Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
ez egy szép kerek hatalmas nulla volt.a védelmünkkel azt csináltak amit akartak.Cannavarot úgy megforgatták a 3. gólnál,hogy nem lesz kérdés hogy befér e a kezdõbe.Caceres viszont kapott egy félidõt,nagyon ígéretes

igazán ráférne már a csapatra,hogy Diego és Sissoko is játszon ezeken a meccseken

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
Villareallal most játszunk, hjfstv

gercse
hm, hát akkor veszélyes a helyzet, azt kell mondjam, hogy Canna vagy kösse fel a gatyáját, vagy ha nem, akkor Legro helyében én edzésen odapakolnék neki, hogy tudja hol a helye

9csöves9
Cannával hatalmas cimborák,mindkettõ nápolyi

gercse
szerintem nem, de amúgy miért gondolod?
Legro-t nem csipi Ciro? vagy Cannát nagyon bírja?

9csöves9
szerintem épp ez az,hogy Ferrara személye miatt lesz nonstop kezdõ akkor is ha neadjisten szarul játszik

gercse
én bízom Ferraraban

9csöves9
tegnap már részt vett az edzésen

Legro nyilatkozott Cannavaroról.szerinte nem kellett volna jönnie,mert remek párost alkotnak Chiellinivel.nem a személyével van baja,csak attól tart,hogy nem a teljesítmény fog dönteni a kezdõcsapatba kerülésrõl

nono84
Úgy néz ki Cáceres hivatalosan is egy évre kölcsönbe jött a Barcából.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9

9csöves9
Enzo gólt fejelt az Olympiakos bl selejtezõjén

9csöves9
fasza.el is vitték a mixemet...

Rudee
Shakhtar ma kiesett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Grove4
A klub elhelyezheti a harmadik csillagot a címer fölött, ha akarja...

Érdekes kérdést feszegettek a Juventus szurkolói. Azt szerették volna megtudni, hogy egy esetleges bajnoki cím után elhelyezhetõ lenne e a harmadik csillag a címer fölött, vagy sem. Mint ismeretes, 10 bajnoki cím után illet meg egy csapatot egy darab arany csillag. A Juventus papíron 27-szeres, ám igaziból 29-szeres bajnok, így a scudetto elnyerésével elviekben harmincadik bajnoki címének örülhetne a klub és a szurkolók.

A kérdésre Fabio Santoro, az Olasz Labdarúgó Liga fõtitkárhelyettese válaszolt: "Egy csapat annyi csillagot tesz a mezére, ahányat akar. Nincsen olyan szabály, ami ezt megszabja, s a szövetség sem szól bele ebbe. Mondjuk úgy, hogy etikai kérdés. Ha a Juventus fel akarja helyezni a harmadik csillagot a mezére egy bajnoki cím megnyerése után, az õ döntésük, nem ütközik szabályokba."(zebraportál)

Elõbb nyerjük meg!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
tegnap a Sporting a 95. percben egyenlített így még mindig nincs meg a 2. kalap a bl-ben:S

következõ körben ki kell esnie valamelyiknek az Arsenal,Lyon,Shaktar,Sporting négyesbõl

nono84
És négy egészséges csatár....Ámen!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
a Villa elleni meccs elõtt megbeszélte a családjávál is,állítólag az öltözõben jelentette be a csapatnak

nagyon nagyon kéne egy jó Trez

gercse
jó, hogy marad

remélem sikerül is neki az idény

Breki33
Trezeguet marad a Juventusban
MTI

2009. augusztus 4.
David Trezeguet, a Juventus világ- és Európa-bajnok labdarúgója azt mondta, biztos abban, hogy a következõ idényben is a torinói alakulatnál marad. ""Száz százalékig bizonyos vagyok, hogy a következõ szezont is a Juventus színeiben játszom végig" - nyilatkozta a támadó, aki október 15-én lesz 32 éves. Az utóbbi idõben a sportsajtó arról cikkezett, hogy az argentin-francia futballista Milanban, a Villarrealban, esetleg a Real Madridban folytatja a pályafutását. "A csapat vezetõi, a szurkolók és az edzõm is azt mondta maradjak, én pedig megfogadtam a tanácsot" - tette hozzá az 1998-as vb aranyérmese, a 2000-es belga-holland közös rendezésû Eb hõse: Trezeguet aranygóljával nyertek a franciák az olaszok elleni döntõben.
gercse
hát az kicsit más kategória mint egy tizi 😄D

