44078
-
#30496 Luigi Delneri, a torinóiak új vezetőedzője vázolta elképzeléseit az új bajnokságra:
A 2009–2010-es szezonban a Sampdoriát irányító szakember világos képet festett arról, mi a terve az Európa-ligában induló klubbal és játékosállományával. „Szeretnék egy jól játszó, mindig győzelemre törő Juvét irányítani. A sportigazgatóval, Beppe Marottával már a Sampdoriánál is remekül dolgoztunk együtt, egy nyelvet beszélünk. Elsősorban fiatal, olasz játékosokat akarunk igazolni, hosszú távra építkezünk, az utánpótlásnak kiemelt szerepe lesz. Azonban egy ekkora egyesületnél azonnali sikerekre van szükség, így lesznek rutinosabb érkezők is” – mondta Delneri, és szavait alátámasztják az eddigi erősítések is. Érkezett ugyanis Leonardo Bonucci, Jorge Martinez, Simone Pepe, és visszatért Davide Lanzafame.
Ami biztos, a Juventusnak elsősorban hátvédekre és szélsőkre van szüksége, így látja ezt Delneri is. „Kiváló támadóink vannak, nagyon erős a középső középpályánk, de védőket és szélsőket mindenképpen igazolnunk kell az általam alkalmazott négy négy kettes felálláshoz”– árulta el a lehetséges csapatszerkezetet az olasz szakvezető.
Ha már szóba került a Juventus lehetséges hadrendje, kérdés, hogy hol jut hely – ha jut egyáltalán – a brazil játékmesternek, Diegónak. „Elöl számíthatok Del Pieróra, Trezeguet-re, Iaquintára és Diegóra is. Igen, ő is nagy hasznunkra lehet, bármilyen formációban” – magyarázta az egykori Chievo edző.
Luigi Delneri kulcsszerepet szán Alessandro Del Pierónak. „Tegnap hosszasan beszélgettem vele, nagyszerű ember, kivételes futballista. Nemcsak részfeladatokat bízok majd rá, természetesen ő lesz a kapitány, ha formában van, senki sem tudja megállítani”– dicsérte a torinóiak tízesét az ősz mester. -
#30495 -
#30494 Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága pénteki ülésén három hónapra eltiltotta az Internazionale elnökét, Massimo Morattit klubvezetői teendőinek ellátásától, emellett 45 ezer euró pénzbírság megfizetésére is kötelezte.
Mint ismert, a német Hamburger Morgenpost júniusi cikkében arról számolt be, hogy gond lehet Diego Milito és Thiago Motta megszerzésével kapcsolatban. Enrico Preziosinak, a Genoa elnökének ugyanis már Milito és Motta 2009-es átigazolása előtt nem volt engedélye ahhoz, hogy játékosokkal kereskedjen. Így az Internek sem lett volna lehetősége megszerezni a két futballistát. Legalábbis Preziosinak nem volt joga eladni őket – más személynek kellett volna közbenjárnia az ügyben. Preziosi így újabb, ezúttal hat hónapos büntetést kapott.
Nevetséges ítélet -
#30493 http://www.youtube.com/watch?v=jQ5GgHzuqnY&feature=player_embedded -
#30492 a csapat ma lejátszotta első felkészülési meccsét a Trentino ellen.6-0-ra nyertek.Diego,Pasquato,Trez 2x,Grosso és Grygera talált be
ez volt a kezdő,örülök hogy Alcibiade is szerepet kapott,ő most szerintem a primaveraból aki a legtöbbre viheti
Storari
Motta Legrottaglie Alcibiade De Ceglie
Lanzafame Marrone Ekdal Pasquato
Diego
Trezeguet -
#30491 Én sem leszek boldog, de én már mikor 31, 32 éves volt, akkor kezdtem egy kicsit készíteni magam fel, hogy már túl sok nem lesz hátra, és egyre kevesebb szerep fog jutni neki, ez van, sajnos senki nem örökfiatal -
#30490 Én sírni fogok, ha visszavonul, az tuti :S -
#30489 Szerintem azt a számot senki nem fogja megkapni, max 50 év múlva, én legalábbis visszavonultatnám vele együtt a számát is. -
MarcelloLippi #30488 Számomra sértő, hogy egy ilyen játékos után, mint Nedved, odaadták, odaadják a 11-es számot. Még ha olyan hú, de jól nyomná Amauri...még akkor sem adnám oda neki, de így...minimum ha már nem tud focizni, legalább fusson, amíg vért nem izzad.
