Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls....heeeeelp
:DDDD
Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
\'maximum trolling\'
Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Amúgy olvass Ian Watson regényeket.... sokszáz oldal gyönyör....
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
\'maximum trolling\'
na jó van vicc volt csak elhiszem! :))
by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!
Nyald meg a bal herém!
Vicc volt, te idióta!
hanem az egyik legjobb stratégiai játéknak!
Libarian......
Az mi?? Ûrlibapásztor???
LoL
És nem találok 2.45-ös Nforce-drivert.
Ez a Relic szerint AI probléma, ugyanis ha nincs gépi ellenfél, nem szaggat (multi).
remélem jön ki patch.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ja amúgy nagyon szívesen kipróbálnám multiban ezt a játékot a treforton lehet érdeklõdni abban a szobában illetve csak ilyenkor délkörül vannak meccsek?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Most a 2.45-ös driverrel sokkal jobb. kb:10-szer kevésbé szaggat.
Azt írták érdemes kikapcsolni az Acpi-t a Biosban és úgy felrakni a Windows-t ,de nekem akkor kifagy a gép.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Saint of Underworld N/Me
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
nekem is szaggat AMD 2800+ bartonon meg radeon 9800Pro-n (1GB ram)
Szóval egy P4 [email protected] járatvát kaptam kölcsön egy ideig ,ebben 512mbyte Rdram volt. Ezen a W40k tökéletesen futott és gyönyörûen.
Négy napja pedig vettem ,egy Amd Athlon Xp3000+-t 512mbyte(Kingston) 400mhz-s memóriával. Minden tesztben sokkal jobb ez a gép(kivéve az Everest memória írása) és a W40k mégis szagat rajta. De ez a szaggatás olyan jellegû ,hogy minden tökély ,van 40fps-m majd elkezdek lefele Scrollozni és akkor ,mintha Swappelne a vincseszterrõl ,hirtelen elkezd akadozni. Már totál ki vagyok. Nem tud valaki valami megoldást.
Alaplap Asus A7n8X-e Deluxe (Nforce driver:3.13) és egy Geforce 3 ti 200-van alatta egy 56.72-es driverrel.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
köszi
ha lehet :)
bármikor küldheted a napfolyamán
felrakom a gémet ... DE
Állandóan a CD-t kéri magyarán crack kéne sürgõsen én sajna nem találtam!
Léccy mondjátok meg honnan lehet leszedni
(a mappájában sajna nincs semmi razor, crack , stb...)
HELP MEEEE!!!!!
Ezért kérek most egy kis lelki támogatást :) Szal lehet jönni, nézelõdni, kultúráltan véleményt alkotni (legyen az akár pozitív vagy negatív) én pedig megpróbálom úgy elkészíteni az oldalt, hogy kielégítsen mindenféle igényt :)
\'maximum trolling\'
Lassan, de haladunk. Közben játék alatt teszteljük is. Meg majd kis extrákat is akarunk hozzá.
Az 1.1-est patch-t is várjuk közben, hogy jó-e lesz-e vele.
Illetve az SDK is jó lenne pár dologhoz, de lehet hogy fel is hagyhatnánk vele, mert semmi hír róla.