3478
  • klikker
    Ugylátom Dawn Of Warral se játszik má senki! :DDDDD
  • Sheva
    ha valakinek van a 7. missiotól mentése az kérem küldje már el nekem e-mailbe! vagy MSN-en is vagyok...
  • klikker
    Egyébként csak hogy felvilágositsak mindenkit elmondom hogy müködik a direct connectes cucc:
    Aki a szervert csinálja mindig érvényes ip-vel kell hogy rendelkezzen szóval ne 192.168.0.1! Még a routerrel kiszotott ip is elviekbe elfogadott!
    Aki utána csatlakozik az ÉRVÉNYES ip-vel, ugyanugy ne 192.168.0.1 de ne is ROUTERREL, ha csak ketten játszatok akkor lehet routeres vagy 192.168.0.1 ipjü csávo de akkor utána már senkit nem enged be a szerver!
    Ajánlott hogyha minnél többen akartok játszani akkor a legvégén csatlakozzon a routeres vagy zsinoros kapcsolattal rendelkező csávó!
  • klikker
    Én mindennap minden időPONTBAN ÉS MINDIG GAMELEK DOWWAL :D:DD:
    Ugyhogy MSN-re fel! cimem: [email protected]
  • Babo
    Sziasztok én csak most kezdtem ezt a játékot de ha akartok neten játszani velem akkor szivesen mennék. MSN cimem: [email protected] . Szerintem csak hajnalban tudok játszani vagy kora délután mert este parti van mindig :D
  • Sheva
    a magyarosítást meg a patcheket a crackekkel honnan tudom leszedni?
  • Sheva
    honnan tudom leszedni és hogy tudom telepíteni azt a cuccost amikor egy katonai új fajt kapok a játékba
  • Hydra
    Továbbra is elkéne még 2-3 játékos multihoz (adsl kapcsolattal) a mostani 3 hoz.

Estefele 8tól adódna lehetőség rá, akkor már nem kell senkinek felugrálnia, meg napközben ugyse üljön senki a gép előtt :P

Msn cimét itt adja meg, ugy tudnánk kommunkálni.
  • Lupis
    VAnnak modok ehez a játékhoz? Kihagyták a kedvenc fajomat, igazán belerakhatták volna a többit is.
  • robotnyk
    gcwn nincs, bár nekem nem is kell
    [bolti]
  • Kilroy116
    Crack van már hozzá?
  • robotnyk
    kijött az 1.3as patch
  • Sheva
    heh én most ebben a pillanatban raktam újra! :D
  • ollie
    jah, de most érik egy win reinstall, a mostani már lassan 2 éve megy
  • Sheva
    aham köszike a felvilágosítást!!!
  • robotnyk
    /off: az asztalod még mindig úgy néz ki mint régen azzal a rengeteg ikonnal? :)
  • ollie
    Nagyon régiek és körökre osztott (tehát nem realtime) stratégiák.
  • robotnyk
    a chaos gate egy jó régi, 4-5 éves körökre osztott stratégia, a rites of war meg annak a folytatása
  • Sheva
    ezek nem kiegek?
  • Sheva

Chaos Gate

Rites of War
  • ollie
    Mire gondolsz? Én nem tudok semmilyen kiegről.
  • ollie
    Mi ez a moddoló csomag pontosan?
  • Sheva
    télleg van két wrahammeres kieg (nem tom hogy az-e...)??? azok jók?
  • robotnyk
    moddoló csomagot, az van is, meg szeptemberben majd winter assault, de az nem ingyenes
  • ollie
    Mondjuk az átlövés a dombon elég láma egy bug...

Egyébként anno nem ígértek valami ingyenes kigészítőt?
  • Hydra
    Naná hogy ismeretes, egyik kedvenc dawn of war bugom, szerintem csak miattam nem fogják kiszedni. a másik ha a széttépés animáciot hajtja végre egy karakter, nem lehet sebezni. van még egy csomo, pl átlövés a dombon, de azok nem nöttek ennyire a szivemhez mint ez a 2:)

A jelenségre nem találtunk még orvosságot, ha valakinek van magyarázata, elő vele. Valami olyasmit sejtek hogy azonos szolgáltatoktol csatlakozott emberek alacsonyabb iprangel nem engedi be.

Megoldás: az hostoljon aki miatt nem fértek be, nekünk bejött.
  • Tusy
    - nekem úgy rémlik, mintha a játékban lenne ilyen 'közvetlen kapcsolat' opció is, mindössze ez zavart meg kissé :)
  • Ermy
    Nos én direct ip kapcsolatra gondoltam, és ott jelentkeztek a problémák. Viszont ezt a tűzfalas megoldást még nempróbáltam, talán ez segít. Kösz a segítséget!
  • robotnyk
    közvetlen kapcsolton szerintem Direct IPs játékra gondolt
  • Tusy
    - hogyan vagytok összekötve? LAN-ba (helyi hálózat) vagy a gépek sorba fűzve?
    - legjobb tudomásom szerint a _közvetlen_ kapcsolat 2 egymáshoz közeli gép összekapcsolását jelenti soros, párhuzamos vagy USB porton illetve hálózati kártya segítségével (ún. fordítós kábel). Ezekből eddig az USB-t nem használtam, mert nincs hozzá kábelem. A többi megoldást tudtommal hálózatnak hívják (akár szoftveres vagy hardveres hubbal)
  • robotnyk
    nice try, de nem nyert
    direct ipn elvileg 8an lehetne játszani, gyakorlatilag ezt nehéz összehozni. ha szoftveres tűzfal van, akkor ajánlott lejjebb venni a védelem szintjét, megpróbálni hogy más legyen szerver, más sorrendben csatlakozzatok, stb...
    nem lehetetlen, mi már játszottunk direct ipn 4en :)
  • Tusy
    - közvetlen kapcsolat többnyire 2 gép _közvetlen_ összekötésére értelmezett
    - esetleg LAN :)
  • Ermy
    Üdv! Azt kérdezném, ti tapasztaltátok -e olyat, hogy közvetlen kapcsolatban mindössze két ember tud összecsatlakozni, a harmadik játékos már nembír fellépni a szerverre, mi lehet az oka? Ha tudtok orvosságot rá, nagyon megköszönném! Kösz előre is!
  • Hydra
    hi

gyere csak, egymás ellen az igazi, ai az más tészta. van messengered vagy hasonlo?
  • Dankó
    Sziasztok!

Most kezdtem el nemrég játszani a game-el és úgy látom vagytok rendesen akik nyomatják multiba ezt a game-t.Azt szeretném kérdezni hogy szoktatok úgy játszani hogy 2-3-an a gép ellen úgy hogy ti együtt vagytok cooperative-ban.Mert olyan ba szívesen beszállnék igaz a stratégiámon még csiszolni kell de ilyen meccseket vkivel illetve vkikkel sztívesen játszanék.Egymás ellen nem igazán mivel hamar megfőnék.
  • robotnyk
    persze
  • ollie
    Ezeket gondolom lehet a gép ellen is játszani, ugye?
  • robotnyk
    nincs mit
    én inkább costum mapokra szavazok ;)

azon az oldalon van egy egész jó, 1v1ben Bridge too Far, érdemes kipróbálni
  • ollie
    Köszi, én meg a Heliospawn-ot ismerem, de abból még csak az első pálya van kész.
  • robotnyk
    csak erről az egyről tudok