9559
-
Piski #4416 Itt senki sem profi autóversenyző:)
Amúgy a tailbrakenél a féktáv nő, de mégis nyersz vele elég sokat, mert betolódik a kanyarba, tehát az egyenes végén később fékezel és mégis el tudsz fordulni.A kigyorsításra meg nem értem mit mondasz, nyilván a kanyarból kifele kell:))
bocs a képzavarért:D -
#4415 A személyes tapasztalat az hogy a motorfékkel együtt való fékezés majd a kanyar kijárati ívén való kigyorsítás sokkal hatásosabb és gyorsab minden más dolognál.Ha csak padlóra fékezel és úgy próbálsz meg hirtelen visszaváltással kigyorsítani,szinte biztos hogy megpördülsz.Mondjuk a kanyarba való becsúszás nekem még nem megy.Legalábbis úgy hogy a pályán maradjak.Hozzáteszem Én sem vagyok profi autóversenyző -
#4414 Mondjuk én nem vagyok jó versenyző de általában a tailbraket együtt használom a visszaváltásos motorfékkel. -
#4413 Nekem GPL ben az volt az érzésem, hogy azokkal az autókkal csak így lehet normálisan fékezni, bár én nem setupoltam anno, csak mentem vele, úgy ahogy volt. -
budasp #4412 Igen, például GPL-ben talán ezt a legnehezebb megérezni. Meg persze minden más szimben is, ahol ez a technika használható. :) -
Hummin #4411 Sziasztok! Nektek az 1.2-es update-ben lévõ Mosler rendesen betöltõdik? Nekem mindig kilép a program a pálya betöltés végfelénél. A többi autónál nem jelentkezett ilyen probléma. Egy GTR reinstall sem segített.
Szóval nektek rendesen megy?
Köszi! -
Piski #4410 Az semmi, van aki igazából is így vzet, sőt szinte az összes autóversenyző, szóval ezért nem kell leszólni egy baumgartnert se, mert 2mp-t kap körönként, mert ha kicsit belemész, tudod mi az a 2mp.Sok ha versenyben van, de amúgy meg tapsvihar érte.Komolyan! -
Piski #4409 Ott a pont, bocsi -
#4408 háát...én néztem egy Nr2003/Tptcc A.Trensz replay-t Monaco-ban....woha.
hihetetlenül ment...persze köztünk is vannak akik hasonlóan tudnak menni, de nekem az volt az első orrbavágó élményem, hogy hogyan is vezetnek szimeket egyesek....pfffff.
gázos féken jött be keresztben a kanyarba, és gázon ment ki (kereszben)...mindezt akkora kanyarsebességgel...sokkal gyorsabban mint én.
a kanyart végig keresztben csúszta végig az íven(!), és ezt nem egy nagy sebességű kanyarnál, hanem egy közepes, vagy alatta kanyarnál, ahol a igazán érződik a nyomaték....és nem tehetetlenségből sodródik az autó.
ebből adódóan asszem 6 ms-sel volt gyorsabb mint én. (ez egy régi..talán 67-es Monaco-i pálya volt, 1:18 volt az ideje.)
döbbenet.
érdemes megnézni pár ilyet. -
K.András #4407 Minél hátrább van a fékeröd annál hamarabb képes lassitani az autod, de nyilván valamivel nehezebb kezelni... -
#4406 Tailbrake! -
VO101 tvr #4405 Tehát pl 60-40 fékerőelosztás helyett elöl leveszem pl 50-50%-ra és féktávon gázadással kontrollálom a hátulját. Ha jól sejtem ennek az az előnye, hogy be tudom "csóválni-lendíteni" a hátulját a kanyarba.
Maga a féktáv nem lesz hosszabb? Hiszen a dinamikus előreterhelődés miatt szokás elöre nagyobb fékerőt állítani. Vagy a fékezési pont ugyanott, de így be lehet kissé engedni fékkel az autót az ívre?
thx -
#4404 Működik -
VO101 tvr #4403 Thx!
