Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Szép mez és nem is drága az a hely.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
ja, bianconero egyes szám, bianconeri többes
(én sem tudok olaszul)

Hajrá Magyarország!

gercse
nagyon király 😊, én is tervezek egy juve mezt, de az idei annyira nem tetszik, lehet h a 2004/2005-öst fogom beszerezni, Nedveddel a hátán 😊
amúgy Bianconero az egyesszám nem?😄 nem tudok olaszul egyáltalán...lehet h fordítva van

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

gercse
jaja, én is erre gondoltam Zanettivel kapcsolatban, kétség kívûl védekezõ kp, de ahhoz képest elég sok jó labdát ad

egyébként Del Piero, ha még csak csere is lehetne a válogatottban akkor is megérné, hisz szerintem õ jól tudja motiválni, egyben tartani a csapatot, nem csak a Juvét

forzajuve5
aztán vigyázni rá de nagyon!<#vigyor3>

9csöves9
zsír nagyon!

felvasalható scudettot adnak hozzá?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Megjött a mezem. Valaki kért képes beszámolót. Egy képet mutatok a többi a galériámban van.

Jah egyébként innen rendeltem. Nem volt semmi gond. Ma hívott a srác, hogy holnap postázza, de inkább elmentem érte személyesen, nekem nem volt messze. Kijött egy Juventus melegítõbe, és kiderül, õ is Bianconeri 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
ti már a gazzetta cikknek se hisztek néha,miközben a két csodálatos milánói elnök hivatalos seggnyalói😊

ForzaInter
jó, de ha nem egy magyar cikket raknak be, hanem egy gazzeta linket pl akkor elhitttem volna, de magyar hírforrásoknak nem nagyon lehet már hinni... többet nem ronton itt a levegõt, mielõtt valaki elzavarna😄

Yo, Bitch!

9csöves9
azóta már megszólalt az ügyben Ferrara és Legro is,meglepõen nem magyarul

ForzaInter
valóság alapja pedig kb 0,1 %... gondolom valami hiteles magyar hírforrás<#vigyor>

Yo, Bitch!

elolvastam az elsõ sort, asszem ebbõl ennyi elég is volt<#idiota>
9csöves9
😄DDDDdd

az a patkány se normális

forzajuve5
Moratti vasárnap verbálisan támadta a Juventust mondván az Inter 2002-ben megnyerhette volna a bajnoki címet, ha a Bianconerik nem csalnak.

Az olajbáró a 2002. május 5.-i eseményekre gondolt, mely örök rémálom marad az Inter szurkolók számára.

Hector Cuper fiainak gyõzelemre volt szükségük a Lazio elleni idegenbeli összecsapáson ahhoz, hogy 1989 után ismét Olaszország bajnokai lehessenek.

Azonban a milánói kék-feketék 4-2- arányban kaptak ki a fõvárosi alakulattól ezzel átadva a bajnoki címet a Juventusnak, mely 2-0 arányban gyõzte le az Udinesét szintén idegenben.

„A csalóbanda nélkül mi nyertük volna meg a 2001/02-es bajnokságot.”: mondta Moratti vasárnap, utalván ezzel a Juventus egykori Triádjára, amelyet Luciano Moggi, Roberto Bettega és Antonio Giraudo alkotott akkoriban.

Gigli igen szomorúan vette tudomásul Moratti nyilatkozatát és a következõképpen reagált minderre.

„Még inkább meg vagyok gyõzõdve arról, hogy a csend aranyat ér.”: mondta Cobolli Gigli válaszképpen.

„Azonban ezzel a kérdéssel kapcsolatban, csak azt tudom mondani, hogy mi, Juventinik, biztosak vagyunk abban, hogy a 2002-es Scudettot a pályán nyertük meg, méghozzá tisztességesen.”

„Olyan játékosaink voltak, akik segítettek az olasz válogatottnak megnyerni a Világbajnokságot, továbbá itt volt még Buffon, Pessotto, Ferrara, Birindelli, Del Piero, és Nedved. Az igazat megvallva nem igazán értem Moratti úr nyilatkozatait.”

Zsolti9014
nem a védekezõ-támadó dologra gondolt sztem, hanem arra, hogy Zanetti egész kreatív -mármint magához képest- hiszen rengeteg jó labdát ad, akár gólpasszokat is.

