9559
  • Piski
    Itt senki sem profi autóversenyző:)
    Amúgy a tailbrakenél a féktáv nő, de mégis nyersz vele elég sokat, mert betolódik a kanyarba, tehát az egyenes végén később fékezel és mégis el tudsz fordulni.A kigyorsításra meg nem értem mit mondasz, nyilván a kanyarból kifele kell:))
    bocs a képzavarért:D
  • Daffy
    A személyes tapasztalat az hogy a motorfékkel együtt való fékezés majd a kanyar kijárati ívén való kigyorsítás sokkal hatásosabb és gyorsab minden más dolognál.Ha csak padlóra fékezel és úgy próbálsz meg hirtelen visszaváltással kigyorsítani,szinte biztos hogy megpördülsz.Mondjuk a kanyarba való becsúszás nekem még nem megy.Legalábbis úgy hogy a pályán maradjak.Hozzáteszem Én sem vagyok profi autóversenyző
  • petesilver
    Mondjuk én nem vagyok jó versenyző de általában a tailbraket együtt használom a visszaváltásos motorfékkel.
  • petesilver
    Nekem GPL ben az volt az érzésem, hogy azokkal az autókkal csak így lehet normálisan fékezni, bár én nem setupoltam anno, csak mentem vele, úgy ahogy volt.
  • budasp
    Igen, például GPL-ben talán ezt a legnehezebb megérezni. Meg persze minden más szimben is, ahol ez a technika használható. :)
  • Hummin
    Sziasztok! Nektek az 1.2-es update-ben lévõ Mosler rendesen betöltõdik? Nekem mindig kilép a program a pálya betöltés végfelénél. A többi autónál nem jelentkezett ilyen probléma. Egy GTR reinstall sem segített.
    Szóval nektek rendesen megy?
    Köszi!
  • Piski
    Az semmi, van aki igazából is így vzet, sőt szinte az összes autóversenyző, szóval ezért nem kell leszólni egy baumgartnert se, mert 2mp-t kap körönként, mert ha kicsit belemész, tudod mi az a 2mp.Sok ha versenyben van, de amúgy meg tapsvihar érte.Komolyan!
  • Piski
    Ott a pont, bocsi
  • b-type
    háát...én néztem egy Nr2003/Tptcc A.Trensz replay-t Monaco-ban....woha.
    hihetetlenül ment...persze köztünk is vannak akik hasonlóan tudnak menni, de nekem az volt az első orrbavágó élményem, hogy hogyan is vezetnek szimeket egyesek....pfffff.
    gázos féken jött be keresztben a kanyarba, és gázon ment ki (kereszben)...mindezt akkora kanyarsebességgel...sokkal gyorsabban mint én.
    a kanyart végig keresztben csúszta végig az íven(!), és ezt nem egy nagy sebességű kanyarnál, hanem egy közepes, vagy alatta kanyarnál, ahol a igazán érződik a nyomaték....és nem tehetetlenségből sodródik az autó.
    ebből adódóan asszem 6 ms-sel volt gyorsabb mint én. (ez egy régi..talán 67-es Monaco-i pálya volt, 1:18 volt az ideje.)
    döbbenet.
    érdemes megnézni pár ilyet.
  • K.András
    Minél hátrább van a fékeröd annál hamarabb képes lassitani az autod, de nyilván valamivel nehezebb kezelni...
  • ibronk
    Tailbrake!
  • VO101 tvr
    Tehát pl 60-40 fékerőelosztás helyett elöl leveszem pl 50-50%-ra és féktávon gázadással kontrollálom a hátulját. Ha jól sejtem ennek az az előnye, hogy be tudom "csóválni-lendíteni" a hátulját a kanyarba.
    Maga a féktáv nem lesz hosszabb? Hiszen a dinamikus előreterhelődés miatt szokás elöre nagyobb fékerőt állítani. Vagy a fékezési pont ugyanott, de így be lehet kissé engedni fékkel az autót az ívre?
    thx
  • Daffy
    Működik
  • VO101 tvr
    Thx!
    GTR-ben működik, próbálta már valaki?