GTR-ben működik, próbálta már valaki? -
#4402 az a trailbraking amikor fékezésnél gázt adsz!!!
hogy ne satuzzon a hátulja meg minden!
gpl ben 49 50 51 52 es fékekkel kell igy féklezni kül kipördülsz vagy blokkol a hátulja!
szval ennyi -
#4401 tehat kinn nincs rajta nyereseg:P -
VO101 tvr #4400 Pontosan mi is ez a trailbraking? Nemrég olvastam róla GPL setupokkal kapcsolatban de nem sikerült igazából megvilágosodnom... -
Piski #4399 A separete axis szerintem alapkövetelmény kormánynál.Anélküli szerintem rakás szart sem ér.Nem csak a vezetéstechikáról van szó, hanem, hogy ha lenyomom mindkét pedált nehogymár ne történen semmi:)))
Röhejes, igazi kocsiban szted mi lenne?
Amúgy stabilabban, jobban lehet menni separate-el.Két pedál technika, trailbraking rulez:)))) -
Latency #4398 Csak a minap szemetszúrt. -
#4397 +koltseg+AFA+nyereseg = itthoni ar;) -
Latency #4396 A bhmotorsports.com-on a sárga logi 29$ a piros 54$. Kicsit olcsóbb, mint itthon -
#4395 Üdv!
Nem tudja valaki mi az új jelszó az edzéshez véletlenül?A GTR fórumon nem tudok elérni megint senkit.A great már nem jó. -
#4394 Ha meg nincs pénzed vedd meg nyugodtan a sárga logitechet.Az égvilágon semmiről nem fogsz lemaradni ezzel a kormánnyal és fele annyi mint a többi........ -
#4393 ha már 18 piros logi akkor már ved meg a racinget 26 ér -
K.András #4392 Az meg hogy a pedál elromlik a momo racingnél,addig nem baj amig nem jár le a gari,engem nem zavar ha évente kapok egy uj kormányt :D -
K.András #4391 Ez a pénztárcádtol függ,van pénzed?Vedd meg a MOMO-t,nincs sok pénzed?Vedd meg a pirosat...Ennyire egyszerü a kérdés. -
#4390 Nah akkor most nemtom mi legyen, megeri a piros forces logitech?
Nem ilyen gagyi muanyag anyagu, meg hasonlok? -
K.András #4389 A piros nálam 3 évig ment hibátlanul,de kétségtelen nem cserélném vissza rá a momo racinget! -
#4388 Szép és nagy tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy mikor jelent meg ez a játék, és honnan lehet szert tenni rá.
Köszi !
-
#4387 rendesen elfilózok azon, hogy csinálok két optikai egérből, egy leolvasó tárcsából, és pedálmechanikából egy fullos gáz-fék szerkezetet, és dögre keresem magam vele :DDDDDD
én is a bráner rosszabbik oldalán voltam/vagyok. :( -
bang #4386 :)) ja, vagy szkeptikus és kevésbé szkeptikus verszön -
#4385 OK.Hála istennek Nekem ilyen gondom nincs vele.Egyenlőre ok rajta minden. -
#4384 pedállal voltak gondok, nem volt teljes gáz, néha alapból 20% volt, stb.
tehát nem működött :) -
#4383 És mit szenvedtél vele?Nem működött? -
#4382 a sárga wingman-el kurva sokat szoptam anno, talán két hétig bírtam ki a szenvedést vittem vissza :) a pirossal nem tudom mi a helyzet, norbi lfs bajnokságot nyert vele, rossz nem lehet -
ToMy_ #4381 ja. de az enyém a piros(18), a tied meg a sarga(12) verzió... -
#4380 A kormányhoz még annyit hogy az egyik barátomnak más fajta kormánya van és neki is át lehet állítani egyikről a másikra. -
bang #4379 most látom, hogy azonos mottónk van (lsd: lent) -
#4378 Na miután teljesen összekevertetek utánanéztem a dolgoknak.JÓ HÍR!!!!!!!A logitech wingman formula gp-n át lehet állítani a dolgot.Ha akarodcombined ha akarod separate.Előbbinél ha állsz a féken a tesztben nem mozdul meg a gáz,utóbbinál viszont igen.Vagyis függetlenül kezeled a pedálokat.
-
bang #4377 nem jó hír, de azért köszi mindenkinek !!