Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Mekkora játék

Ott a második <#eljen><#worship>
Fabio Capello
Marchisio!!!!

WuFraZselic
engem az jobban zavar, hogy mire kapott szabadrúgást a gól elõtt Del Piero... =/

kiváncsi leszek a 2. félidõre, most már kicsit nyugodtabb lelki állapotban tudom nézni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Kiegyenlítettnek tûnik a játék, talán mi egy kicsit jobban nyomunk. Nem rossz meccs, csak kicsit talán sok a szabálytalanság, bár ha azt nézem hogy ez a derbi, akkor megszokott 😊

Viszont az nem kérdés, az elsõ gólunk nem volt les, a visszajátszásból tisztán látszott, hogy éppen a védõ elõtt volt még.

WuFraZselic
mert megtapsolta a bírót. amiért csak õt küldik el a kispadról, másnál észre se venné a bíró 😄

közben 1-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
ehhh....

limperatore
jaja 😊))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Mourinho piros? miért?

Fabio Capello
Anyáááád mekkora potya 😄😄:😄

Breki33
Elsõ megvan <#eljen><#worship>
Fabio Capello
kösz 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
Valaki egy normális mûködõ streamet pls!

Grove4
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Csak annyit várok a mai meccstõl, hogy ne azt a szánalmas, lélektelen játékot nyújtsuk, mint az elmúlt idõszakban. Ha gyõznénk is, az csak hab lenne a tortán.

Amici di nessuno...

9csöves9
majd visszatérünk reá

1 Buffon – 2 Caceres 5 Cannavaro 3 Chiellini 6 Grosso -22 Sissoko 4 Felipe Melo 8 Marchisio - 28 Diego - 11 Amauri 10 Del Piero

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
én se biztos hogy megyek mert még messze van, de valószínû ott leszek😄 gondoltam majd összefuthatnánk, mert írtad majd jönni akarsz derbire ditaliára😄

Yo, Bitch!

9csöves9
hát igazából a fizumból egy fillért se tudok soha félretenni szóval elég borúlátó vagyok utazgatás szempontjából.aztán meglehet addigra máshogy lesz

cassoneitaly
*megmutatjuk

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Bor behûtve, szotyi elõkészítve...
Végre mutassuk meg milyen is az igazi JUVE...

Egy ember biztosan a szívét lelkét odaadja majd a gyõzelemért...
Csak ennyit kiabáljak a meccs alatt:
ALEEEEEEX DEEEEEEEL PIEEEEEEEEEERO... UNO-zero
ALEEEEEEX DEEEEEEEL PIEEEEEEEEEERO... DUE-zero
ALEEEEEEX DEEEEEEEL PIEEEEEEEEEERO... TRE-zero
L' inter merda... <#idiota>

JUVE - inter (MERDAZZURI) LA MIA STORIA

FORZA JUVE!!!
GRANDE CAPITANO!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ForzaInter
aham, értem, sok sikert hozzá, icunál is bejegyeztetéssel voltak gondok.

aprilisban inter-juvéra jösz?

Yo, Bitch!

9csöves9

9csöves9
lesz majd egy karácsonyi ebéd,azon elvileg már tényleg konkrét dolgok elhangzanak.a bejegyeztetésnél egy jogász nem fogadta el a papírokat meg hasonló dolgok miatt csúszik.amúgy utazásokat szerveznek,van sál,ruhák meg egyebek szóval csak lesz már valami

ForzaInter
lehet, de tavaly is voltak néha ilyen sorozataik, sztem hosszútávon nem esélyesek, mellesleg igazán majd most jönnek majd számukr kemány meccsek, a 3 nagy közül nekik a legnehezebb a sorsolásuk az õszi szezon utolsó meccsire.

am vmelyikõtök véletlenül nem eladó a fürgenyuszi veszprémi boltjában?😄 mikor a roma ellen mentünk meccsre, a busszal megálltunk veszprémi fürgenyüszi elõtt mivel a tulaj is inter drukker és jött velünk meg egyik haverja, és egy juvés srácal beszéltem fél részegen, aki ott eladó😄 csöves mi van a juve szurkolói klubbal? megalakult már? milanosoknak már megalakult, most már csak juvés kell, interes már régóta van😄 este nagy küzdelem lesz, sztem x lesz a meccs, lehet rossz formában vagytok de erre a meccsre nagyon felfogjátok magatokat szívni..

Yo, Bitch!

