Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vezet a Siena,jól alakul a forduló
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én meg tudom számolni egy kezemen, hogy hányszor voltam Inter topikban, és akkor is gratulálni mentem.
Valamint éppen közületek sokan (tisztelet a kivételnek) nem tudnak trágár szavak nélkül ide írni.
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
nem sok értelme van sztem, mi se írunk semmit rólatok Inter topikban, és rendesen letudjuk írni csapatneveteket is, annak ellenére hogy mi se imádjuk a Juvét😊 és elkerülnétek hogy néhányan bejöjjenek ide flémelni... mint daviddavid vagyki:d
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Alessandro DEL PIERO_IL GRANDE ennyi

élvezhetõ volt így nézni 😄 10 percig bírtam, Amoruso jó nagy helyzetet hagott ki
Nem is nézem tovább, inkább elviszem asszonyt vacsorázni nõnap alkalmából 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Magyarország!
Heló szia remélem hogy vagy
Szerintem elég jó játékos már most is, igaz a MU-ban csak tartalékcsapatban játszik, de elõtte Zaragozában volt kölcsönben, és jól nyomta.
Hajrá Magyarország!
😄
Õ a szememben nem hiszem hogy valaha is Juvéhoz méltó játékos lesz valaha.
Viszont egy másik francia, Il Grande Trezegol:
Trezeguet nem írja alá a második helyet
A francia csatár a Hurrá Juventus magazinnak adott interjút...
"Amikor a Juventusban játszol, nem elégedhetsz meg az elsõ négy hely közül az egyikkel. Én legalábbis nem elégszem meg vele. Személyes okok miatt is, hiszen már nem vagyok 24 éves, nincs annyi idõm, hogy újra gyõzzünk. Erõsek vagyunk, s mindig magas szinten tudunk játszani. Sajnos bebizonyítottuk, hogy az ellenfeleink valamivel többel rendelkeznek, mint mi, habár remek bajnokságot játszunk. El kell fogadnunk, de azt soha nem fogom mondani, hogy aláírom a második helyezést, az ambícióim nem csökkentek. A szurkolóink nem akarnak arra emlékezni, hogy hol voltunk egy éve, hiszen most a Serie A-ban játszunk, s õk is rögtön nyerni akarnak, hiszen ez a realítás egy olyan csapatnál, mint a miénk, s ez mindig így is lesz. Fizikálisan jól érzem magam, s komoly vagyok, s ez az év a visszavágásé, hiszen ha a Juventusba játszol, a cél mindig is a Scudetto és a Bajnokok Ligája elhódítása. Azzal senki nem elégedett természetesen, hogy megnyertük a Serie B-t. Én pedig szeretném magamnak is bebizonyítani, hogy helyem van ebben a nagyszerû csapatban, amely visszatérhet a gyõzelmek útjára. Nem érzem magam a Juventus zászlajának. Talán akkor jön majd rá az ember, ha már visszavonult. Csak egyszer gondoltam erre, amikor belõttem századik gólomat a Juve mezében, s egy helyen emlegettek Bonipertivel, Del Pieróval, Bettegával, Platinivel, Sivorivel és Baggióval. S amikor ekkora sztárok között emlegetnek, elégedett lehetsz magaddal. Egy nap majd, amikor elgondolkodom, tudni fogom, hogy véghez vittem valami nagy dolgot."
Hajrá Magyarország!
hülyeség utólag ilyesmit nyilatkozni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Jonathan Zebina bevallotta, megbánta, hogy a Juventus csapatát választotta a Milan helyett, ennek ellenére zebramezben szeretné befejezni pályafutását.
2004-ben a francia játékos visszautasította a Milant, mielõtt elfogadta volna a Juventus ajánlatát.
Annak ellenére, hogy Zebina két bajnoki címet szerzett az Öreg Hölggyel (amit késõbb elvettek a tõlük), rájött, a Milan csapatával több kupát gyûjtött volna nemzetközi porondon.
„Nagy rizikó volt visszautasítani a Milant, már aláírtam a Juventushoz. Megbántam a döntésem.”, mondta a 29 éves játékos.
„Nyertem volna 2 Bajnokok Ligáját és egy Interkontinentális Kupát, de ha valaki megkérdezi tõlem, hogy szeretném lezárni olaszországi kalandom, akkor azt válaszolnám, zebramezben, mivel ezt a döntést hoztam.”
Zebina jövõje kérdésessé vált a szezon kezdetén, mivel összetûzésbe került Claudio Ranierivel.
Ennek ellenére a két fél kibékült, és azóta az ex-Cagliari játékos stabil tagja a Bianconerik kezdõ tizenegyének.
Menjen az ilyen a büdös oda!
Hajrá Magyarország!
védelembe viszont inkább 25 év körüli, Olaszhonban játszó focisták kellenének, akik azonnal a legjobbat hozzák.
Hajrá Magyarország!