3478
  • Fenrir
    hát én netről rendeltem most 160 ft plusz igazából nem fog földhöz vágni :P
  • Gandibá
    Én se netről rendelem meg, inkább bemegyek az Alexandrába, úgyis itt van pár megállóra :)
  • ollie
    Én 3990-ért vettem a múlt héten a CD Galaxisban.
  • Fenrir
    de nekem rendes könyvben kell :)

meg fogom venni ezt a könyvet asszem
  • kalimpa
    Űrgárdista netről letölthető...
  • Fenrir
    Megrendelés

Kedvezmény: 675,- Ft Postai díj: 766,- Ft Fizetendő: 4 591,- Ft

lol többet fizetek ha megrendelem neten mintha megvenném boltban :)
  • Gandibá
    Sry, de ezek szerint átsiklottam felette vagy nemtom :D
  • Gandibá
    Ezer hála és htx! Akkor go to bolt :))
  • [NST]Cifu
    Pedig szerintem elég alaposan kifejtettük, hogy normális nyelvezete van, legalábbis ha egy átlag fantasy könyvet veszel alapul, szvsz nemhogy a Szilmalirok, de még a Gyűrűk Ura is sokkal nehezebben fogyasztható...
  • [NST]Cifu
    A külön könyveket aligha tudod már megvenni, a gyűjteményes kötetet ajánlom inkább. Pl. a Lurdy házba kb. három hete még volt legalább 2 példány belőle.
  • Gandibá
    Ebben a könyvben benne van az összes Warhammer 40.000 mű. Ha végre kiderül milyen a nyelvezete, én erre fogok beruházni :)
  • Gandibá
    Normális a nyelvezete? Úgyértem ugye nem olyan mint pl. a Szilmarilok (kibogozhatatlan :D).
    Sorry amiért megint kérdem, de eddig egyenes választ nem kaptam rá :)
  • Fenrir
    nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni az Űrgárdista c. könyvet? ugyanis egyik szerepjátékboltban sem kapható, mindenhol azt mondták, hogy nekik nincs raktáron

megvan a 2 folytatása, de jó lenne ha meglenne az első könyv is belőle
  • [NST]Cifu
    Alapvetően csaknem azonos a beépítendő szervek listája, de ez rendenként némileg eltér (pl. az Űrgárdistában is írják, hogy egyes szervek elvesztek a rend számára), illetve vannak rendenkénti genetikai mutációk (pl. az Űrfarkasok szemfogai folyamatosan nőnek, és ahogy egyre öregebbek lesznek, egyre inkább félig farkas-félig ember ösztönlényekké alakulnak át).
  • LcE
    Na akkor megnyugodtan. Egyébként már átrágtam magam az Inkvizítoron, meg a Bennünk lakó szörny novellán, de a legjobban eddig az Űrgárdista c. tetszik, amit épp most olvasok.
    Frankó, ahogy leírja Ian Watson, hogy milyen különféle szerveket ültetnek be az újoncoknak, vagy azt, hogy milyen hosszadalmas folyamat amíg elnyerik emberfeletti formájukat.
    Ehhez kapcsolódna másik kérdésem is, miszerint mindegyik Űrgárdista ezred (Pl. Vérhollók, Császári Öklök, Vérivók) más-más tipusú beültetett szerveket kapnak?
  • [NST]Cifu
    Mintha a 4th Edition szabálykönyvben láttam volna e képet, és igen, a sejtésed helyes.
  • z3d
    Valahol egy másik siteon láttam ezt e képet és a címét is:
    Horus vs Emperor
    Tehát a sejtéseid igazak :)
    Death to the false Emperor!
  • maniac001
    Jaja...TANKboynak igaza van.
    De arra számíts hogy jócskán visszaesik a sebesség. Ha sokan vannak a pályán akkor 15-20 FPS körül mozog az 50-60 FPS helyett...
  • TANKboy
    Local.ini-be és fullres_teamcolour=1, amúgy a readme.txt-ben benne van, hogy mit és hová kell beírni.
  • kalimpa
    Srácok!

