3478
  • ollie
    Tud valaki single player campaign lelőhelyekről?
  • CéZé
    Itt ?

netán itt ?
  • Tiger102
    Sziasztok! Megjelent a magyarosítása a GameHunter-en. Kellene a 1.20-as patch crack-je, hogy fel tudjam rakni! Please!!! ([email protected])
  • gnom
    joestet!

* Az egy osztagban lévő katonák nem lesznek többé egymás tökéletes klónjai. Apró eltérések lesznek magasság, arcvonások és egyéb részletekben.
    * Kill cam ficsőr. Egy külön választható kameranézet amelyben a brutális különleges kivégzéseket közelről nézhetjük miközben a véres steakünkön csámcsogunk.
    * Commissar egység bevezetése. Katonák kivégzésével javitja a csapatmorált (sajátos). Ő tölti be a másodlagos hős egység funkcióját.
    * Pszi egységek
    * Technopap technikus (Techpriest Engineer). Járgányokat javit illetve egy bazi nagy baltával csap szét az ellenségek között közelharcban.
    * Sentinel egység amely az Imperial Guard lépegetője.
    * Banablade-eknek isszonú tüzereje lesz cserében viszont nagyon gyenge páncélzattal rendelkeznek.
    * Chimera csapatszállitóban utazó katonák a járgány belsejéből lőhetnek az ellenségekre.
    * A fő hősegység az Imperial kaptiány lesz. Erősségét nézve picivel gyengébb lesz a Force Commandernél.
    * Az alap 4 faj sem marad ki a bövitési hullámból igy ők is kapnak majd új egységet.
    * Ez alkalommal kettő single kampány közül választhatunk majd. Egy "jó" oldal amelyen az ürgárdisták, eldák illetve az imperial guardal lehet az istencsászár nevében tisztogatni a világegyetemben és egy "rossz" oldal ahol pedig a káoszürgárdistákkal illetve az orkokkal garázdálkodhatunk. Előreláthatólag mindegyik kampány kb féltucat küldetésből fog állni.

forras hw
  • Sheva
    hát ha lenne kedvem játszani én mennék de most nincs! :(
  • Hydra
    Még mindig nem kaptam msn címet,akinek van kedve csatlakozzon hozzánk multihoz vagy valahova vegyetek fel minket pls.
  • Sheva
    Chaos vagy Space Marine??? ez itt a kérdés...
  • Hydra
    Mi káosz inkább:)

msn cimet vagy ilyesmit tudnál adni?
    vagy egyszerübb ha én adok [email protected]
  • Negwar
    Hamarosan olvasomm öket :) már csak 1 et kell aludnom :D
  • Negwar
    Jol mondod testvér:)
    Multiba állati nagyokat lehet cssaaardzsolni :)
    Hála égnek a startégiai pontok adnak azért némi taktikai lehetöséeget legalább is többet mint a cossasckban az iszonyatos mennyiségö katona. de ez a magánvéleményem.
    Hydra: Bucser meg még én + 4 másodmagunkal szoktunk játszani de a ha a császár oldalá akarsz harcolni akkor gyere velünk. ha a káosz oldalán akkor az császár irgalmazzon neked:)
    ui: amugy annyira még nem vagyok fanatiker mint amennyire látszik :D
  • Bucser
    Másrészt taktikázni is lehet eléggé... csak a Gép nem használja ki őket...
  • Bucser
    NEm tudom, ha olvastad az Ian Watson könyveket akkor igenis jelentenek valamit a nagy csaták.
  • Hydra
    Ketten vagyunk tudunk valakikhez csapódni multihoz? v1.1
  • SZU
    Nekem nem tetszett annyira a multi.

Nagy állóháborúk, mindenki jön a max létszámos, fullos seregekkel, iszonyatos csata, de taktikailag nem sokat lehet beleszólni. Eldobálgatom a speceket, meg bebújok a gödrökbe. Ennyi.

Akkor inkább Cossascks, vagy RTW a nagy létszámú csaták miatt, vagy ilyesmi.
  • Bucser
    quick Startal próbáltátok már amikor 10 000 REquisition-el és energyvel kezdessz és csak a harcon van szinte a hangsúly??? Tegnap nyomtunk egy iszonyatos király 4v4-es csatát insane AI-k ellen az egyik kör alakú pályán:) a szélen betámadott az egyik ork meg az egyik Chaos és mi meg ketten védtük:) olyan istentelen állóháború alakult ki egye4tlen stratégia pont körül, hogy ihaj:) próbáltam scoutokkal elfoglalni de mire az enyém lett volna a defilerek lenyomták a scoutokat pedig haver rakétás marinekkel védett hátulról Hozzá meg beugratott 5 fullr5a tápolt Choppa Boyz úgyhogy vinni kellett marine-jaimat hevy throwerrel a choppa boyzokra míg a rakétások tovább lőtték a defilereket:) a dolgot az oldotta meg, hogy az összes ai kettőnket támadott addig a többiek befoglaltak egy-egy relicet és 2-2 osztag terminátor osztag végigmasírozott az enemy hátában és lenyomta abázisát:) (A win condition persze egyedül az annihilation volt) De a win conditions váltogatásával elég érdekes dolgokat lehet csinálni... tehát pl stratégiai pontok elvesztése meg ilyenek... Zsír kis játék ez Multiban főleg úgyho gy nem egymás ellen hanem együtt a káosz erőivel szemben az Istencsászár oldalán!!!
  • SZU
    Lehet, nem a legkönnyebben kéne játszanod. Nekem a kezdő bandát röhögve lekaszálta hardon a "főköcsög", sőt egy fullos gyaloghadosztályt, minden specet kihasználva + 2-3 dreadnoughttal megspékelve is megizzasztott...

