Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Én a tegnapi kommentárt értettem félre, vagiyshát õ beszélt félreérthetõen, mert azt mondta, hogy két bajnoki címet nyert a csapatával Mancini. Nah most vagy tudja, hogy mi lesz az idei végeredménye, vagy hülyeséget beszélt. Mert a 2005/2006-os kiírást nem nyerte meg az Inter, szóval eddig egy bajnoki címet nyert Mancini. Az más kérdés, hogy valószinûleg idén is megnyerik, de akkor sem lehet azt állítani, hogy két bajnoki címet nyert volna a csapattal, egyelõre 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
no ennek is elege lett belõlük:

Néhány perccel azután, hogy csapata a Liverpool ellen 1–0-ra elveszített nyolcaddöntõ-visszavágóval búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól, Roberto Mancini, az Inter vezetõedzõje bejelentette, a szezon végén lemond posztjáról.

csak nehogy most megvegyék kilóra Lippit

Breki33
Ha nem nekik fúj a bíró ennyi tellik tõlük.

Simán kiestek. <#love12><#nevetes1><#eljen>

Nem egy nagy csapat, õszinténszólva örülök neki.
Fabio Capello
várható volt, a góljai 90%-át tizibõl lõtte a szentem... de am. énis arra fogadtam h mindkét félrõl legalább egy gól lesz. Hát nem...

9csöves9
nem sajnos.arra viszont fogadtam hogy mindkét tím góltlõ,5-bõl 3 meccs már bejött.de homoszexuelovics drága nem így gondolta

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
tudnak fát vágni az biztos, már régóta észrevettem

9csöves9
az cipõ nélkül halálos:o

chivu talppal ugrást már kezdi S

BUDA > miskolc.

arra lehet fogadni????
9csöves9
videót állítsd be

20:30

UEFA Bajnokok Ligája
- Internazionale - Liverpool - élõ

23:00

UEFA Bajnokok Ligája AFTERPARTY (ol-ang. akciófilm., 2008) (18)

😄DDDDD
dr. sör kálmán <#eljen><#gonosz1><#gonosz1>

BUDA > miskolc.

gercse
én már nem nézem 0-1 óta, de majd felvételrõl röhögök 😄

9csöves9
a végén bunyó van,el ne kapcsoljatok

gercse
Inter kiesik, nem nekik fúj a bíró<#bee1>

nono84
Ez az, essen ki mind a kettõ 😄DDdd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Nem is tudom kinek drukkoljak ma. A legjobb az lenne, ha mindkét csapat kiesne. Azért még inkább a liverpudli jusson tovább...

Amici di nessuno...

Csacsi
Nem lenne rossz felállás 😄 De biztosan nem lesz ez sajnos 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Count Adyn
Hát Ranieri helyében én meglépném ezekkel a hiányzókkal ezt:
---------------Buffon---------------
Grygera-Stendardo-Chiellini-Molinaro
---------------Sissoko--------------
Palladino---------------------Nedved
--------------Del Piero-------------
----Iaquinta-----------Trezeguet----

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
gratula a csapatnak, ezen a meccsen ha akartunk sem tudtunk volna szépen játszani, a lényeg a 3 pont.
Elõször, amikor megláttam, hogy Grygera lesz a balbekk, kétségbe vontam Ranieri elmeállapotát, de a meccs õt igazolta. Még Zebinát kellene kivenni a csapatból, mert elõremegy, nem zár vissza, reklamál...
én egy Grygera, Stendardo, Legro, Chiellini négyest kipróbálnék, de azt hiszem ez nem a köv. meccsen lesz. (#18363)
Amikor Criscito sárgát kapott, a visszajátszásnál én úgy láttam hogy nem is õ szabálytalankodott. ott volt, de mintha nem õ lett volna, hanem vmelyik csapattársa.
vele kapcsolatban remélem, nem gondolta komolyan amit mondott (ha tényleg mondta) mert nagy játékos lesz -igaz, ez a meccs nem biztos hogy alátámasztja ezt (kötényes gólpassz a'la Grygera).
Iaquinta lövése bemehetett volna. 😄
Alexnek pedig már valóban nem fekszenek az ilyen durva meccsek, az õ technikás megoldásai itt nem jönnek be, mert az ellen nem a labdára megy. persze fiatalabb korában más volt ez is. De akkor is õ a legnagyobb. Meg Gigi. Nagyot védett.
Zanetti remélem hamar felépül.
Tiago 15 perc alatt szerintem 3x nem ért labdához, mintha nem is akarna. Kár, pedig a képességek biztos meglennének, de mindegy.
Legronak megint voltak szép mentései.
De Grygera-ról meg valamelyik szurkolói oldal hozzászólásaiban írták, hogy a csapat leggyengébb játékosa. Na kérem: itt a válasz! Szép volt Zdenek! Ráadásul õ mindig hangoztatja, hogy gyermekkori álma vált valóra hogy itt játszhat, stb. Inkább egy Grygera mint húsz Zebina.

