44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    „Még nem vagyunk készen. Kell egy szélső, és belső és egy szélsővédő, valamint egy támadó, ha valaki távozik.”, mondta Del Neri a Juve edzőtáborában.
  • Monoton
    Diego vegig jol jatszott, egydul a 11-es ami felrohato neki. 2. felidoben a vendeg csapat szinte csak vedekezett a felpalyat nem tudtak atlepni, a labdabirtoklasban is hatalmas folenyben voltatok. Megerdemelt gyozelem.
  • forzajuve5
    Juventus-Al Nasr 5-0
    gsz:Amauri,Trez 3,Pasquato

2-0-ig tudtam csak nézni sajnos. ráadásul az első félidő nagyon gyenge volt. aztán 2. félidőre már egy átalakított sokkal technikásabb csapat jött ki. Diego hatalmas volt abban a 10 percben amit láttam tőle. Trez előtt is le a kalappal, a bajnokságban is jöhetnek a mesterhármasok tőle :P.

amint lesz épkézláb összefoglaló linkelni fogom, de eddig csak Amauri góljáról találtam videót
  • Monoton
    Jaja, jól játszik.
  • forzajuve5
    elnézzük neki mert jól játszik :)
  • Monoton
    Diego kihagyott egy 11-est. Egyébként nagyon gyengén lőtte.
  • forzajuve5
    eleinte fura volt nekem is, de aztán megszokta a szemem.
    szépen eldőlt az egész sor reklámtábla :D
  • gabber_saviola
    még a végén tényleg nyélbe ütitek a Barzagli+pénz=Diegó bizniszt :D
  • Monoton
    Ez a focipálya normál méretű? :D Esküszöm ebböl a kameraállásból kisebbnek tűnik.
  • forzajuve5
    és az is kérdés mennyire feküdne neki a Serie A.
    másik meg, hogy egyáltalán nem ér ennyi pénzt. inkább Dzeko ügyesen lealkudva 35 millióért, ő megoldás 10 évre, mint 20ért egy 2-3 évre még maximum jó Forlan. a mi 32-33 éves játékusainkért nem akarnak adni csak 3-5 milliókat akkor nehogy már kiadjunk Forlanra ennyit.
    viszont ez megint csak újságírói marhaság, kár is ennyire elemezgetni :)
  • gercse
    Szerintem nem biztos, hogy kéne ő nekünk, ha már csatárt veszünk, vegyünk fiatalabbat, aki akár 4-5 évre is itt maradna, neki már túl sok ideje nincs, és Trez, Del Piero sem fiatal Iaqui is már 30, Amauri meg...

• Fabio Capello
    Olasz sajtóértesülések (Corriere dello Sport) szerint a Juventus labdarúgócsapata kész kifizetni az Atlétco Madrid által kért húszmillió eurós vételárat a 31 éves Diego Forlánért.

A gólerős uruguayi játékos vezéralakja volt a vb-negyedik helyen végző dél-amerikai együttesnek, bár csapata lemaradt a dobogóról, az egyéni elismerés nem maradt el számára, Forlánt választották meg a torna legjobb játékosának.

Az olasz lap úgy tudja: a torinóiak érdeklődésből akkor lehet konkrétum, ha nem sikerült szerződtetniük a több európai klub által hívott bosnyák Edin Dzekót, a német Wolfsburg ugyancsak gólerős csatárát. Ugyanakkor megjegyzik azt is, hogy a szerb Milos Kraszics megszerzése Forlántól független.

A kétszeres spanyol gólkirály és európai aranycipős (2004–2005 és 2008–2009) Forlán sokadvirágzását éli: döntő érdemei voltak klubja, az Alético Madrid Európa-liga-győzelmében, különösen a hajrában szerzett fontos gólokat. A kupasorozatban hat góllal segítette végső győzelemhez csapatát – kettőt a Fulham elleni túlórás döntőben –, feltéve ezzel saját teljesítményére a koronát.

A csalódást jelentő manchesteri évek után – máig kérdőjeles, miért nem volt képes többre a Unitednál – Spanyolországba érve kiteljesedett Forlán: 2004-től a Villarrealt, 2007-től az Atlético fontos, megbízhatóan gólerős láncszeme. A Villarrealnál eltöltött három idény során csak a bajnokságban 25, 10, illetve 19 gólig jutott, de Madridban ennél is többre volt képes, ott 16, 32 legutóbb pedig 18 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek. Távozásával nagy űrt hagyna maga után az Aléticóban, még akkor is, ha a spanyolok nem állnak éppen rosszul kiváló, nemzetközi mércével is mérhető csatárokban.

