Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
hjfs.extra.hu.

Ott van hjfs Tv, és ott tudom nézni.

Az biztos, hogy Giovinco bent van kezdõben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
van valakinek mûködõ linkje? mert nekem egyik se nagyon akar menni

Csacsi
Hmm....akkor inkább, csak összefoglalót nézz 😄 Én is mennék már pókerezni, csak idõm nincsn rá mostanában 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
én meg csak a másodikat ha hamar kiesek pókerrõl<#szomoru1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Este bet365.com-on közvetítik a meccset. Kár, hogy csak az elsõ félidõt látom, mert utána dolgom van 😞

9csöves9
Hiddink:"Ranieri is a coach with personality and he is doing very well.He had already proved himself abroad, in fact, I believe Juventus can win the Champions League."

gercse
3 forduló után...azért az teljesítmény

limperatore
hát azt nem mondhatja hogy nincs ellenfél, vkit mondani kell és a roma meg a milan ugye már kilõve... 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Moratti szerint mi leszünk a legfõbb riválisok a scudettoért folytatott harcban

nyáron még máshogy gondolta

9csöves9
😄

irigylem amúgy ezért õket kurvára,remélem egyszer a RUJ is eljut ilyen szintre.mondjuk elég lassan haladnak a dolgok,a városi derbire való turát is törölték már szerintem

Csacsi
LOL

Gondolom a márciusi siker az útra értendõ, nem pedig az eredményre 😄DDD

nono84
Bakker most nézem csak a gólját, hát szépen berakta...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csacsi
Nah. Szerintem nem lesz itt gond idén a bajnokságban. A fiúk hozzák a kötelezõt idén, és a tavalyihoz hasonlóan, otthon megverjük, idegenben meg ikszelünk nagyokkal (Milan, Inter, Roma), és már sima is.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
megnéztem a Clockwork Orange-t (mechanikus narancs,ebbõl vette a Drughi a nevét meg a logóját)

hát nem gyengén beteg film😄 benne van az "1001 film amit látnod kell mielött meghalsz"-ban

9csöves9
"Nem vagyok hülye!"

nem a faszt nem😄

gercse
jaja, jó helyettes lesz (reméljük ritkán)

Count Adyn
Amennyi esze van ennek Cronáldót akarja😄ASDA

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
én valahogy azt érzem, hogy ez megint parasztvakítás, de ne így legyen

más:

én még megdícsérném Manningert, ami védenivalója volt azt jól megoldotta

Trunks
Õszintén szólva képességei alapján nem kéne így megváratni...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
tehát egy támadó kp-ról van szó, ha nedved visszavonul... passz, foggalmam nincs kit akarhat secco

Grove4
Secco két nagy igazolást ígér jövõre.

A Juventus sportigazgatója, Alessio Secco elégedett csapata keretének átalakításával és megígérte, hogy két bajnokot fog szerzõdtetni a következõ nyáron.

„Két nagy nevet fogunk idehozni a jövõ nyáron. Azt azonban le kell szögeznem, hogy az egyikük csak akkor fog érkezni, ha Nedved visszavonul; ami a második nevet illeti, annyit mondhatok, hogy többféle lehetõségünk is van, de most még nem árulnék el neveket. Nem vagyok hülye! Mindenesetre pár fiatal játékos vissza fog térni a bázisra: gondolok itt elsõsorban Davide Lanzafame-ra, Cristian Pasquatora, és Oussama Essabr-ra.”: mondta Secco a Corriere Dello Sport-nak adott interjújában.

Egy másik nagy ígéret, nevezetesen Sebastian Giovinco nem igazán találja a helyét ebben a szezonban és még mindig nem sikerült meghosszabbítania jelenlegi kontraktusát.

„Nagyon sok pénzt akar, ám a szerzõdése 2011-ig szól és meg kell értenie, hogy itt több meghatározó játékos is van, továbbá olyan fiatalok is, akik még csak most bontogatják a szárnyaikat. Paolo De Ceglie és Claudio Marchisio is közéjük tartozik. A közeljövõben õk lesznek a klub alapkövei: Marchisio De Rossira emlékezetet, míg De Ceglie már tanúbizonyságot adott képességeirõl és szeretnénk vele is szerzõdést hosszabbítani.”

Secco ezután elemezte az idei nyári átigazolási piacot és elmesélte, hogy miért Poulsent hozta Torinóba Alonso helyett: „Nem az volt a fõszempont, hogy melyikük a jobb: mi egy kemény középpályást kerestünk, akik képes besegíteni a védekezésben és Christian illet a legjobban Claudio Ranieri elképzeléseibe. Ami a többi érkezõt illeti, Amauri megszerzése nagyon nehéz volt, hiszen rengeteg kérõje volt, de végül mi tudtunk rá a leghamarabb lecsapni. Olof Mellberg szerzõdtetése kifejezetten Ranieri kérésére született, hiszen jól ismerte õt még Angliából. Hogy miért mondtunk le Alberto Aquilani-ról? Nos, nem nevezném ezt lemondásnak, mert próbáltunk tárgyalni a Romával, de hamar rá kellett jönnünk, hogy a fõvárosi alakulat nem akar megválni tõle.”

Az Öreghölgyet a héten valóságos csapásként érte az a hír, miszerint David Trezeguet térdsérülés miatt 3 hónapos pihenõre kényszerül, ám Secco szerint nem kell helyettest keresni: „Abszolút nem. Több lehetõségünk is van arra, hogy a francia játékost helyettesíteni tudjuk, van egy Giovinco-nk és Trez januárban úgyis fel fog épülni.”

Ez idõ alatt a Bianconerik leigazolták Iago Falqué a Barcelona tehetséges játékosát, ám Secco nyomban tagadta, hogy klubja ellopta volna õt a Gránátvörös Kékektõl: „Mindenekelõtt mi senkit sem loptunk el. Problémái voltak a Barcánál és mi szerzõdést ajánlottunk neki: nem fizettünk érte semmit, ám a Barcelona pénzt kér érte, ha a fiú legalább 40 mérkõzést játszik. Mindenesetre õ része a hosszútávra szóló projektünknek: mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk, ennél jobban nem is csinálhattuk volna. Olyan sztárokat láthatok, akik kimentettek minket a Serie B-s rémképbõl és most már nyugodtan közölhetem velük, hogy megérte ennyit fáradozniuk.”

www.goal.com(JuventusHungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Reméljük!!Forza Juve!!!!Kiváncsi vagyok este mit produkál a Milan,inkább velük kéne versenyben lenni a bajnoki címért,mint az interrel!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
nyugi, ki fogja õ várni türelmesen, hogy állandó játéklehetõséghez jusson. benne igazi Juve szív dobog

Grove4
Jó,persze én sem akarok vészmadárkodni,meg szeretném,ha itt maradna és olvastam is a nyilatkozatait,csak felvetettem,ha nem játszatják,akkor...,de ezt én akarom a legkevésbé!

9csöves9
a lovaglóizma húzódott meg szerintem,egy kapusnál nem vészes

Giovinco nem egyszer lenyilatkozta már,hogy neki a Juvéban van a jövõje.a menedzsere és az újságírók kavarása az egész hiszti ami körülötte van

Grove4
Nem tudja valaki milyen jellegû Buffon sárülése,ugye nem komoly?Giovincot,meg nem játszatta Ranieri????Csak nehogy elszerzõdés legyen a vége!!!

Trunks
Jobb, hogy nem láttam a meccset. A végeredménybõl gondoltam, hogy elég szenvedõs meccs lehetett.

Amici di nessuno...

gercse
én csak a második félidõt láttam, de nem volt valami nagy szám, bár rosszak semmiképp nem voltak a fiúk, csak nem nagyon motiváltak(Amaurin meg Iaquin kívûl)
Giovinco jó lett volna Marchisio helyett kb. a 60. percben behozva

Zsolti9014
értem, mondjuk ez a hsz.-eitekbõl is lejön.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem a Cagliari miatt volt nehéz ez a meccs

Zsolti9014
legalább megvan a 3 pont, borítékolható volt elõre hogy nehéz lesz, a Cagliari tavaly is megnehezítette a dolgunkat. nem láttam a meccset, de lehet jobban is jártam...

Remélem Ranieri jobb belátásra tér néhány dologgal kapcs.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát ez...Amauri-Cagliari 1-0

pár játékosunkat beíratnám egy u6-os "tanuljuk meg az alapokat" edzésre

9csöves9
De Ceglie-Marchisio csere?? na ezt magyarázza meg valaki

forzajuve5
gratulálok Ranieri! vedd el teljesen Giovinco kedvét, még jó hogy beígérte neki hogy ma játszhat...

m0tTh0w
Végre bátrabban játszunk. Az ellenfél védõi nemigazán tudnak mit csinálni a legtöbb esetben. 😛

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

9csöves9
Jaki eldöntötte hogy csak ollózásból lõ kapura😄

limperatore
xdd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
és behozza esküszöm beszarok

forzajuve5
még szép volna ha Tiago beállna

9csöves9
én is azt néztem,de a sopcastos kínai sokkal jobb.nem akad képminõség elviselhetõ csak a hangot kell levenni.a bet365 nyomi angol kommentátorai sem az igaziak

forzajuve5
inkább a bet365 féle közvetítést nézem. kicsit akad, de legalább angol kommentár és jó képminõség

9csöves9
akkor ugyanazt nézzük...

Momo borzalmas,Molinaro meg egyszerûen hihetetlen...mi a franc tartja a csapatban?Pavel láthatatlan,szegény Giginek meg adják haza a labdákat.

Amauri zseniális

forzajuve5
sok eladott labda, támadásokban nics elképzelés
Buffont miért nem cseréli le? magától a pályán nem gyúgyul meg az a sérülés, csak rosszabodhat

Count Adyn
na megszületett nagy nehezen a vezetés.
Az inter ellen meg repkednek az öngólok megint, beszarok:ASD

m0tTh0w
Most legalább annyira borzasztóan játszunk, mint amilyen borzasztó hallgatni a 2 két kínai kommentátor karattyolását streamen. -.-

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

9csöves9
nah ebbe a gólba mi a bré volt a kivetnivaló?Molinaro megint kezd,hihetetlen

Grove4
A jelenleg problémákkal küszködõ, Luciano Spaletti által irányított gárda nagyon rossz rajtot vett ebben a szezonban, így az Il Romanista címû lap szerint a Roma vezetõi úgy döntöttek, minden szerzõdéseket illetõ tárgyalást függõbe helyeznek.

A Roma felfüggesztette a tárgyalásokat Aquilani ügyében

Természetesen ez magába foglalja Alberto Aquilani szerzõdésújítását is, akinek ügynöke folytatni szeretné a tárgyalásokat.

Nem is csoda, hogy a Juventusnál figyelemmel kísérik a helyzetet, mivel a Bianconerik már a nyár során hivatalosan is bejelentkeztek a középpályásért Rosella Sensinél.

www.tribalfootball.com

gercse
thx

forzajuve5
bet365 adni fogja a meccset
+ a www.rojadirecta.com oldalán még találtok egy rakás linket