Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
Grygeeraaa <#eljen>

0-1

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ahogy nézem megint nem egy életbiztositék a védelme a juvénak azt hiszem nehéz meccs lesz fõleg ha boriello beindul de ez a gol remélem feldobja a csapatot
forzajuve5
Siena-Fiorentina maradt 1-0, ez jól jött nekünk, feltéva ha nyerünk este

9csöves9
és nem mellékesen kurvajól játszanak😊

vezet a Siena,jól alakul a forduló

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
sok csapat példát vehetne az Empoliról, 56. percig csak Olasz játékos volt a pályán a csapatban

9csöves9
nagyon jól tolja,rá lehetne majd építeni egy jó kis rövidpasszos játékot

gercse
😊

forzajuve5
Giovinco most szedi darabokra a Milant 😄

gercse

Zsolti9014
igen, mindenki oda ír ahova akar, de az esetek nagy részében nem mi járunk a másik topikba büfögni, meg káromkodni.
én meg tudom számolni egy kezemen, hogy hányszor voltam Inter topikban, és akkor is gratulálni mentem.
Valamint éppen közületek sokan (tisztelet a kivételnek) nem tudnak trágár szavak nélkül ide írni.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem unalmas.

ForzaInter
nem írtam semmi rosszat, egyszerûen leírtam hogy nem unalmas-e hogy szidjátok Intert... néhány Juvésról példát vehetnétek, attól hogy vki interes még beszélhet normálisan juvéssal... pl: Capello... mindenki oda ír ahova akar ameddig normálisan kitudja fejezni magát, elnézést offért.

Yo, Bitch!

gercse

én ehhez tartom magam,
ti is tartsátok magatokat ehhez...
köszi

ForzaInter
látom te is a színvonalat képviseled😊 szia

Yo, Bitch!

gercse
még mindig nem kell idejárni, olvasni sem...
hello, szia

ForzaInter
nem unjátok még Inter szapulását?
nem sok értelme van sztem, mi se írunk semmit rólatok Inter topikban, és rendesen letudjuk írni csapatneveteket is, annak ellenére hogy mi se imádjuk a Juvét😊 és elkerülnétek hogy néhányan bejöjjenek ide flémelni... mint daviddavid vagyki:d

Yo, Bitch!

Count Adyn
Angyalos azért fáj😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
meghoztad a kúltúrát látom

9csöves9
nem a Milant szidta nesírjá😄

gercse
😊 Tiszteletem uram !

:@@@

FORZA INTER!

mocskos szarházi vagy te!!

FORZA INTER!

Fabio Capello
lol második nagyon kemény 😄D

A LEGNAGYOBB MINDIG ÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ MARAD <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

Alessandro DEL PIERO_IL GRANDE ennyi

Ez a MOCSOK ÁRULÓ IBI ismét tizibõl talált be..micsoda teljesítmény...Góljaból csak olyan 10 volt tizenegyes idén...Persze nem segítik ezeket a mocskos szarháziakat.......áááááá <#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#mf1><#conf>
gercse
látatlanban én is hasonlóra tippeltem volna 😄

Zsolti9014
én nem néztem bele, csak tippeltem, mi lehet a hiba. 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
bele kapcsolatam én is, vmi rúdak lógtak a kamera elõtt, vagy mit tudom én mi, kameratartók lehettek, vagy passz...
élvezhetõ volt így nézni 😄 10 percig bírtam, Amoruso jó nagy helyzetet hagott ki

Zsolti9014
ja, az egy képhiba, úgy hívják, hogy Homoszexualomovics.

Hajrá Magyarország!

gercse
😄DD

forzajuve5
én csak odakapcsoltam egy pillanatra, a színvonal megvolt, mert valami vacak végig ott fityeg a kép kellös közepén 😊

gercse
😊
én egy ZINTER meccset nem nézek meg...nem érdemlik meg...

Csacsi
Nah érdekes, hogyha az Inter játszik a Reggina ellen, akkor egy kétes tizegyenest simán kapnak. Mi meg 3 egyértelmût nem kaptunk 😄

Nem is nézem tovább, inkább elviszem asszonyt vacsorázni nõnap alkalmából 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hegeace
Annyira már nem szerette, hogy Madridba is elvigye magával ...

Heló szia remélem hogy vagy

gercse
rendben 😄
bár a csuklószorítom nem hozott szerencsét, amikor megvettem

Csacsi
Látom neked is megérkezett. Gratula hozzá. Holnap este viselni ám 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
hjfs-en már azt írják, hogy mégis játszhat majd

gercse
felraktam 2 képet a galériámba, ha kell csinálok még, csak most siettem

Zsolti9014
Kapáló hozta magával. Ki tudja milyen indíttatásból. zemélyes kedvenc vagy valami. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Boriello nem játszik holnap

Hegeace
Szerintme Zebinát annó azért vettük meg mert Roma mezben 2-2re hozott egy meccset az uccsó percben, szal ijen vegyük meg az ellenfél góllövõje szisztéma ment :\

Heló szia remélem hogy vagy

Zsolti9014
A tutosport szerint a Manchester United 21 éves védõjét, Gerard Piquét figyeljük.

