Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
FORZAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

james69holden
még 1 óra \o/

én lépek kocsmába ott nézzük a meccset jó sokan 😊
szurkolásra fel!

FORZA JUVE!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Count Adyn
Nameg Sport2 :S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Se Ronaldo, se Camo. Bár nyilván ez nagy veszteség a Milannak, nekünk sokkal fájóbb Camo hiánya. Õ volt a csapat motorja az elmúlt fordulókban.

Mi a faszért teszik mostanában ilyen buzi idõpontokra az ilyen rangadókat? Roma ellen vasárnap délután játszottunk, most meg szombat este... persze ilyenkor nem vagyok itthon. Kénytelen leszek felvenni...

Amici di nessuno...

Végre itt a nagy nap! 😄 Milanoba mennek a Zebrák!!!! <#worship>
Count Adyn
Azt olvastam, ronaldo se játszik majd.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
óóó basszameg Camo megsérült,nem játszik holnap...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
szenesecc breki😊 legyen már szombat😛

#acm

Breki33
Breki33
nono84
Helyében még büszke is lennék arra, hogy Alex leb*szatt 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
én is olvastam,de hülyeség

Marchionni a félpályán megszerezte a labdát és nemsokkal utána leadta Palladinonak aki ahelyett hogy a jobb helyzetben lévõ Alexnek passzolt volna,kitette Marchionninak. a közelbe nem volt Molinaro

TifosoJuventino
Rendre intette õt a fejével<#vigyor2>

CUORI BIANCONERI

Breki33
Azt írják Palla nem is Alexnek szólt be, hanem Molinarónak, amiért nem neki adta a labdát, mire Sanyi rendre intette õt.
TifosoJuventino
Imádom.

CUORI BIANCONERI

Count Adyn
Hu Marchionni de aljas volt😄 Ugy tett mintha be akarná tenni középre, kapus berepül aztan üres kapuba begurít😄D

Kaplan
Erre az évre megvolt már egy edzõbuktatás is 😊😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Olaszország: menesztették a Palermo vezetõedzõjét

A Juventus elleni vasárnapi 5-0-ás vereséget követõen menesztették Stefano Colantuonót, az olasz élvonalban szereplõ Palermo labdarúgócsapatának vezetõedzõjét.

A szakembert a harmadszorra visszatérõ a Francesco Guidolin váltja a kispadon, akit még júniusban bocsátottak el a klubtól. A tréner korábban 2004 és 2005, majd 2006 és 2007, valamint az elõzõ bajnokságban dirigálta a palermóiakat.

A Palermo jelenleg a nyolcadik a Serie A-ban, tízpontos hátránnyal a címvédõ éllovas Internazionale mögött.

<#eplus2>

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
De õ nem érti, mert buta.

Amúgy ez a 29 lõtt gól nem is rossz. Remélhetõleg mostmár kibírjuk kapott gól nélkül is a meccseket.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
mondták már

TifosoJuventino
Huh, alaposan kigyûjtötted<#worship>

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Te mijafaszt patogsz...huzzá má a helyedre. Azt írok ebbe a topicba amit akarok. Ne ugassá itten.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
itt az incidens

Alex hív,Palla raise,Alex vissza allin

Zsolti9014
Gratula a csapatnak!
Idén elõször éreztem úgy, hogy jól játszunk. Persze van még hova fejlõdni, de ez már jó volt. igaz, a Palermónak gyenge napja volt.
Kiemelném Criscitót, Legrót, Nedvedet, Trezt, Marcót, Iaquintát, és Alexet. Nekem az õ játékuk tetszett ma, meg persze Camo sem volt rossz.

