Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Néhány perccel azután, hogy csapata a Liverpool ellen 1–0-ra elveszített nyolcaddöntõ-visszavágóval búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól, Roberto Mancini, az Inter vezetõedzõje bejelentette, a szezon végén lemond posztjáról.
csak nehogy most megvegyék kilóra Lippit
Simán kiestek. <#love12>#love12><#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Nem egy nagy csapat, õszinténszólva örülök neki.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
BUDA > miskolc.
20:30
UEFA Bajnokok Ligája
- Internazionale - Liverpool - élõ
23:00
UEFA Bajnokok Ligája AFTERPARTY (ol-ang. akciófilm., 2008) (18)
dr. sör kálmán <#eljen>#eljen><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
BUDA > miskolc.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
---------------Buffon---------------
Grygera-Stendardo-Chiellini-Molinaro
---------------Sissoko--------------
Palladino---------------------Nedved
--------------Del Piero-------------
----Iaquinta-----------Trezeguet----
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elõször, amikor megláttam, hogy Grygera lesz a balbekk, kétségbe vontam Ranieri elmeállapotát, de a meccs õt igazolta. Még Zebinát kellene kivenni a csapatból, mert elõremegy, nem zár vissza, reklamál...
én egy Grygera, Stendardo, Legro, Chiellini négyest kipróbálnék, de azt hiszem ez nem a köv. meccsen lesz. (#18363)
Amikor Criscito sárgát kapott, a visszajátszásnál én úgy láttam hogy nem is õ szabálytalankodott. ott volt, de mintha nem õ lett volna, hanem vmelyik csapattársa.
vele kapcsolatban remélem, nem gondolta komolyan amit mondott (ha tényleg mondta) mert nagy játékos lesz -igaz, ez a meccs nem biztos hogy alátámasztja ezt (kötényes gólpassz a'la Grygera).
Iaquinta lövése bemehetett volna. 😄
Alexnek pedig már valóban nem fekszenek az ilyen durva meccsek, az õ technikás megoldásai itt nem jönnek be, mert az ellen nem a labdára megy. persze fiatalabb korában más volt ez is. De akkor is õ a legnagyobb. Meg Gigi. Nagyot védett.
Zanetti remélem hamar felépül.
Tiago 15 perc alatt szerintem 3x nem ért labdához, mintha nem is akarna. Kár, pedig a képességek biztos meglennének, de mindegy.
Legronak megint voltak szép mentései.
De Grygera-ról meg valamelyik szurkolói oldal hozzászólásaiban írták, hogy a csapat leggyengébb játékosa. Na kérem: itt a válasz! Szép volt Zdenek! Ráadásul õ mindig hangoztatja, hogy gyermekkori álma vált valóra hogy itt játszhat, stb. Inkább egy Grygera mint húsz Zebina.
FORZA JUVE!
Hajrá Magyarország!
ilyen:
2006 Italy Puma World Cup Winners Tee - royal
Akkor írjon e-mailt.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hiányozni fog eltiltás miatt :Camoranesi, Zebina és Legrottaglie.
Valamint serülés miatt úgy néz ki, hogy Zanetti sem játszhat.
Összeségében az akarással nem volt gond, most már csak a játékon kell kicsit szépíteni, hiszen az megint nem nagyon volt, de ezt be tudom az elmúlt hetek eredeményei miatti nyomásnak.
Csak így tovább. FORZA JUVE
igaz, hogy az 1. félidõt nem láttam a Moto GP miatt, de a gólokat szerencsére sokat ismételték
nem tudom miért piszkáljátok Trezt, lehet hogy úgy látszik nem csinál semmit, de közben kb 3 védõ figyelmét köti le folyamatosan. és ha a labda a tizenhatoson belül hozzá kerül,akkor szinte biztos a gól, jobb befejezõcsatárt nem tudnánk találni.
én azt tudnám elképzelni, hogy veszünk még egy csatárt a cserepadra, és 3 csatáros játékot játszunk
Ranieri nem sokszor gondolta így...
Amici di nessuno...
Én is mindig a pályán szeretném tudni, de nem minden áron
csövessel értek egyet, volt amikor Trezt kellett volna lehozni, volt amikor nem is kellett volna beállnia, stb.
a lényeg, hogy a csapat mindig nyerjen 😊
A DEL PIERO "fanatizmuson" egyik bizonyítéka a 20. Szülinapi tortám <#nevetes1>#nevetes1>
Hát megkönnyeztem amikor megláttam... <#nevetes2>#nevetes2>

persze volt olyan idõszak-kb egész 2008-amikor Ale-Jaki párost küldtem volna fel
Egyébként kellett a 3pont, biztos voltam benne hogy nyerünk.. 0:3 -at tippeltem meccs elõtt, majdnem összejött
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Én meg azt nem értem, hogy Jakit miért nem lehet egyszer Trezeguet helyére behozni??? Neki muszáj mindenképp a pályán maradnia mindenáron? Lófaszt sem csinált a meccsen, ha Buffon ottvan grygera passzánál, még talán õ is berugta volna. Ranieri nembírja felfogni hogy csak befejezõember <#szomoru1>#szomoru1> És ezt csinálja már jónéhány meccs óta.. Nincs vele semmi bajom, bírom, csak ha jönni kell valakinek az Trezegóóól legyen.. NE a LEGENDA!! A LEGNAGYOBB!! IL GRANDE!
<#worship>#worship>ALEX<#worship>#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
küzdeni akarás,mentalitás 5-ös,ezen a meccsen a többi lényegtelen volt
miért nem lehet ilyenkor elöbb meghúzni az Alex-Jaki cserét?
Chiellini passza kemény volt a végén😄
Amici di nessuno...
Grygera for prezident!😄
Scullit meg simán leküldhette volna Morganti. Grygera játéka pedig pazar! Örülök, hogy végre nem játszik Molinaro... és ma még Zebina is egész tûrhetõ.
Amici di nessuno...