Szerintem elég jó játékos már most is, igaz a MU-ban csak tartalékcsapatban játszik, de elõtte Zaragozában volt kölcsönben, és jól nyomta.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
mit vársz egy hülyétõl?
😄
Õ a szememben nem hiszem hogy valaha is Juvéhoz méltó játékos lesz valaha.

Viszont egy másik francia, Il Grande Trezegol:

Trezeguet nem írja alá a második helyet

A francia csatár a Hurrá Juventus magazinnak adott interjút...

"Amikor a Juventusban játszol, nem elégedhetsz meg az elsõ négy hely közül az egyikkel. Én legalábbis nem elégszem meg vele. Személyes okok miatt is, hiszen már nem vagyok 24 éves, nincs annyi idõm, hogy újra gyõzzünk. Erõsek vagyunk, s mindig magas szinten tudunk játszani. Sajnos bebizonyítottuk, hogy az ellenfeleink valamivel többel rendelkeznek, mint mi, habár remek bajnokságot játszunk. El kell fogadnunk, de azt soha nem fogom mondani, hogy aláírom a második helyezést, az ambícióim nem csökkentek. A szurkolóink nem akarnak arra emlékezni, hogy hol voltunk egy éve, hiszen most a Serie A-ban játszunk, s õk is rögtön nyerni akarnak, hiszen ez a realítás egy olyan csapatnál, mint a miénk, s ez mindig így is lesz. Fizikálisan jól érzem magam, s komoly vagyok, s ez az év a visszavágásé, hiszen ha a Juventusba játszol, a cél mindig is a Scudetto és a Bajnokok Ligája elhódítása. Azzal senki nem elégedett természetesen, hogy megnyertük a Serie B-t. Én pedig szeretném magamnak is bebizonyítani, hogy helyem van ebben a nagyszerû csapatban, amely visszatérhet a gyõzelmek útjára. Nem érzem magam a Juventus zászlajának. Talán akkor jön majd rá az ember, ha már visszavonult. Csak egyszer gondoltam erre, amikor belõttem századik gólomat a Juve mezében, s egy helyen emlegettek Bonipertivel, Del Pieróval, Bettegával, Platinivel, Sivorivel és Baggióval. S amikor ekkora sztárok között emlegetnek, elégedett lehetsz magaddal. Egy nap majd, amikor elgondolkodom, tudni fogom, hogy véghez vittem valami nagy dolgot."

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
honnan tudja, hogy befért volna kezdõbe, vagy hogy nem adták vola-e el 1 év után pl.
hülyeség utólag ilyesmit nyilatkozni

gercse
ja igen, õ volt az...

Kaplan
Mi nem sajnáltuk volna ha odamegy ahova való, lehet, hogy megnyerte volna ezeket a címeket, de mostmár kit érdekel?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Ja,nem is nagyon tud kiemelkedõt nyújtani.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Zebina: „Sajnáltam, hogy visszautasítottam a Milant”
Jonathan Zebina bevallotta, megbánta, hogy a Juventus csapatát választotta a Milan helyett, ennek ellenére zebramezben szeretné befejezni pályafutását.

2004-ben a francia játékos visszautasította a Milant, mielõtt elfogadta volna a Juventus ajánlatát.

Annak ellenére, hogy Zebina két bajnoki címet szerzett az Öreg Hölggyel (amit késõbb elvettek a tõlük), rájött, a Milan csapatával több kupát gyûjtött volna nemzetközi porondon.

„Nagy rizikó volt visszautasítani a Milant, már aláírtam a Juventushoz. Megbántam a döntésem.”, mondta a 29 éves játékos.

„Nyertem volna 2 Bajnokok Ligáját és egy Interkontinentális Kupát, de ha valaki megkérdezi tõlem, hogy szeretném lezárni olaszországi kalandom, akkor azt válaszolnám, zebramezben, mivel ezt a döntést hoztam.”

Zebina jövõje kérdésessé vált a szezon kezdetén, mivel összetûzésbe került Claudio Ranierivel.

Ennek ellenére a két fél kibékült, és azóta az ex-Cagliari játékos stabil tagja a Bianconerik kezdõ tizenegyének.

Menjen az ilyen a büdös oda!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igen, igazad van és abban is hogy vannak közte jó nevek. pl. Nasri már jöhetne is, az a poszt úgyis hiány nálunk.
védelembe viszont inkább 25 év körüli, Olaszhonban játszó focisták kellenének, akik azonnal a legjobbat hozzák.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
De Ceglie-re gondolsz?

Hajrá Magyarország!