Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és Giovincot mindenképp megtartani, meg még voltak ketten Marchisio + ?
õk sem lehetnek rosszak
További 23 év alatti játékosok, akiket árgus szemekkel figyelnek a zebrák: Micah Richards, a Manchester City 19 éves védõje; Gael Clichy, az Arsenal 22 éves védõje; Diego Capel, a Sevilla 20 éves középpályása; Lubos Kalouda, a Brno 20 éves középpályása; Pablo Piatti, az Estudiantes 18 éves irányítója; Ivan Rakitic, a Schalke 20 éves középpályása; Diego Valeri, a Lanús 21 éves középpályása; Samir Nasri, a Marseille 20 éves irányítója és Hatem Ben Arfa, a Lyon 20 éves balszélsõje.
Eközben a vezetõség nagy erõket mozgósít a "nagyágyú" leigazolására, amely posztra nagy eséllyel pályázik Lampard és Diego is. A csatársorba továbbra is az Amauri-Elmander-Huntelaar trió közül kerülhet ki a gyõztes.
Hajrá Magyarország!
De elõször még gyûjteni kell + totózni. 😄
Az átírásra+ papírok rendezésére már megvan.
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ma jött meg pont az idei mez, amit rendeltem mikettõl, nagyon király, kézben fogva egyszerûen fenomenális, százszor jobb mint képrõl 😄
csak idõközben összegyûjtöttem egy számítógépre (2004-ballagás, meg két tanulmányi díj), aztán jogsinak a 80-90%át fizettem, most egy kicsi autót szeretnék, természetesen olaszt. 😄
Hajrá Magyarország!
Ranieri pedig nem egy világklasszis edzõ, eleve úgy éreztem, hogy csak azért jött, mert nem volt más. Lippi pedig kétlem, hogy visszajönne, hülyeség lenne a részérõl.
Amici di nessuno...
én úgy vagyok vele, hogy ha neki menni kell akkor Lippi jöjjön helyette, de ha Lippi nem vállalja akkor maradjon Ranieri, mert igazából jobb edzõt úgyse nagyon tudnának a csapathoz csábítani, no meg inkább játékosra kell pénzt költeni, nem pedig edzõre
én is sajnálom néha rá a pénzt,(fõsulis vagyok), de a csapat szeretete mindig felülkerekedik 😄
az eredeti válogatott mez az second-hand 😄D párszáz forintért, de tökéletes állapotú.
Hajrá Magyarország!
mert vadászok egy eredetire, de nem sokat látok idehaza
ezen kívûl van egy eredeti vb gyõztes de már 4 csillagos(tehát eb-selejtezõs) válogatott mezem Del Piero felirattal, van még egy gagyi juve mez szintén Del Piero felirattal,meg egy eredeti Lazio 02/03-as fehér
de nem is eladó. 😄
csak a válogatott meg a Saint-Etienne eredeti
Hajrá Magyarország!
A Juventus elnöke Giovanni Cobolli Gigli készen áll összehívni egy rendkívüli ülést, ahol a klub jelenlegi katasztrofális teljesítményre kerülne napirendre.
Hajrá Magyarország!
BL gyõztes Ravanellis
Centenáriumi rózsaszín
zöld-fehér-piros kapusmez
sárga Del Pierós
meg egy vagon sima póló, meg minden
Hajrá Magyarország!
de szeretnék minél többet összegyûjteni fõleg olaszt és Juvét.
Itt a subside-on láttam egy dedikált, bekeretezett Cannavaro mezt 600 fontért. 😮
Hajrá Magyarország!
meg amúgy gyûjtöm a mezeket (nincs sok még-most kezdtem):
1 Juve 02/03 fastwebes
1 Saint-Etienne (ez eredeti Le Coq) kb. 80-90-es évek valamikor
1 Argentín Batistutás
1 Brazil név nélküli
1 Brazil inkább póló
1 Barcelona Ronaldinho
volt egy inter meg egy milan de azok ki lettek dobva.
meg van még valamennyi, de most nemtom.
sajnos a saját kapusmezemet nem tarthattam meg.
tervezem még egy vb-gyõztes olasz kék mez beszerzését, meg bármelyik olasz válogatott/Juve mez jöhet majd.
de a meglévõk nagy része olcsón szerzett cucc, bármi jön szembe az jó is lesz 😄
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az Azzurrinik sztárja Sebastian Giovinco kijelentette, hogy a nyáron mindenféleképpen szeretne visszatérni a Juventushoz, miután az Empoliban meggyõzõ teljesítményt nyújt.
Az aprótermetû irányító fontos szerepet tölthet be az Azzurriknál az elkövetkezendõ években, hiszen elsõ Serie A-s idényében nagyszerûen futballozik.
Pletykák szerint könnyen elképzelhetõ, hogy Giovinco egy újabb élvonalbeli csapatot fog erõsíteni a nyáron, miután a Juve komoly költekezésbe fog kezdeni, ám a 21 éves futballista az Öreghölgy színeiben szeretne meghatározó játékossá válni.
„Vissza akarok térni Torinóba és remélem, hogy júniustól a Juventus mezét fogom viselni.”: mondta a Gazzetta.it-nek.
„Az az álmom, hogy megkapom a 10-es számú mezt, ám az már foglalt, így beérem a 21-es mezszámmal – amely az életkoromat tükrözi.”
„Minden olyan játékost szeretek, aki a 10-es számú mezt viselte a Juvéban, vagy viseli jelenleg – ezek a játékosok mind nagy bajnokok. Ám nem érzem, hogy bárkinél is gyengébb lennék, különösen az én generációm esetében.”
„Nem ijedtem meg a jövõben kihívásoktól, tudom, hogy még fejlõdnöm kell, és véleményem szerint készen állok minderre.”
Giovinco természetesen nem szenved ambícióhiányban, és minden egyes héten egyre nagyobb önbizalomra tesz szert.
„A világbajnokság és az Aranylabda esetleges megnyerésével egy álmom válna valóra.”: jelentette ki Giovinco.
„Ám rövidtávon, szeretnék tagja lenni a Pekingbe készülõ válogatott keretnek, hiszen az Olimpia egy óriási tapasztalatszerzési lehetõség lenne.”
Nem értem miért
Zalayeta pedig ha jól tudom 8. gólját szerezte
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
6 pont a róma hátránya, akár be is hozhatják, nagyon nem izgat mondjuk, de inkább õk nyerjék meg a Scudettot...
amúgy mi van Salihamidziccsel? õt mostanában nem nagyon láttam játszani, meg sztem Stendardot sem kéne kispadoztatni...,
mindenesetre a köv. meccset mindenképpen meg kell nyerni, ha akarunk bl-ben indulni jövõre
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
hogy kinek köszönhetõ, azt nem tudom, de ezen kell változtatni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
1. Internazionale 61 pont/25 meccs
2. Roma 55/26
3. Juventus 48/26
4. Fiorentina 47/26
5. Milan 43/26
Amici di nessuno...