Alex számát sem fogja akárki megkapni ebben biztos vagyok. -
#30487 nem mostanában lenne rá pénzünk :)
#30486: jogos, főleg annak tekintetében, hogy tulajdonképpen úgy könyörögte ki magának a számot Pavel távozása után -
MarcelloLippi #30486 Amauri meg sem érdemli a 11-es mezszámot én úgy levenném róla, mint ide nagykáta. -
#30485 Vb 2010: A Chelsea, a Real és a Juve is meg akar szerezni - Schweinsteiger
A dél-afrikai világbajnokságon a német labdarúgó-válogatottal bronzérmet szerző Bastian Schweinsteiger nyilatkozatában arról beszélt, hogy számos európai élklub is igazolni akarja. Ám megemlítette azt is, hogy a Bayern Münchenhez még két évig érvényes szerződés köti.
„A Chelsea, a Real Madrid és a Juventus is meg akar szerezni – kezdte nyilatkozatát Schweinsteiger. – Emellett további két klub is érdeklődik irántam, de 2012-ig érvényes szerződésem van a Bayern Münchennel.”
A német válogatott középpályás ugyanakkor nem zárta ki távozása lehetőségét.
„Az átigazolás egyáltalán nem elképzelhetetlen, de nem szeretnék túl sokat beszélni róla.”
NSO -
#30484 Mezszámok:
1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Giovinco
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
24 Pasquato
25 Martinez
27 Ekdal
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Alcibiade
39 Marrone -
#30483 Marotta megint nyilatkozott. az egyik szemünk nevethet a másik viszont sírhat, ugyanis elmondta, hogy ez miatt az új EU-s játékos szabály miatt a Krasic-Dzeko kettősből választanunk kellett és most Dzeko megszerzését tűztük ki elsőszámú célként -
#30482 a tegnapi prezentációról a videó:
de jó lenne egyszer egy ilyenen részt venni :)
-
eddie #30481 Ez de nagy duma volt.:-))) -
#30480 remélem jó formába lendülnek mindketten, és bizonyítják, hogy sokkal többet tudnak a tavalyi produkciónál -
#30479 közben amúgy már Meloról is megyezett Delneri és Marotta,ő is kap egy esélyt állítólag.ma az egymás közti mérkőzésen Diego visszavont csatárt játszott,2 gólt lőtt és nagyszerű teljesítményt nyújtott -
#30478 Köszi, a vicces válaszért is :D -
#30477 komolyra fordítva a szót (bár nehéz ezt így Csöves után :D):
következő 1-2 hét inkább az eladásokról fog szólni.
Trez: Napolival tárgyalnak épp.
Camo: nagyon úgy néz ki hogy megvette az Olympiakos kb 3 millió euróért.
Grossonak is új csapatot kell keresni.
Melo csak egy nagyon jó ajánlat esetén eladó.
