Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Ezzel az egésszel cak egy gond van, hogy egy Juventusnál mindig minden évben valamit nyerni kell és nem lehet várni arra, hogy évek alatt beépülnek, összeszoknak a fiatal játékosok. Amúgy van egy-két jó név közte.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
nekem Huntelaar nagy kedvencem, de gondolom neki is nagyon magas ára van

Kaplan
Clichy-rõl le is tehetnek, totál biztos, hogy az Arsenal nem fogja elengedni õt, tudniillik Clichy megoldja a szélsõ védõ posztják az Arsenalnak évekre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
hát ez bele fog kerülni egy pármillió eurónkba... Remélem összejön, jó lenne megint a csúcsra kerülni

gercse
nekem ez tetszik, de elsõ sorban olasz fiatal tehetségeket kéne hozni (sztem)
és Giovincot mindenképp megtartani, meg még voltak ketten Marchisio + ?
õk sem lehetnek rosszak

Zsolti9014
A Juventus vezetõi az Arsenal stratégiáját próbálják követni: fiatal játékosokat vásárolni, akikkel egy új, dicsõséges korszak nyitható. Az elsõdleges cél az Udinese 21 esztendõs kolumbiai védõjének, Cristian Zapatának megszerzése.

További 23 év alatti játékosok, akiket árgus szemekkel figyelnek a zebrák: Micah Richards, a Manchester City 19 éves védõje; Gael Clichy, az Arsenal 22 éves védõje; Diego Capel, a Sevilla 20 éves középpályása; Lubos Kalouda, a Brno 20 éves középpályása; Pablo Piatti, az Estudiantes 18 éves irányítója; Ivan Rakitic, a Schalke 20 éves középpályása; Diego Valeri, a Lanús 21 éves középpályása; Samir Nasri, a Marseille 20 éves irányítója és Hatem Ben Arfa, a Lyon 20 éves balszélsõje.

Eközben a vezetõség nagy erõket mozgósít a "nagyágyú" leigazolására, amely posztra nagy eséllyel pályázik Lampard és Diego is. A csatársorba továbbra is az Amauri-Elmander-Huntelaar trió közül kerülhet ki a gyõztes.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
egyébként azt tervezem. persze nem elsõsorban azért mert olasz+torinói, megvannak az okai, persze hallani sok rosszat az olasz autókról, de van a családban aki nagyon ért az autókhoz (Apa) és úgysem enged megvenni egy sz.rt.
De elõször még gyûjteni kell + totózni. 😄
Az átírásra+ papírok rendezésére már megvan.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
frankó mostmár a milannak is kurvára fontos lett az a 3-4.hely...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
okés, majd holnap csinálok, ha lesz fény, amúgy ugyanolyan mint a másik srácé, most nem jut eszembe a neve (sorry), csak nincs a hátán név

Fabio Capello
én ezt hallottam, persze én sem a hatodik helyben reménykedtem, elhiheted 😊

9csöves9
te is lökhetnél képeket ha tudsz😊

gercse
aham 😊 én nem tudnék így sporolni, ahogy összejön egy "meznyi" pénz, már is kétségek közé esek és végül veszek eget 😄
ma jött meg pont az idei mez, amit rendeltem mikettõl, nagyon király, kézben fogva egyszerûen fenomenális, százszor jobb mint képrõl 😄

forzajuve5
Fiatot vegyél mindenképpen 😊

Akko má Torinoi legyen xD FIAT😛

Zsolti9014
a csapat szeretete az megvan, így lett a Juve mez is, akkor még a 3000-t is sokáig gyûjtöttem.
csak idõközben összegyûjtöttem egy számítógépre (2004-ballagás, meg két tanulmányi díj), aztán jogsinak a 80-90%át fizettem, most egy kicsi autót szeretnék, természetesen olaszt. 😄

Hajrá Magyarország!

Breki33
ahhoz jópár játékost kéne venni illetve visszahozni
forzajuve5
annyira nem volna hülyeség Lippi részérõl, mert az nagy eredmény lenne, ha tudna egy olyan csapatot építeni, ami bajnokságot nyerne az intert megelõzve

Trunks
Ez hülyeség. Senki nem várt minket a 6-7. helyre, nagyon szomorú is lennék, ha nem lennénk az elsõ 4-ben. Eleve a BL-helyek megszerzése volt a cél.