Kaplan
( A Milan kezd nagyon összeállni... )

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
annyira nem vártam ezt a derbit mint szoktam,de mostmár azért kattogok rendesen😄

remélem meglepnek a srácok minket.ha 11 oroszlánt látok majd a pályán,akiken látszik hogy képesek lennének megdögleni,akkor az sem fog zavarni ha olyan szarul játszunk mint eddig és esetleg kikapunk

Alex meglövi ma elsõ gólját,lesz legalább egy meccset befolyásoló hatalmas bírói hiba és Balotellinek valaki a hátába szúrja a szögletzászlót

Csacsi
Grat a zászlóhoz. Reméljük tényleg szerencsét hoz 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
eljött a várva várt nagy derby napja. vagy lehet most éppen mégse várjuk annyira? én mindenesetre reménykedem, mert ugye a remény hal meg utoljára.
majd ha valaki tud egy nagyjából biztos kezdõt akkor ossza meg legyen szíves. héten már annyi kavarás volt, hogy ki edzett ki nem, hogy már nem tudom követni.

egy kis off:

tegnap hozták meg a zászlómat. fürgenyusziból hozattam (www.furgenyuszi.hu). 150cm*100cm.4000Ft volt. remélem ez meghozza ma végre a gyõzelmet 😄

forzajuve5
3. a legjobb 😄

9csöves9
'A 10 leginkább várt esemény a Juve - Inter meccs kapcsán

A goal.com szakírója, Carlo Garganese a közelgõ Juve-Inter meccs elõtt készített egy vicces összeállítást arról, hogy mit "vár" a derbi elõtt, alatt és után a két csapattól. Ne tessék komolyan venni!"

10. Davide Santon ismét sírásban tör ki, miután megtudja, hogy nem szerepel a keretben. Santon kiviharzik az Appiano Gentilei edzõközpontból, és elmeséli az édesanyjának, hogy a tanára erõszakoskodik vele.

Mrs. Santon ezután bevonul az Inter központjába egy alacsony, visszahúzódó, ámde õrült és hangos nápolyi baráttal - Ezequiel Lavezzi barátnõjével. Lavezzi barátnõje leszakítja a derékszíját, és azzal kezdi el ostorozni Mourinho arcát, aki így egy divatos sebhellyel vehet részt a szombat esti derbin.

9. Az Inter edzõje, José Mourinho azt mondja, hogy az "50 éves" Ciro Ferrara trófeatároló vitrinje üres, mint edzõ, taktikus, és ambícióhiánnyal is küszködik, Claudio Ranierihez viszonyítva. Erre Ferrara azt válaszolja, hogy José Mourinho vitrinje, mint futballista üres, legalábbis Claudio Ranierihez, mint játékoshoz viszonyítva.

8. Fabio Cannavaro a bal karjából kiálló fecskendõvel jön ki a bemelegítésre. Késõbb meg is kapja az engedélyt a játékra, miután elmagyarázta, hogy "ez csak egy köhögés elleni injekció".

7. A Calciopoli miatt a Juventustól elvett, és az Internek adott két Scudettóval a mérkõzés elõtt a Juve stadionja körül "parádéznak" az Inter illetékesei, mindaddig, amíg két Bianconeri szimpatizáns - az egyik egy Massimo Moratti-maszkot visel, a másik pedig egy Tronchetti Provera-maszkot - ellopja a trófeákat, és elrohannak a "szajréval".

6. Mario Balotellit sértegetik és kigúnyolják minden egyes alkalommal, amikor a képernyõn látszik. Sajnos, ez nem a pályán lesz, hanem a hatalmas kivetítõn, mivel Mourinho a lelátóra számûzte Balotellit, miután három órás késéssel érkezett meg az Inter edzésére az esti partizás következményeképpen.

5. Ciro Ferrara telefonál egyet néhány másodperccel azelõtt, hogy egy abszolút támadó szellemû cserével behozza Ciro Immobilét és Paolo De Cegliét a pályára Alessandro Del Piero és Diego helyére, miközben Sebastian Giovinco ölbe tett kézzel ül a kispadon. Késõbb kiderül, hogy Claudio Ranierit hívta tanácsot kérve, hogy kit hozzon be.

4. Cristian Molinaro egy szemtelen sarkazással próbálkozik a saját térfelén, de szépen eltalálja a golyóit. Majd összeesik, és fogja, amit ilyenkor fogni szoktunk, miközben Diego Milito elcseni a labdát, majd gólt szerez.

3. Nicola Legrottaglie imádkozni kezd a Juventus gyõzelemért. Az Úr azt mondja neki, hogy csak akkor garantálja a Juve gyõzelmét, ha Legrottaglie is feláldoz valamit az ügy érdekében. Legro megígéri, hogy nem fog szexelni addig, amíg az Inter újból Bajnokok Ligája-gyõztes lesz. Az Úr megkérdezi Legrótól, hogy biztos-e benne, hogy képes-e az önmegtartóztatásra az élete hátralevõ részére.