Ezt a

fullres_teamcolor=1

dolgot melyik .ini-be kell írni?
  • LcE
    Jujj, rossz linket adtam, most nézem... Itt a helyes:
    http://warhammer.hardwired.hu/gallery/wh40k/40k_012.jpg
  • LcE
    http://warhammer.hardwired.hu/gallery/wh40k/sl_40k_012.jpg
    Esetleg tudja vki, hogy ez a kép mit ábrázol? Mármint arra vagyok kíváncsi, hogy a sejtéseim igazak-e, miszerint a káosz harcos Hórusz hadvezér, a jobb oldali ragyogó aranypáncélban feszítő emberke pedig az Istencsászár...
    Javítsatok ki ha tévedek, ugyanis ez nem volt több kósza ötletnél :)
  • LcE
    http://warhammer.hardwired.hu/
    Ezt az oldalt ismeritek? Én most találtam :) Vannak fennt frankó kis W40K képecskék.
  • robotnyk
    nem, nem turkáltam
  • El Fuego
    Akit erdekel az online jatek, akkor az Inkvizitor.hu oldalon szinte minden este inditanak szervert. Azaz ott levo sracok kozul valaki. :)
  • Fenrir
    nem lesz esetleg valamikor egy lan party? megbírnám ezt a játékot ott is :)
  • maniac001
    Na levettem az AA-t nullára, de ha sok egység van a képernyőn akkor is csak 15-20 FPS.
    Nem tudom mit kéne tenni, de így elég szar. Scrollozásnál valami félelmetesen lassú.
    Hiába veszek mindent vissza.
    Te az ini-be beírtad a fullres_teamcolor=1-et?
  • [NST]Cifu
    Lehet. Direct Connect-el.
  • [NST]Cifu
    Nézz fel Ventrillo-ra, ugyan Weyland és Johnny leszedte már a játékot a gépéről, de Forrestnek, Asmodeusnak és Eichlernek (no meg nekem) még mindig fent van. Szerintem szivesen játszanának (főleg Asmo, mert a netje miatt az egyetlen játék, amivel rendesen tud online játszani). :)
  • Fenrir
    te Cif, egy ilyen verekedésben én is benne lennék, szóljatok már ha mentek...megaláznám Weyt meg Forrestet :)
  • thoomasz
    A harmadik pályán mindig elszál, van erre valami megoldás?
    Thx.
    (VengeancE)
  • Bakutyin
    Ezek szerint leht eredeti cd-kulcs nélkül is játszani, de csak direct connect-el?
    Vagy esetleg vannak tört szerverek. Szivesen játszanék vele multiban is.
  • [NST]Cifu
    Tévedés, mi tudtunk 5-en is. Igaz olyan volt, hogy valamiért két ember "ütközött", és a kilépés-visszalépés módszerrel kellett szórakozni, hogy mindenki be tudjon jönni. Hogy a CD-kulcs, vagy valami más miatt, azt nem tudom.
  • ollie
    Úgy hallottam, hogy direct connect-nél max 2 ember tud játszani.
  • jocika
    Adna valaki egy kis tanácsot a tizes pályához? Sok mindennel próbálkoztam már, de mindig lerohannak.
  • robotnyk
  • robotnyk
    az előbb ez volt nálunk is amikor én voltam a szerver. (chello)
    adslnél jó volt...
  • polak
    host
  • polak
    sziasztok!
    valaki meg tudná mondani miért csak 1 ember tud csatlakozni a hosthoz?
    3an játszanánk de az utolso ember csatlakozását visszautasitja!
    pls help me
  • LcE
    Köszi a linkeket... Ezek alapján már legalább kapok vmi támpontot a saját zászlók készítéséhez.