogy egy battlefield kör után mondjuk utolsó voltam. élveztem a fél óra játékot, és kész, nem vágtam haza más időtöltését, stb. - most akkor meg kellett volna szoljanak a többiek, hogy "ne azzal a fegyverrel menj, mert igy sosem leszel jo" ?) -
dl Voodoo #3373 Ez nem így van.Teljesen máshogy kell mennedmáshoz viszonyítasz féktávot pl. minek tanulsz meg 2 módban játszani ha úgyis csak az egyiket használhatod + ha simulátorral akarsz játszani akkor akarsz külső nézetben játszani ettől kezdve nem nevezhető simulátornak.Vagy ez nem így van? -
Szerintem Panther az elejére értette. aki még nem ment cockpitből, az tanuljon meg máshogy jól menni, és utána menni fog az a cockpit is. -
dl Voodoo #3371 Cockpit nézetből nem engedni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!simulátor és nem arcade fos ......ezt az 1 -et szeretném kihangsúlyozni.Ha nincs időd gyakorolni hogy akarsz egyáltalán eredményt elérni vagy ahogy te mondtad sikerélményt?Jó valakinek sikerélmény ha végigmegy egy futamon (Brumi Zsolti :DD ) de gyakorlás nélkül nem lesz sikerélmény szerintem ez elég egyértelmü.És én ezt az 1-et ellenzem hoyg más nézet is legyen ez a teljes simulátor élményt szétrombolja.... -
Nézd, nem akarom újrakezdeni: amikor még szervezés alatt volt az egész és én is indítottam szervert gyakorolni (cockpit kényszer nélkül), Norbi jött elő azzal, hogy ne bomlasszam a társaságot, amikor itt van a ti szerveretek. Amikor azt hoztam fel, hogy a kötelező cockpit nézet sok embert el fog tántorítani, vagy törés és zúzás lesz belőle és - ez a legfőbb - akinek nincs ideje gyakorolni és a Jóisten sem áldotta meg nagy tehetséggel, egy idő után sikerélmény hiján abba fogja hagyni.
Tudom mit beszélek, az ETCC-ben és a DTM -ben is ez volt nálunk. Erre le lettem sajnálva. Rendben van, én csak egy lelkes amatőr vagyok, nem vagyok GET REAL és nem hiányzanak a nagyképű beszólások sem, ezért mondtam, hogy minden megfelel.
De azt tudjátok, hogy ezzel szigorúbbak a bajnokság keretei, mint a Simchallengen? És ott az emberek nagy része tényleg profi. -
hát, ennyire fórumon még egyetlen véleménnyel sem értettem egyet, csak én nem tudom ilyen szépen leirni ... (mondjuk kb 48 orája nem aludtam ... de amugy se menne :D ) -
dl Voodoo #3368 És vagyok is. -
Még 1 gondolat.
Anno irtam valamihez egy kis, de hasznos jutilitit, megkerestt eyg oldal, hogy nagyon szeretnék kitenni az oldalukra, s engedélyt kértek. Persze, h belementem, örültem, hogy másokhoz is eljut, sajnos ők utána kérték tőlem a teljes nevemet, különben mégse teszik ki... Nem tették, mivel ebbe nem mentem bele.
Magyarítottam anno egy programot, s ott is megkerestek, hogy szálljak be egy adott oldal csapatába, s vigyem tovább a magyaritást, de szintén teljes, igazi névvel. Ez itt sem tetszett, nem lett magyaritás ...
Most a GTR bajnokság kockáztatja, hogy lelkes, jó pilóták ilyen kis piti dolog miatt esetleg végleg megunják a szőrözést, s nem indulnak - esetleg később mégis kettészakad a bajnokság.
