Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
hát ez hihetetlen...azthittem a túl sok srö miatt hittem azt hogy csak egyet cseréltünk de nem.egyetlen egy ki szar plusz kellett volna amivel hozhattuk volna ezt a meccset 1-0val

ilyen meccseken megy el a szkudettó

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
hozzászólások alapján, és az eredményt látva, úgy látom jobban jártam,hogy inkább elmentem megnézni élõben a Paks-Gyõr meccset

Trunks
Szánalmas volt, amit láttam a meccsbõl. Egyetlen pozitívum, hogy az elsõ 60 percet lekéstem...

Ranieri meg no comment. Lehozza Alexet és beküldi helyette Jakit, okos húzás...

Amici di nessuno...

BADE
tavaly azért cserélgetett a mester,nem tudom miért csinálja most ezt!
-6 pont a gyümölcse ennek a taktikának

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

m0tTh0w
Tavaly az 5. forduló után dettó 9 pontunk volt. Õszintén szólva jobb kezdést vártam...

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

gercse
így van sajnos...Ranieri nem mer nagyot húzni, vagy csak ritkán

BADE
Megint Ranieri-n ment el a meccs!
Lendületet kell vinni a csapatba még idõben,1-et cserél mindössze,közben meg Poulsen+Molinaro is elég gyenge volt.Giovincot minimum be kellett volna hoznia.Vagy Jakit nem Alex helyett és 3 csatárral nyomni õket.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
X. Ez van. Nembaj, majd legközelebb.

Hajrá Magyarország!

gercse
impotensek vagyunk mint az állat...
Giovincot miért nem lehet behozni szünetben Camo helyett nem értem...
ez így nem lesz jó

ForzaInter
ja cooltura csinálja ezt is, azzal van szerzõdéseb Inter Club Ungheria, mondjuk az ICU-nak a elnökéé a cég😄, gyertek matyival megyünk mi is😄

Yo, Bitch!

Grove4
Megint egy x ,bravóóóóóóóóó,Camo is gyenge,nem megy ez ma,Nedved meg fut mint az állat,sokszor õ segíti ki a többieket.Örülhetünk az egy pontnak,megyek is megiszok egy sört inkább!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Ez eddig eléggé siralmas,amit Sissoko meg Poulsen néha mûvel,arra meg nem találok szavakat,Molinaroról nem is beszélve,itt érzõdik meg igazán a spórolás( kedves Gigli,nem (csak) a Milannak kell szurkolni,hanem elõtte meg is kell nyerni a meccset,amihez nem ilyen (poulsen meg Sissoko játékosok kellnek,hanem minõségi emberek)meg Zanetti hiánya.Arról meg nem is beszélve,hogy nem tudom miért nem De Ceglie kezd esetleg Molinaro helyett,Ranieri meg megint nem cserél,leszokhatna már errõl,sokkal hamarabb be kellet volna hozni Iaquintát,meg Giovincot is be kéne,nem tudom miért nem tsz így,ááááááááá csak felbaszom az agyam!Pedig próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz!Egy szerencsénk van,hogy találtak egy normális cserekapust,ha Chimenti védene nem tudom mi lenne itt!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
Hát a Sampnak még nem volt kapura tartó lövése😊 Nem is baj hogy nem rúgtunk még gólt, legalább nem állunk le megint...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

m0tTh0w
hjfs.hu-n megy a stream. próbáld ott.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

m0tTh0w
Nagyon jó meccset játszunk a samp-pal. Remélem a végén miénk lesz a 3 pont.

limperatore
van vmi stream?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
eddig nem vagyunk valami acélosak, egy két DP helyzet, meg pár Samp. remélem második félidõben meglesz a döntés

McFrost
Manninger:|

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Grove4
Zanetti meddig sérült,nem tudjátok?

gabber_saviola
made in Sicily 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
pedig mennyien fikázták itt Amát 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nst:

"Giovincóval azonban élet költözött a középpályára: nem kellett sok az elsõ gólpasszhoz sem, és utána is cselezett, lõtt, futott, úgyhogy innen üzenjük Seccónak, hogy személyesen hágatjuk meg egy kiéheztetett rozmárral (amelynek az emlõsök között a testméretéhez képest a legnagyobb…😉, ha rohadt gyorsan nem írat alá vele a harmadik világháború végéig." 😄

9csöves9
ehhez visszatérve #21175

ugyanaz szervezi aki az artmedia-Juvét,beszéltem vele simán megoldható lenne,hogy velük utazzunk és a vendégbe kerüljünk 😄 úgy néz ki a városi derbibõl nem lesz semmi

9csöves9
vadállat,amúgy kéne neki valami becenév nem?😄

nono84
Amauri a legnagyobb nyári igazolás, máris a kedvencem.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Seba és Grygera a forduló csapatában na és természetesen Bizzari

forzajuve5
ez az igazi Olaszország 😊

Zsolti9014
Olasz lapértesülés szerint a brazil-olasz állampolgárságú Amauri nyári klubcseréjében a szicíliai maffia is közremûködött. A La Sicilia azt is állítja, hogy a labdarúgó palermói távozása elõtt korábbi klubjának sportigazgatója és elnöke összeverekedett a kétes ügyleten.

