Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33
Olaszország: Del Piero üzent a keretbõl õt kihagyó Donadoninak
Kimaradt a Portugália ellen készülõ válogatott 20 fõs keretébõl Alessandro Del Piero. Ezzel úgy tetszik, a 33 éves támadó nem lesz ott az idei Európa-bajnokságon sem.

Roberto Donadoni tavaly a szeptemberi, Franciaország elleni döntetlen (0–0) után nem hívta meg Del Pierót a squadra azzurra további mérkõzéseire, és a csatárok közül most is Marco Borriellóra, Antonio Di Nataléra, Raffaele Palladinóra, Fabio Quagliarellára és Luca Tonira esett a szövetségi kapitány választása.

Az olasz sajtó immár kész tényként kezelte, hogy a Juventus játékosa befejezte válogatott pályafutását. Ennek ellenére a 85 válogatott mérkõzésén 27 gólt szerzõ világbajnok továbbra is a kontinenstorna biztos résztvevõjének tekinti magát, olyannyira, hogy már mezszámáról is határozott.

„A hetest szeretném. A Juvénél a tízest kedvelem, de a válogatottnál ezzel a számmal szeretném folytatni. A világbajnoki címet is hetesben nyertem.” Del Piero üzent a kapitánynak is: „A telefonom be van kapcsolva, Donadoni pedig tudja a számomat.”
9csöves9
nem probléma,csak azthittem mindenkinél így látszik

a kép maga az jó

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
nekem pont az látszik

amikor a bannert cseréltem véletlen a hátteret cseréltem és kerestem vmit gyorsan.

Nem gondoltam, hogy ekkora probléma lesz ebbõl P
9csöves9
hát lehet csak nekem szar a felbontásom,de a rendes képnek a fele látszik csak és azse a Juve címer

gercse
Szerintem sem kéne Deco....
a háttér nekem amúgy tetszik

Zsolti9014
A Juventus Decot akarja
A spanyol DiarioSport címû lap szerint a Juventus egyik nyári kiszemeltje a Barcelona veterán középpályása, Deco.

A Juventusnál a várható visszatérés az európai kupaporondra arra készteti a klub vezetõségét, hogy komoly transzfereket üssenek nyélbe a nyári átigazolási idõszakban. A spanyol lap szerint a legújabb név a Bianconerik listáján a Barcelona játékmestere, Deco.

A brazil születésû, ám portugál válogatott játékos 31 éves lesz a következõ szezonban, és Yaya Toure leigazolása óta igen nagy konkurenciája van a posztján a Barcelona csapatában.

Mindenki úgy gonolja, hogy a játékos nyáron elhagyja a Camp Nou-t, de Frank Rijkaard még mindig számít rá kezdõcsapata összeállításában.

Mindazonáltal, hogy a Juventus és a Barcelona is kisebb átalakítások tervez a következõ szezonra, Deco könnyen Torinóba kerülhet, fõleg akkor, ha honfitársa, Tiago elhagyja az Öreg Hölgyet.

Már csak õ hiányzik...
Sztem ugyanaz lenne vele mint Tiagoval.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ranierinek nem kell Pagliuca
A Juventus mestere kijelentette, hogy nincs szüksége a veterán kapusra, Gianluca Pagliucara.

Gigi Buffon sérülése után hozták szóba a Bianconeriket Pagliuca leigazolásával kapcsolatban, de Ranieri elmondta, nem fogják szerzõdtetni a jelenleg szabadúszó ex-Interes hálóõrt.

Hajrá Magyarország!

csak nyugi, nincs benne cukor!

am a feliratot le lehetne kapni róla
Breki33
Nem, vicc
9csöves9
ez a háttér komoly?

Breki33
Lippi lehetséges visszatérése

Egy bolognai napilap - nevezetesen az ‘Il Resto di Carlino’ - szerint elképzelhetõ, hogy Marcello Lippi nyáron visszatér korábbi sikereinek színhelyére. Lippi valóságos hõs Torinóban, 5 bajnoki cím, 1 Olasz Kupa, 1 Bajnokok Ligája, 1 Interkontinentális Kupa, és 1 Európai Szuperkupa gyõzelem, valamint sok egyéb díj fûzõdik a nevéhez.

