Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Lol NSO-n nagyon lazán tolják, cím:
Pontot rabolt a Fiorentina Atalantában😄DDD
Szerencsétlen Atalanta a 90. ik percbe egyenlítet, nagyon kirabolták õket tényleg😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
végre egy jó hír erre a hétre

Grove4
Az utolsó meccs elõtti tréninget követõen Claudio Ranieri megnevezte azt a 20 fõbõl álló keretét, amelyre az Udinese elleni idegenbeli rangadón fog számítani. Az összecsapásra vasárnap délután kerül sor 15órás kezdettel.

Claudio Ranieri valamennyi játékosára számíthat. Ez azt jelenti, hogy Buffon, aki a Sampdoria mérkõzés óta nem védett tétmérkõzésen, visszatért: az utolsó eredményes tréninget követõen megállapítható, hogy a portás orvosi szempontból teljesen felépült. Del Pieroval sincs probléma, kinek a tegnapi edzésen megsérült jobbtérde már majdnem 100%-os. Chiellini és Zebina is bevethetõ állapotban van. A toszkán születésû védõ még az Empoli elleni kupamérkõzésen sérült meg, a francia pedig elõször került be a keretbe ebben az évben, hiszen õ még a máltai edzõtáborban sérült meg.

Andrade, és Marchionni továbbra is a sérültek listáját erõsíti, így õk nem utaznak el Udinébe, akárcsak Stendardo, aki még mindig eltiltását tölti.

Íme a teljes keret:

1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
5 Zebina
6 Zanetti
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Belardi
17 Trezeguet
20 Palladino
21 Grygera
22 Sissoko
23 Nocerino
28 Molinaro
30 Tiago
31 Novembre
33 Legrottaglie

Jól van Del Piero és Buffon is felépült.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
Ha Trez egészséges és játszhat, akkor nem lesz gond (szerntem), Alexre amúgy is rá fér a pihenõ, bár valóban jó lenne ha játszana...

cassoneitaly
ejj hát ilyen nincs... Ha hinni lehet az infonak A Kapitányunk Chiellini-vel ütközött az edzésen, a térde zúzódott <#szomoru1>
Így gyanús hogy kihagyja az Udinese elleni meccset??? <#falbav>
Én azért bízok az orvosokban, és hiszem, hogy pályára lép!!! Gyerünk ALEX!!! Te tartod egyben a csapatot <#nevetes1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
Órisi gratula neki, igazi példakép,
kevés olyan focista játszik ma az él klubbbokban (mint a Juve 😊 ), mint õ,
csupa szív, sportszerû, nagyszerû játékos,
pótolhatatlan lesz...

Zsolti9014
Mármint Gratulálok!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ha minden igaz, akkor Pavel NEDVED 200. mérkõzését játssza zebramezben!
Gratulok neki és KÖSZÖNÖM amit eddig a csapatért tett!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én csak totót játszom, de ha Juve meccs van, mindig mindkét tipposzlopban magunkat ikszelem, másképp nem tudnék tükörbe nézni.
jó lenne majd még online fogadást is csinálni, de ahhoz ideális lenne egy külön kártya néhány ezressel.

Hajrá Magyarország!

gercse
mindegy, mostantól mindig fogok rakni rájuk 😄
év végéig egyszer csak nyernek 😄 (akkor meg más nem jön majd be és ehetem én is a szelvényeet 😄)

9csöves9
túl sokat buktam már rajtuk.bukik a Juve,bukik a tippmix én meg egy sarokba összekuporodva,sírva eszem meg a szelvényt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Miért?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
<#wilting><#vigyor2>

9csöves9
mármint arról hogy a Juvera teszek

gercse
nekem is vannak idõszakaim, amikor rámjön,de aztán semmi nem jön be... remélem most több szerencsém lesz 😄

9csöves9
na errõl én úgy 3 éve tettem le

gercse
mindenesetre én tettem a csapatra (is) pénzt, bízom bennük 😊

9csöves9
hihetetlen...nehéz lesz ez a bl hely

forzajuve5
ilyen aztán már tényleg nincs<#boxer>
reméljük nem komoly, mert most mindenkire nagyon nagy szükség van

Zsolti9014
2008-02-08
Vezére nélkül a Juve
Külföldi labdarúgás

Claudio Ranierinek fel kell készülni újabb sérült játékosa pótlására, Alessandro Del Piero a Juventus edzésén kapott rúgást.