2. Luciano Moggi megszakítja a beszélgetést az Úr és Legrottaglie között, és elmondja, hogy ha még mindig Torinóban tevékenykedne, nem kellene az Istenhez imádkozni és önmegtartóztatást ígérni egy Juve-gyõzelem érdekében. Moggi még hozzáteszi, hogyha még mindig hivatalban lenne, Legrottaglie csak a tartalékok között szerepelne, Steven Gerrard és Cristiano Ronaldo pedig a Juve mezét viselnék.

1. A meccs 5-4-re végzõdik, ami után az olasz parlament meghallgatást tart annak ügyében, hogy ki okolható ezért az eredményért. "Kilenc gól egy meccsen?" - jegyzi meg az arezzói országgyûlési képviselõ. "Mi jön ezután: vegetáriánus lasagna? Háromkerekû robogó?"

(goal.com,juventuz.freeblog.hu)

9csöves9
hála Salas barátunknak...

forzajuve5
Ronaldo egyébként már tényleg ott volt Torinoban és csak az utolsó pillanatban bukott az üzlet. mondjuk személy szerint nem bánom 😊

Breki33
Gigi Maifredi, a Juventus korábbi edzõje azt állítja, igazgatósága alatt Luciano Moggi hajszál híján leigazolta Cristiano Ronaldót és Steven Gerrardot. Az olasz azon hitének is hangot adott, miszerint a Calciopoli azért ment végbe, hogy lerombolja a torinói csapat sikereit.

Maifredi a 90-es évek elején volt edzõ a Zebráknál, és hosszú évek hallgatása után meghökkentõ kijelentésekkel állt elõ.

"A Calciopoli? Legjobb, ha fátylat borítunk rá. De hadd mondjam el, Moggi és Antonio Giraudo már majdnem megvette Gerrardot és Cristiano Ronaldót, mikor az egész kirobbant." - mondta Maifredi egy olasz rádiónak.

"Egy Bianconeri uralom alapjait tették le éppen, ami legalább 20 évig tartott volna. Ehelyett bizonyos személyek kieszelték a már ismert rágalmakat, hogy megsemmisítõ csapást mérjenek egy ilyen erõs csapatra."

Maifredi ezután kitért a Juventus jelenlegi szenvedéseire is. Szerinte hiba volt Ciro Ferrarának felajánlani a vezetõedzõi posztot, és a fiatal trénernek mennie kell, ha a Juventus újra sikeres kíván lenni.

"Ferrara kiváló játékos volt, de nem hinném, hogy készen állt egy ilyen horderejû munkára a Juventusnál. Hiba volt õt behozni a képbe, hiszen a csapatnak azonnali gyõzelmek kellenek. Itt nem lehet várni a sikerekre." - tette hozzá.

"Az én régi Juvémmal összehasonlítva azt látom, hogy hiányzik egy olyan edzõ, aki megfelelõ lenne egy ilyen mértékadó és sikeres klub irányítására. Ha én lennék Ferrara helyében, ezzel a kerettel az Inter elõtt járnánk."
Breki33
Gianluca Pessotto:

"Ne ítélkezzünk a játékosok felett, mert csak az tudja, hogy milyen periódusban van a csapat, aki mérkõzésrõl-mérkõzésre játszik. A Juventusnak most semmi másra nem szabad gondolnia, csak az Inter elleni mérkõzésre, amit feltétlenül meg kell nyernie. Ez egy rendkívûl fontos mérkõzés lesz, egy szintén klulcsfontosságú mérkõzés elõtt a Bajnokok Ligájában a Bayern München ellen. Úgy vélem a sok beszéd helyett inkább több figyelmet kellene fordítani a következõ két találkozóra."
Fabio Capello
nem semmi, banner betûtípusa keményen odabasz

9csöves9
a zebraportál szerkesztõje tud szerintem segíteni,de innen is lehet jegyet rendelni wwww.listicket.it . bal oldalon az elsõ legördülõ menüben kiválasztod a várost,utána az eseményt.általában csak a soron következõ meccset írják.telefonon kell intézni,angolul is mehet

Breki33
Csak én érzem úgy, hogy csak nagy általánosságokat és egyértelmû dolgokat mond?
Breki33
Elõször úgy olvastam, hogy Del Piero oldalam

Már akartam gratulálni :-)
cassoneitaly
Elindult DEL PIERO oldala..

www.alessandrodelpiero.com

Hát mit mondjak, nem kis fejlõdés az elõzõhöz képest...

