...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
hmmm na mind1

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
jegyzettömben igy nezett ki
Speciális engedályek |x| | | |

*Posse*T.W.D*

petesilver
hát ha azt nem érted, nem lehet segíteni, mert pontosan azt kell csinálni, ami ott le van írva. Talán registry turka helyett amíg be van kapcsolva a dvd-cd romod, az XP eszközkezelõjében tiltsd le. ezután biosból letiltod a dvd rom ide csatornáját. És utána megnézed, hogy jó-e. Ha nem akkor muszály lesz registryben állítanod, nincs mese.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Kaszi46
1:gyõzõdj meg róla, hogy a legújabb alcohol vagy daemon-od van.
2:installáld fel a gtr-t
3:kapcsold ki a gépedet és húzzad le a dvd, cd olvasót\irót.
4:Regedit.exe elindit(startmenü, futtatás, regedit)! Elmész az alant láthato részre:

"9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"

Itt lesz
0000
0001
0002
0003
0004

klikkelj rá mindegyikre és amelyiknél megtalálod a lent említett PnP BIOS extension sort,
nyomj egy jobbklikket és állitsad be igy:
Speciális engedályek |x| | | |

5:Mountold be a mini image .mds file-t
6: inditsad le a játékot, majd használd ezt a cd kulcsot:F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

*Posse*T.W.D*

PLS!!!
MAGYARÁZZA EL NEKEM VKI hogy mit kell csinálni a registryben, mert elolvasat azt ami a 14.ik oldalon van de fullra nem értem, addig megvan hogy PnP BIOS extension de hogy utána mire jobbklikk, meg hogy permission és hogy pipát (?) a read (?) négyzetébe?!?!
NEM ÉRTEM!!! 2 nap volt mire lejött, akinem elindult és meg tudta csinálni a regisrtyt az szánjon rám 2 percet és írja már le, mert nem voltam lusta visszaolvasni csak fullra nem értem.
THX!!!
dan104
én meg azt hiszem,hogy a nevében is bennt van:FELVEZETÕKÖR!!!!

sanzik
hat igen....
valoszinu eleg sok idobe tellik majd,hogy osszeszokjon mindenki es megtanuljon normalisan rajtolni
nascarosoknak egy nagy elonyuk van viszont : ebben a repulo rajtban hatalmas a rutinunk <#vigyor3>
dan104
kb. 14-15.oldal

Istencsászár
na.
VALAKI FULL ÉRTHETÕEN MINDENT LÉPST IRJON LE LEGYEN SZIVES MER magyar xp sp1,sp2 egyiken se ment 98 ottse megy
PLS irja le valaki mit kell pontosan csinálni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

dan104
Csak annyit szeretnék mondani,hogy a verseny elõtt a felvezetõkör nem azért van,hogy ezerrel menjünk , mint az ÁLLAT!Hála valamelyik nagytalpú embernek,rommátörte a kocsim hátulját és sajna nem tudtam a felvezetõkört sem befejezni!KÖSZÖNÖM NEKI!!!
EZT MÉG GYAKOROLNI KELL EMBEREK!!!!

petesilver
Nos ez egyenlõre egy kalap .... lagzik összevissza, fagy, engem a boxból akart indítani, gondoltam kimegyek a pályára, de DQ-t kaptam, majd gondoltam megnézem a versenyt, erre ledobott a szerver. Erre nem sok jót lehet így mondani elsõre. 😞

Köszönöm szépen! 😊
Tudom, leszetem hozzá mindent, de a polcomon akkor is jobban mutatna az angol nyelvû verzió, mint a német. 😊
Torrent.Elég jol jön 110kb/secPersze csak ha valakinek még nem lenne meg.

Vki akinek elindult lenne oly szíves és leírná mit is kell vele csinálni (registry-ben, stb...)
köszi!!!
nah hali!
ismét itt vagyok hogy fárasszalak titeket 😊
nah, vki homályosítson fel!
van nekem mini-imagem, muszáj kihúznom a cd/dvd-ket hogy elinduljon???
köszi
sajoati
ééén is kérném a torrentet sajoati_kukac_freemail_pont_hu -ra ! 😊

Endure, in enduring grows strong...

sanzik
na csak osszejott !
a gond a mountolo progival volt ,lecsereltem egy masik deamon toolsra es mar ment is
ennyi
dan104
nincs mit

sanzik
koszi
dan104
elment

sanzik
nem!
en vagyok gyors 😊
sanzik
koszi,majd szorakozok meg vele,de ugy erzem mar mindent megcsinaltam es kiprobaltam<#sir>
dan104
lassú voltam

dan104
adj valami elérhetõséget

sanzik
sanzik
kuld leci,megnezem
petesilver
nálam is a 2cd-s iso van. Nálam ment kb 2 perc után. 1 registryturka. 2. ujraindít biosból letilt secondary ide chanel 3. a kamu imdb fájlt mountoltam Dtoolsal, és indult. Nekem a második cd csak az extrák, 1es cd a játék installja, bár asszem kérte installkor is a kettest, de ez most nem is lényeg. Na nekem így mûködött.

dan104
egy torrentet tudok küldeni ami jó ha érdekel

sanzik
mondom mindent megcsinaltam,koszi
az erdekelt van-e masik verzio is mert kiprobaltam volna azzal is...
dan104
csak 2cd-s van!a kábeleket lehuzkodtad vagy letiltottad a dolgokat??

sanzik
mindent megcsinaltam,mondom ahogy kell tobbszor is atnezve,hogy jo-e
de van masik verzio is vagy csak ez a 2cd-s iso?
dan104
Ha nem vagyok indiszkrét mennyiért vetted??

sanzik
#2917-ben volt
onnan szedtem
dan104
a registri-ben mahináltál?Egyébként a 14.oldalon mindent megtalálsz!!!!!!!olvass vissza!

sanzik
valami torrentrol, itt volt belinkeleve nemreg
[HUN]Crassus
ÁÁÁÁÁÁHHHHH megvettem egy sráctól egy MOMO kormányt és nálafelejtettem az adaptert😞(( van is kormányom meg nincs is😞(( ÁÁÁÁÁÁÁ

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

dan104
honnan szedted le?

sanzik
Leszedtem a 2 cd isot,megcsinaltam mindent a leiras szerint ,de a disk ellenorzesnel az elejen errort kapok.
Van ebbol mas verzio is vagy ez a 2cd-s iso mukodik egyaltalan valakinel?
dan104
nekem sem!

JuanG
nekem nem jön be a GTR Masters oldala!?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

dan104
ez viszont teljesen igaz!!

dan104
elküldtem mailban!

HPt
csak megjegyzem, hogy teljesen angollá varázsolható a játék <#wink>

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Akoor lécci, írd le, hogy mi is örülhessünk a gémnek. Mert én németül meg nem veszem, majd ha kijön az inglis verzsön.
dan104
én tudok mûködõ torrentet adni,ami ha lejön még mûködik is!!(én is onnan szedtem le!)

Na még 1 szer utoljára beírom itt valaki kérdezte honnan szedheti le torrentenkívül. Tehát tudok egy ilyen Warez féleséget (sajna fizetõs) ahol fent van a GTR.Ha valakit esetleg így is érdekel annak szivesen elmondom a részleteket.msn címem : [email protected]
Istencsászár
na mind1 format c: azt meglássuk mi lesz😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
persze

ibronk
Nem tom mi lehet a gond, de bármely sima irc klienssel be lehet lépni:
Szerver: irc.shadowworld.net , 6667 monnyuk
Szoba: #hgplm , key: budapest

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"