A gólerõs futballista a nyáron 24.8 millió euróért hagyta ott a Palermót a Juventushoz kedvéért, s mint a lap megszellõztette, a támadó eladásában a szicíliai maffia is részt vállalt. A cikk kevesebb mint 24 órávával azután jelent meg, hogy a palermói klub elnöke, Maurizio Zamparini egy rendõrségi nyomozást követõen kijelentette, egyesülete mindenféle korrupciós pénzügyi tranzakcióktól mentes.

A La Sicilia tudomása szerint a Szicíliai-félszigeten székelõ klub korábbi sportigazgatója, Rino Foschi összeverekedett Zamparinivel, mert elõbbi nem akarta, hogy létrejöjjön a megállapodás Amauri eladásáról.

Foschi a csetepatéról egy jelenleg börtönben ülõ, korábbi játékosügynöknek, Giovanni Pecorarónak is beszélt. Utóbbit egyébként éppen azért csukták le, mert a rendõrség bizonyítani tudta maffiakapcsolatait.

Médiaértesülések úgy vélik, hogy a szintén rács mögött tartózkodó Salvatore Lo Piccolo nevével fémjelzett maffiaklán részesedhetett az Amauriért kapott összegbõl.

Egyébként egyre több jel utal a Piccolo-család „háttérmunkájára", a szerda lapok ugyanis arról írtak, hogy az említett szicíliai bûnszervezet megpróbált kizsarolni némi pénzt a palermói klubtól egy új stadion és bevásárlóközpont építési terveihez.

Egy biztos, az újabb híresztelések nagy zûrzavart okozhatnak a Serie A negyedik fordulója után tizedik helyen álló Palermo háza táján.

Forrás: sporthirado.hu

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezt a meccset se láttam.... 😞

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Amauri kipróbálta magát korábban pankrátorként is😄

limperatore
4dl vodka 😄D: na mentem buliba jo8

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Csacsi
Nah, látom nem sok mindenrõl maradtam le 😞 Az elsõ félidõben is érzõdött, hogy nem lesz könnyû meccs, de azért lehetett volna hozni szerintem. Bár tegyük hozzá, hogy ez még nem az igazi középpálya. Ilyen felállásban most játszottak elõször, és még szoknijuk kéne egymást.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Count Adyn
Biztos vmi drog hatása alatt van😄

amugymeg tényleg faszér kell ráülni az 1-0 ra, Capello megtehette azzal a védelemmel, de ezzel nem lehet...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
mióta vagy ilyen humanitárius? 😄

#acm

limperatore
nem kell elkeseredni nekünk is lesz még ilyen, ha ma nincs az a szerencsés gól mi is 0:0-t játszunk és már is más a helyzet
biztos vagyok benne h mi is vesztünk pontot hazai pályán, sõt lehet h a milan is megver hétvégén a mai játék alapján fõleg... szoval fel a fejjel =)

csak AZ alapján kellett volna nyernünk, mert ez h 1:0 után mindig ráülünk az eredményre ez iszonyatos...

9csöves9
csak az uccsó 7 percet láttam,de ez alapján is nyernünk kellett volna...

faszbelé

gercse
hát megfizettünk a sok kihagyitt helyzetért...
ezen feltétlenül javítani kell

limperatore
látom ti is szenvedtek

gercse
rengeteg helyzet maradt ki eddig...

gercse
Dupla DP Amauri kapufa....

gercse
Chiellini elvétette a labdát

gercse
fenébe....1-1

gercse
Ejj, Giovincot a kezdõbe mindig...😄D
kib. gyors

Count Adyn
Giovinco->Amauri->középkezdés 😄DD

Csacsi
Giovinco bead, Amauri fejel. 1-0 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
1-0 AMAURI

Csacsi
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

banok
így van fasza a minõsége angol komm.
http://hjfs.extra.hu/home.php?p=hjfstv/hjfstv

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
találtam, a hjfs tökéletesen megfelel

Giovinco kezdõben van 😄