(senki ne értsen félre, nem magamat a szar forditásommal, a lhama programommal akartam fényezni, hogy ezzel mit bukott a világ ...) -
dl Voodoo #3366 Bocs kimaradt Borbély Attila voltam :)) -
dl Voodoo #3365 Sziasztok.Toya én a Cockpit-nézet szerintem mindenképpen kötelező legyen ezzel az érveddel én sem étek egyet.Mégiscsak 1 simulátor játékkal játszunk.........Aki nem tud az gyakoroljon ahogy azt én is tettem meg a csapattársaim is teszik.Én speciel eddig egyik ligában sem versenyeztem ez lesz az első és gyakorlok is rá rendesen hogy tisztességes eredményt érjek el.Get real Pete silver beszólásain mindig jót nevetek :DDD persze legyen get real.Azzal viszont teljesen egyetértek veled ezt a versenyenkénti autóvátást nem kéne eröltetni szerintem itt is bízzuk az emberkékre hagy döntsék el hogy mikor milyen autóval akar menni vagy egyáltalán akar e másikkal menni...ha ti cserélgetni akartok autót akkor cseréljetek de engedjétek meg nekünk hogy mi válasszuk ki magunknak a nekünk legjobb autót.Megismerni az autokat úgy se akkor fogod amikor a futam van hanem elötte gyakorlásokon.Ez a névhasználat hát hogy ettől komolyabb lesz a bajnokság vagy sem jó kérdés.Nekem semmi bajom a nevemmel át is írtam de engem mindenki Voodoo néven ismer (vagy nem? :DDD)de átírtam ha ezzel jót teszek a bajnokságnak vagy jobb lesz a bajnokság megítélése akkor legyen.Erre a névhasználatos dologra annyit hogy itt van Wéber Gábor esete ő felvállalta a dolgot nem nicknév mögé bújt néha kapja is a beszólásokat nem rosszindulatból csak valaki ezt olyan viccesnek találja 1,2 ilyen dolog vicces de amikor már folyamatosan nyomják neki kicsit unalmas lehet. kb ennyi lenne a véleményem kicsit hosszú lett sorry :)) -
akkor leírok ide valamit, a szervezőkön múlik csak, hogy ez fikció marad, vagy tényleg realizálódik idővel:
Igen, ez a másik oldala. Nagyobb a felelősség, ha már egy nagy bajnokság van. De lehet arról is van szó, hogy először beetetés, mindenki csatlakozik az egy nagy bajnoksághoz, aztán halászás a zavarosban, eleinte engedékenyek, vagyunk, persze jó, demokratikus szabályok lesznek, hogyne, csak gyertek, majd a kapás után berántás, kifogni az egy bajnokság halat, és utána már GPL módra diktálni, elfelejteni ígéreteket, rugalmasságot. És ezzel ki is nyírták a nagy összbajnokságot. Kis idő múlva a pofára ejtett emberek mégis indítanak játszható, emberbaráti GTR bajnokságokat, és a pár Get Real GPL Master körözhet a nagy bajnokságában kéz a kézben egymással.
-
toya megelőzött ... és szebben leirta :) -
én totál kivülálló vagyok, mivel eddig egyetlen verseny/szerver idején sem voltam otthon :(((((
Olvasom folyamatosan e topikot, de ezután a neves őrület után teljesen ugy érzem, hogy az van, amit az exGPL-esek akarnak, mindenki alkalmazkodjon hozzájuk, mert nekik az adott dolog bevált a bajnokságukban. Az semmit sem számit, hogy másoknak, másik bajnokságban más vált be? ;) ha ennyire hangoztatva van, hogy ez a neves dolog semmi, akkor ebben pl miért nem lehet engedni a másik "csoportnak" ? Elvileg ez ugye egy megegyezéses, több kisebb GTR bajnokságot beolvasztó tégely ... mégsem látom, hogy olyan nagy demokrácia lenne :)
ismétlem: fenti sorok egy kivülálló gondolatai, nekem így jött le az egész ... bele egyáltalán nem látok, de ahogy olvasom, más, komolyabban "résztvevők" sem igazán tájékozottak a "GTR bajnokság demokráciájáról".
és végül: nagyon örülök, hogy ha esetleg bajnokságban szeretnék játszani, létezik egy egyesült magyar naagy bajnokság, nem pedig 2-3 kisebb! ezért elismerésem, hogy végül sikerült! -
No akkor.
Engem valami mindkét futamon rövid úton lefagyasztott a zöld lámpa után, tehát versenyezni egyszer sem volt módom. Nem igazán értem miért, nem lehet a gépem a hibás, mivel az elsőn a pitbe rakott a szerver, kaptam DQ-t, és csak nézni akartam a versenyt, tehát nem erőlködött a gépem, mégis kifagyott. Tegnap rajtrács, start után egy hatalmas lag, és elszállta a játék. Mindezt úgy, hogy 17.30-tól mindkét alkalommal a futamig újrajoinolás nélkül végig bent voltam. Kár. szóval nekem sajna még csak elképzelésem van a versenyről. Viszont a nem hivatalos Brnoi futamot simán befejeztem, vagyis valami a szerverrel van, az elég biztos.
