3478
-
GrimReaper78 #2158 Természetesen az Űrgárdistákkal. Mondjuk haverral mi is most kezdjük el egymás ellen játszani, így most áttértem a Káoszgárdistákra (már ha így hívják őket magyarul), és azok sem rosszak, természetesen. Az Orkok viszont nem jöttek be, az Eldákat meg még csak nem is próbáltam :P Az Űrgárdisták szerintem annyira jók, hogy nem kell más :D -
#2157 igy van:P egyebkent meik fajjal jossz ki legjobban ? -
GrimReaper78 #2156 Így első hallásra én sem estem hanyatt az Imperial Guard-tól, de én bízok abban, hogy jó kiegészítőt csinálnak a srácok.
A Tyrannidáknak vagy valami hasonlónak jobban örültem volna, de majd a következő kieg.-ben ;-) -
#2155 Az uj fajrol amit neztem infokat.. hat.. nem fog tulsagosan tetszeni... az uj palyak miatt mindenkepp le fogom szedni a kieget, hawerral napmintnap jatsszuk hamachin, istenkiraly -
GrimReaper78 #2154 A Gamespot szerint 19-én, azaz hétfőn jön a kiegészítő lemez. Hardwired-en dettó ugyanez van kihírezve, de szerintem ők is onnan vették az infót.
Mindenesetre én újra felraktam az alapjátékot, és gyúrok egy kicsit :D A hangulat még mindig óriási -
GrimReaper78 #2153 Az ALT-tal működnie kell a kameraforgatásnak. Az opciókban engedélyezd a "full 3d camera"-t. -
lammaer #2152 Skacok... van valami space hulk mod a játékhoz. Próbálta már valaki?
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=71765 -
Dns5000 #2151 na meg mindig semmi :((( -
#2150 Akkor alt. De valamelyik játékban van extra szerepe van a balnak is -
GrimReaper78 #2149 Netes játék ha direct IP-vel nem megy (de miért ne menne?!), akkor Hamachi. Keress rá a szoftveres topikban. -
GrimReaper78 #2148 ALT-ot kell nyomvatartani és az egeret húzni jobbra vagy balra. -
#2147 Asszem bal egér nyomva, és egeret mozgatni. -
#2146 igazatok, van, bocsi, a tulreagáálásért, de, sokan baszattanak , meg emgbámulnak stb. szoval... akkor kaophatok válasszt? sry még2szert
-
GrimReaper78 #2145 Részvétem az állapotod miatt, mindazonáltal a reagálásoddal a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki.
-
#2144 Ha tudta volna, biztos nem írta volna. Én kérek elnézést a helyében. -
#2143 sry -
#2142 nemkell fikázni, hogy egy balesetben, elvesztettem, 4ujjam és műanyag van a helyükön, te paraszt, álat, szoval, bekaphatj amind,,, én csak kérdeztem vmit ti erre meg egybvől lebasztaok na jolvan... kösz.
so hülye retardált fasz -
#2141 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
GrimReaper78 #2140 Atyaég... be voltál rúgva, amikor ezt írtad, vagy tényleg ilyen szörnyen gyenge vagy az anyanyelvedből? -
#2139 letöltöttem, kipróbáltam, és rabulejtett, a haverm , Ő rendesen nyomja, nem vitruálisan, ottis, jo moka, talán, még jobb, szoktam néha festegetni vele, egységeteket... nde ne tréjünk el a témátol, hogyan, tudom a kamerát, forgatni? alapbol? mert ami értelmes, gomb, azt már próbáltam, köszi, előre is... netes game-hoz, van megoldás? -
#2138 hát jah a multi az nagyon kira haverokkal tultok rendesen -
#2137 Eléggé, de a király multival még sokat lehetett nyomni... na meklátyuk! -
#2136 Királyság!
Sztem az alap amúgy is rövid volt.... -
#2135 2005. szeptember 07. Gamestar Online: Winter Assault GOLD -
GrimReaper78 #2134 Pár nap kérdése csupán. -
Dns5000 #2133 mert meg nincs itt -
GrimReaper78 #2132 Minek szórakozni az 1.4-es patch-csel, mikor mindjárt itt a küldetéslemez, ami magában foglalja a patch-et is? -
Dns5000 #2131 1.4hez nincs crack vagy mini image? -
#2130 Hela
Most kezdtem játszania játékkal, és meg kell mondjam iszonyatjó! A Warcraft3 ért is rohattul oda voltam, ezt főleg ahhoz tudnám hasonlítani, bár a környezet piszit star craftos.
Kérdés: A billentyűzetkiosztáson nem lehet valahogy változtatni? Rohattul szarul van kiosztva... -
#2129 Ok talán én is tudok egy embert
Többitmajd megbeszéljük MSN-en -
#2128 Ok, esetleg ma vagy holnap késő délután, tudok hozni embereket is. -
#2127 :D
Akkor nyomunk eggyet vmikor? -
#2126 Én régebben elég sokat játszottam vele, nem gondoltam, hogy itt látlak valaha :-D -
#2125 Ha vkinek van kedve vmikor multizni eggyet akkor szoljon
Van MSN is emailem
Ja és tört verziom van (ha joltudom megoldhato ezzel is) -
#2124 2005/05/31 9:06
Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault trailer
Idén ősszel érkezik a Warhammer 40,000: Dawn of War kiegészítője, a Winter Assault. Utólag felkerült egy E3-as trailer, amit a friss letöltések közül szipkázhattok le. Elődeihez mérten ez a kiegészítő is ütős lesz, és ezt el is várjuk tőle. -
#2123 király :)! -
#2122 LAN Party-kon még mindig több ezres mészárlásokat tartunk ;] -
gnom #2121 HW hir -
BladeW #2120 Sziasztok!
1.2-vel jatszotok? -
#2119 Régi már! :) nemsoká itt a kieg :)