Marotta a hétvégét az edzőtáborban tölti, gondolom el akar beszélgetni azokkal akikre nincs szükség. de ha már edzőtábornál tartunk akkor megvan a 2010-es naptári év 1000000000000. sérülése is amit Alex szenvedett el...
egyébként ma van hivatalos csapatbemutató Pinzoloban. kép és videóanyagokat ne féljetek megosztani ha találtok :)
Diego nem eladó. -
#30476 ÚÚ, ez szívenütött:D -
#30475 Amauri nővé operáltatta magát(mondjuk ehhez csak egy borotválkozás kellett) és feleségül ment Seccohoz,akivel már tervezik Balotelli örökbefogadását.ugyan ez csak egy jelképes dolog,1 teljes évig ők fizetik a banánjait a milánói állatkerben -
#30474 Hi :D nem voltam pár napig, fejlemény?
Lusta vagyok utánnaolvasni:D -
#30473 Máramikor!Mer azért Zaccardo meg Martins se volt egy nagy igazolás!Egyik se váltotta meg a világot a farkasoknál... -
#30472 egy EB/VB nagyon jót tenne az olasz focinak/gazdaságnak
haverom nagy bundeslia maister, kint is él, és mondta hogy ugyan a német foci (anyagilag is) teljesen rendben volt 2006ig, de a VB után kezdtek "felemelkedni" minden szempontból a csapatok, és ez ugye a teljesítményeiken is meglátszik (hamarosan megelőzik a Serie A-t a ranglistán) -
dixennem #30471 Szomorú hír ez a szurkolóknak, de nem kell kétségbe esni még van idő igazolni és a tavalyi szezonnál csak jobban végezhetünk idén. -
#30470 :Ddd
valahol a neten minap találtam egy cikket, abban konkrét számadatok voltak pénzekben, nézőkben, szponzorációs dolgokban. Siralmas.
Nektek még jó, mert nagyobb csapat vagytok, de nekünk nem, mert nálunk hamarabb érezteti majd negatív hatását.
Azért reménykedem abban, hogy ez nem fog megtörténni, és hamar nálunk is megreformálják a Serie A-t. -
#30469 azért jobb napjainkon oda-vissza vernénk egy Wolfsburgot, vagy akármelyik német csapatot :) -
#30468 -
#30467 Pát év alatt nagy átalakuláson ment át a Német foci, és ennek az eredménye, hogy sajnos már a Juve sem tud versenyezni egy Wolfsburggal. Csúnya dolog, de meg kell szokni. -
#30466 a vezetőség egyértelműen Bonuccit választotta.két fiatal védőért meg nem adtunk volna ki 30 milliót,azért az elég rizikós -
#30465 ez az, ezért mondom, hogy azért még egy erős Juve-ajánlat versenyképes lett volna. -
#30464 Olyan szerződést kapott a Wolfsburgnál, amit Olaszországban csak befutott játékosnak adnak és csakis komolyabb kluboknál. Sajnos a Bundesliga mára már jobban fizető bajnokság lett, mint az Olasz, és ha valamit nem tesznek ez ellen, akkor nagy átalakuláson fog átmenni az Olasz bajnokság. -
#30463 Vagyis elnézést, lehetőség az így is van benne...:) -
#30462 igazából nem hiszem, hogy Kjaer hibája lenne kizárólag. például ha a Juve odatett volna egy olyan ajánlatot Zamparininek, ami elég combos, aligha utasította volna el. onnantól meg szerintem evidens, hogy nem a Farkasokhoz ment volna... én nagyon szívesen láttam volna a csapatban, hiszen még nagyon fiatal, és máris nagyszerű játékos, rengeteg lehetőség lett volna még benne. -
#30461 Az autógyáriak szarásig vannak lóvéval...és azért okosan is igazolgatnak. -
#30460 nekem is egyből ő jutott eszembe..., nem értem, a pénz ennyire meghatározó?, tudod mikor mennék a Wolfsburgba..., Bayernbe még azt mondom jó, esetleg Werder, Schalke, Hamburg, Dortmund ezek nagyobb múltú csapatok...de Wolfsburg... -
#30459 Barzagli 2 -
#30458 Kjaer Wolfsburghoz igazolt:S
jól elbaszta -
#30457 jó írás, szép