Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Helyet cseréltünk a Milannal, az utolsó percben találtak két gólt, így 0-2re nyertek, szóval õk a másodikok

9csöves9
szegény Chiello ezzel a szarral az orrában,hogy tudott játszani...õt sajnálom mostanában nagyon.hozza a világklasszis szintet aztán semmi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Második félidõben simán megfordíthattuk volna, ha van egy kis összhang...

A többivel viszont abszolút egyetértek.

9csöves9
szánalmas ez az egész...

#27080: simán nyerni kellett volna?csak elképzelés nélkül gyömöszöltük elõre a labdát,taktikának az ég világon semmi nyoma.az ilyen meccseket szoktuk hozni egyéni villanásokkal,na de nálunk per pillanat az sincs

annyira nem húztam fel magam,mert számítottam erre is.sõt egy jó ideje minden nyomorult szar csapat ellen is számítok rá.semmi esélyt nem látok hogy megverjük az Intert,de ha be is következne akkor sem tudnék õszintén örülni neki

egyáltalán nem a védelem hibája,hogy kibaszottul szarok vagyunk támadásban meg a mezõnyben.természetes,hogy ilyenkor felnagyítódnak a hibáik,mert ha nem tudunk egy kibaszott gólt rúgni akkor bármilyen hiba végzetes.akinek van hozzá kedve nézze meg pl milyen csapatokkal vagyunk egy szinten a rúgott gólok tekintetében a bl-ben...

mindegy leszarom,majd lesz valahogy

forzajuve5
mit mondtam. Ferrara le is nyilatkozta, hogy mennyire keményen próbálkoztunk az egyenlítésért, de sajnos ez egy szerencsétlen délután volt bla bla bla

zsolt515
Hát ilyen játék bizony nem lesz elég a Bayern ellen! Én régóta juve drukker vagyok de az utóbbi években nem mutatott vmi sokat a csapat! Remélem a szezon második felében jók leszünk és meglesz a Seria A Vagy egy Bl döntõ sem lenne rossz! De ez van ezt kell szeretni!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Breki33
Ferrara -nak még két meccse van bizonyítani aztán pá

Úgy halottam Tiago-t el akarjuk adni és többek között abból a pénzbõl is a védelmet erõsíteni.
Zsolti9014
én kész vagyok. azért ezeket a meccseket hozni kellene, nem azt mondom, egy-egy X becsúszik néha, nade azért 2-0-ás vereség... azért a Cagliari mégiscsak Cagliari, akárhogyan is játsszanak.

Hajrá Magyarország!

Breki33
pápá

forzajuve5
Csövessel sikerült jó ráéreznünk 😄.
nem sok olyan edzõ van most szabadon aki jó is, de mindenképpen most kellene váltani ha a bl-ben tovább akarunk jutni. Scudettóval meg elment a hajó végleg. persze majd most lenyilatkozzák, hogy hullámvölgy meg a többi faszság, ja és a 8 pont még nem olyan sok a szezonnak ebben a szakaszában....
de ez van ahol egy francia az elnök, egy tapasztalatlan szerencsétlen intézi az átigazolásokat

a legjobb az egészben, hogy egyáltalán nem vagyok ideges. talán annak köszönhetõ mert a 20 percben befejeztem a meccs nézését, pedig még a minõség is jó volt a bet365-nél

Fabio Capello
Fájdalmas hogy a minimum tucatnyi helyzetbõl még csak becsületgólra se futotta, simán nyernünk kellett volna, de a hátsó sor különösen brillírozott ma hibák terén.

Talán jót tenne Ferrarának ha elkezdené félteni az állását, mert az utóbbi meccsek teljesítménye elég kérdéses...

WuFraZselic
lol

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kaplan
Egész egyszerûen szánalmasak vagyunk. Valamit kezdjen most már magával Ciro..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

2-0:S:S hát sikerült a hétközi játékot alul múlni idén is marad a 2. helyért való küzdelem azt csak mellesleg teszem hozzá a bordeaux meccs után azt mondták hogy az idén 3 legfontosabb meccse jön és papiron ez a meccs volt a legkönnyebb hát meglátjuk mi lesz az inter és bayern ellen
Trunks
Legalább nem látjuk rózsaszínben a világot. Ennyit tudunk, nem lesz itt scudetto.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Kapitális védelmi hiba és 2-0...

No comment.

Breki33
mocskos mázlis inter

Gilardino elõtte mit hagyott ki aztán kapnak egy szokásos 11-est......
Fabio Capello
Tiago - Sissoko, a helyzeteink megvannak csak iszonyú erõtlenek :/

Fabio Capello
Giovinco-Molinaro csere

Trunks
Köszi, a Betfair jól mûködik. Kár, hogy Amauri tényleg lesrõl fejelte be.

Amici di nessuno...

forzajuve5
20 percig bírtam nézni. az alatt nem volt egy támadásunk, csak a sok eladott labdta, a védelem totál zavarban. így most meg sem lepõdök, hogy vezet az ellenfél

vezet a cagliari szinte már meg se lepõdõk:S:S
banok
klikk
gyorsan regelj be betfair.com-ra ingyenes

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Trunks
Streamet tud vki?