Ranieri pedig nem egy világklasszis edzõ, eleve úgy éreztem, hogy csak azért jött, mert nem volt más. Lippi pedig kétlem, hogy visszajönne, hülyeség lenne a részérõl.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Hát nem tudom... azért ranieri így is kihozza a maximumot a csapatból, a média a 6-7. helyre várt minket a szezon elején, ahhoz képest a harmadik hely abszolút nem rossz. Szvsz ez egy kicsit olyan mint Capello és a real - nyert nekik egy bajnokit, és már nem is kell...

forzajuve5
a szurkolók már Ranieri mester lemondását követelik....
én úgy vagyok vele, hogy ha neki menni kell akkor Lippi jöjjön helyette, de ha Lippi nem vállalja akkor maradjon Ranieri, mert igazából jobb edzõt úgyse nagyon tudnának a csapathoz csábítani, no meg inkább játékosra kell pénzt költeni, nem pedig edzõre

gercse
az jó vétel volt akkor

én is sajnálom néha rá a pénzt,(fõsulis vagyok), de a csapat szeretete mindig felülkerekedik 😄

Zsolti9014
az a problémám elsõsorban hogy sajnálok sok pénzt kiadni mezre (mivel még nincs keresetem, középsulis vagyok), a legdrágább a Juve-mezem volt kb. 3000 a piacon.
az eredeti válogatott mez az second-hand 😄D párszáz forintért, de tökéletes állapotú.

Hajrá Magyarország!

gercse
aham, nem eredeti van nekem is Trezeguet felirattal,...kár 😄
mert vadászok egy eredetire, de nem sokat látok idehaza
ezen kívûl van egy eredeti vb gyõztes de már 4 csillagos(tehát eb-selejtezõs) válogatott mezem Del Piero felirattal, van még egy gagyi juve mez szintén Del Piero felirattal,meg egy eredeti Lazio 02/03-as fehér

Zsolti9014
nem, az sajnos nem az.
de nem is eladó. 😄

csak a válogatott meg a Saint-Etienne eredeti

Hajrá Magyarország!

gercse
02/03-as eredeti?
ha az lenne akkor megvenném, vagy elcserélném😄 (ha eladó lenne)

Zsolti9014
és hogy ne csak off legyen:

A Juventus elnöke Giovanni Cobolli Gigli készen áll összehívni egy rendkívüli ülést, ahol a klub jelenlegi katasztrofális teljesítményre kerülne napirendre.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
most hogy nézem, ha nyerek a lottón, nagy részét subside-on fogom elbaszni.
BL gyõztes Ravanellis
Centenáriumi rózsaszín
zöld-fehér-piros kapusmez
sárga Del Pierós
meg egy vagon sima póló, meg minden

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
EZ az a széria, amibõl kaptam egyet.

de szeretnék minél többet összegyûjteni fõleg olaszt és Juvét.

Itt a subside-on láttam egy dedikált, bekeretezett Cannavaro mezt 600 fontért. 😮

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én meg kaptam egy olasz válogatott mezt, fehér Puma, 2004 körüli lehet, a nyakformája nem az a fura ami az eb-n volt, ez vagy azelõtti, vagy azutáni, de eredeti, név nélküli. nagyon jól néz ki.

meg amúgy gyûjtöm a mezeket (nincs sok még-most kezdtem):
1 Juve 02/03 fastwebes
1 Saint-Etienne (ez eredeti Le Coq) kb. 80-90-es évek valamikor
1 Argentín Batistutás
1 Brazil név nélküli
1 Brazil inkább póló
1 Barcelona Ronaldinho
volt egy inter meg egy milan de azok ki lettek dobva.
meg van még valamennyi, de most nemtom.
sajnos a saját kapusmezemet nem tarthattam meg.

tervezem még egy vb-gyõztes olasz kék mez beszerzését, meg bármelyik olasz válogatott/Juve mez jöhet majd.

de a meglévõk nagy része olcsón szerzett cucc, bármi jön szembe az jó is lesz 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
meg ha a köv. évi mezünk hasonlóan szép lesz mint az idei, vagy szebb 😄, akkor azt is meglesem 😊, és jöhet egy Giovinco-val a hátán, remélem ösztöndíjat kapok majd 😄

gercse
ja, nekem is átfutott az agyamon, de én már rendeltem egy üreset, csak nem válaszolt miket (vagyis szólt már, hogy majd szól ha megjön 😄, de még nem szólt😄)

9csöves9
én má azon gondolkoztam,hogy az idei mezünket az õ nevével veszem meg😄

gercse
😄 remélem, hogy ilyen marad ez a srác, nagyon szimpatikus, és nekem a játéka is nagyon tetszik, remélem alapembere lesz a Juventusnak mégha nem is rögtön jövõre

Csacsi
Ha õt el akarják adni, akkor nagyon nagyot fogok csalódni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ez már beszéd:

Az Azzurrinik sztárja Sebastian Giovinco kijelentette, hogy a nyáron mindenféleképpen szeretne visszatérni a Juventushoz, miután az Empoliban meggyõzõ teljesítményt nyújt.