A torinóiak csapatkapitánya könnyen lehet, hogy kénytelen kihagyni az Udinese elleni bajnoki rangadót, miután a csapat edzésén megsérült. Del Piero egy szerencsétlen ütközés után a földön maradt, Giorgio Chiellinivel történt összecsapása után a veterán támadó a térdét fájlalta. A kapitány számára ezen a pontot véget is ért a foglalkozás, Del Pierót ezután a Juve orvosi stábja vette kezelésbe.

Ranieri számára továbbra is gondot jelent Gianluigi Buffon hátsérülése, még mindig nem biztos, hogy a válogatott kapus vállalni tudja a hétvégi összecsapást. Ugyanakkor jó hír a vezetõedzõ számára, hogy David Trezeguet teljes értékû munkát végzett a héten.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Ezt.<#levele>

#17755:Én is olvastam,jó lenne ha jönne,ki kellene tenni a pénzt az asztalra a vezetõségnek,jó játékos sztem.

Zsolti9014
A Werder Bremen játékosa, Diego szerelmet vallott a Juventusnak
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) élvonalában szereplõ Werder Bremen brazil légiósa beismerte, hogy szíve szerint Olaszországban, a Juventus csapatánál folytatná pályafutását.

"A Juventus meg akar szerezni, és én nagyon büszke vagyok magamra, hogy felkeltettem az érdeklõdését " - nyilatkozta Diego a La Gazzetta dello Sportnak.

Az utóbbi idõszakban igen magasan értékelt irányító középpályás felkeltette szinte fél Európa érdeklõdését. Diego jelenleg jól érzi magát Brémában, de saját bevallása szerint szívesen igazolna Olaszországba.

"Arról szólnak a hírek, hogy az Internazionale is érdeklõdik irántam, de igazából azért dolgozom, hogy a Juvénál folytassam pályafutásomat" - mondta Diego. - "A Juventus elöljáróinak azonban meg kell érteniük, hogy boldog vagyok a Werderben, és hogy nem akarok háborút a klubbal."

A középpályást 2012-ig köti szerzõdés a német klubhoz, de nem valószínû, hogy kitölti jelenlegi kontraktusát.

"A két csapatnak egymással kell beszélnie, majd megállapodnia. Ezután már nem lehet semmi akadály. Nagyon érdekelne egy torinói váltás, és úgy gondolom, nem lenne nehéz megegyezni a személyes feltételekrõl." - tette hozzá Diego.

Mindössze egyvalami hiúsíthatja meg az üzletet: a Werder állítólag 20 millió euro körüli összeget kér játékosáért, ezzel szemben a Juve csak 12 millió eurót szánna az átigazolásra.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Ezt?

Vagy hogy a Birra Moretti jobb mint az õ söre? <#mf1><#finom><#kocsog>
Grove4
Bocs,ha már volt,azt hallottátok,hogy moratti mit nyilatkozott nemrég,az egy...

Breki33
remélem kacsa

énis +1 évet halottam korábban
forzajuve5
😄 még nincs is április 1 és már ilyen hírek vannak

Grove4
Én meg azt olvastam,hogy a vezetõség rá szeretné venni hogy még egy szezont játszon a Juveban.

Breki33
Pavel Nedved nyártól Japánban folytathatja pályafutását?

A japán Nikkan Sports címû napilap szerint Pavel Nedved nyártól az FC Tokio együttesének játékosa lesz. A fõvárosi klub vezetõi nem zárták ki a lehetõséget.

A Nikkan Sports cikkében már arról van szó, hogy az FC Tokyo együttese és Pavel Nedved ügynöke már javában tárgyalnak arról, hogy az egykori aranylabdás cseh klasszis Japánba igazoljon, és valószínûleg már ott is fejezze be pályafutását.