A legtöbb Juventus drukker még ma is álmodik arról, hogy Lippi harmadik alkalommal is elfoglalja majd a csapat kispadját, és ez az álom nem is tûnik túl elképzelhetetlennek.

Az 'Il Resto di Carlino' azt állítja, hogy a Juve technikai igazgatóként szeretné Lippit magához csábítani a következõ szezonra. A munkája az új játékosok igazolása és egyéb - a játékosokkal kapcsolatos - ügyek intézése lenne. Claudio Ranieri maradna továbbra is edzõ, Ciro Ferrara pedig a másodedzõ. Hogy Ranieri mennyire tudná megõrizni hatalmát, befolyását a csapatban egy ilyen erõs figurával a háta mögött, az viszont eléggé vitatható.

A lap szerint a Juventus szeretne valakit hozni a csapathoz, aki irányítaná az igazolásokat Alessio Secco katasztrofális politikája után. Seccót a Jean-Alain Boumsong, Tiago Mendes és Sergio Almiron transzferek miatt többen "hozzá nem értõnek" bélyegezték, amit az is tetéz, hogy tavaly nyáron majdnem eladta Giorgio Chiellinit a Manchester Citynek.

Sok dolog teszi elképzelhetõvé Lippi jövõ nyári visszatérését a klubvezetésbe, mely a 2006-os világbajnoki gyõzelmét követõ két éves visszavonulását zárná le. Akárhogy is dönt, valószínûleg több vezetõi pozíció is nyitva állna elõtte a Juventusnál.
Breki33
Breki33
Kicsit off

A Fantasy Serie A egy csapatépítõ/menedzselõ játék, ami azt jelenti, hogy egy Serie A csapatot rakhatunk össze, a mérkõzések alapján kaphatunk pontokat és tovább építhetjük a csapatunkat, addig míg maga a bajnokság tart. A pontjaink alapján egy összesített listán és több mini ligában mérhetjük össze tudásunkat mások virtuális csapataival.

Az elsõ és legfontosabb, amit szerintem érdemes megjegyezni a játékkal kapcsolatban: a "megvásárolt" virtuális csapatok nem egymással játszanak, hanem a valós Serie A mérkõzéseinek eredményeképpen formálódnak, azaz a csapatunk tagjai saját teljesítményük és csapataik valós eredménye alapján kapják pontjaikat.

Ebbõl máris következik, hogy a legfontosabb dolog a jó csapatépítés, tehát már elõre érdemes megfontolnunk, hogy kik lesznek azok a Serie A játékosok, akikre a 100 millió-t költjük majd, hiszen egy rosszul megválasztott csapattal már az elsõ forduló után jelentõs hátrányban találhatjuk magunkat. A csapat kiépítést a regisztráció elõtt, vagy után tudjuk elkezdeni

Trunks
Mert nem volt Iaquinta. Palladino meg nem értem miért nem játszik csatárként. Ha igazolunk vkit, akkor annak bele kell törõdnie, hogy csak 5. számú támadóként jöhet szóba. Ilyen embert pedig nem könnyû találni (aki jó is).

Amici di nessuno...

gercse
hát ha megyünk a bl-be (remélem) akkor azért húzósabb lesz a program, és Del Piero 34 lesz majd, Trez 31, van még Iaquink, Palladino meg nem egy nagy rutinos róka,
nem beszélve arról hogy ha lesérül valaki, akkor végképp nehezebb lesz tartani az iramot a bajnokságban is

9csöves9
mert Palladino szinte egy meccset nem játszott idén csatárként.ma szerinted nem hozott volna egy csatárcsere 3 pontot?

Trunks
Miért is kell csatár? A középpályára kell vki a balszélre és vki középre, hátra rengeteg ember kéne, támadónk viszont sztem van elég.

Amici di nessuno...

nono84
Ámen 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
és meg is van a bl gyõzelem 😄

9csöves9
meg 2 kp és 1 csatár.érdekes lesz...

Zsolti9014
jjaaaaa, akkor nem szóltam. <#vigyor3>

egyébként igen, alapból középsõ.
nekünk kéne minimum 1 középsõ, 1 jobb + 1 bal, vagy: felépül Andrade, Legro egyenletesen jó marad, Chiellini felépül, Criscito visszajön tapasztaltabban, Grygera legjobbját hozza és akkor már csak 1 középsõ kell. 😄 meg padra minõségi cserék. 😄

Hajrá Magyarország!