Alávetem magam a szabályoknak, hogyne. De akkor is idegesít. Pusztán pár ember miatt tegnap 10 percig vacakoltam, hogy mindent beállítsak, és jó legyen ahoz, hogy játszhassak. Jöhettek a játék ennyit megér szöveggel, de eddig is tudtam játszani, volt egy működő userbeállításom pl. És az egészban akkor is az indok a legdühítőbb: mert mi nem szeretnénk. ezen rágtam be. Srácok szavazás volt, és ennek értelmében saját nevet kell használni! ez korrekt, simán elfogadom, ez szabály. De ez a mert mi nem szeretnénk. És az a baj, hogy én ilyenkor félek, hogy ez csak a kezdet. Mivel már van tapasztalatom, ezért ne hurrogjatok le, várjatok fél évet, és nézzük meg. Bár ne legyen igazam, de a vitás döntések sora így szokott kezdődni. Először kicsiben, szinte jelentéktelen dologban önhatalmúlag meghozott vitatható döntés, aztán jön az egyre több ilyen, egyre komolyabb döntésekben.
Másik. Miért akartok Ti nekem biztosítani minél több rutint olyan autóval, amire nem vagyok kiváncsi, mert nem tudom vezetni? Vázolom részletesen, mielőtt kinevetnétek. Pl tegnap kalsszikus példája volt, hogy egyenesben, kb 1-es, 2-es fokozatban milyen ideges a Ferrari, kis gázadásnál elpörgették az autókat, és törtek mindent. De volt ez bőven Barcelonában is. Ez jó? Nyilván ezt csinálnám én is Ferrarival, ezért nem is megyek vele. Önmagam, és más versenyélményének érdekében Saleen-al megyek, amit biztonságosan lekezelek. Erre jön a szabály, hogy menni kell minden autóval. szóval menjek olyan autóval, ami nekem nem élmény, nem tudom biztonságosan vezetni, veszélyes vagyok másokra, és a tapasztalatnak SEMMI HASZNÁT NEM VESZEM, MERT MÁR MOST TUDOM, HOGY SALEENAL szeretnék menni a bajnokságban. Nos ez az én személyes, versenyzői oldalról nézett szempontom csupán. Ha nem változik a szabály, kénytelen vagyok nyűglődni a nem szimpatikus autókkal, mert betartom a szabályt.
De. Mi van akkor, ha megpróbálom kijátszani. Gondoltatok erre? Nem indulok olyan futamokon, ahol mittudomén milyen autóval kéne mennem, szerver be van fizetve, sőt, igazolom a távolmaradást akár hivatalos okkal. Ezesetben, mivel nincs tapasztalatom olyan autókkal, amivel amúgy sem mennék, nem indulhatok a bajnokságban olyan autóval, amivel van tapasztalatom, és setupolni is tudom?
A másik. Gondoljatok bele. Az elején a tesztbajnokságban untig elég egy autóval bajlódni úgy, hogy a pályaismerten is van a hangsúly. eltekintve az élmenőktől, látszik, hogy még egy utót sem tudnak sokan lekezelni. Erre nem a legjobb megoldás az autók cserélgetésere kötelezés pályánként. ez így nem tapasztalatszerzés, hanem káosz. Káosznak viszont profi. akit érdekel, az úgyis teszteli a szerveren, vagy privátban az összes kocsit.
El lehet az itt leírtakat intézni azzal, hogy kukacoskodom, kötekszem, de nem ez a helyzet. azért világítottam meg erről az oldalról, mert bizony a szándékotok a tapasztalatszerzésről jó, de az ezt megregulázó szabály viszont rossz. Nagyon. És itt megint az van, hogy a szabály arról szól, hogy TI hogyan képzelitek azt, hogy ÉN hogyan jutok hasznos tapasztalathoz. Ugyanmár.