Az FC Tokio (egyelõre) nem tartozik Japán élklubjai közé, ugyan már 1999 óta szerepel a J-League-ben, de még nem sikerült soha megnyernie a bajnokságot. Egy 2003-as negyedik hely a klub történetének legnagyobb sikere, a 2007-es bajnokságot csak a 12. helyen zárta.

A fõvárosi egyesület azonban tovább akar fejlõdni, és a vezetõk nem is zárkóztak el az elõl, hogy leigazolják a már 35 éves középpályást a Juventustól.
„A klub tovább akar fejlõdni, és Nedved leigazolása egy lehetõség lenne ehhez” – nyilatkozta Vakabajasi Fumitosi, a klub egyik vezetõje.

„Mindent megteszünk, hogy leszerzõdtessük Nedvedet, de ez még több dolog függvénye” – mondta Murabajasi Jutaka, az egyesület elnöke.

A hírek szerint az együttes egy tízmillió dolláros szerzõdést kínált a korábbi aranylabdásnak. Amennyiben az üzlet létrejön, Gary Lineker, Hriszto Sztoicskov és Zico után újabb nagy klasszis szerepelhet a J-League-ben.
Csacsi
Zgyanez magyarul, ha valaki nem lenne jó angolból

"A legújabb Juventus körüli hírek szerint elképzelhetõ, hogy Gigi Buffon még az Udinese ellen sem tér vissza. A Bianconeri vasárnap Udinébe látogat, hogy egyik nagy riválisa ellen lépjen pályára, és korábban már úgy nézett ki, hogy Buffon állhat a kapuban. A világ legjobb kapusának tartott hálóõr jó néhány mérkõzés óta pihent hátfájdalmai miatt, és a klub orvosai az Udinese elleni mérkõzésre prognosztizálták visszatérését.

A mai edzések során azonban jól látható volt, hogy Buffon fájdalmakkal küzködik, fõleg miután a vetõdések után fel kellett állnia. A Juventus orvosi csapata ezért vonakodik, hogy jóváhagyja a hálóõr visszatérését, hiszen ha hátproblémája még súlyosabbá válik, akkor mûtétre lesz szükség, és ebben az esetben hónapok múlva térhetne csak vissza.

A csapat szurkolóinak, és Claudio Ranierinek is jó hír viszont, hogy Giorgio Chiellini és Mauro Camoranesi teljesen felépült sérülésébõl, és mindketten ott lehetnek az Udinese elleni keretben.

Zdenek Grygera és Raffaele Palladino - akik válogatott mérkõzésen vettek részt tegnap - rövid, kímélõ edzéseket végeztek a mai napon. Nem volt ott viszont Cristian Molinaro, Marco Marchionni és Jorge Andrade sem, akik mindannyian erõnléti edzéseket végeztek az edzõteremben."

Forrás : juventuz.freeblog.hu

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Én úgy tudom még nem áll készen, valószínû nem õ fog még védeni

Juve’s new Buffon fears

Reports from Juventus’ training ground suggest that Gigi Buffon is once more in doubt for the trip to Udine this weekend.

The Old Lady face Udinese in a crucial Champions League qualification showdown this weekend and were hoping to welcome Azzurri goalkeeper Buffon back to the side.

The former Parma custodian has been absent with a back problem, but Juve medical bulletins had insisted that he was ready to return between the posts.

However, Buffon looked in pain during training today at Vinovo, especially when getting back up after diving saves.

The medical staff will be very reluctant to send Juve’s No 1 back into action before he is ready as they fear that his problem may become more severe and require an operation that could lead to months on the sidelines.

The good news for Claudio Ranieri is that Giorgio Chiellini and Mauro Camoranesi are fully recovered from their injuries and will be fit for the Stadio Friuli encounter.

Czech international Zdenek Grygera and Azzurri man Raffaele Palladino only took part briefly in a light training session.