9csöves9
hát pedig én ugyanúgy jót fogok szórakozni ha pl legközelebb lõ 50 méterrõl öngólt Materazzi😄

gercse
frászt, én már régóta úgy szarom le az intert ahogy csak lehet, most is gondoltam benézek mi lehet ott, igazolások szempontjából fõleg, erre...😄

limperatore
kell a vérszívás 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
fordított esetben mi is ezt csinálnánk szerintem

gercse
ha a Földet nem is, de a zinteresek verik rá...😄,
úgy tûnik, már ennyi is kielégíti õket 😛

gercse
jaja láttam én is,
Gigi amúgy is nagyon könnyen vette, hogy most tiziket kéne fogni, persze amikor ott állt akkor koncentrált, de a másik kapus full komolyan mintha az élete múlna rajta, úgy állt oda

9csöves9
nekem amúgy gyanús volt Gigi a tizik elõtt.amikor Alexnek súgott valamit a fülébe,elég meglepõdötten nézett rá vissza😄 azt hittem azt mondja hogy õ is akar rúgni

gercse
különben is, kellenek a vereségek, ha csak gyõznének, akkor hamar elszállnának, így viszont jobban összeérik a csapat is

gercse
igazad van, de inkább itt hibázzon mint a bl döntõben, ott majd nem fog így lõni (meg más meccsen sem), garantálom

nono84
Ez a foci

Szerintem azért jók voltunk.Csak a helyzeteket bekellene lõni.

Kaplan
Félreértés ne essék, nem támadom a csapatot, csak nem szabad ilyen nagyképûen ellõni egyetlen egy tizenegyest sem, mindegy, hogy a Peace Cup döntõjében, vagy lent a grundon. Nekem ez a véleményem. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
2 millió a gyõztesé 1 a vesztesé.a vezetõséget meg az a pénz érdekelje amit elbaszott hulladékokra

gercse
tök mindegy, nem ettõl változott volna meg a világ

Kaplan
Azért a vezetõséget biztos érdekelte volna az pénz amit a kupagyõzelemért kaptunk volna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
dehogy... ez csak egy barátságos meccs...
senkit nem érdekel igazán

9csöves9
majd utánaküldjük a többi 2 csilliárdot amit belõtt

Kaplan
Alexnak miért kellett megalázni magát... Ez a tizi körbe fogja járni a Földet..

Zsolti9014
de ezért fennmaradni. ki a fanatikus ha nem mi? 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kár érte, Alex elbohóckodta a tizijét. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát ez kínzás volt a javából,néha már hõsnek érzem magam hogy ilyeneket végignézek.Alex csúnyán elbaszta a tizijét

gercse
hát a tiziket még gyakorolni kell
nem baj, kellett egy ilyen meccs is

Kaplan
Index Juve fórumán olyanok mennek, sírva röhögök. <#idiota>

gercse
Buffon óriási arc 😄

gercse
hamarabb lefújta 😄DD

gercse
hát nem tudom, majd kiderül mi van Trezzel, csak induljon be

sztem 11-esek lesznek

9csöves9
meg kell törnie a jégnek.csak a fejében lehet a gond

amúgy kíváncsi vagyok hogy milyen mákos góllal húzzuk be ezt a meccset,ilyenkor az szokott jönni

gercse
Treznek nem nagyon megy..., pedig lassan jó lenne formába lendülni

gercse
az szép...
a bajnokság elõtt lejátszanak egy fél bajnokságot, annyi meccs van,...még ha nem is max erõfeszítéssel

valóban nagyon kell figyelni, nehogy gondok legyenek a rajtra

9csöves9
7-én Villareal,11-én a primavera ellen,14-én trofeo tim,17-én trofeo berlusconiide.valami tartaléknak a tartalékját kéne kiküldeni,tuti megsérül valaki...