Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Én azt nem értem, miért nem játszik legalább 45 percet. Nocerino tehetséges, de passzolni és lõni (még) nem tud.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Itt volt az ideje, jó rég nem lõtt már gólt így.

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Nedved hogy röhögött amikor lejött a cserepadhoz 😄 Mondjuk nem értem minek beküldeni Tiago-t 3 percre:S

CUORI BIANCONERI

Trunks
Igeen! Nedved végre belõtt egyet távolról

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
PAVEL PAVEL NEDVED NEDVED!!!

CUORI BIANCONERI

forzajuve5
Paaaaavel Nedved 1-0

Trunks
Del Pierót aprítják rendesen... sajnos az összes szabad túl messze volt a kaputól.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Hát csak nem megy, Palladino nagyon sok labdát elszór.

CUORI BIANCONERI

Trunks
Jó lenne már egyet beszenvedni...

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Jólenne még a félidõ elõtt megszerezni a vezetést.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
Trez ma eldönthette volna a gólkirályi cím sorsát...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

banok
bizony soccer (21500) - TVUPlayer
(angol kommentár)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Trunks
Tényleg, az elõbb még csak a másik 2 meccs volt kiírva, sorry.

Amici di nessuno...

forzajuve5
http://www.juventushungary.atw.hu/-n van link TVUPlayer-hez és Tavnts-hoz

Csacsi
Dehogyis.Bet365-ön közvetíti. 14:00-tól, azaz itthoni idõ szerint 15:00-tól. Legalábbis én most láttam, hogy ki van írva.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Dino Vercotti oldalán menni fog,de ne reklámozzuk

Trunks
Mi lehetett itt. Kár, hogy lemaradtam... 😄

Bet365-ön sajnos csak az inter-torino és az Udinese-Samp meccset adják

Amici di nessuno...

9csöves9
na visszatértem😄

valaki streamet tud esetleg mára?

nembánnám<#rolleyes>
Fabio Capello
:| minekõnekünk?

nono84
Érdekes:<#fejvakaras>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
én egyetértek. agresszív, nem illik bele a Juve mentalitásába.

Zsolti9014
mondjuk a legutóbbi bajnokin, amikor játszott (Milan ellen?) elég jó volt, de attól még nem kedvelem jobban 😄

ilyen mentalitású, pofozkodó játékosokat nem nagyon szeretem

de ez egyéni vélemény csak.

Hajrá Magyarország!

Hegeace
Rossz igazolási politika, annó Róma ellen játszottunk, 2-2 és Zebina egyenlített. ( kövezettek meg de nem tom hogy idegenben vagy itthon volt a meccs<#idiota> )

Heló szia remélem hogy vagy

nono84
Csak a mentalitása.......

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Zebina isteni teljesítményt nyújt, hogy ha azt nézzük miket csinált Rómában. Amikor leigazoltuk, akkor temettem az egész csapatot, mert amit Zebina akkoriban mûvelt, az kész katasztrófa volt. Mai napig nem értem, hogy vehettük meg akkor. Mindenesetre azóta nem teljesít rosszul sztem, nem nyújt extra teljesítményt, de nincsenek kapitális hibái.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
van két-három jobb védõnk a helyére, és simán igazolhatnánk jobb védõket. Nemértem Ranieri mér kedveli ennyire, nem illik a csapatba és kész

Zsolti9014
Zebináról én még nem szóltam, de most megteszem:
nem bírom a képét 😄
komolyabban: nem túl jó játékos, nem Juve-szintû

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
hát nem tudom... Zebinát továbbra sem tartom jó igazolásnak, az elsõ két évben nem igazán ment neki, talán ebben az évben mutatott elõször valamit. Bár nem számottevõ mert nem feltétlen elsõ ember a csapatban

Zsolti9014
ha abból indulunk ki h védõknél magasabb korig lehet számolni, akkor elég jól állunk 😄

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Osztom. Azért még pár év csak benne van így 31 évesen. Reméljük.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
így igaz.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
rá is igaz a mondás, hogy az öregedés tapasztalttá tesz. anno amikor hozzánk került elõször, nem ritkán követett el fatális bakikat, mostanra kiegyensúlyozott védõ vált belõle.

Trunks
most látom csak: természetesen közvetett szabad jár a hazaadás után

Amici di nessuno...

Zsolti9014
ja, még Legro-ról: nagyon örültem amikor megvettük a Chievotól, de aztán rövid idõ alatt elkezdtem rettegni a játékától 😄
most viszont ismét elkezdtem megkedvelni, eddig a szezon meglepetése számomra (kopp-kopp). Persze vannak hibái, néha bakizik, de sokat javult.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szóval:
gyengécske játékkal kezdtünk
az Empoli jól kontrázott
Belardival én személy szerint meg vagyok elégedve, meg Criscito + Legro is elég jó
A gólunk szép volt
A bíró elég zavarodott vót
Sztem továbbjutunk
Ami még pozitívum, hogy az ellenfél legjobbja a mi játékosunk (Giovinco) 😄

Más: Mikulásra egy egyedi készítésû Juve-pólót kaptam suliban, majd próbálok képet tenni.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Én csak a 78. percben kapcsoltam be, onnantól jók voltunk. A bíró elég szerencsétlen volt: az Empoli játékosa lábbal hazateszi a labdát, erre nem fújja be a közvetlen szabadot...

Nem ezen múlt. A visszavágót simán hozzuk 1 szar meccsen 1-0-val.

Amici di nessuno...

Csacsi
Talán az utsó 15 percben játszottunk valamennyire jól, de azt sem nevezném jó játéknak, inkább hajtott a csapat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem láttam csak az utolsó pár percet, de az alapján simán ki kellett volna egyenlítenünk
Csacsi
Eléggé grundfocit játszott a csapat. Ami sajnso elszomorító, hogy nincs a szokásos kezdõ 11 ennyire legyengülünk. A játékvezetés katasztrófális volt, de nem a bírón ment el meccs. Ilyen játékkal megérdemeltük, hogy kikapjunk.

Majd otthon a visszavágón továbbmegyünk.

FORZA JUVE

Ezt buktuk <#szomoru1>, de a visszavágóval nem lehet gond,simán hozni kell!10 emberrel jobban ment, mint 11el... Ezt a Giovinco gyereket minnél gyorsabban vissza kell hozni..jól futballozott ma igazán nagy tehetség! A mostani középpályára odaférne.

Kaplan
Akkor mondhatom azt, hogy meg vagyunk mentve.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

igen oda visszavágós

Kaplan
2-1 mindjárt vége. Hogy van itt oda-visszavágós? Ha nem akkor nagy szarban vagyunk...

Kaplan
Mostmár 2-0...

Kaplan
Vezet az Empoli a 27. percben. Coppa Italia.

Trunks
Úristen, ide jövök és látom, hogy mindenkit bannoltak lol

Amici di nessuno...

nono84
Corriere dello Sport címlapján meg Masceranot boronálja össze a Juvéval+ a goal.com is említi.

gercse
egyet értek, másrészt meg fiatalítani kéne inkább

Zsolti9014
most éppen Sevcsenkót hozták hírbe velünk (nso.hu).
szerintem:
1. nem sok a valóságalapja a hírnek
2. nem örülnék neki túlzottan
3. az õ helye a Milanban volt, talán ha visszatérne még lehetne 2-3 jó éve, ha a közeg segítene neki visszarázódni.

Hajrá Magyarország!