  • oneal1
    az a trailbraking amikor fékezésnél gázt adsz!!!
    hogy ne satuzzon a hátulja meg minden!
    gpl ben 49 50 51 52 es fékekkel kell igy féklezni kül kipördülsz vagy blokkol a hátulja!
    szval ennyi
  • Jacek
    tehat kinn nincs rajta nyereseg:P
  • VO101 tvr
    Pontosan mi is ez a trailbraking? Nemrég olvastam róla GPL setupokkal kapcsolatban de nem sikerült igazából megvilágosodnom...
  • Piski
    A separete axis szerintem alapkövetelmény kormánynál.Anélküli szerintem rakás szart sem ér.Nem csak a vezetéstechikáról van szó, hanem, hogy ha lenyomom mindkét pedált nehogymár ne történen semmi:)))
    Röhejes, igazi kocsiban szted mi lenne?
    Amúgy stabilabban, jobban lehet menni separate-el.Két pedál technika, trailbraking rulez:))))
  • Latency
    Csak a minap szemetszúrt.
  • Alexease
    +koltseg+AFA+nyereseg = itthoni ar;)
  • Latency
    A bhmotorsports.com-on a sárga logi 29$ a piros 54$. Kicsit olcsóbb, mint itthon
  • Daffy
    Üdv!

Nem tudja valaki mi az új jelszó az edzéshez véletlenül?A GTR fórumon nem tudok elérni megint senkit.A great már nem jó.
  • Daffy
    Ha meg nincs pénzed vedd meg nyugodtan a sárga logitechet.Az égvilágon semmiről nem fogsz lemaradni ezzel a kormánnyal és fele annyi mint a többi........
  • oneal1
    ha már 18 piros logi akkor már ved meg a racinget 26 ér
  • K.András
    Az meg hogy a pedál elromlik a momo racingnél,addig nem baj amig nem jár le a gari,engem nem zavar ha évente kapok egy uj kormányt :D
  • K.András
    Ez a pénztárcádtol függ,van pénzed?Vedd meg a MOMO-t,nincs sok pénzed?Vedd meg a pirosat...Ennyire egyszerü a kérdés.
  • 505thZajcev[PT]
    Nah akkor most nemtom mi legyen, megeri a piros forces logitech?
    Nem ilyen gagyi muanyag anyagu, meg hasonlok?
  • K.András
    A piros nálam 3 évig ment hibátlanul,de kétségtelen nem cserélném vissza rá a momo racinget!
  • Takimate
    Szép és nagy tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy mikor jelent meg ez a játék, és honnan lehet szert tenni rá.
    Köszi !
  • b-type
    rendesen elfilózok azon, hogy csinálok két optikai egérből, egy leolvasó tárcsából, és pedálmechanikából egy fullos gáz-fék szerkezetet, és dögre keresem magam vele :DDDDDD
    én is a bráner rosszabbik oldalán voltam/vagyok. :(
  • bang
    :)) ja, vagy szkeptikus és kevésbé szkeptikus verszön
  • Daffy
    OK.Hála istennek Nekem ilyen gondom nincs vele.Egyenlőre ok rajta minden.
  • HPt
    pedállal voltak gondok, nem volt teljes gáz, néha alapból 20% volt, stb.

tehát nem működött :)
  • Daffy
    És mit szenvedtél vele?Nem működött?
  • HPt
    a sárga wingman-el kurva sokat szoptam anno, talán két hétig bírtam ki a szenvedést vittem vissza :) a pirossal nem tudom mi a helyzet, norbi lfs bajnokságot nyert vele, rossz nem lehet
  • ToMy_
    ja. de az enyém a piros(18), a tied meg a sarga(12) verzió...
  • Daffy
    A kormányhoz még annyit hogy az egyik barátomnak más fajta kormánya van és neki is át lehet állítani egyikről a másikra.
  • bang
    most látom, hogy azonos mottónk van (lsd: lent)
  • Daffy
    Na miután teljesen összekevertetek utánanéztem a dolgoknak.JÓ HÍR!!!!!!!A logitech wingman formula gp-n át lehet állítani a dolgot.Ha akarodcombined ha akarod separate.Előbbinél ha állsz a féken a tesztben nem mozdul meg a gáz,utóbbinál viszont igen.Vagyis függetlenül kezeled a pedálokat.
  • bang
    nem jó hír, de azért köszi mindenkinek !!