3478
  • GrimReaper78
    Természetesen az Űrgárdistákkal. Mondjuk haverral mi is most kezdjük el egymás ellen játszani, így most áttértem a Káoszgárdistákra (már ha így hívják őket magyarul), és azok sem rosszak, természetesen. Az Orkok viszont nem jöttek be, az Eldákat meg még csak nem is próbáltam :P Az Űrgárdisták szerintem annyira jók, hogy nem kell más :D
  • j0nNyKa
    igy van:P egyebkent meik fajjal jossz ki legjobban ?
  • GrimReaper78
    Így első hallásra én sem estem hanyatt az Imperial Guard-tól, de én bízok abban, hogy jó kiegészítőt csinálnak a srácok.

A Tyrannidáknak vagy valami hasonlónak jobban örültem volna, de majd a következő kieg.-ben ;-)
  • j0nNyKa
    Az uj fajrol amit neztem infokat.. hat.. nem fog tulsagosan tetszeni... az uj palyak miatt mindenkepp le fogom szedni a kieget, hawerral napmintnap jatsszuk hamachin, istenkiraly
  • GrimReaper78
    A Gamespot szerint 19-én, azaz hétfőn jön a kiegészítő lemez. Hardwired-en dettó ugyanez van kihírezve, de szerintem ők is onnan vették az infót.

Mindenesetre én újra felraktam az alapjátékot, és gyúrok egy kicsit :D A hangulat még mindig óriási
  • GrimReaper78
    Az ALT-tal működnie kell a kameraforgatásnak. Az opciókban engedélyezd a "full 3d camera"-t.
  • lammaer
    Skacok... van valami space hulk mod a játékhoz. Próbálta már valaki?

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=71765
  • Dns5000
    na meg mindig semmi :(((
  • Panzerfaust
    Akkor alt. De valamelyik játékban van extra szerepe van a balnak is
  • GrimReaper78
    Netes játék ha direct IP-vel nem megy (de miért ne menne?!), akkor Hamachi. Keress rá a szoftveres topikban.
  • GrimReaper78
    ALT-ot kell nyomvatartani és az egeret húzni jobbra vagy balra.
  • Panzerfaust
    Asszem bal egér nyomva, és egeret mozgatni.
  • VRSDM
    igazatok, van, bocsi, a tulreagáálásért, de, sokan baszattanak , meg emgbámulnak stb. szoval... akkor kaophatok válasszt? sry még2szert
  • GrimReaper78
    Részvétem az állapotod miatt, mindazonáltal a reagálásoddal a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki.

• ollie
    Ha tudta volna, biztos nem írta volna. Én kérek elnézést a helyében.
  • Sheva
    sry
  • VRSDM
    nemkell fikázni, hogy egy balesetben, elvesztettem, 4ujjam és műanyag van a helyükön, te paraszt, álat, szoval, bekaphatj amind,,, én csak kérdeztem vmit ti erre meg egybvől lebasztaok na jolvan... kösz.

so hülye retardált fasz
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • GrimReaper78
    Atyaég... be voltál rúgva, amikor ezt írtad, vagy tényleg ilyen szörnyen gyenge vagy az anyanyelvedből?
  • VRSDM
    letöltöttem, kipróbáltam, és rabulejtett, a haverm , Ő rendesen nyomja, nem vitruálisan, ottis, jo moka, talán, még jobb, szoktam néha festegetni vele, egységeteket... nde ne tréjünk el a témátol, hogyan, tudom a kamerát, forgatni? alapbol? mert ami értelmes, gomb, azt már próbáltam, köszi, előre is... netes game-hoz, van megoldás?
  • Sheva
    hát jah a multi az nagyon kira haverokkal tultok rendesen
  • Lord AnonymouS
    Eléggé, de a király multival még sokat lehetett nyomni... na meklátyuk!
  • Ottto
    Királyság!
    Sztem az alap amúgy is rövid volt....
  • Lord AnonymouS
    2005. szeptember 07. Gamestar Online: Winter Assault GOLD
  • GrimReaper78
    Pár nap kérdése csupán.
  • Dns5000
    mert meg nincs itt
  • GrimReaper78
    Minek szórakozni az 1.4-es patch-csel, mikor mindjárt itt a küldetéslemez, ami magában foglalja a patch-et is?
  • Dns5000
    1.4hez nincs crack vagy mini image?
  • Ottto
    Hela
    Most kezdtem játszania játékkal, és meg kell mondjam iszonyatjó! A Warcraft3 ért is rohattul oda voltam, ezt főleg ahhoz tudnám hasonlítani, bár a környezet piszit star craftos.

Kérdés: A billentyűzetkiosztáson nem lehet valahogy változtatni? Rohattul szarul van kiosztva...
  • Guer
    Ok talán én is tudok egy embert
    Többitmajd megbeszéljük MSN-en
  • Lord AnonymouS
    Ok, esetleg ma vagy holnap késő délután, tudok hozni embereket is.
  • Guer
    :D
    Akkor nyomunk eggyet vmikor?
  • Lord AnonymouS
    Én régebben elég sokat játszottam vele, nem gondoltam, hogy itt látlak valaha :-D
  • Guer
    Ha vkinek van kedve vmikor multizni eggyet akkor szoljon
    Van MSN is emailem

Ja és tört verziom van (ha joltudom megoldhato ezzel is)
  • Sheva
    2005/05/31 9:06
    Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault trailer

Idén ősszel érkezik a Warhammer 40,000: Dawn of War kiegészítője, a Winter Assault. Utólag felkerült egy E3-as trailer, amit a friss letöltések közül szipkázhattok le. Elődeihez mérten ez a kiegészítő is ütős lesz, és ezt el is várjuk tőle.
  • Sheva
    király :)!
  • [HUN]PAStheLoD
    LAN Party-kon még mindig több ezres mészárlásokat tartunk ;]
  • gnom
    HW hir
  • BladeW
    Sziasztok!

1.2-vel jatszotok?
  • Zsolo007
    Régi már! :) nemsoká itt a kieg :)