44078
-
MarcelloLippi #30578 Bízom benne, hogy lesz ennél jobb is. -
#30577 tegnap volt szerencsém 60 percet látni a meccsből.nem volt nagy eresztés,Diego jó volt,Alexet imádják a németek,Martinez ez alapján nagyon nem bejövős,Storari jó -
#30576 Tuttosport szerint a hamburgi Eliára is rámozdultunk, amit én nem is bánnék. A válogatottban csereként mindig feldobta a széleket. -
#30575 -
#30574 Ebben a topikban találtam. Csak félig off...én egyből kiszúrtam mit kell nézni. :D
-
#30573 gól nélküli döntetlenre kellett volna fogadni :) -
#30572 18.45 Hamburg-Juventus
tv: DSF
stream: itt -
#30571 direkt úgy kértem:)
Capello,persze! -
#30570 jó lett! :) látom maradt bőven hely a következő csillagnak :D -
#30569 Az a tervem, hogy idén összeszedem az összes juve-gólt, és egy dvd formájában szezon végén közzéteszem. A kérdés, hogy van e támogatója, érdeklődője, van e értelme csinálnom? :) -
#30568 azigen :] -
#30567 namégegyszer
http://s7.directupload.net/images/100718/ujsmip5o.jpg -
#30566 pár hete csináltattam.erősen gondolkoztam,hogy fekete legyen é vagy színes,de végül az utolsó pillanatban a színes mellett döntöttem.lehet jobb lett volna feketében.mindegy azért imádom:)
http://s7.directupload.net/images/100718/ujsmip5o.jpg -
MarcelloLippi #30565 Vao, ilyen nekem is kell. :) -
#30564 ilyet kell rendelnem,kurvára tetszik
-
#30563 én fogadtam rá hogy kikapunk.Sebát egyszerűen nem értem...pláne hogy nem tervez a csapat balszélre igazolást -
#30562 ma este Hamburg ellen játszunk. remélhetőleg itt lesz működőképes stream.
sokat nem kell várni ettől a meccstől, mert nem egy komoly kerettel utazunk.
ők mennek: 2 Motta 5 Sissoko 6 Grosso 10 Del Piero 11 Amauri 17 Trezeguet 20 Lanzafame 21 Grygera 24 Pasquato 25 Martinez 27 Ekdal 28 Diego 29 De Ceglie 31 Costantino 32 Storari 32 Buchel 33 Legrottaglie 34 Alcibiade 39 Marrone 40 Ferrero.
nekem azért kezd gyanús lenni, hogy Giovinco előző meccsen se játszott és most sincs nevezve :( -
#30561 1 órája még működött,de most nálam is halott -
#30560 Ez kérdés akart lenni :P -
#30559 Másnál működik a
http://juventuz.freeblog.hu/ -
#30558 Az sg- haklis a képberakásra egyes helyekről érdemes őket felpakolni máshova -
#30557 látom egyezik a véleményünk:D -
#30556 sikerült beküldened a semmit :) azt hittem hiba, de ezek szerint egy szóközt is be lehet küldeni hozzászólásként :D muszáj volt kipróbálni nekem is :) -
#30555 -
#30552 összefoglaló alapján Pasquato is jól játszott, szinte minden támadásban benne volt -
#30551 ennek nagyon örülök, feldereng a rég nem látott Spirito Juve, csak így tovább! :) -
#30550 Bonucci gondolt egyet és önként bevonult az edzőtáborba hogy elkezdhesse az edzéseket, pedig csak vasárrnap kellett volna neki.
példamutatásból kap is egy jelest, ilyen emberek kellenek nekünk :) -
#30549 ez egy jó kis edzőmeccs lesz inkább mint tétmeccs :) -
#30548 Az olasz Juventus az ír Shamrock Rovers és az izraeli Bnei Jehuda továbbjutójával csaphat össze.
Első meccs
Shamrock - Bnei 1-1 -
Cike #30547 Shamrock/Bnei Yehuda-Juventus Europa liga selejtező 3. kör. Azt hiszem ez egy jó bemelegítés lesz az új szezonra.Kár, hogy kell majd még 1 kört menni a főtáblához de azt hiszem az a minimum,hogy ezt a csapat teljesíti. -
#30546 Juventus: Mexes kikosarazta a klubot, a Realból érkezhet balhátvéd
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus a Real Madrid játékosával, Royston Drenthével oldaná meg balhátvédproblémáját, míg másik kiszemeltje, a Roma védője, Philippe Mexés kategorikusan kijelentette: soha nem csatlakozik a „zebrákhoz”.
A 23 éves holland védő 2007 nyarán igazolt Madridba, és bár eddig nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, Luigi Delneri vezetőedző a hírek szerint szívesen szerződtetné, miután Fabio Grosso valószínűleg távozik.
A 28 éves franciának pedig már csak egy éve van hátra a szerződéséből, ám a felreppenő információkkal ellentétben nincs szándékában távozni a fővárosból, főleg nem Torinóba.
„Nem igazolok a Juventushoz, és soha nem is fogok” – nyugtatta meg a „farkasok” szurkolóit Mexes. -
#30545 vasárnap a Hamburg elleni meccsen azért majd jobban elkezdenek kirajzolódni a dolgok. az igazi erőpróba viszont majd 07.24. 20:00 - Juventus-Lyon, itt már játszanak a VB után plusz pihenőt kapó válogatott játékosok is -
#30544 tegnapi meccs jó előjelekkel biztat még akkor is ha egy gyenge ellenfél volt. Diego passzai főleg amit Trezegolnak adott óriási volt. Trez meg bebizonyította h neki még mindig helye van a csapatban. Amaurin is látszott h akar, remélem a bajnokságban is így lesz. Alex pedig megint hozta azt amit megszoktunk tőle. Így tovább csak keményen és a sérülések pedig kerüljenek el minket. -
#30543 ma 13:30-kor sorsolnak európa ligát. uefa.com-on azt írják, hogy lesz élő stream -
#30542 Remélem is, csak még egy mosoly sem volt az arcán, ellentétben a másik két gólszerzővel, ezért zavart kicsit. -
Monoton #30541 Szerintem csak sportszerű volt hogy nem kezdte magát éljeneztetni. Mégis csak egy barátságos meccs volt ahol az ellenfélnek nem sok köze volt a játékhoz. -
#30540 Hát Trez nem csattant ki a boldogságtól a góljai után, de azért remélem nincs semmi a háttérben, és marad még, úgy érzem, ha Del Neri kipróbálná még komolyabb meccseken, akkor most menne neki, csak legyen így -
MarcelloLippi #30539 Egyetértek. :) -
#30538 Bárki bármit mond. Trezegól még mindig a legjobb befejező csatárunk. Imádom, hogy bármikor képes gólt szerezni, fejjel, vagy lábbal.
Ha idén lesz aki kiszolgálja, márpedig úgy néz ki lesz, akkor sok gólt hozhat nekünk megint. Persze csak ha nem adják el, vagy ha nem lesz sérült. -
#30537 gólok: