Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
CUORI BIANCONERI
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bet365-ön sajnos csak az inter-torino és az Udinese-Samp meccset adják
Amici di nessuno...
valaki streamet tud esetleg mára?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
ilyen mentalitású, pofozkodó játékosokat nem nagyon szeretem
de ez egyéni vélemény csak.
Hajrá Magyarország!
Heló szia remélem hogy vagy
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
nem bírom a képét 😄
komolyabban: nem túl jó játékos, nem Juve-szintû
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
most viszont ismét elkezdtem megkedvelni, eddig a szezon meglepetése számomra (kopp-kopp). Persze vannak hibái, néha bakizik, de sokat javult.
Hajrá Magyarország!
gyengécske játékkal kezdtünk
az Empoli jól kontrázott
Belardival én személy szerint meg vagyok elégedve, meg Criscito + Legro is elég jó
A gólunk szép volt
A bíró elég zavarodott vót
Sztem továbbjutunk
Ami még pozitívum, hogy az ellenfél legjobbja a mi játékosunk (Giovinco) 😄
Más: Mikulásra egy egyedi készítésû Juve-pólót kaptam suliban, majd próbálok képet tenni.
Hajrá Magyarország!
Nem ezen múlt. A visszavágót simán hozzuk 1 szar meccsen 1-0-val.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Majd otthon a visszavágón továbbmegyünk.
FORZA JUVE
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!