• Hydra
    helo,
    ha jol látom egykét kérdés megválaszolatlan maradt:
    badget és bannert photoshoppal következőképpen:
    a kívánt képet konvertáljuk jpg-be>>megnyitás photoshoppal>>átméretezés banner/badge méretre>>varázspálcával kijelölöd a kivánt részeket>>ctrl+c>>csinálsz egy uj réteget ahoval beilleszted, az eredeti réteget törlöd, az uj réteget tga formátumban elmented a megfelelő mappába, kész.

1.1 patch másolt játékhoz:(feltételezem hogy megvetted az eredeti játékot amiről biztonsági másolatot készitettél és az eredeti cd megsemmisült) nekünk sikerült: eljárása a következő: szerezd meg az eredeti exe filet, majd patch 1.01, 1.1 aztán 1.1 no cd crack. Eredeti exe-t persze nem lehet csak ugy egyszerüen letölteni, msnen ha megkeresel segitek [email protected], nekem megvan eredetiben.
  • Sheva
    hehe jaja mi haverral mentünk 2 ork ellen oszt a térkép 2/3-t orkok foglalták el... de levertük őket! :D
  • Bucser
    hmmm gyorsan végignyomható a single része és nem túl gáz az igazi poén a 4v4-es hirigek:) Mondjuk 4-en vagyunk 3-4 Hard Ai ellen ami szarja kifelé az orkokat:D NA az az igazi multimóka:)
  • ppTraktor
    maximum itthon MOn... külföldön sorra mennek a ligák, ESLen is egyfoyltában megy vagy 3om...
  • Sheva
    a multi a legjobb benne..én és haverom sokat nyomtuk abban!!!
  • gnom
    lsd 1988...

szerintem erdemes vegigjatszani, es ha van ra lehetoseged kiprobalni multiban. de ketseg kivul tobbet vartam/tunk tole...
  • Gandibá
    Olvass jobban :P
  • Sheva
    remélem...
  • soulhunter
    ahogy elolvastam joár hozzászolást,mindenki fikázza...
    a játékidő mennyi?
    csak azért kérdem,mert ma feltettem,jo,szép meg minden,de nem szivesen játszok olyannal,amit osztatlanul mindenki fikáz,és nem osztja meg a véleményt
  • Thanatos
    majd ha a kieg kijön fellendül :)
  • Szabi DEMON
    Sajnos, mert igazán kiváló játék!
  • ollie
    Pedig jó játék.
  • Sheva
    könnyen jött könnyen ment....a játék felkapottsága rohamosan csöken...
  • Vorpal
    ha valaki gyülne dow csatákra [email protected] MSN en vagy osszuk meg a pajtikat.v.
  • ppTraktor
    nah elöbb kérdeztem mint olvastam, lentebb találtam.

köszi
  • ppTraktor
    Hello!

Ha megvan nekem eredetiben ez a game, nincsen hozzá noCD crack? elég unalmas mindig berakosgatni a meghajtóba...
    köszi
  • dronkZero
    Jujj... Ez a játék nem elég, hogy tucatRTS, de még könnyű és rövid is a campaign...

Tényleg, ezt a játékot miért kellett a warcraftról koppintani? Egész eddig a WH40K egyet jelentett a körökre osztott, gondolkozós, problémamegoldós, csapattápolós játékokkal... Ez meg? Klikkelgetek jó sűrűn az épületekben található ikonokra (néhányra pontosan rá sem jöttem, mire is jó), aztán amikor már sokan vagyunk, sok extrával, nekiküldöm a gépnek, és megnyerem a pályát... A fílinget megadta a game, de a játékélmény...
    Jó, gondolom ezt a játékot multira írták, azért ilyen hányadék a single campaign... Az utolsó pályán szinte nem is kellett egységet gyártanom, a kezdő banda egy kis Terminator segítséggel legyaszta a főköcsögöt. Na, mondom magamban, most már esedékes lenne egy új faj. Erre: Credits. Anyád.
    Na, mindegy, legalább nem vette el sok időmet... :)
  • Gandibá
    Majd a következő WH40K stratégiába :D
  • Eye-scream
    Inkiább a Tyrannidákat tennék bele...:C
  • gnom
    kozben rajottem, hogy ezek az oszi kiegbol kepek.
    :)
  • gnom
    ez milyen patch? honnan lehet letolteni?
  • Gandibá
  • robotnyk

viszont ezt már nem veszem meg.
  • Gandibá