Christian Molinaro was absent, as were Marco Marchionni and Jorge Andrade who had a session in the gym.
9csöves9
Ciro még mindig a legnagyobb király<#bohoc>

Zsolti9014
Legrottaglie – Buffon a mi Maradonánk
Nicola Legrottaglie kijelentette, hogy a nagyszerû képességekkel megáldott Gianluigi Buffon ugyanolyan fontos a Juventus számára, mint Diego Maradona volt az 1980-as években a Napolinak.

„Szezononként 15 pontot ér.”: mondta Legrottaglie.

„Gigi a mi Maradonánk. Amit Maradona tett a Napoliért, azt Buffon is megtette a Juvéért.”

Hosszantartó hátbántalmai miatt a Juventusnak két bajnoki mérkõzésen is nélkülöznie kellett a világ legjobb hálóõrét, kinek posztját Emanuele Belardi töltötte be.

Azonban Buffon készen áll visszatérni a játéktérre, méghozzá a vasárnapi Udinese elleni idegenbeli összecsapáson.

„A mi elsõszámú kapusunk, anélkül, hogy bármit is elvennénk Belardi érdemeibõl, aki egyébiránt remekül teljesít, sokat képes változtatni a védelem ritmusán.”

„Mi, védõk, sokkal nyugodtabbak vagyunk, mert õ nagyobb biztonságérzetet ad nekünk, hiszen az ellenfelek lába megremeg mikor Gigivel néznek szembe.”

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ferrara is bírálta Morattit
A Juventus legendája, Ciro Ferrara élesen kritizálta az Inter elnökét Massimo Morattit, amiért a Nerazzurrik elsõ embere nemrégiben kijelentette, hogy a Juve által 2002-ben megszerzett Scudetto - véleménye szerint - jogosulatlan volt.

„Moratti már tudja, hogy hogyan kell veszíteni, de még nem tanult meg gyõzni.”: mondta Ferrara.

„Azt mondom, hogy ha van rá bizonyítéka, akkor azt mutassa meg nekünk, különben meg se szólaljon.”

„Az udinei Scudetto történet már a múlté, de valamennyi Inter játékos tudja, hogy mi történt azon a napon.”

„Már beszéltem velük személyesen és egyetlen egyszer sem panaszkodtak emiatt. Vért izzadtunk azért a címért, méghozzá a pályán.”

Hajrá Magyarország!

Breki33
te lenni fõnök? P

Nekem ez a sapi fehérben tetszene, de úgy meg nagyon koszolódna.
Csacsi
Fabio Cannavaro és Gianluca Zambrotta szeretné, ha Roberto Donadoni szövetségi kapitány kivinné Alessandro Del Pierot a 2008-as Európa Bajnokságra.

„Alex egy bajnok, aki igen nagy hasznára lehetne a csapatnak.”: jelentette ki Cannavaro.

„Donadoni úr még nem hozta meg a végsõ döntéseket. De remélem, hogy Alex ott lesz az Európa Bajnokságon. Nagyon fontos játékos õ nekünk.”: tette hozzá Zambrotta.

Forrás : Juventushungary

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Megjöttek a Juvés kiegészítõim. Majd otthon a sapkáról csinálok jobb képet, mert nagyon jól néz ki. 😄

Csacsi
Már ne haragudj, de hallottál tõlem valaha is egy támadó jellegû, sõt akármilyen jellegû hozzászólást az Interrel kapcsolatosan mind itt, mind az Inter fórumban? Nem hinném. Az egy dolog, hogy megvan a véleményem a csapatról, de nem fogom ezt verbálisan is kifejezni, mert nem látom értelmét szídni.Sõt el kell ismernem, hogy idén olaszországban forma alapján jelenleg az Inter a legerõsebb csapat, és még nem vagyunk készek a régi fényünkhöz. De ettõl függetlenül sem járok más fórumra, hogy felhergeljem magam azon, amit ott olvasok. Szóval ne vedd támadásank, de saját magadat teszed kellemetlen helyzetbe azzal, hogy fennakadsz ilyen-olyan dolgokon, amik ezen fórumon belül elhangzanak. Ha nem olvasnád, akkor nem lenne gond, de ha olvasod, akkor kommentezd a saját fórumotokba, és akkor elkerülsz mindenféle kellemetlen helyzetet, és ott majd kielemezhetitek, sõt ízekre szedhetitek az összes Juve drukkert.

