44078
-
#29574 egyetértek.passzolni és védekezni tudó kp-k kellenek hozzá és normális szélsőhátvédek kellenek hozzá(mi miért nem tudunk sohasem Maiconokat meg Evrákat kukázni?nem vágom mennyiért vették őket anno de simán 10 millió alá teszem) -
#29573 A 4-3-1-2-t sem feltétlen kell elfelejteni, ha egy új edző új játékosokkal és tartalommal tudja megtölteni. Idén szerintem akármilyen taktikával játszottunk volna, ugyanezt kaptuk volna. -
#29572 UFFICIALE: Luigi Delneri lascia la Sampdoria
-
#29571 valóban érdekes lesz Diego helyzete. az nyílvánvaló, hogy ez a tulajdonképpen rá épülő 4-3-1-2 hadrend nem működött, ezt el kell felejteni. klasszikus 4-4-2 esetén nehézkes lenne neki helyet találni.
esetleg 4-2-3-1, de akkor meg a klasszis csatárainkkal mit kezdünk...
nem lennék Del Neri helyében amikor ezt ki kell okoskodni -
#29570 érdekes egy mercato lesz.Diego elég bizonytalan a jövőjével kapcsolatban,ügynöke azonban azt mondta hogy maradni fog és a Chiellini-Diego párosra fog épülni a jövő Juventusa -
#29569 akkor ez a része eldőlt. Marotta a napokban megdumálja Agnellivel az átigazolásokat. meglátjuk mit tudnak összehozni. abban azért reménykedem, hogy főként olasz játékosokra fognak építkezni -
#29568 nyilatkozott a Samp elnöke is,Del Neri jön.holnap lesz a sajtótájékoztató
amúgy van egy lista amin szerepel hogy bizonyos személyek az olasz futball körében kinek szurkolnak.Del Nerinél a Juventus szerepelt -
#29567 Marotta azt nyilatkozta,hogy Del Neri készen áll a Juve padjára...továbbra sem tartom jó ötletnek,de arra jó lesz,hogy a bl helyek valamelyikére vigyen be minket.nekem most ez az egyetlen elvárásom,nagy változásokat és a csapat felemelkedését én úgy is későbbre teszem.pontosan Alex visszavonulása utánra.nem őt tartom hibásnak azért ami most van,de szerintem csak utána lesznek itt forradalmi dolgok.valószínűleg ez pont egybe fog esni az új stadionnal is,el lehet kezdeni felépíteni egy új,erős Juventust ami elszakad a múltba való temetkezéstől és a régi nagy bajnokaink mögé meneküléstől -
#29566 Neki örülök...Del Nerinek már kevésbé.
Bár mellette szól, hogy meg tudott fegyelmezni egy Cassanot, ami azért nem kis szó :) -
#29565 interjú Marottaval. -
#29564 "Vajon, hogyan fog szerepelni a squadra azurra a világbajnokságon? Erről szól rövid esélylatolgatásunk, bemutatva a dél-afrikai világbajnokság csapatait, többet között a 8 Juve játékost a keretben tudó olaszokat. Ha érdekel valakit, bátran vetődjön rá!
Szép napot!"
http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/2306/kozeleg_a_2010-es_vilagbajnoksag-gorcso_alatt_a_favoritok_ii_res/
-
#29563 állítólag nem csak Secco és az a másik fószer távozik, hanem Agnelli kivágta Blanc-ot is. az amerikai túránk után fog távozni. a cikkben szerepelt még Bettega esetleges kirúgása is -
#29562 Ez egy "tökéletes" szezonzárás volt. Remélem jövőre, aki kell marad, aki nem, az elmegy, és jönnek még minőségi játékosok. De mindenekelőtt egy olyan edző, aki képes motiválni, és felkészíteni a játékosokat, hogy mind erőnlétileg, mind pedig akaratilag a maximumomat nyújtsák minden meccsen. -
#29561 végre vége ennek a rohadt szezonnak. remélem sikerül mindenkinek felébredni a rémálomból.
én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy ha már holnap kezdődne az új szezon ezzel a kerettel akkor is ugyanúgy tudnék szurkolni nekik mint ahogy azt eddig tettem. persze ezért ne ezzel a kerettel induljunk neki a jövő évnek, és pláne ne Del Nerivel.
#29556: én is simán ráteszem a karomat annak ellenére, hogy tegnap esti nyilatkozata szerint még ő sem tudja mi lesz.
és LIPPIT AKAROM látni a padon legalább két évig!!!! :) ő tudna egy stabil alapot építeni, plusz maradásra bírná azokat akiknek maradni kell. egyetlen baj ezzel, hogy nagyon kevés ideje lenne összeszedni a keretet az El selejtezőhöz. ugyanez a gond Capello esetében is. na de mivel Blanc kezeli a kasszát semmi esélyünk drága edző szerződtetésére. -
#29560 Én nem láttam a meccset, ma terveztem megnézni a tévében. Nem tudom...mazochista legyek? Ez ami itt folyik...én még soha nem láttam ilyen gyenge Juventust. Ami itt folyik, nem méltó a csapat történetéhez.
