9559
  • Piski
    Miért 2x?Bocs
  • Piski
    Dolgozom rajta...khm..dolgozom..:DDD
  • Piski
    Dolgozom rajta...khm..dolgozom..:DDD
  • HPt
    én csak annyit vártam, hogy ha reagálok a megállapításaidra, akkor legalább elolvasod hogy mit mondok, és nem teszed a lenéző megjegyzéseidet - erről szól egy fórum

de szívesen fogadom inkább a vezetési tanácsaidat, nagyon érdekelne pl. a tükörből vezetés című fejezet
  • SE
    Köszönöm, kipróbálom.
  • Piski
    Hát csak próbáltam a szintedre kerülni.De aztán eszembe jutott az egyik itteni fórumozó aláírása, hogy ne vetatkozz idiótákkal, lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal:)))
  • HPt
    a xy.plr file-odban keresd meg, vmi olyasmi a sor hogy Allow HUD in cockpit, és azt változtasd meg 0-ról 1-re
  • HPt
    végülis, de az a játék sem tökéletes
  • HPt
    pf, sejtettem hogy vmi hasonló elmés reakciód lesz
  • SE
    Vannak olyan autók, ahol túl kicsi az LCD és jobban lehetne látni...
  • K.András
    De ha már belsönézetböl mész, miért nem a motec kijelzön nézed ezeket???
  • Piski
    Akkor a válasz igen.
  • SE
    Senki nem tudja?
    Cockpit nézetben ki lehet tenni a MoTec monitort (fordulatszám, sebesség stb.) a képernyőre?
    In-game videokban láttam.
  • Piski
    Király!!!
    Sok sikert és ha kell segítség állok rendelkezésedre.
  • sajoati
    off
    ezt meg tudom erősíteni, mármint hogy pl. most NSR 2k3-ban/elkhart lake-en olyan jókat lehet csúsztatni a TransAm autókon, hogy csak na. :) más kérdés, hogy jó kört még nem tudok menni, de csúszni már csúszik :)

a GTR-es infók amúgy jól jönnek, ilyenből kérünk minél többet, mert nem mindenkinek van ideje, tehetsége, kedve ilyeneket kitapasztalni!
  • dr Kotász
    Nekem Logitech MOMO Force van. Szerintem a legjobb konsktrukció, de sajna 30 rugó. Remélem ez is segít valamit... Ha másban nem, legalább annyiban, hogy ennél olcsóbbat vegyél.
  • Zizics Jani
    Elkezdtem a GTR magyarosítását!
    GTR forum
  • JuanG
    és a TransAm autók nem dögnehezek?
  • Piski
    Mondjad csak Peti.Mondjad csak:)))
  • HPt
    én viszont vitatkoznék, én mindenhol durván fékezek és adok gázt, még sem mondanám hogy nagyon sokszor leköröztek volna eddig