Összefoflalva. Sajna biztos van már haragosom, de ezeket nem haragból írtam. Egyszerűen nem tudom befogni a szám, ha értelmetlen dolgokkal találkozom. A játék tetszik, szeretnék is indulni, ha versenyzőbarátibb lesz a szabályzat, ha tényleg érdekel Titeket, hogy a többség hogyan szeretné. Én elfogadtam a döntést, hoztam áldozatot, nem értettem egyet vele, mégis csináltam új usert. Ha nincs más elfogadom a döntéseteket, és indulok minden íutóval, ez van. De akkor az állás az, hogy 2:0 nektek. Kétszer én alkalmazkodtam, Ti egyszer sem. Visszakérdeznék, nektek nem ér meg annyit a játék ebben a remek bajnokságban, hogy Ti is alkalmazkodjatok kicsit?
Végül javaslat: szerintem a tesztbajnokságon azt kéne alkalmazni, hogy mindenki olyan autóval induljon a GT versenyeken, illetve ngt versenyeken, amivel akar. Viszont a teljes bajnokságban már vátoztathatatlanul csak egy autót jelölhet meg. így a versenyzőre bízzátok, hogy milyen autóval mennyit megy. De ha nagyon akarjátok, akkor meg lehet szabni, hogy minimum 2 féle autót azért ki kell próbálni a futamok során. Esetleg. -
Toya #3360 Úgy gondoltam nem írok be, mert mivel nem indulok így nem is érint a dolog de mivel vannak dolgok amik felett valahogy mindenki elsiklik így talán mégis beírom a gondolataimat.
-Ez a bajnokság ha jól emlékeztek hosszas szervezés után indult el és úgy volt nem is ez lesz az egyetlen ilyen próbálkozás, azonban a három szerver rendszergazdáját sikerült meggyőzni ennek előnyeiről.
Nos és itt hagyjátok figyelmen kívül a legfontosabb dolgot, hogy itt elvileg nem annyiból áll az egész, hogy mindenki a HGPLM-esekhez simul hozzá, hanem nektek is kellene bizonyos fokú rugalmasságot tanusítani.
-Három javaslatom volt a bajnokság megkezdése előtt.
-Ne kényszerítsétek cockpitbe a játékosokat akik még életükbe nem ültek ott, mert balesetveszélyes. Ez ugye a GetReal elvet követve elvetve.
-Ne kelljen minden autót megtanulni vezetni amikor a második szezontól elvileg mindenkinek lehetősége lesz bármilyen autóval elindulni és nyugodtan specializálódhat 1-1 tipusra. Ez is el lett vetve.
-A harmadik a név használata volt. Erről érdekes módon szavát adta a bajnokság egyik fő szervezője, hogy a valódi név megadása nem lesz kötelező (no comment).
A név használat elleni legfőbb érvetek, hogy a nick mögé bújva valahogy komolytalanabbá válik a versenyző.
Nos Tomi neked kellene a legjobban tudnod, hogy ez nem így van hiszen versenyeztél a Nascarban és tisztában vagy vele hogy ez legkevésbé ezen múlik. Lehet valaki a valódi nevével is béna, ügyetlen, sok balesetet okozó és lehet a nick nevet bevállaló pilóta is egy fair versenyző.
"Aki ténleg indulni akar a bajnokságban, annak előbb utóbb úgyis a rendes nevét kell majd használni a játékben, hiszen a siteon a pontok és a statisztikák azon nevekkel lesznek számolva automatikusan, amivel a sitera regisztráltatok."
Ez sem érv, mert kb 3 perces munka lenne a statisztikai rendszerben engedélyezni, hogy aki akar az csak nick nevet vállaljon fel.
Csak ennyit akartam.
Na most lehet nekem ugrani, hogy mit ugatok bele ha nem is indulok :P -
Piski #3359 Köszi!:)
Panther kérlek nevezd meg a "bennfentest" aki elküldött a picsába!
mert akiket ismerek a bajnokság szervezői közül azok biztos nem mondtask neked ilyet.És mindenkit ismerek szerintem, de hátha tudsz újat mutatni:))
Szerintem nem küldtek még el senkit melegebb éghajlatra akinek volt egy ötlete vagy javaslata, sőt a futam után 1enklnt végig lett kérdezve mindenki hogy mi a gondja-baja, ötlete.
A hibák felnagyításával semmre nem megyünk, az biztos, kérek mindenkit, hogy ha ír egy problémát írja oda mellé, hogy szerinte mi lenne a megoldás.De tényleg a legfontosabb így elsőre, hgy olvassátok a szabályzatot. -
"de azért mégiscsak hogy néz már ki hogy 1.Kovács Ákos 2. hlomper 3.Szokol Viktor 4.báscsinger"
engem pl. ez nem zavarna...
amúgy boldog névnapot Tamás! :DDD -
Igen ez mind szép és jó. Egyet is értenék vele, bár én nem voltam az előversenyeken, de szándékomban áll indulni.
Viszont osztom petesilver aggodalmát: itt tényleg néhány ember eldöntötte, hogy mi legyen és ezzel kész. A többiek befizetik a szerverdíjat és pofa be. Ennyi.
Én anno beszélgettem erről itt pár emberrel, de megjelent néhány "bennfentes", akik ugye egyenlőbbek, mint mások és rövid úton elintéztek: elküldtek a francba, a picsába és még sorolhatnám. Kell ez nekem? Akkor mondtam azt, hogy mindent elfogadok úgy ahogyan van. -
budasp #3356 Sziasztok!
Csatlakozom a Piski Tomi és Zizics Jani által leírtakhoz. Voltak gondok, de azt hiszem senki sem így tervezte, idő kell ennek is.
Talán még annyit tennék a dologhoz, hogy úgy gondolom a végleges rend kialakulását nagyban segítené, ha mindenki, aki részt szeretne venni a bajnokságban és ennek érdekében hajlandó kompromisszumokra, és elhatározta, hogy törekszik a bajnokság szabályait elfogadni, illetve véleményének hangoztatásával próbál javaslatot tenni változtatásra, az így cselekedjen, és ne az általa rossznak itélt szabály többszöri, irónikus körberöhögésével próbája véleményét kifejteni itt a fórumon és máshol... Azt hiszem ez sokkal inkább hátra viszi az ügyet, mint előre, és nem ez a közös cél. -
amúgy a tegnapi versenyen hányan voltatok??? Megoldódott a múltkori LAG probléma??? Tegnap jó volt? -
akkor én... Miklán "Juan G" Csaba leszek...jól hangzik mi? -
Állórajtot nem lehet venni GTR-ben. Egyébként a legtöbb eddig is a nevét használó versenyző javarészt a HGPLM-ből(Magyar Grand Prix Legends bajnokságból) került át a GTR-be, és ott csak és kizárólag állórajt volt.Aki egy picit is játszott vagy kipróbálta a GPL-t az tudja hogy nem is olyan egyszerű egy jó rajtot fogni vele. A szabályokról meg annyit hogy szinte 90%-ban a GPL-es szabályzat lett átformálva a GTR viszonyaihoz, mert a HGPLM-ben hadsznált szabályok teljesen ésszerű és mindenki számára elfogadhatóak voltak. A nevekhez visszatérve részemről csak annyi hogy nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni a nick vagy nem nickből. Nekem személyszerint jobban megjegyezhető ha mindenki a saját nevével megy,mivel a GPL-ben már megszoktam. Aki ténleg indulni akar a bajnokságban, annak előbb utóbb úgyis a rendes nevét kell majd használni a játékben, hiszen a siteon a pontok és a statisztikák azon nevekkel lesznek számolva automatikusan, amivel a sitera regisztráltatok.
Azért döntöttünk úgy hogy minden pályára más autóval kell mindenkinek jönnie, hogy mindenki megismerje az összes autót,azok viselkedését versenykörülmények között, stb. Éntőlem akárki kérdezte eddig a chatben a szerver IP-t és a jelszót, mindíg megadtam! Az IP alapú szervernél sajnos még nem lehet szabályozni hogy a qual-on ne lehesen joinolni. Ez csak a lobbyból indított szerveren lehet. Ezért van hogy bárki tud még a kvalifikáción is csatlakozni, és joinlagot előidézni evvel. Remélem az karácsonyi peccs megoldja ezt is.
Ha valakinek épp ötlete van az ossza meg velünk a gtr-masters fórumon.
Nem vagyunk semmilyen ötletnek se ellene, de nem mindenki olvassa ezt a fórumot így lassabban jut el a megfelelő emberekhez egy egy jó ötlet.
-
Ha esetleg tud valaki Corvette C5-R-hez és Porsche 996-hoz setupot az ossza már meg velem légyszi... THX -
?