A Juventus óriási csalódásként nemhogy az aranyéremért folyó versenyfutásba nem tudott beleszólni, hanem a dobogóról is jócskán lemaradt a 2009–2010-es szezonban. Leginkább váratlan pontvesztéseivel és meglepő vereségeivel került a címlapokra. A még Európa-liga-indulást érő hetedik helyért is megszenvedett. A torinóiakra a nyári szezonban nagy átalakítás vár, egy új edző, Luigi Delneri irányításával.

A szakember fontos szerepet szán a feltétlen bizalommal leginkább visszaélő karmesternek, Diegónak, míg a torinóiak első számú kiszemeltjéért, Edin Dzekóért 27 millió fontot, továbbá Christian Poulsen vagy Mohamed Sissoko játékjogát ajánlották fel a Wolfsburgnak.

------------------------

hmmm.... Forlánnak tudnék örülni, de csak akkor ha az utóbbi évek formáját hozza, nem az MU-sat...
  • Grove4
    thanks

most nézem, csak rá kellet volna kattintanom a linkre:D
  • Monoton
    Al Nasr Riyadh
  • Grove4
    Ma milyen meccs lesz? Kivel játszunk?
  • gercse
    zsír, mert én pont akkor nem leszek itthon, de fél 8 utánra már hazaérek, remélem
  • forzajuve5
    már vannak streamek a mai meccsre KATT
    aki esetleg nem tudja élőben nézni annak lesz lehetősége a Juventus Channelen (www.juventushungary.hu - juventus hungary tv) 19:30-kor felvételről megtekinteni
  • MarcelloLippi
    Örülök, hogy Trez maradni szeretne. És, hogy Almiront sikerült eladni. Buffon egyértelmű.

Viszont két sérült. Alex és Manninger, igaz csak húzódás, reméljük nem lesz több. Azért az ottani szakértők csak nem buták, még én is tudom, hogy nem kis-kevés nyújtásokat kell csinálni minimum 30 percig, hogy ne legyen izomhúzódás.
  • Grove4
    Alex Manninger izom húzódást szenvedett a tegnapi edzésen.

A hálóőr a keddi tréning napon fájdalmakra panaszkodott, éppen ezért szerda reggel orvosi vizsgálaton vett részt, mely kimutatta, hogy az osztrák kapus bal oldali vádlija első fokú húzódást szenvedett.

Manninger előreláthatólag 20 napos pihenőre kényszerül.
    www.juventus.com

Apa kezdődik.
  • gercse

#30512: erről van szó, Amauri általában egyedül próbálja átvinni a labdát az ellenfél hasán, és ha kedve tartja akkor visszapasszol, Trez pedig Alexszel például nagyon jól megértik egymást, ill. bármikor benne van a gól, Amaurinak ha nem megy, akkor az egész meccsen lőttek neki
  • Breki33
    Buffon: Szóba sem került, hogy elhagyom a Juvét

Gianluigi Buffon nem igazol a Premier League-be - és máshova sem. Ahogy korábban Alessandro Del Piero, úgy az olasz sztárkapus is hűségesküt fogadott a Juventusnak. A világbajnokságon hátsérülést szenvedő, majd műtéten áteső játékos napról napra erősebbnek érzi magát, de egyelőre nem tudja, mikor védhet újra a Zebráknál.

Nem úgy sikerült a világbajnokság, ahogy Gianluigi Buffon tervezte. A kapus már a Paraguay elleni első meccsen súlyos hátsérülést szenvedett, ráadásul a vb-címvédő olasz válogatott csúnyán leszerepelt, még a csoportkört sem élte túl.

A 32 éves hálóőr túlesett a műtéten, és bár fokozatosan nyeri vissza az erejét, egyelőre nem tudja megjósolni, mikor állhat újra a Juventus kapujában. Azt viszont határozottan állítja, hogy más csapat szóba sem jöhet, hiába látná szívesen több Premier League-együttes (például a Manchester United és a City) is.

– Soha nem utasítottam vissza egyetlen ajánlatot sem, mivel fel sem merült, hogy elhagyom a Juvét – cáfolta a manchesteri csábításról terjengő pletykákat Buffon a Sky Sport Italia-nak adott interjúban. – Ha nem áll szándékodban távozni, felesleges foglalkozni azzal, hogy kik szeretnének szerződtetni. A Juve-szurkolóktól kapott szeretet rengeteg erőt ad, és ez megfizethetetlen. Azt viszont egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor térhetek vissza. Átestem egy bonyolult műtéten, és ilyenkor nehéz előre tervezni. A hátam egyre jobb, egyre könnyebben sétálok, és a bal lábam is napról napra erősebb, de jósolgatni nem akarok. Legyen elég annyi, hogy 12 hónapon belül visszatérek – üzent a szurkolóknak a lábadozó kapusikon.
  • 9csöves9
    Almiront végre sikerült eladni,5 millió eurót fizet a Bari 3 év alatt
  • Forza Italia
    kisadagot kért:D
  • forzajuve5
    David tegnap este, Sebastian Giovincóval, Zdenek Grygerával és Fabio Grossóval Trentino régió legkisebb városába, a száz lakost számláló Massimenóba tett kitérőt, ahol a Juventus játékosai egy-egy pizzát fogyasztottak el. A Tuttosport információi szerint, ekkor a szurkolók egy csoportja ment oda hozzá, hogy közölhessék vele: szeretnék, ha maradna. Davidnak kétséget kizáró választ adott számukra: „Én sem akarok távozni.”