az ellenkormányzást meg nem tudom jogos-e hiányolnunk, mivel ezek nem olyan szerkezettel vannak megáldva mint a 67-es f1 autók, ezek ilyen dögnehezek, ha megnézed egyszer eurosport-on a közvetítést ott sem azt látod hogy minden kanyarból úgy jön ki hogy az ellenkező irányba kétszer alászedi a kormányt, sőt...
  • Daffy
    Nincs mit,szívesen.
  • bang
    köszi szépen a reagálást :)
  • Daffy
    Szia!Én csak a magam kormányából tudok kiindulni.Kb 3 éve vettem és még mindig működik.Forgatásra nehezedik ami nem egy hátrány.Mondjuk nem "rázkódik",de nem is annyira fontos szerintem.Az ára 8-10ezer forint között van egyik nagyáruházunkban.Tudod amelyikben az "árzabáló" van:-)A lényeg hogy két színben van,sárga és piros gumiborítással a kormánykeréken.Nekem a sárga van és nagyon jó.A neve LOGITECH WINGMAN FORMULA GP.
  • bang
    Hi !
    bocsi, hogy idekontárkodom egy OFF-val, de kéne egy kis segítség:
    tudnátok ajánlani egy jó ár/érték arányos kormányt ?? vagyis milyet érdemes venni: akár konkrét típus, vagy esetleg jellemzők megadása, hogy mire kéne figyelni... én nem érteni hozzá ...
    gyermekemnek kéne, vagyis nem kell hogy extrabrutál paraméterekkel rendelkezzen, de a strapát kell, hogy bírja.
    mégegyszer bocs az offért.
  • Daffy
    A játékkal kapcsolatban pedig tényleg baromi jó vezetői élményt nyújt a dolog.Ha rosszul váltasz vissza és alacsony fordulatszámmal érsz egy kanyarba akkor nagy a valószínűsége hogy meg is fogsz csúszni.Ha padlón fékezel és közben nem a megfelelő sebességi fokozatba váltasz vissza ,a nyomatéktól szintén megfogsz pördülni.Szerintem sok embernek fog izgalmas perceket okozni ez a játék.Főleg ha online feljöttök edzésre.
  • Daffy
    Nálam fent vannak a kábelek és az égvilágon semmi bajom velük.Persze amíg ki vannak tiltva addig nyista cd meg dvd írás........
  • Panther
    Esetleg kábellehúzással?
  • Daffy
    Szasz Loser.Menj fel a WWW.GTR-MASTERS.HU oldalra és ott van a messenger címem.Vedd fel a címlistádra és keress meg,hátha tudok segíteni....
  • loser
    ma tettem uj rendszert, ujra tettem a gtr-t de az sem megy

ez nem az én napom
  • loser
    csak ha elinditom a gtr-t

de most tettem fel uj omega drivert lehet az a baj.

ajánlana vki 1 jó Ati drivert ? thx
  • Panther
    Én még versenyen nem néztem az AI-t, annyi időm nem volt, hogy versenyt menjek, de tesztmódban, amikor bekapcsoltam az AI-t is, az valami katasztrófa volt. Az NGT autók nemcsak, hogy feltartottak, de amikor kifékeztem őket egy kanyarban, még a füvön is átvágtak, csak hogy visszaelőzzenek. :))
    A GT autót "vezető" AI meg még katasztrofálisabb volt.Tegnap este Long Beachen volt ez érzékelhető. Lassítok, jön mögöttem egy AI pali, erre félreállok az ideális ívről, de nem megy ela marhája, hanem túráztatja mögöttem a motort, nem tud se jobbra, se balra kerülni. Aztán az egyik egyenesben egyszerűen kilökött. :)))

Mondom, mindez tesztmódban, versenyen még nem próbáltam.
  • sajoati
    elképesztő, mennyi és mennyiféle minőségű problémát képes generálni ez a program. az év játéka! (get real=get a life?? :) )

starfuck orosz site-ról jön le, monitorporbléma csak gtr-nél jelentkezik? tedd át más felbontásba, frissítési frekire, akkor is?
  • loser
    ja még 1 pobléma...

ha elinditom a gamét ugrál a monitor össze-vissza
    mint amikor 1 mobil csörög mellette.

vkinek vmi ötlet ?
  • loser
    üdv.

starfuck v0.82-t honnan tudom leszedni, ugy olvastam kell a telapitéshez,
    de a Google-val sem találom

pls help
  • HellBurner
    bocs elírtam angolosítás van hozzá
  • oneal1
    mjad ma délutá nletesztelem..
    amugy is med lett volna elől hátul meg hard
    de hát netmom, én csak igy tudom emgcsinálni magamnak a setupot:)
    és msot ezt ne makarom állítgatni emr elég jól bejött és jó is vezetni!
  • K.András
    Szerintem elég 1x,hátulra hard elölre medium gumikat és azzal el kell menjen fél orát...
  • K.András
    Ai-rol beszéltem nem a tegnapi versenyröl :D
  • oneal1
    jah és egy 1 órás versenyen érdemes 2x kiállni kerékcserére??
    mer nagyon koptatom a gumikat:(
  • oneal1
    este aki jöhet az jöjjön futamra!!!!
    tegnap marhajó volt az eső után szűrazon menni!
    javultam 4 tizedet egy beállítással!!!
    a leszabályzást átettem 6700 ről 7000 re
    eddig ezt nem is néztem de ugylátszik sokat számít!