2008-02-06
Del Pierót követelik a válogatott társak
Külföldi labdarúgás

Két spanyolországi légiós, Fabio Cannavaro és Gianluca Zambrotta is szót emelt Alex mellett.

Del Piero egykori torinói csapattársai nem örülnek, hogy Roberto Donadoni kihagyta a 33 éves támadót az együttesbõl, és csalódottságuknak hangot is adnak, arra presszionálva a kapitányt, hogy gondolja meg magát.

- Alex egy igazi bajnok, aki nagy hasznára lehetne a csapatnak. Donadoni úr még nem hozta meg a végleges döntését, így Del Pierónak is van esélye visszakerülni a csapatba. Remélem, ott lesz az Európa-bajnoki csapatban, nagyon fontos tagja az együttesnek - jelentette ki Zambrotta.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nemtudom láttak e Samp meccset az utóbbi idõben vagy csak a stat miatt magasztalják,mert ha láttak akkor biztos mást néztek mint én😊

Breki33
Azért az nem ugyanaz

De nekem tökmindegy
Ezzel kapcsolatos cikk

Ha Cassano így folytatja, a Juvéhoz, vagy a Milanhoz kerülhet
Trunks
Igen, ugyanezt érzem a Pato gyereknél is. Tehetséges meg minden, de annyira agyon van sztárolva, hogy már fáj. Már a bemutatkozása elõtt istenítették. Rúgott most 4 gólt, abból talán 1 volt szép, a többinél vagy kihagyhatatlan indítást kapott vagy mákja volt. Ha rendesen használta volna ki a helyzeteit, akkor már 10-nél tarthatna.

A Fiorentina ellen is kihagyott 2 rohadt nagy helyzetet. Aztán Kaká adott neki egy hatalmas labdát, rosszul vette át, de szerencséje volt, megtolta és bepasszolta a kapuba. Erre Méhes elkezdi, hogy "ismét mekkorát varászolt ez a fiú"...

Amici di nessuno...

Trunks
Kivirult és? Mondom, volt pár jó meccse, ennyi. Vierit se hívták be, amikor tavaly a félpályáról rúgott gólt gólt az Atalantában.

Amici di nessuno...

9csöves9
állítólag kivirult,valójában meg kb minden támadás miatta akad el a Sampnál.a 3 góljából 1 volt szép "Cassanos" ,kettõt meg bekotort.egy hisztis alibikirály,nyoma sincs annak amit csinált pl a 2004-es EB-n

Breki33
Azt mondják állítólag kivirult és a Samp motorja

Ha jól tudom három gól és három gólpasz.

Persze emberileg kb Ibra szint........
Trunks
Annyira szánalmas ez a Donadoni. Egyetlen dologban értek vele egyet: minek kellene behívni Cassanót? Mit csinált az elmúlt 3 évben? Azért mert volt 3-4 jó meccse...?

Amici di nessuno...

Trunks
Bocs, de te mirõl beszélsz? Sissoko és Zanetti egyértelmûen védekezõ középpályás, Nocerinóra se lehetne mondani, hogy irányitó lenne. Tehát kb. bárkit igazolunk a középpályára, az támadóbb felfogású lesz a mostaniaknál.

Amici di nessuno...

Breki33
Az Interbõl is nagyon sok embert hívtak meg <#vigyor><#nevetes1>
Breki33
Donadoni biztatja a mellõzötteket: van visszaút az olasz csapatba
Roberto Donadoni, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azt üzente a Portugália elleni, szerdai, zürichi barátságos mérkõzésen mellõzött játékosainak, hogy bármikor visszakerülhetnek a csapatba, ha ezt a teljesítményükkel indokolttá teszik.

A közvélemény elsõsorban a világbajnok veterán, Alessandro del Piero (Juventus) és Antonio Cassano (Sampdoria) mellõzésével foglalkozott az utóbbi napokban. Mindketten jó formában vannak, Donadoni mégis kihagyta õket.

Del Piero minden sorozatot beleértve 24 mérkõzésen 12 gólt szerzett a Juventus színeiben, míg Cassano az utóbbi öt meccsén háromszor talált be.

„Tisztában vagyok azzal, hogy Del Piero mire képes, de egyelõre nincs meg az a hét gól, ami nélkülözhetetlenné tesz egy játékos” – fogalmazott Donadoni. (Del Piero a bajnokságban eddig kilencszer volt eredményes.)