Breki33
pl?

Én sohase írtam abba a fórumba pedig látom tele van Juve fikázással...
Breki33
Szerintem elõbb a saját házatok táján kéne körbenézned.....

Nem hiszem, hogy ilyen "fõikolás" szint itt több lenne.
Õszinténszólva ha az említett elég paraszt viselkedésû gyerek Juve drukker lenne (szerencsére nem az) akkor elég erõteljesen kimoderálnám
nem sok értelemre hajló flémkeltõ probálkozásait.

Én több normális Interes embert ismerek a fórumról akikkel más ügyekben tök normálisa kommunikálunk, de míg az ilyen embert nem közösítitek ki és fõleg ide jön fröcsögni mindig ez lesz.
Lombardini
Oké igazad van részben. Annyit, hogy én nem pofázok hanem max beszélek de jelen esetben írtam. Ez ugye világos. A másik meg, hogy van néhány szurkoló társad aki szeret minket meglátogatni és nem ilyen kedves dolgokat írni mint azt tettem én. Vegyük úgy, hogy amit írtam az szóljon azoknak is akik átjárnak hozzánk. Amúgy megint te vetted támadásnak az egészet holott én úgy érzem kulturált formában írtam. De ha téged ez megnyugtat akkor nem teszem a jövõben.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Csacsi
Most õszintén? Egy JUVENTUS fórumban nem mindegy, hogy miket írunk/írnak rólatok? Én nekem fogalmam sincs, hogy az Inter fórumban miket írnak/írtok rólunk, mert nem megyek oda. Nekem van egy csapatom, akinek tiszta szívbõl drukkolok, és nem fogok más fórumokba átjárni sem olvasni, sem írni, hogy mi történik ott. Mert nem érdekel. Ezt miért nem lehet megtanulni, azt nem értem. Ha nekem ebben a fórumban kedvem van szídni az Intert, vagy az Intereseket, akkor hadd tegyem már meg anélkül, hogy valamelyikõtök mindig bejön ide belepofázni abba, hogy mirõl beszélünk mi itt.

Szóval alapvetõ inteligencia, hogy nem járok olyan helyre, ahol elképzelhetõ, hogy olyat olvasok, ami nekem nem tetszik, hanem inkább nem foglalkozom vele, és a saját csapatommal, társaságommal foglalkozom.

Szóval köszönöm hogy itt voltál, és az összes többi Interesnek is.

FORZA JUVE

Lombardini
Na ez a baj veletek. Értelmesen nem is lehet veletek kommunikálni. Nem leugatni nagy dolog a másik tábort hanem fórumozni, vitázni vele. Aki viszont erre képtelen -tisztelet a kivételnek akibõl azért van itt több is - az csak fröcsögni tud. Nálunk is van aki szívózik mindig de ettõl még például engem nem kell vele összemosni. Én is megadom a tiszteletet a normális gondolkodású Juve szurkolónak, akkor had várjam már el ezt én is. Köszönöm!

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Trunks
Én tényleg nem is tudtam, hogy van. 😊)))

Amici di nessuno...

Breki33
Elsõ Olasz gól a válogatott meccsen Portugália ellen

http://www.gamingaccess.com/index.php?watch_id=18600
Breki33
megtaláltam egész jó a bannerjük

link
mééé, megtanultak írni???<#idiota>
9csöves9
hogyne,az utóbbi 2 évbe nagyon fel is lett pörgetve😄

Breki33
van Inter topic?
gercse
okés 😊
ez volt az utsó, nem is tudom minek sülyedtem le arra a szinvonalra,
😊
Juventus mindenek felett!

9csöves9
hejj,Gercse ForzaItalia ne írjatok az intertopikba inkább.köszi