FORZA JUVE!

Hajrá Magyarország!

BADE
Ha érdekel vkit VB-gyõztes olasz póló
ilyen:
2006 Italy Puma World Cup Winners Tee - royal
Akkor írjon e-mailt.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Csacsi
Úgy néz ki a Napoli ellen megint "erõs" keretünk lesz.

Hiányozni fog eltiltás miatt :Camoranesi, Zebina és Legrottaglie.
Valamint serülés miatt úgy néz ki, hogy Zanetti sem játszhat.

Csacsi
Nah a tegnapi meccsrõl. A fiúk agilitása mindenféleképp 10-es. Sissokkoval én meg voltam elégedve. Sok labdát szerzett, megszûrte rendesen a tûmadásokat. Támadásban még fejlõdnie kell, de szerintem jól játszott tegnap. Grygera : róla inkább nem mondok semmit, hatalamsat futbalozott tegnap. A csapat többi részén is érezni lehetett a küzdeni akarást, és mindenki teljese erõvel ment, és tette oda magát. Del Piero fontos volt, de szerintem hamar elfáradt, jót tett a cseréje a csapatnak, hiszen Jaki újra lendületet hozott elõl.

Összeségében az akarással nem volt gond, most már csak a játékon kell kicsit szépíteni, hiszen az megint nem nagyon volt, de ezt be tudom az elmúlt hetek eredeményei miatti nyomásnak.

Csak így tovább. FORZA JUVE

forzajuve5
nah végre egy sima gyõzelem
igaz, hogy az 1. félidõt nem láttam a Moto GP miatt, de a gólokat szerencsére sokat ismételték

nem tudom miért piszkáljátok Trezt, lehet hogy úgy látszik nem csinál semmit, de közben kb 3 védõ figyelmét köti le folyamatosan. és ha a labda a tizenhatoson belül hozzá kerül,akkor szinte biztos a gól, jobb befejezõcsatárt nem tudnánk találni.
én azt tudnám elképzelni, hogy veszünk még egy csatárt a cserepadra, és 3 csatáros játékot játszunk

Fabio Capello
😄DDD gyóvanna, hamár nem a juve meccset néztem, legalább bevallottam hogy vesztes meccset láttam 😄

9csöves9
minnyá beírok a topikodba hogy a Juve nyert és senki sem sérült le😄

Fabio Capello
egyetértek 😊

(Bordeaux sajna elég csúnyán kikapott, ráadásul kulcsembert vesztettünk)

Trunks
"persze volt olyan idõszak-kb egész 2008-amikor Ale-Jaki párost küldtem volna fel"

Ranieri nem sokszor gondolta így...

Amici di nessuno...

gercse
nekem is õ a kedvencem 😊
Én is mindig a pályán szeretném tudni, de nem minden áron
csövessel értek egyet, volt amikor Trezt kellett volna lehozni, volt amikor nem is kellett volna beállnia, stb.
a lényeg, hogy a csapat mindig nyerjen 😊

Lehet elfogult vok, és miért ne lennék, de ha pályán van akkor ááá, megzavarodok, THE BEST <#hehe> Ha lehozzák, szinte együttérzek vele... És már a meccs hangulata sem olyan a számomra, mintha még fent lenne..
A DEL PIERO "fanatizmuson" egyik bizonyítéka a 20. Szülinapi tortám <#nevetes1>
Hát megkönnyeztem amikor megláttam... <#nevetes2>

Fabio Capello
😄DD Elszállt a sportegyem amúgy se láttam volna 😞 amúgy meg sajna házigazdai kötelességemnek muszáj eleget tennem, de igyekeztem nyomon követni az eseményeket a neten 😊