Az aprótermetû irányító fontos szerepet tölthet be az Azzurriknál az elkövetkezendõ években, hiszen elsõ Serie A-s idényében nagyszerûen futballozik.

Pletykák szerint könnyen elképzelhetõ, hogy Giovinco egy újabb élvonalbeli csapatot fog erõsíteni a nyáron, miután a Juve komoly költekezésbe fog kezdeni, ám a 21 éves futballista az Öreghölgy színeiben szeretne meghatározó játékossá válni.

„Vissza akarok térni Torinóba és remélem, hogy júniustól a Juventus mezét fogom viselni.”: mondta a Gazzetta.it-nek.

„Az az álmom, hogy megkapom a 10-es számú mezt, ám az már foglalt, így beérem a 21-es mezszámmal – amely az életkoromat tükrözi.”

„Minden olyan játékost szeretek, aki a 10-es számú mezt viselte a Juvéban, vagy viseli jelenleg – ezek a játékosok mind nagy bajnokok. Ám nem érzem, hogy bárkinél is gyengébb lennék, különösen az én generációm esetében.”

„Nem ijedtem meg a jövõben kihívásoktól, tudom, hogy még fejlõdnöm kell, és véleményem szerint készen állok minderre.”

Giovinco természetesen nem szenved ambícióhiányban, és minden egyes héten egyre nagyobb önbizalomra tesz szert.

„A világbajnokság és az Aranylabda esetleges megnyerésével egy álmom válna valóra.”: jelentette ki Giovinco.

„Ám rövidtávon, szeretnék tagja lenni a Pekingbe készülõ válogatott keretnek, hiszen az Olimpia egy óriási tapasztalatszerzési lehetõség lenne.”

Breki33
Stendardo-ról azt mondták nem tartunk igényt rá????

Nem értem miért

Zalayeta pedig ha jól tudom 8. gólját szerezte
Trunks
Ja és sztem inkább örülj, hogy nem láttad.

Amici di nessuno...

Trunks
Az 1. félidõ szánalmas volt, 3-at rúghatott volna a Fio, a 2. félidõben se voltak igazán helyzeteink, de a végén 2 nagyon buta gólt kaptunk.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Sajna nem láttam a meccset de így visszaolvasva gyanítom már megint lélektelen játékkal sikerült kikapnunk.... 😞

Trunks
Az a szomorú, hogy mi is könnyedén lehetnénk 6 pontra az intertõl. Csak ilyen teljesítménnyel, na meg a bírók...

Amici di nessuno...

gercse
és volt Juve játékos góljával 😄

6 pont a róma hátránya, akár be is hozhatják, nagyon nem izgat mondjuk, de inkább õk nyerjék meg a Scudettot...

amúgy mi van Salihamidziccsel? õt mostanában nem nagyon láttam játszani, meg sztem Stendardot sem kéne kispadoztatni...,
mindenesetre a köv. meccset mindenképpen meg kell nyerni, ha akarunk bl-ben indulni jövõre

Trunks
Pedig Zacsi 11-est hibázott.

Amici di nessuno...

Trunks
Kiszopott az inter, váháhá!

Amici di nessuno...

m0tTh0w
elvesztette szüzességét az inter is, jó sokáig húzta....

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

gercse
ez van, fejben nincsenek a toppon a játékosok, ez tuti,
hogy kinek köszönhetõ, azt nem tudom, de ezen kell változtatni

Kaplan
Mondjuk még mindig azt vallom, hogy örüljünk annak, hogy a B-bõl feljövet ilyen helyen állunk, de az már nem örömteli, hogy olyan bután tudunk kikapni, hogy az vicc.. Itt is gyakorlatilag nyert állásból magunkrahúzzuk a Fiorentinát.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Azért szánalom, hogy a 4. helyért kell küzdenünk (mert sajnos mostmár ez a helyzet).

1. Internazionale 61 pont/25 meccs
2. Roma 55/26
3. Juventus 48/26
4. Fiorentina 47/26
5. Milan 43/26

Amici di nessuno...

forzajuve5
én is azt néztem, de aztán gyors meg is néztem gyors még másik két oldalon

gercse
livescore-on meg 3-0-t írtak, néztem egyet...de elírták 😄