Amici di nessuno...

forzajuve5
dettó ugyanezt gondolom. ma kikapunk ahogyan illik, és majd inter ellenit hozzuk.

bár ha a Fio tudja hozni a bl formáját akkor baj nem lehet

9csöves9
de tudnám értékelni ha a lilák csennének pár pontot ma,mi meg behúznánk valahogy a Cagliarit.mondjuk van egy olyan érzésem,hogy pont fordítva lesz...

forzajuve5
Amauri a kerettel van és teljesen egészséges. mégsem volt olyan súlyos a sérülés. viszont nem edzett egész héten, így kérdéses a játéka

forzajuve5
Gigi egész õszinte nyilatkozatokat ad mostanában. Nekem az jön ki a legtöbbõl, hogy nincs megelégedve a helyzettel, de amire jobban felgyeltem az, hogy mintha Ferraraval igencsak rossz lenne a viszonyuk.
Még egy jó nagy belsõ ellentét hiányozna most nekünk.

9csöves9
magunkkal kell foglalkozni,ha egy x-t nem bírunk kihozni hazai pályán akkor nem is érdemlünk semmit.játszhat akár náluk Ribery,Robben,Beckenbauer vagy Jézus

amúgy megsérült Amauri,így Alex az egyedüli bevethetõ csatárunk(+Immobile).a Tuttosport azt pedzegeti hogy hasonlítani fog a helyzet a Spalletti féle Romához amiben Totti volt az ék

a kupában a Napolit kaptuk

Jó hír a Bayern München szurkolóinak: úgy tûnik, a bajor klub két legnagyobb sztárja, a jelenleg egyaránt harcképtelen Franck Ribéry és Arjen Robben is pályára léphet a Juventus elleni sorsdöntõ Bajnokok Ligája-mérkõzésen.

„Mindketten játszanak még az õszi szezonban. Robbenre már a Gladbach elleni bajnokin is számítanék. Ami Ribéryt illeti, remélem, hogy a Juventus ellen pályára léphet" – nyilatkozta a Bayern vezetõedzõje, Louis van Gaal a bajorok pénteki edzése után.

A Borussia Mönchengladbach elleni bajnokit december 4-én rendezik, a Juventus elleni BL-mérkõzésre négy nappal késõbb kerül sor – ezen a találkozón dõl el, hogy a német vagy az olasz klub jut-e tovább a sorozat legjobb 16 csapata közé.

Fasza:S
Trunks
Én egy félidõt bírtam. Szar volt a stream is, a játékunk is. Most nagy szarban vagyunk, hogy csak másodikak lehetünk. Idén sokkal durvábbak (lesznek) a csoportelsõk. Ha tovább is jutunk, sok esélyünk valszeg nem lesz ellenük. Viszont ha otthon kikapunk a még nálunk is fosabb Bayernnél, akkor tényleg kibaszottul nem érdemeljük meg a továbbjutást.

Amici di nessuno...

9csöves9
na még a 2. gól elõtt bezártam a faszba szerencsére

9csöves9
szerencsénk hogy egy pont ugyanolyan leves csapat az ellenfelünk a 2. helyért mint mi

Csacsi
Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom. De inkább ne is jussunk tovább. Nem érdemelnénk meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
királyság. eddig csak az olasz bajnokságban égtünk, de mostmár egész európa elõtt

9csöves9
60. perctõl látom,nagyon ratyi

a lényegen nem változtat,nem szabad kikapni a Bauern ellen

forzajuve5
mutatták közelrõl a csapatot amikor jöttek ki félidõ után. látszott az arcokon hogy ma itt nem nyerünk

forzajuve5
meglepõ módon vesztésre állunk

forzajuve5
Alexnek nem fekszik ez a középpálya bal széle. ha tetszik ha nem ott Sebának kell játszani

Csacsi
Nah eddig konkrétan SZAROK vagyunk.Három embert tudnék kiemelni. Chiellini, Cacares, és Buffon. A többiek semmit nem csinálnak. Ennyire kedvtelenül...és tûz nélkül játszani már rég láttam a csapatot 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
támadás nélkül nincs gól...ilyen védekezéssel viszont lesz kapott gól.
a már kifaragott Gigi szobrot meg el kellene kezdeni bevonni arannyal

james69holden
nagy "0" eddig a játékunk, középpályánk átjáróház...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
nálam persze meg is állt...minden meccs megy csak ez nem

Bandee1987
jaja, 4 külön streamet adnak a digisport.hu-n, attól függõen hogy melyik mérközést választjátok, gondolom nem mindhez lesz kommentátor, dehát ki tudja.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

forzajuve5
annak a meccsnek vége. és most lehet választani mit akarsz nézni. már megy is az adás jó minõségben

Csacsi
Hát de ott nem a wolfsburg meccset adják?

forzajuve5
közben találtam mégvalamit. regisztráljatok a digisport.hu oldalon, mert ott adni fogják a meccset

forzajuve5
Egy kupac aztán még1

érdemes azokkal próbálkozni amik programmal mûködnek. ha azok nincsenek telepítve akkor még meccs elõtt tedd meg (sopcast,tvants,tvuplayer)

persze aki tud még az linkeljen, én átalában ezeken szoktam találni.
bár van egy olyan érzésem, hogy megint egy csomót szívunk mire lesz egy értelmes

valaki streamet tud-é?>D

psnid HaTeBeKa

9csöves9
Gourcuff nem játszik ma ellenünk,a mi kezdõnk meg köbö ugyanaz lesz mint hétvégén.szerintem valahogy bemákoljuk a meccset

Maicon 2 meccses eltiltást kapott,így kihagyja a derbit