9csöves9
hidd el imádom annyira Alexet mint te,ez a meccs Treznek sokkal jobban feküdt(és Jakinak is jobban feküdt volna),mint Alenak

persze volt olyan idõszak-kb egész 2008-amikor Ale-Jaki párost küldtem volna fel

gercse
persze, mert senki nem megy le a pályáról szívesen, de utólag rájön, hogy hosszútávon jobban bírja majd, ha nem játszik állandóan végig

Nem úgynézett ki, mint aki örömmel megy " pihenni "
hehe <#nevetes1>

Egyébként kellett a 3pont, biztos voltam benne hogy nyerünk.. 0:3 -at tippeltem meccs elõtt, majdnem összejött
<#taps><#taps><#taps>
gercse
neki is kell a pihenõ 😊

<#nevetes2><#worship><#nevetes2>
Én meg azt nem értem, hogy Jakit miért nem lehet egyszer Trezeguet helyére behozni??? Neki muszáj mindenképp a pályán maradnia mindenáron? Lófaszt sem csinált a meccsen, ha Buffon ottvan grygera passzánál, még talán õ is berugta volna. Ranieri nembírja felfogni hogy csak befejezõember <#szomoru1> És ezt csinálja már jónéhány meccs óta.. Nincs vele semmi bajom, bírom, csak ha jönni kell valakinek az Trezegóóól legyen.. NE a LEGENDA!! A LEGNAGYOBB!! IL GRANDE!

<#worship>ALEX<#worship>

9csöves9
máskor szard le a francikákat,inkább ezt nézd😊

Fabio Capello
Grat a csapatnak a három pontért, nagyon kellett ez nekünk

gercse
félig meddig látta ma meccset, nagyon nem tudok így nyilatkozni, de lényeg a 3 pont, ami most nagyon fontos volt

Count Adyn
Nagyon fontos volt most ez a 3 pont, grat a csapatnak, Grygera még igyis jobb mint Molinaro, ha nem a saját posztján játszik... Camoranesi ment mint a tank😄 Jaki is majdnem rugott még egyet^^ És végre Trezegól is betalált, remélem ezzel kinyílik megint a gólcsap😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
brusztolós meccsen megérdemelt gyõzelem,nagyon kellett

küzdeni akarás,mentalitás 5-ös,ezen a meccsen a többi lényegtelen volt

miért nem lehet ilyenkor elöbb meghúzni az Alex-Jaki cserét?

Chiellini passza kemény volt a végén😄

Trunks
Szép... majd meglátjuk nyáron, mi lesz vele. Sajnos ebbe a védelembe simán beférne még így is...

Amici di nessuno...

9csöves9
„Nem akarok a Juventusos múltamra gondolni.”: mondta nyíltan Criscito. „Az agyam, a szívem, és az izmaim mind Grifone. Másnak helye nincs.”

Trunks
Criscito? Mit is mondott?

Amici di nessuno...

9csöves9
hát ha igaz az amit nyilatkozott akkor nekem vannak vele szemben fenntartásaim...

9csöves9
a játékunk még mindig gyenge.viszont ez már emlékeztet a régi Juventusra amelyik helyzet nélkül is tudott gólt lõni

Grygera for prezident!😄

Trunks
Criscito csapatbakerülésének esélyét nem fogja majd javítani, ha Brazzo megsérül...

Scullit meg simán leküldhette volna Morganti. Grygera játéka pedig pazar! Örülök, hogy végre nem játszik Molinaro... és ma még Zebina is egész tûrhetõ.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Grygera jól tolja ma😊 De hogy mekkora favágás megy az embertelen, remélem megusszuk sérülés nélkül, ezt a Sculit ár el kellett volna küldeni zuhanyozni kb. Nah csak legyen meg ez a meccs úgy hogy mindenki ép marad😊

jót tett ez a kisebb hullám völgy szerintem ranieri alapos fejmosást tartott a csapatnak de meg is lett az eredménye remélem ujra 4 pont lesz a differencia a fioval szemben és ujra nem kéne hátra nézni a tabellán
james69holden
Trezegóóóóól <#eljen>

0-2

Grygera nagy zsugát adott

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!