...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Speciális engedályek |x| | | |
3:kapcsold ki a gépedet és húzzad le a dvd, cd olvasót\irót.
4:Regedit.exe elindit(startmenü, futtatás, regedit)! Elmész az alant láthato részre:
"9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"
Itt lesz
0000
0001
0002
0003
0004
klikkelj rá mindegyikre és amelyiknél megtalálod a lent említett PnP BIOS extension sort,
nyomj egy jobbklikket és állitsad be igy:
Speciális engedályek |x| | | |
MAGYARÁZZA EL NEKEM VKI hogy mit kell csinálni a registryben, mert elolvasat azt ami a 14.ik oldalon van de fullra nem értem, addig megvan hogy PnP BIOS extension de hogy utána mire jobbklikk, meg hogy permission és hogy pipát (?) a read (?) négyzetébe?!?!
NEM ÉRTEM!!! 2 nap volt mire lejött, akinem elindult és meg tudta csinálni a regisrtyt az szánjon rám 2 percet és írja már le, mert nem voltam lusta visszaolvasni csak fullra nem értem.
THX!!!
valoszinu eleg sok idobe tellik majd,hogy osszeszokjon mindenki es megtanuljon normalisan rajtolni
nascarosoknak egy nagy elonyuk van viszont : ebben a repulo rajtban hatalmas a rutinunk <#vigyor3>#vigyor3>
VALAKI FULL ÉRTHETÕEN MINDENT LÉPST IRJON LE LEGYEN SZIVES MER magyar xp sp1,sp2 egyiken se ment 98 ottse megy
PLS irja le valaki mit kell pontosan csinálni
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EZT MÉG GYAKOROLNI KELL EMBEREK!!!!
Mission Impossible 2010: PRO Class
köszi!!!
ismét itt vagyok hogy fárasszalak titeket 😊
nah, vki homályosítson fel!
van nekem mini-imagem, muszáj kihúznom a cd/dvd-ket hogy elinduljon???
köszi
Endure, in enduring grows strong...
a gond a mountolo progival volt ,lecsereltem egy masik deamon toolsra es mar ment is
ennyi
Mission Impossible 2010: PRO Class
az erdekelt van-e masik verzio is mert kiprobaltam volna azzal is...
de van masik verzio is vagy csak ez a 2cd-s iso?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Van ebbol mas verzio is vagy ez a 2cd-s iso mukodik egyaltalan valakinel?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES