44078

ibogldrc.jpg

• limperatore
    na most már rúgjon 2-t a juve :D
  • limperatore
    de milan rúgja az első gól az első félidőbe h pénzt is nyerjek :D
  • eddie
    Nagyon helyes!:D
  • limperatore
    juvenak :D
  • eddie
    Kinek szorítasz?:D
  • 9csöves9
    teljesen hülye ez a Zaccheroni.kurva sok értelme van most Diegot kitenni a keretből,nyilván pont ő miatta szar minden...

mindegy,nemsokára vége ennek a rémálomnak
  • Csacsi
    Nah jó, nem küzdök...majd holnap reggel :)

Addig net offline :)
  • forzajuve5
    túl későn ütemezték át a menetrendet, már nem tudtak mit csinálni
  • Csacsi
    ez is csak azért történt, mert túl későn hozták meg a döntést, hogy szombatra kerül a mérkőzés.
  • limperatore
    vicc h egy milan juvet nem adnak le a sport1en
  • forzajuve5
    mai kezdő:

Buffon-Zebina,Cannavaro,Chiellini,Grosso-Salihamidzic,Poulsen,Marchisio -Candreva-Del Piero,Iaquinta

cserék:Manninger,Legrottaglie,Caceres,De Ceglie,Camoranesi,Trezeguet,Amauri Carvalho
  • 9csöves9
    és még az a csapat is milyen szarul játszott a pool ellen...
  • Csacsi
    Igen....köszi benéztem...az endtime-ot néztem a myp2p-n :D
  • limperatore
    20L45
  • Csacsi
    22:45-kor játszunk?
  • Breki33
    Tegnap is ezt adta akkor nem gondoltam volna, hogy nosztalgiával fogok gondolni rájuk.
  • forzajuve5
    most épp a 2004/2005 szezonból a liverpool elleni hazai meccsünket adja a Sport2. ejjj de jó csapat volt az akkori...
  • forzajuve5
    kösz szépen!
  • banok
    ha látni szeretnétek a ma esti Milan-Juventus-t
  • VéLacc
    de én azt nem értem hogy Bettega -ra mér írja a zebra, hogy távozik? mér távozna? :O lemaradtam valamiről?

Forza Italia: nincsmit
  • Csacsi
    Secco állítólag lemondott a játékosfigyelők igazgatójával együtt.

Hála az égnek :D
  • Forza Italia
    ezaz hálás köszönet
  • VéLacc

• forzajuve5
    úgy néz ki Molinarot 4 millió euróért veszi meg a Stuttgart. állítólag egészen jól játszik, persze azért más a színvonal is, de akkor is ki kellene csikarni pár millával többet ha már ennyire elégedettek vele :).
    egyébként ha azt nézzük semmivel se volt rosszabb a posztján mint az idei Groso, De Ceglie páros.
    meg kell toldani ezt a pénzt De Ceglie árával, egy picit tenni hozzá ha kell és erre a posztra is kell venni valakit aki tudja is mi a dolga különben jövőre megint átjáróház lesz a védelem. Grosso meg maradhatna cserének, érte már úgyse kapnánk semmi pénzt.
  • gercse
    Egyébként nekem sincs gondom Del Nerivel,
    szerintem keménykezű, és meg tudná oldani a gondokat, de az is igaz, hogy nem tűnik bajnok típusnak, de ki tudja...
  • laci72
    Sziasztok! Hogy Del Neri milyen edző lesz majd meglátjuk idővel! 1994-bem mikor Lippit kinevezték akkor Neki még ilyen eredményei sem voltak ,mint most Del Nerinek! Majd kiderül! Üdv JUVE FOREVER!
  • Grove4
    Nagyon úgy néz ki,pedig,hogy de...
    Del Neri lesz az edző
  • 9csöves9
    nem tudom elképzelni,hogy megint abba a hibába esik a vezetőség,hogy nem sztáredzőt ültetünk a padra.kisvárosi királyokkal nem lennénk előrébb,böjtölhetnénk még egy évet...
  • forzajuve5
    normális helyen úgy működik, hogy az edző mondja meg kiket kell igazolni. kicsit attól tartok, hogy ezért is nem jön ide normális edző, mert nem kap szabad kezet
  • Forza Italia
    srácok azt a videót keresem a mi régen asszem a Zebraportálon volt, amiben összefoglalták a 2006-2007 es szezont. Az olaszok VB győzelmétől a Juve bajnoki címéig a kizárást és a többi lényeges dolog ami még benne volt. Ha valakinek megvan vagy tudja hol találom linkelje be. Előre is köszi
  • gercse
    Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen edző jön, nem az edző itt a fő probléma, hanem a felette lévő vezetőség, amíg nem tudunk normális játékosokat igazolni, mint rég, ill. nem sikerül megteremteni a megfelelő légkört a klubbon belül, addig oly mindegy, hogy Del Nerinek, Beniteznek, vagy bárki másnak híjuk az edzőt
  • ForzaInter
    Nem hinném hogy Del Neri alkalmas lenne a juve vezetésére.. Jó edző nagyon, de ő tipikusan azaz edző aki egy jó kis vagy középcsapatot összetud rakni és azzal remekelni, de nagycsapat élére sztem nem való, a rómában sem váltotta meg a világot..
  • Fabio Capello
    egy szempontból lehet jó: ő talán képes elcsábítani Cassanot vagy Pazzát
  • forzajuve5
    miért van nekem ettől nagyon nagyon rossz érzésem? remélem nem igaz a hír. nem kell olyan edző aki még életében nem ért el nagy csapattal nagy eredményt. teljesen más dolog egy kiscsapattal jónak számító eredményt elérni(ami persze nagy dolog és szép és jó), mint egy Juventus szintű csapattal az első helyért küzdeni
  • james69holden
    Del Neri érkezését hétfőn hivatalosan is bejelenthetik
  • limperatore
    digi a csőd szélén van egyébként, most vettek fel hatalmas hiteleket :D
  • horpeti
    Ha már fizetünk, akkor úgy kéne a sávot adniuk, hogy ne akadjon. Amíg ingyen van, addig ok, ha többet engednek fel, amennyit bír a rendszer, de ha már pénzes, akkor kell valami minőséget adniuk.. :)
  • forzajuve5
    Secco mehet WC pucolónak
  • Grove4
    Marotta csatlakozott-- Van aki még ide akar jönni? :)
  • karajjj
    1.: 600 forintot kérnek havonta a kábelszolgáltatóktól ügyfelenként, ha beteszik a kínálatukba a csatornát
    2.: jóminőségű a stream, de elkúrták a képarányt, ha 16:9-es vagy 16:10-es monitoron nézed, akkor is bennevan a két fekete csík
    3.: ha sokan nézi, akkor akad...