És az a baj, hogy egy rossz szavunk nem lehetne, ha a legjobbjaink úgy döntenének, nekik itt volt elegük. Gigi, Chiello, Camo, Trez, mind-mind itt voltak a B-ben, de remélem nem jutnak el oda, hogy megállapítsák, hogy elment azóta 3 szezon, igazán nem volt esélyünk semmit nyerni, így itt a vége.
Alexet azért nem említettem, mert nekem evidens, hogy ő innen vonul vissza, bár én már semmit nem veszek biztosra, amíg ilyen emberek vannak kulcspozíciókban, mint most nálunk.
Legkényesebb talán Gigi, Chiellini, Marchisio, és Giovinco helyzete. Ők még aránylag fiatalok (Gigi 32, de kapusnál az nem számít), sok lehetőség van még előttük. És azért egy Buffon BL győzelem nélkül vonulna vissza? Giovinco meg eleve alig játszott...
Nem is tudom. Bízom bennük, mert igaz Juventinók. De rengeteg lehetőségük lesz a váltásra is.
Végre vége a szezonnak, de most ami nagyon fontos: minél hamarabb új edző, hogy aztán az ő szája íze szerint alakuljon a játékosállomány és legyen idő felkészíteni a srácokat.
Meg kell szabadulni a feleslegtől (Zebina, Grygera, Poulsen, Melo, Amauri ...). Az értük kapott pénzt (ha valaki ad) hozzácsapni az átigazolási kerethez, és igazolni:
kell egy utód Cannának a védelem közepére, kell egy klasszis jobbhátvéd, és egy minőségi csere arra a posztra, kellene balbekk is (Molinaro sem volt sokkal rosszabb az idei Grossónál, de ha Fabio magára talál, OK). Széleket kellene erősíteni, meg kellene csatár is, főleg ha Trez elmegy. -
IXEMGabeo #29559 sajnálom:( -
#29558 nah, eljött az idő, hogy minden nap félve kel fel az ember, hogy "ma kitől búcsúzunk?" :(
illetve, lehet félni (valahogy nem vagyok nyugodt az új edző kilétét illetően :S) hogy ki lesz az új edző... remek. de ma boldogság van, vééége a szezonnak hála a jó istennek. nagyon hosszú volt :( -
#29557 Hát ez no comment gyerekek. Jövőre komoly változások kellenek, vagy óriási balhék várhatóak... :/ -
#29556 Chiellini marad 10000%.én Gigi maradására is nagy összeget tennék,vagy minimum az egyik karomat -
#29555 azért lehet választékosan is írni -
#29554 ezt a csapatot már nem lehet tovább égetni.ti kurva szarok vagytok,mi meg még szarabbak ennyi.nem kell egyből ugrani az ilyenekre -
eddie #29553 Nektek ma itt nyernetek kellett, hogy Leonardonak szép legyen a búcsúja. -
#29552 azért 'ezek a balfaszok' simán vernek titeket, ezzel magatokat égetted be mégjobban...mert a milan is hihetetlenül szar idén, de hogy így tud játszani a juve ellen az a juvét minősíti méginkább -
#29551 Elintézték,hogy pár világbajnok máshol kezdje a következő idényt.
Nagyon tartok attól,hogy Buffon és Chiellini is eligazol.
Úgy tűnik jövőre egy komplett kezdő 11-et kell összevásárolni... -
#29550 közben olvasom,a háta sérült meg Giginek,ezért volt a csere
kétszer kikapunk 3-0-ra ezektől a balfaszoktól.hihetetlen -
#29549 az enyém is... -
#29548 Mekkora egy favágó ez a Poulsen...Szinte relé volt írva: - Itt van haver, rúgd el a hosszúba 'dinho... Rád vár.. -
eddie #29547 Camonak innen kellene vissza vonulnia.Simán megérdemelné. -
#29546 viszont aki nézi a meccset és utána azt mondja mint a vezetőség, hogy Camonak mennie kell az nem normális -
eddie #29545 Szerintem valami tiltakozás, hogy ne vigyék ki a vb-re.:D -
eddie #29544 Remélem nem ma védett nálunk utoljára! -
#29543 a Grossos transzparensen mi volt? valaki nem értette? -
#29542 szólt az öltözőben, hogy neki ennyi elég volt :) (ez csak az én verzióm) -
eddie #29541 Gigivel mi lett hogy lecserélték? -
#29540 olyan kurva nagy kedvvel jöttek ki a pályára a fiúk, hogy azt már le se lehet írni. Milan öregfiúk még biztos gurít vagy két gólt -
#29539 beállítottuk a rekordot! 15 vereség a bajnokságban és 19 összesen...ha kapunk még egy gólt minuszos lesz a gólkülönbségünk is.az már csak hab a tortán hogy pontban közelebb vagyunk a kiesőkhöz mint a bajnokhoz.büszke lehet rá mindenki aki részt vett ebben... -
#29538 Gyerekek hánynom kell!
Szánalmas,hogy meg lehet ezt tenni,mindenféle következmény nélkül.(egyes játékosok idei teljesítményére gondolok)
-
Laccyka93 #29537 Na steam off.. -
#29536 hármat akartál mondani -
#29535 vezet a Milan...
de úgy játszik mindkét együttes mintha két teljesen nyugodt mindent megnyert csapat már csak a közönség szórakoztatása miatt játszana :)