Breki33
gercse
jobb hát, azért mentett egyszer kétszer, meg sokat jött elõre, jók a nagy bedobásai, nem fog szerintem csalódást okozni

Trunks
Azért õ se egy világklasszis sajnos, de még mindig jobb, mint a jelenlegi védõink.

Amici di nessuno...

gercse
nem, az aston villa gólja elõtt õ sarkazott, és a fulhames lõtte az öngólt 😄
mondjuk az egyenlítõ gólban benne volt, lemaradt egy kicsit az emberérõl,
egyébként jobb szélsõ védõként játszott...pedig középsõ, nem?

Zsolti9014
semmi gond, kezdi felvenni a védelmünk ritmusát... 😞

Hajrá Magyarország!

gercse
Mellberg gólpaszt adott egy Fulham védõnek 😄

Trunks
Ha este nyer a Fiorentina, akkor 1 pontra megközelít minket. Ha így folytatjuk, akkor a 3. hely se lesz meg...

Amici di nessuno...

Trunks
A vezetõség szerintetek nézik a meccseket? VÉDÕ, VÉDÕ ÉS VÉDÕ kell! Már a Livorno is lõhetett volna 3-at nekünk, most is simán kaphattunk volna 3-4-et.

Amici di nessuno...

nono84
az év elején még csak titokban reménykedtünk hogy ott leszünk a végén az elsõk között. Sajnos csak a keretre rá kell nézni és megtudjuk, hogy amit edig mûveltünk az is egyfajta "csoda".

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
jó lett volna tényleg visszahozni Balzát most ócsóé', Molinaro helyére.

De nézzük a jó oldalát: hoztunk 1 pontot a Román (igaz 3-at kellett volna).

FORZA JUVE!

Hajrá Magyarország!

gercse
Hát én úgy vagyok vele, hogy didén amúgy sem lett volna sok esélyünk bajnokoknak lenni, de bosszantó hogy a sok sérült miatt ránk járt a rúd...
megyek megnézem Mellberg hogy játszik(ha játszik), remélem a 4. hely minimum meglesz, de a Roma is fogható, simán
Forza Juve!

9csöves9
jaja,lehetett érezni

forzajuve5
Saudati kihagyta az inter ellen a 11est?

Zsolti9014
Patkányfejû büntetõjével nyert az Inter, de a végén az Empoli kihagyott egy 11-est.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Na szép. Egy Cagliarit se tudunk megverni akkor mit akarunk?? Tényleg nem érdemeltünk gyõzelmet. Még sok munka kell ahhoz h bajnok csapat legyünk.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
vagyis jó lett volna.

Hajrá Magyarország!

BADE
az ilyen meccseket kellene hozni...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
Bazz, pedig de jó lenne behúzni, a Roma nagyot szív.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
na kezdhetünk aggódni lassan a BL hely miatt,mert ha ez így megy tovább akkor elkezdünk lecsúszni a tabellán

BADE
szégyen!Utolsó ellen hazai pályán!Itt let volna a lehetõség feljönni a Roma-ra.

9csöves9
a faszomat beleverem ebbe a szarba

Trunks
Nem is érdemeltünk gyõzelmet. Sõt, simán nyerhetett volna a Cagliari. Nevetséges, hogy amikor botlik a Roma, akkor se tudjuk hozni a meccseket.

Amici di nessuno...

9csöves9
a védõ kezérõl megy ki a labda erre kirúgás...

Trunks
Kellett volna ide Iaquinta nagyon. Alexnek túl messze vannak ezek a szabadok.

Amici di nessuno...

forzajuve5
megint csak a szerencsén múlt hogy nem kaptunk gólt

Trunks
Ezek a szögletek, te jó ég...

Amici di nessuno...

Trunks
Ez ugye vmi vicc... Sissoko miatt majdnem kaptunk 1 gólt. Belardi elõször a csatár elé odaüti, aztán nagyot véd, de majdnem beesik a labdával együtt a kapuba.

Amici di nessuno...

BADE
te Atya Úristen....