A félidõben és a meccs végén meg végre a stúdióban is normálisan beszélgettek!!!
Ez a Matuz-Puhl-(húnemjuteszembeanevebocs) trió jó lenne a többi meccsünkre is! 😄DD

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Fiorentina-Internazionale
Milan-Juventus
Roma-Udinese

jókis forduló lesz😊

TifosoJuventino
Hehe, egy gyenge játék tõlük... bár tök mindegy, nagy meccs lesz, sztem jobb mecs lesz, mint amit a noname csapat ellen nyomtunk. Azért örülnék ha Tiago kezdene végre, de Noce-Zanetti fog úgy is.

CUORI BIANCONERI

GRATULA!
Végre kijött a lépés és gólarány javítás! Így tovább! Del Piero végre kezd magára találni, remélem a Milán ellen ott folytatja ahol ma abbahagyta ("gól+gólpassz elég is lenne<#vigyor3>) Viszont a Palladino gyerek elgondolkozhata..azért ne felejtsük, hogy õ még egy "senki" fõleg Alexhoz képest... Na de örüljünk! Csak a JUVE!

Count Adyn
Remélem arra az egy meccsre még szarok lesztek aztán utánna feltámadtok😄D

TifosoJuventino
Jaj tényleg, huh bazeg, de várom már, nyerni kell.

CUORI BIANCONERI

LasCar16
tehát akkor Milan - Juve ...<#eplus2> kecijólesz<#smile>

#acm

TifosoJuventino
Majd ha megnyerik és ott lesz a +3 pont akkor majd mást írok, jelen pillanatban mindenki SUCA MINCHIA<#mf1>

CUORI BIANCONERI

james69holden
jah csak Roma meg a merda 1 meccsel kevesebbet játszott :/

bazzz és pont a második félidõt nemtudtam megnézni<#falbav>

SZÉP VOLT SRÁCOK!!!!<#worship>
TifosoJuventino
GK-val a 2. a Csapat és 3 pontra a patkányoktól. Nem rossz.

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
FANTASTICO, GRANDISSIMO PARTITA!

Nah amit a srácok a secondo tempoban míveltek, azt szeretném én látni minden meccsen.<#worship>

FORZA JUVE!

CUORI BIANCONERI

9csöves9
szerintem Pallanak elszállt az agya attól,ahogy a média felkapta a válogatott meccs után.mindenki arról beszélt hogy õ Alex utódja

Kaplan
Eléggé kemény volt, Alexet nagyon ritkán látom ilyen agresszívnak, elég tekintélyt parancsoló dolgot vitt véghez. Gondolok itt gyakorlatilag a megfejelésre 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Ja és a 4. gól külön említést érdemel, Marco nagyszerûen csinálta. Agliardi azt se tudta, hol a labda. 😊))

Amici di nessuno...

9csöves9
csak annyit mondok hogy GYÖNYÖRÛ!😄

ez a Palla VS. Alex dolog kemény volt...

Trunks
Gyönyörû gólok, a 2. félidõben iskolajáték. Azért ne feledjük, hogy ez a Palermo ma nem volt egy világverõ alakulat. Külön öröm Ale 2 gólja és a védelem kitûnõ teljesítménye, Buffonak dolga se akadt. Iaquinta pedig megint remek volt.

Szép volt, fiúk!

Amici di nessuno...

james69holden
ez egy nem várt fölényes gyõzelem volt! meglepõen sima volt
idén eddig ez a teljesítmény volt az ami a legjobban tetszett a csapattól

Kaplan
Nos, nagyon de nagyon megvertük a Palermo-t! Szép volt fiúk! 😊

Arra azért kíváncsi leszek mit szólhatott be Palla amire így felkapta a vizet Del Piero.

Count Adyn
5😊

Count Adyn
Basszus ezzel a bíróval nem találkoznék egy sikátorban durva feje van😄

nono84
4-0

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

james69holden
4-0 marchionni 😊

Breki33
Iskolajáték P
nono84
Tényleg 0 hangulat van ma

Count Adyn
gondoltam is hogy ez olyan Alexnek való hely😄 3-0
Jabocs Marchionni 4-0