Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen meccseken megy el a szkudettó
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ranieri meg no comment. Lehozza Alexet és beküldi helyette Jakit, okos húzás...
Amici di nessuno...
-6 pont a gyümölcse ennek a taktikának
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Lendületet kell vinni a csapatba még idõben,1-et cserél mindössze,közben meg Poulsen+Molinaro is elég gyenge volt.Giovincot minimum be kellett volna hoznia.Vagy Jakit nem Alex helyett és 3 csatárral nyomni õket.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Giovincot miért nem lehet behozni szünetben Camo helyett nem értem...
ez így nem lesz jó
Yo, Bitch!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Giovincóval azonban élet költözött a középpályára: nem kellett sok az elsõ gólpasszhoz sem, és utána is cselezett, lõtt, futott, úgyhogy innen üzenjük Seccónak, hogy személyesen hágatjuk meg egy kiéheztetett rozmárral (amelynek az emlõsök között a testméretéhez képest a legnagyobb…😉, ha rohadt gyorsan nem írat alá vele a harmadik világháború végéig." 😄
ugyanaz szervezi aki az artmedia-Juvét,beszéltem vele simán megoldható lenne,hogy velük utazzunk és a vendégbe kerüljünk 😄 úgy néz ki a városi derbibõl nem lesz semmi
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
A gólerõs futballista a nyáron 24.8 millió euróért hagyta ott a Palermót a Juventushoz kedvéért, s mint a lap megszellõztette, a támadó eladásában a szicíliai maffia is részt vállalt. A cikk kevesebb mint 24 órávával azután jelent meg, hogy a palermói klub elnöke, Maurizio Zamparini egy rendõrségi nyomozást követõen kijelentette, egyesülete mindenféle korrupciós pénzügyi tranzakcióktól mentes.
A La Sicilia tudomása szerint a Szicíliai-félszigeten székelõ klub korábbi sportigazgatója, Rino Foschi összeverekedett Zamparinivel, mert elõbbi nem akarta, hogy létrejöjjön a megállapodás Amauri eladásáról.
Foschi a csetepatéról egy jelenleg börtönben ülõ, korábbi játékosügynöknek, Giovanni Pecorarónak is beszélt. Utóbbit egyébként éppen azért csukták le, mert a rendõrség bizonyítani tudta maffiakapcsolatait.
Médiaértesülések úgy vélik, hogy a szintén rács mögött tartózkodó Salvatore Lo Piccolo nevével fémjelzett maffiaklán részesedhetett az Amauriért kapott összegbõl.
Egyébként egyre több jel utal a Piccolo-család „háttérmunkájára", a szerda lapok ugyanis arról írtak, hogy az említett szicíliai bûnszervezet megpróbált kizsarolni némi pénzt a palermói klubtól egy új stadion és bevásárlóközpont építési terveihez.
Egy biztos, az újabb híresztelések nagy zûrzavart okozhatnak a Serie A negyedik fordulója után tizedik helyen álló Palermo háza táján.
Forrás: sporthirado.hu
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amugymeg tényleg faszér kell ráülni az 1-0 ra, Capello megtehette azzal a védelemmel, de ezzel nem lehet...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
biztos vagyok benne h mi is vesztünk pontot hazai pályán, sõt lehet h a milan is megver hétvégén a mai játék alapján fõleg... szoval fel a fejjel =)
faszbelé
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://hjfs.extra.hu/home.php?p=hjfstv/hjfstv
https://www.facebook.com/ferfiklubb/