azt nem tudom hogyan fért bele Giovincoba egy egész pizza :D
  • MarcelloLippi
    Ja igen és még annyi, hogy most így jó kis szélsőink vannak, szerintem így Trez ami labdákat kapna, be is vágná, ahogy írtad is, véleményem szerint is lenyomná Amaurit...
    Okés, lehet 30 percig nem látod Trez-t a pályán, ez okés, befejező csatár, de állítom villan kettőt, két gól azt hello. :) Ha odavarázsolják a fejére, vagy a lábára, bőven megállja még a helyét, ez az én meglátásom. :) Bár elvileg Del Neri még számol vele.
  • gercse
    Ezzel egyetértek, Trez ha kapna lehetőséget, szerintem simán lenyomná Amaurit, de mivel nem kap, vagy csak keveset, ezalatt az idő alatt a túlzott erőlködés rányomja a bélyegét a játékára
  • MarcelloLippi
    Trez-t és Camo sajnálom, ha elmennek. Nagyon jó játékosok voltak fénykorukban.
    Bár inkább Amauri menjen, mint Trez. :P
  • Grove4
    Trez menjen
    Amauri, ha nagyon nem kell senkinek maradhat, ha szar lesz jövőre mehet.
    Jaki mindenképpen maradjon
    Alex alap, hogy marad a visszavonulásáig
    Dzeko meg jöjjön!

Ez a véleményem.
  • Zsolti9014
    egyetértek, sajnos Amauri mélyen tudása alatt játszik (vagy ennyit tudna?), Trez sokat sérült, nem is fiatal. Alex a KiRÁLY, de ő sem lesz fiatalabb, ráadásul nem is azonos felépítésű mint a többiek, ő inkább kreatív, mintsem "erőcsatár". És azért Iaquinta is idősödik, bár nekem nagy kedvencem. Dzseko jó igazolás lenne.
  • Csörcsike
    LOL nagyon jó kép!!
  • VéLacc
    A JuventusHungary TV-ben nézhető a JuventusChannel! + Sky sport 24 is!
  • MarcelloLippi
    Én is Dzeko mellett tenném le a voksom. Magas, jól képzett, technikás, jól lő távolról, közelről egyaránt és jól kezeli a labdát. És még csak 24 éves.
  • forzajuve5
    ha tényleg lehet választani akkor inkább Dzeko legyen. Diego mint előkészítő és Dzeko mint befejező. sikeres páros lenne. kb olyan rendszerben játszanának gondolom Del Nerinél mint a Sampban a Cassano-Pazzini kettős. persze ehhez az is kell, hogy ne vonjuk bele Diegot az üzletbe.
    abban bízom, hogy egy új elnök nem mutatkozhat be egy ekkora csapatnál legalább egy nagy igazolás nélkül.
  • 9csöves9
    Marotta megszólalt Dzeko ügyben.szerinte a világ legjobb csatárai között van,beszélt is már a wolfsburgiaktól Hoeness-el és rajta vannak az ügyön.Krasicról annyit mondott,hogy ha őt most megvennénk,akkor már Dzekot nem hozhatjuk,és 3 új érkezőnk (Pepe,Lanza,Martinez) is gyakorlatilag jobbszélső
  • 9csöves9
    :)

• Breki33
    Teis jössz a Juve-ba? :-)

• gercse
    Én már átnézek rajtuk, mármint a híreken, meg a hülyeségeiken, nem idegelem magam, a szánalmas nem is jó szó az esetükben...

• MarcelloLippi
    Ennyi? Ennyi? PF? Szánalmas mocskos korrupt banda!!!
  • gercse

jó volt ezt olvasni, remélem meg is valósulnak az igazolások, és mindig egy győzelemre törő Juve fog a pályán játszani
  • Zsolti9014
    Mellesleg én itt gratulálnék a spanyoloknak a vb-címhez, jobban megérdemelték mint a helyenként nagyon durva hollandok (bár a narancsokra fogadtam).
    Ugyanakkor most mindenki örül, hogy hú, a szép és kreatív, látványos támadófoci diadala... Az a defenzív Squadra Azzurra 12 gólt lőtt a spanyolok 8 találatával szemben 4 éve. :)

Ezzel együtt úgy gondolom, hogy olyan nagyszerű játékosok mint Casillas, Puyol, Villa, Xavi, stb... meg Del Bosque mester megérdemelték a sikert.

és bocs az offért.