Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Faszom az egészbe. Hihetetlen, hogy a kötelezõt sose tudjuk hozni. Lehetne 6 pont elõnyünk a Zenittel szemben, erre hoppá! Mi lesz Szentpéterváron, te jó isten...

Amici di nessuno...

9csöves9
uramisten... pontosan úgy játszunk mintha nekünk lenne a 2. bl meccsünk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
2-0 ez nagyon kész

9csöves9
Manninger úgy ugrott oda mintha egy csirkét akart volna elkapni...

forzajuve5
már én is azon gondolkodom, hogy inkább kialszom magam,nem idegesítem magam ilyen meccsekkel

Csacsi
Ugyanott tartunk, ahol szombaton. Szánalmasak vagyunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Inkább nem is nézem. Gyönyörû, hogy már az elsõ negyedórában hátrányban vagyunk. Kegyetlen nehéz lesz innen megfordítani...

Amici di nessuno...

gercse
bate vezet...pfff

9csöves9
negyed óra alatt 2 egymás utáni passzunk nem volt.nájsz.

9csöves9
tökéletes.köszi

Csacsi
Köszi.Örök hála 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
http://www.juventushungary.hu/index.php?p=php/streamek itt az Iraqgoals : Link1 nekem mûködik, csak kicsit késésben van

Csacsi
Jah, nekem is az kéne. Mert sehol semmi egyelõre 😞

9csöves9
ha valaki talált értelmes sztrímet sikíccson

gabber_saviola
azt mondják az olaszok, hogy Jaki-Ama támadósor lesz vasárnap.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
nekünk sem lesz könnyû dolgunk odaát..., de remélem mostantól megeszünk mindenkit

9csöves9
nyert a Real 2-1-re.a stat alapján elég húzós meccs lehetett majdnem összejött az x a ruszkiknak

gercse
<#eljen>

9csöves9
Manninger- Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie- Giovinco, Camoranesi, Sissoko, Nedved- Del Piero, Iaquinta

ez lesz a kezdõ😄 beszarok,talán 5 éve kezdtünk utoljára 1 szûrõvel.Ranieri felébredta kómából?

9csöves9
neaggódj nem fog ünnepelni 😊

Trunks:dettó

gabber_saviola
hát ezt nem jó hallani 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trunks
Eléggé fosok a mai meccstõl. Az ilyen mérkõzések a legszarabbak, amiken csak veszítenivalónk van. Jó, ha 1 lecsorgó labdát beszenvedünk a végén vhogy, csak legyen meg a 3 pont.

Amici di nessuno...

9csöves9
szerintem is semmi,Amauri ráadásul rá is pihen valószínûleg hétvégére

Csacsi
Remélem semmi, és remélem Buffon is felépül már. Valamint nagyon reménykedem benne, hogy az edzõnk gyakrolja hétvégéig, a hogy kell cserélni, ha nem megy egy játékosnak feladatot napi 12 órában 😄

gabber_saviola
mennyi az esély rá, hogy tarcsisok lesztek vasárnap?

limperatore
A Juventus szurkolói máris elégedetlenek Ranierivel

Bár nem kezdte rosszul az új idényt a Juventus, hiszen megnyerte az elsõ Bajnokok Ligája találkozóját a Zenit ellen, s veretlen a bajnokságban is, ám két gyõzelme mellett három döntetlent is számlál már, mellyel hetedik, ráadásul a lejátszott öt bajnokin mindössze négy gólt szerzett eddig. Az Öreg Hölgy drukkerei ezek után máris nem tetszésüknek adtak hangot a klub egyik legnagyobb olasz szurkolói portálján, s általános a vélekedés, hogy a vezetõedzõ, Claudio Ranieri tehet a defenzív játékról és a vereségkerülõ felfogástól. A drukkerek 71%-nem bízik már az olasz mester képességeiben, többen pedig már komoly kritikákat is megfogalmaztak vele szemben. A Juventus a hétközi Bajnokok Ligája fordulóban adhat választ a kritikákra, a BATE Boriszov elleni találkozón.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
de a milan meg a scudetto 😄😄 egy scudettohoz nem szabad kikapni 2x kiscsapattol 1 év alatt, nem pedig az elsõ 5 forduloban 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
saját magukra kellene hogy azok legyenek

9csöves9
és kire mérgesek?

9csöves9
ok thenksz

forzajuve5
van egy olyan érzésem, hogy ezt a csapatot most méregbõl nagyon megszórjuk

forzajuve5
én a hjfs tvben bízok erõteljesen

banok
BL meccset nem ad a bet365.com! Stream majd lesz de ez majd holnap derül ki. Majd akkor visszanézek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
úgy tudom a bet365 adja

jó lenne egy felszabadult sok gólos gyõzelem,bár nemhinném hogy ez lesz

10 emberrel védekezõ Bate,és egy szögletgóllal nyerünk a 83.percben

Csacsi
Remélem lesz holnapra Link, mert az eddigi forrásaim sajnos nem igen adják 😞

forzajuve5
ráadásul már a Milan is elkapta a fonalat, ha ezt a játékot tudják továbbra is produkálni akkor bajnokok lesznek.Mi pedig jó esetben megint csak a 2. helyért hajthatunk, mert a kis csapatok ellen sorban szórjuk el az értékes pontokat
valahogy ki kell húzni 2010 nyaráig, és akkor majd jön Lippi mester 😊

Csacsi
És nem csak Ranierire akarom ráhúzni, de azért ott van például Molinaro De Ceglia dolog. Idén kétszer focizta ki magát a kezdõböl Molinaro, és még mindig erõlteti. Camoranesi nem cinált semmit, már az elsõ félidõben sem, simán be kellett volna hozni Marchionnit. Nedved, futott hajtott, védekezett, de támadásokban nem sok haszna volt. Poulsen Sissoko, szûrtek úgy ahogy, de egyáltalán nem segítették a támadásokat. Grygere, Molinaro képtelen volt normálisan segíteni a támadásokat. Így sajnos nem lehet bajnokságot nyerni, hogy találunk majd egy szabadrugásgólt, vagy akármilyen gólt, aztán ülünk az eredményen, de tenni nem teszünk semmit, hogy akár több góllal nyerjünk.

Szóval nem csak Ranierire haragszom, hanem a csapat sok tagjára is, hogy ilyen gyengén teljesít.

Csacsi
Nah eddig nem tudtam kommentálni a mérkõzést. Van egy rosszul mûködõ középpájánk, és egy töketlen edzõnk, aki nem mer/tud/akar, belenyúlni a csapatba. Szóval ilyen hozáállással, és edzõvel az idei évet elfelejthetük. Egyszerûen örülhetünk, hogy nem kaptunk ki. Szóval akármennyire szeretném bajnokként látni idén a Juventust, sajnos esélyünk nincen rá, amíg ilyen a csapat. Ilyen teljesítmény után ha nem jön rohamos javulás, akkor igen csak nagy bajban leszünk.

Ranierin edig összesen 6 pont ment el. Eléggé szomorú ez. Tényleg hálás vagyok neki a tavalyi évért, de nem fog sajnos tudni tovább lépni a csapat, amíg õ van ezen a poszton.

Forza Italia
asszem még 2 v 3 hét. Nem tudom pontosan de mindtha ezt olvastam volna.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Zanetti meddig sérült még???

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
épp én is írni akartam, hogy talán erõsebbnek, de mindenképpen hajtósabbnak éreztem a tavalyi csapatot.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
azzal van a legkevesebb baj hogy nem "áthatolhatatlanok" hiszen 6 meccsen 2 gólt kaptunk.

én is egyetértek amúgy,semmi nyoma nincs a tavalyi hajtásnak,gyõzni akarásnak és szép játéknak.a legrosszabb az hogy mindenki olyanokat nyilatkozott hogy elégedettek ezzel az x-el...

Grove4
Teljesen egyet kell hogy értsek,nem tudom mire volt jó ez a Poulsen gyerek is,azt mondták hogy Sissokoval együtt áthatolhatatlan lesz a középpályánk,hát ez nem nagyon látszik!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Ilyen szinvonalú kiegészítõemberekkel (Molinaro, Poulsen, Grygera) és egy ennyire amatõr edzõvel sajnos esélytelennek érzem a csapatot a scudetto elnyerésére. Kemény szavak ezek, de sajnos tényleg így érzem. Ranieri hétrõl hétre bizonyítja, hogy nem Juve-szintû edzõ, ez meg is látszik az eddigi eredménylistáján. Sajnos ha visszavonulnak a régiek (Nedved, Trez, Ale, stb.), akkor hatalmas ûrt fognak maguk után hagyni, amit ilyen játékospolitikával nem fogunk tudni pótolni.

Amici di nessuno...

9csöves9
én nem tartok semmitõl és nem is titkolnám el hogy Juvés vagyok 😄

ForzaInter
am pont egyik ismerõsöm mondta hogy tavaly is mentek Juvésok velük, voltak vagy 5-en, szal no para😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
felveszel egy Inter mezt osztcsá:d
am nem hinném hogy vmitõl tartanod kéne, nem vadállatok mennek meccsre😄D meg nemkell mondani hogy juvés vagy😄

Yo, Bitch!

limperatore
gyere egyedül, csak nem kell tudnia senkinek hogy juves vagy 😄 felveszel egy normális ruhát és késsz 😄

limperatore
lol te is szekszárdi vagy?😄

9csöves9
én mennék de akiknek mondtam eddig azok mind meredek ötletnek tartották hogy interesekkel utazzunk😄