1 szerver van? -
fel ev mulva itt is majd koroznek 3-4-en:) -
re :) -
K.András #3348 Köszi!
-
Boldog szülnap topicnyitó Andris! :) -
Piski #3346 Vannak problémák ez igaz, de meg fognak oldódni.Idő kell mindenkinek, hogy összeszokjunk.Ez az igazi név dolog szerintem azért szükséges, mert vannak olyanok, akik komolyabban veszik magukat, ha nem rejtőzhetnek a nickjük mögé.Nyilván vagytok itt páran(sőt sztem többségben) akik már évek óta ua-on a nicken vagytok és olyan mintha a 3. nevetek lenne, de azért mégiscsak hogy néz már ki hogy 1.Kovács Ákos 2. hlomper 3.Szokol Viktor 4.báscsinger
Értitek.Szerintem megszokás kérdése az egész.A felvezető kör pedig tényleg röhejes még, de lesz jobb.Amúgy ha valaki elolvassa a szabályzatot a HGTRM oldalon az képet kap arról, hogy mi a helyzet, és nincs félreértés.Ott a legtöbb dolog le van tisztázva, ha mindenki ahhoz tartja magát, akkor nincs probléma.PL benne van, hogy chatstop van az edzésen és a versenyen.Nincs Thankyou nincs po nincs semmi.Ezek után érthető ha valaki szól a folyamatos beszédért.Az viszont igaz, hogy a kuss erős, nem kellett volna, de vezetett a srác közben, azért írta ilyen tömören.Jah és szerintem ha valaki ott volt a futamon, annak szerzett akkora élményt a dolog, hogy még ha nem is ért egyet, elviseli az ilyen apró kellemetlenséget mint pl saját név használata.1-2 x furcsa lesz, de megszokjátok, aztán már nincs is probléma.És tényleg minden javaslatot, kérést várnak a szervezők, nem zárkóznak el semmitől, annyi, hogy a vitás kérdésekben a többség dönt, így volt ez eddig is, a cél az hogy jót versenyezzünk, jól érezzük magunkat, a körítés meg majd alakul úgy is!
A kötelező autóváltás meg azérrt kell, hogy mindenki megismerjen minden autót, pályát, lehetőséget, hibát hiszen ez az első bajnokság a tapasztalatszerzésről szól majd, hogy mikor elindul a rendes már mindenki mindent tudjon, tisztába legyen a saját és az autók képességeivel.Türelem kell, meg idő, ennyi az egész.Tamás voltam -
-
Van olyan szerver is, ami nem fizetős? vagy amin nem bajnokság megy?
Tehát mint éfs, mondjuk csak úgy lehet körözgetni rajta?:) -
-
amugy ez a nevmizeria tenyleg vicc...
Rendben van hasznalja mindenki a rendes nevet ha ez a tobbseg akarata es ez teszi komolyabba a bajnoksagot,de az ,hogy abbol is lehurrogasok vannak,hogy ameg beazonositjuk egymast beirjuk a nickunket a chatbe ez szamomra felfoghatatlan.
Ettol mar csak az furibb mikor valaki lekorozesnel megkoszoni az elengedest, egy harmadik ember meg beszol erre,hogy kuss !
-
THX! Maradj Real Code! Stay Real! -
Le ne leplezz vazzeee!!! Get Real! :) -
Ebben is sok igazsag van,nekem is ilyen erzeseim tamadtak,de azt azert hozza teszem,hogy futam utan a chaten szemelyesen vegig kerdeztek mindenkit aki ott volt,hogy mi a velemenye vagy javaslata a tesztfutammal es szabalyokkal kapcsolatban.
-
Pete!Én csak a fórumot olvasgatom és csak fülelek csendben...és igazad van.....az itt olvasottak alapján teljesen igazad van... -
Sikerült megoldanom...műkszik a Starfuckkal a cuccos...amit én elbasztam az a regeditben lévő beállítás az engedélyeknél... -
dehat latod igy sokkal izgalmasabb,mert azt hiszed nem ismersz senkit,kozben meg mindenkit
en ott voltam,egy ket embert be tudtam azonositani (teged is),viszont rolam szinte senki nem tudta,hogy sanzik vagyok
tiszta Get Real feeling !