Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Olaszország lesz benne, gondolom mennek délre is 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gabber_saviola
csak Torinó vagy lemennek délre is?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nono84
Talán szerda este ez lesz Discovery-n? Ha igen akkor kötelezõ megnézni!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

ForzaInter
hát én kurvára kötekedtem itt veletek kicsi...
nem engem bannoltak és nem is flémeltem off vége...

Yo, Bitch!

Zsolti9014
keverték Chiellinivel 😄

csak viccelek, amúgy grat neki

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
WoW
Pont Molinaro?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Mellesleg ha meg már befáradsz a topikunkba és elkezdesz köpködni ne várj sok jót. Tulajdonképp azt hiszem az magánügy, hogy mi Juventinok mit társalgunk a saját topikunkban. Ha megtámadnak nem hagyjuk magunkat, de persze azokat is elítélem teljes mértékben akik más csapatok topikjába mennek balhézni, ezektõl elhatárolódom.

Peace.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
az meg nem az én bajom, hogy nem érted a tréfát 😄D

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
te sem vagy jobb náluk...

Yo, Bitch!

Breki33
ja hogy ott történtek

azt hittem itt
gercse
hát oda írkált a kiscsákó, hogy mocskos juve, meg húzzunk vissza a b-be, stb.

Breki33
Hogy jön ide a Milán topic?

Amúgy megérdemeltük volna a gyõzelmet a végét kivéve
Breki33
ha pámerkáról beszélsz szégyenlem, hogy egy helyen lakunk
Breki33
najó de miért?
Zsolti9014

TISZTA MINT AZ INTER!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szerencsére én nem járok oda 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
milan topikban elharapódzott a hangulat, hála mátyás barátunknak

úgylátom nemgyenge büntipontosztogatás :S
Breki33
Mi történt itt?
gercse
Na egy hétig nem nagyon lesznek itt bejegyzések ahogy elnézem...
hála egy alsóbbrendû rágcsálónak,aki a "tiszta mint az Inter"nek szurkol...

Zsolti9014
Igazságos döntetlen, szerintem is Chiellini volt a meccs legjobbja, de azért a két kapus is említést érdemel. Legronak és Molinaronak is voltak szép szerelései, és az elsõ félidõben Nocerino sem volt rossz. Trez kapufája bemehetett volna. Ja, meg Zanetti lövése.

FORZA JUVE!!!!

Igazolásokról: én egy Maresca-Barzagli duónak tudnék legjobban örülni. (Barzagli egyik kedvencem). De Ivanovic és van der Vaart sem lenne rossz. 😄

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Aham, értem.

CUORI BIANCONERI

Grove4
Igen Van der Vaart szeretne eligazolni egy nagyobb klubbhoz,de inkább Spanyolországba vágyik ugytudom,az anyja miatt,és ha bejelentkezik érte a Valencia...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

TifosoJuventino
Remélem ezekbõl max az 1. jönne az is nyáron. Maresca-t kéne visszahozni. Valamint a védeleme Ivanovicot talán. Így elégedett is lennék.

CUORI BIANCONERI

Grove4
Szóbekerült Van der Vaart,Saviola,Hutelaar,Melberg,Lampard.Javítsatok ki ha tévedek,nem mindig vagyok a helyzet magaslatán.😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

TifosoJuventino
Nah kár az X-ért nyerhettünk is volna, bár a Milan is. Chiellini nagyon jó volt és Buffon is, de még sorolhatnám a neveket. Csatáraink ma igen gyengusok voltak. Ha a többi meccset tudjuk hozni, mint pl a Palermo ellen, akkor ezek a rangadós X-ek kurva sokat érnek. Nemsoká lesz téliszünet is, talán érkezik 1 esetleg 2 ember. A második részt lehet, hogy csúnyán meghajtja a csapat xD

CUORI BIANCONERI

Grove4
Igazad van.

nono84
Zebina a végére léesérült, nem? Látszott már a végén hogy szinte futni sem tud. Szegény kis h*lyegyereket meg sajnálom hogy a juve a fóbiája 😊

9csöves9
arra meg inkább nem is mondok,hogy a Sport Tv nem volt képes egy kibaszott stódióbeszélgetést megcsinálni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Igazságos az X, bár az elsõ félidõben sokkal jobbak voltunk. Az is kemény, hogy otthon idõhuzásra késztettük a Milánt. Az interes gyerekrõl meg inkább nem írok semmit. Mindig Juve ellenes volt a helyett, hogy a saját csapatával foglalkozna, akiknek sem közük van az olasz futtballhoz, hiszen 1 olasz játékos nem játszik náluk szinte. Összesen 4-en vannak olaszok, abból 3 cserekapus, és Materazzi 😊

Idén a bajnoki címre nem sok esélyt látok, de én nem is úgy ültem neki ennek az évnek. Sajnos meggyengített minket az az 1 év a B-ben, de ettõl függetlenül még mindig lehet számítani a csapatra. A lényeg, hogy az Öreg Hölgy szíve még mindig nagyon erõsen dobog.

FORZA JUVE

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nuno88
a második féidõ jó volt, igaz majdnem infarktust kaptam mikor Pippo kihagyta a zinyót, na mind1 jó meccs volt, jó volt megint Milan-Juve meccsen izgulni 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
én nem várom el a csapattól a bajnoki címet idén

gercse
😊

azt mondom, idén nehéz lesz bajnokságot nyerni, de még van "sansz"

nono84
Igen

Grove4
Igazságos döntetlen.

banok
nah bejött Del Piero.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
Jó kis sistergõs bomba volt.

Grove4
Legrotalja😊 miket csinál?

Grove4
bizony

most szerencsénk volt
Grove4
Megállt bennem az ütõ!!!

Grove4
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Majdnem gól!

Grove4
Bizony bizony,nagyon jól játszunk és Chiellini is jól játszik.Bár sztem az a sárga nem volt "olyan sárga"😊

nono84
ÁÁÁÁ nagyon jól játszunk eddig. Chiellini meg extraklasszis lesz 1-2 éven belül.

Grove4
Már érzem hogy megint mivel fognak jönni a mostani les kapcsán.(BUNDA,bíróvásárlás)

Grove4
Na neeeeeee,Trezegol.

9csöves9
én most siettem haza onnan😄

Rossonero.....
Rossonero.....
Ci senti.....?
Ci senti.....?
PEZZO DI MERDAAAA..........
PEZZO DI MERDAAAA..........
ROSSONERO PEZZO DI MERDA
ROSSONERO PEZZO DI MERDA
ROSSONERO PEZZO DI MERDA

nemkicsi😮
Grove4
Mekkora kapufa!!!

Grove4
HÚÚÚÚÚÚÚ Trezegol helyzet.