„Nagyon is tisztában van a helyzettel, elég intelligens, és tudja, hogy egyelõre senkinek sem kell azt gondolnia, hogy nem lesz ott az idei Európa-bajnokságon.”

Ami Cassanót illeti, õ 2006 óta nem tagja a válogatottnak. Vele kapcsolatban Donadoni megjegyezte:

„Õ egyike azoknak, akiket a legjobbak ismerek. Neki ingerekre és figyelemre van szüksége. Bizonyos szempontból a jellemével is akad tennivalója. Vasárnap például túlságosan is ingerlékeny volt.”

Del Pierón és Cassanón kívül a nagyobb nevek közül kimaradt a csapatból Alberto Gilardino, az AC Milan csatára, illetve Vincenzo Iaquinta, a Juventus támadója.

Gilardino a klubcsapatában azóta került nehéz helyzetbe, amióta az ifjú brazil csillag, Alexandre Pato megérkezett. A szintén világbajnok Iaquintát a Juventusnál Del Piero szorította a háttérbe.

A portugál válogatottnál Nuno Gomes hiánya a legjelentõsebb veszteség, õ sérülés miatt kénytelen kihagyni a találkozót.

Ugyanakkor ott lesz a pályán az ibériai együttes jelenlegi legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo, aki ebben az idényben szélsõként 29 mérkõzésen 27 gólt szerzett a Manchester Unitedben.

„Kemény erõpróba lesz – mondta Donadoni a szerdai összecsapásról. – A portugál válogatott technikás és gyors. Megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani egy olyan ellenféllel szemben, amelyik bizonyára nyomást gyakorol majd ránk.”

Az olasz válogatott a C, a portugál együttes az A csoportban szerepel a június 7-én kezdõdõ Európa-bajnokságon.

nono84
"A Bianconeriket olyan kritikák is érték, melyek szerint nincs kreatív játékosuk a középpálya közepén, hiszen Cristiano Zanetti, Antonio Nocerino, és az újonnan szerzõdtetett Momo Sissoko is védekezõbb felfogású futballista."-ezzel teljesen egyetértek

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Mondjuk az utsó mondat csak elméletben igaz,Nocerino valóban romboló típus Sissokot még annyira nem tudhatjuk, de Zanetti jobbnál jobb passzokat ad 😄

Zsolti9014
Nedved: Hamsikot a Juvéba!
A Juventus veterán játékosa Pavel Nedved dicséretekkel halmozta el a Napoliban futballozó Marek Hamsikot (képünkön), és a cseh középpályás kijelentette, hogy szlovák kollégájának a Juventusban kellene folytatnia pályafutását.

Hamsik még a nyár folyamán szerzõdött a nápolyi alakulathoz az idei szezont is a Serie B-ben töltõ Brescia együttesétõl.

A 20 éves játékos jelenleg a partenopiek középpályájának szíve, hiszen nagyszerû formájának köszönhetõen 21 Serie A-s összecsapáson 6 gólt szerzett az idei szezonban.

A Juventus már a nyári szünetben élénk érdeklõdést mutatott Hamsik iránt, ám a torinóiak sportigazgatója, Alessio Secco végül Sergio Almiron és Tiago Mendes leigazolása mellett döntött.

Ez - mint utólag kiderült - óriási hibának bizonyult, hiszen Almiron a Monacohoz távozott még a télen, Tiago pedig csak azért maradhatott a Zebrák kötelékében, mert a Tottenham Hotspur nem tudta idõben véglegesíteni a portugálért tett ajánlatát.

„Igen hamar érett játékossá vált.”: mondta Nedved Hamsikról.

„Rövid idõn belül erõs játékos lehet belõle. Nagyszerû képességekkel rendelkezik.”

Egyes jelentések szerint a Juventus a nyáron ismét érdeklõdést mutathat Hamsik iránt, hiszen a torinóiak mindenféleképpen szeretnék megerõsíteni középpályájukat.

A Bianconeriket olyan kritikák is érték, melyek szerint nincs kreatív játékosuk a középpálya közepén, hiszen Cristiano Zanetti, Antonio Nocerino, és az újonnan szerzõdtetett Momo Sissoko is védekezõbb felfogású futballista.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nemár, Én akarom Õt hozzánk 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
megbeszéltük 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
Akkor az Udinese ellen Buffon kivédi a szemüket Iaqui meg DP lõ egy egy gólt 😄
Roma ellen meg majd Chiellini alkot, Trez meg 2-t vág 😄

Zsolti9014
viszont van egy nagy erõssége a csapatnak: az akaraterõ, a hajtás 90 percen át. sajnos az utóbbi néhány meccsen ez is hibádzott.