<#worship><#worship>ALEEEEEEEEE<#worship><#worship>

a játékosok Ferrara mellett vannak, szerintem azért ez rendes dolog volt Alextõl
Csacsi
Sziasztok. valaki múltkor említette, hogy van valaki, aki ted meccs jegy ügyben segíteni. Mert mennénk ki Januárban a Juventus Milanra. Vagy ha bárkinek van ötlete, akkor szóljon már pls.

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
talán a vb után vissza akar térni?

Fabio Capello
„A Juventusnak még idõre van szüksége”

Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szerint korábbi egyesülete, az olasz rekordbajnok Juventus erõsebb, mint egy évvel ezelõtt, de még mindig idõre van szüksége, hogy kiforrjon.

Capello játékosként 1969 és 1976 között szolgálta az „Öreg Hölgyet”, míg vezetõedzõként 2004–2006 között irányította a „zebrákat”. A Tuttosportnak adott nyilatkozatában Capello a hét végi Derby d’Italiáról, a Juventus, valamint a címvédõ és listavezetõ Inter mérkõzésérõl beszélt.

„A Juve, az Inter és a Milan közötti találkozók mindig különlegesek, mivel rengeteg nézõt csábítanak. Ezekre a mérkõzésekre mindenki kíváncsi, a legkisebb falvaktól kezdve a nagyvárosokig” – kezdte nyilatkozatát Capello.

„Az Inter erõs, szervezett együttes, amely az elmúlt években uralja Olaszországot, míg a Juventus próbál visszatérni a rekordbajnokhoz méltó útra. Az egyik igyekszik megszilárdítani vezetõ helyét a bajnokságban, míg a másik azon fáradozik, hogy megszerezze azt” – folytatta eszmefuttatását az olasz szakember.

„Az Internek volt ideje megerõsödni, változásokat végrehajtani és fontos döntéseket hozni. A Juventus erõsödött ugyan, de még mindig idõre van szüksége ahhoz, hogy teljesen kész legyen. Adjunk a Juvénak még egy kis idõt erre” – tette hozzá az angol válogatott szövetségi kapitánya.

„Az Inter elveszítette ugyan Zlatan Ibrahimovicot, ám megszerezte Diego Militót és Samuel Eto’ó-t, emiatt nyilván meg kellett változtatnia a játékát, ám – a svéd klasszis érdemeit nem felejtve – kevesebb gólt emiatt nem fog szerezni. A másik oldalon a Juve jól szerepelt az átigazolási piacon, olyan játékosokat szerzett, akik képesek lehetnek fejleszteni a csapatot, de amíg az Inter már jelenleg is erõs, a torinóiaknak még javulniuk kell” – zárta mondandóját Capello.

-----------------------------------------------------------------------
Érdekes meglátások, de ha csak az igazolásokat nézzük, akkor szvsz még az Internek is össze kell szoknia, nem csak nekünk. Itt sokkal inkább az a baj, hogy nincs senki aki összetartsa a csapatot... Kéne valaki aki a sarkára áll, és összerántja rendesen a bagázst - ha szidni kell akkor szid, ha dicsérni akkor dicsér. A lényeg az, hogy látszódjon hogy itt most õ a fõnök és pont. Szerintem ez a baj Cironál, hogy a klub korábbi játékosaként úgy hogy lehúzott jópár évet, (ráadásul a jelenlegi keretben vannak jópáran akik együtt játszottak vele még anno) nem tud igazán fõnök lenni a többiek felett, neki egy kicsit mindig csapattársak maradnak.

9csöves9
volt kétség?

Breki33
Blanc megerõsítette,hogy az Inter és a Bayern ellen Ciro marad a kispadon.
Forza Italia
ha de vicces

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

limperatore
akkor remélem meg is plasztikázták és levágták a felét 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
Sikeresen megmûtötték Giorgio Chiellini törött orrát.

A mai reggel a Chivasso kórházban rendbe hozták Chiellini orrcsont törését, amit a védõ a Cagliari elleni mérkõzésen Nené-vel való ütközésekor szenevdett el. Az operációt Libero Tubino professzor felügyelte és mindent rendben talált. A válogatott bekk már a mai napon elhagyhatta a kórházat és egy nap pihenõ után, szerdán már el is kezdheti az edzéseket, de teljes értékû edzésmunkát, csak a csütörnöki napon kezdi el, természetesen védõ-maszkban.

9csöves9
mindent elmond a csapatunkról,hogy ez a gyenge Milan 2 ponttal megelõz minket...

Chiellot lehet mûteni is kell... ha igen,akkor kihagyja a szezon két legfontosabb meccsét