Hajrá Magyarország!

nono84
Sajnos a játékerõ és a játékoskeret alapján még az elsõ 3-ban sem vagyunk.

9csöves9
hihetetlen...legközelebb ki fog megsérülni?Ranieri?

forzajuve5
David Trezeguet a keddi edzésen, az egymás közötti játék közben megsérült, s habár pontos diagnózis csak szerdára várható, az orvosok szerint ki kell hagynia az Udinese elleni mérkõzést, de a jövõ heti, Roma elleni rangadóra felépülhet. Javulnak viszont a sérültek állapotai: Giorgio Chiellini már részt vett az egymás közötti mérkõzésen, a Roma ellen már pályára léphet, Buffon pedig az Udinese ellen lehet ott a Juventus kapujában, de minimum a kispadon.

Szép ez a statisztika, te "kit érdekel".
Lehet kozmetukázni, de nem érdemes.

Tudom, te is leírtad, és ennek örülök.

Fogadjuk el, hogy a ROma meg a zinter jobb csapat még nálunk, egyelõre, van mit behozni, de majd visszatér a csapat arra a szintre, ahol mindig is volt.

Azaz Olaszország legjobb csapata.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

lolmá, ez se gyenge 😄
Zsolti9014
És a Corriere címoldalán : "Hamsik futuro Juve"
Hát, ha jönne, örülnék, nagyjából azt játssza amit Pirlo, persze nem az a színvonal, de még fiatal.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ezt csak érdekességként. De ezt figyelembe véve is azt mondom: kevés az idei teljesítmény ahhoz, hogy bajnoki címet érdemeljünk. Ha viszont innen megnyernénk, az gyönyörû lenne.

ZEBRA NEWS : Elsõ lenne a Juventus

Elsõ lenne a Juventus

A Gazzetta dello Sport szerint a torinói csapat vezetné a bajnokságot normális játékvezetés mellett...

A milánói székhelyû La Gazzetta dello Sport keddi számában statisztikát készített, hogy a borzalmas bírói tévedéseket leszámítva hogyan állna a bajnokság. A statisztikából kiderül, hogy a legtöbbet a Milant súlytották a bírók téves ítéletei (4 a javukra, 9 ellenük), második a Juve ezen a listán (6 a javukra, 9 ellenü). A legjobban "segített" csapat a Catania (8:3 az arány), második az Inter. A tabella normális játékvezetés mellet a következõképpen állna a 21. fordulót követõen:

1. Juventus 48 pont

2. Roma 45

2. Inter 45

4. Milan 41

5. Fiorentina 36

6. Atalanta 33

7. Palermo 28

7. Sampdoria 28

7. Udinese 28

10. Napoli 27

11. Genoa 26

12. Reggina 25

13. Lazio 24

14. Livorno 23

15. Catania 21

15. Siena 21

17. Parma 19

18. Torino 18

19. Cagliari 16

20. Empoli 15

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
😄Dasdasdsdsdasdasdasdds

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Breki33
1

http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex1.part1.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex1.part2.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex1.part3.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex1.part4.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex1.part5.rar

2

http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex2.part1.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex2.part2.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex2.part3.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex2.part4.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex2.part5.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex2.part6.rar
http://juve.ahdafkooora.com/AB/alex2.part7.rar
Breki33
Bocsi a link ezé

Breki33
Breki33
Buffon Video

Title: Gianluigi Buffon 'Absolutely Number One'
Author: Mateusszek
Lenght: 4.50 min
Size: 54 mb
Thanks to: Mlody, Juve_Fanik, Adi666666, Malutki, Gofer
Music: 'Welcome To The Jungle' by Guns N'Roses / Slash Solo From 'Estranged' by Guns N'Roses
Software: Sony Vegas 6 & 7
Special for: EuroGoal Summer Competition 2007, SoloJuve.com, EuroGoal.pl

link

Breki33
Csacsi
Benne van a file nevében az eredmény 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
1996-os Juventus-Verona mecs (full match eredményt nem árulom el😊

klikk