Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A többivel viszont abszolút egyetértek.
#27080: simán nyerni kellett volna?csak elképzelés nélkül gyömöszöltük elõre a labdát,taktikának az ég világon semmi nyoma.az ilyen meccseket szoktuk hozni egyéni villanásokkal,na de nálunk per pillanat az sincs
annyira nem húztam fel magam,mert számítottam erre is.sõt egy jó ideje minden nyomorult szar csapat ellen is számítok rá.semmi esélyt nem látok hogy megverjük az Intert,de ha be is következne akkor sem tudnék õszintén örülni neki
egyáltalán nem a védelem hibája,hogy kibaszottul szarok vagyunk támadásban meg a mezõnyben.természetes,hogy ilyenkor felnagyítódnak a hibáik,mert ha nem tudunk egy kibaszott gólt rúgni akkor bármilyen hiba végzetes.akinek van hozzá kedve nézze meg pl milyen csapatokkal vagyunk egy szinten a rúgott gólok tekintetében a bl-ben...
mindegy leszarom,majd lesz valahogy
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Úgy halottam Tiago-t el akarjuk adni és többek között abból a pénzbõl is a védelmet erõsíteni.
Hajrá Magyarország!
nem sok olyan edzõ van most szabadon aki jó is, de mindenképpen most kellene váltani ha a bl-ben tovább akarunk jutni. Scudettóval meg elment a hajó végleg. persze majd most lenyilatkozzák, hogy hullámvölgy meg a többi faszság, ja és a 8 pont még nem olyan sok a szezonnak ebben a szakaszában....
de ez van ahol egy francia az elnök, egy tapasztalatlan szerencsétlen intézi az átigazolásokat
a legjobb az egészben, hogy egyáltalán nem vagyok ideges. talán annak köszönhetõ mert a 20 percben befejeztem a meccs nézését, pedig még a minõség is jó volt a bet365-nél
Talán jót tenne Ferrarának ha elkezdené félteni az állását, mert az utóbbi meccsek teljesítménye elég kérdéses...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
gyorsan regelj be betfair.com-ra ingyenes
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
bár ha a Fio tudja hozni a bl formáját akkor baj nem lehet
Még egy jó nagy belsõ ellentét hiányozna most nekünk.
amúgy megsérült Amauri,így Alex az egyedüli bevethetõ csatárunk(+Immobile).a Tuttosport azt pedzegeti hogy hasonlítani fog a helyzet a Spalletti féle Romához amiben Totti volt az ék
a kupában a Napolit kaptuk
„Mindketten játszanak még az õszi szezonban. Robbenre már a Gladbach elleni bajnokin is számítanék. Ami Ribéryt illeti, remélem, hogy a Juventus ellen pályára léphet" – nyilatkozta a Bayern vezetõedzõje, Louis van Gaal a bajorok pénteki edzése után.
A Borussia Mönchengladbach elleni bajnokit december 4-én rendezik, a Juventus elleni BL-mérkõzésre négy nappal késõbb kerül sor – ezen a találkozón dõl el, hogy a német vagy az olasz klub jut-e tovább a sorozat legjobb 16 csapata közé.
Fasza:S
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a lényegen nem változtat,nem szabad kikapni a Bauern ellen
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a már kifaragott Gigi szobrot meg el kellene kezdeni bevonni arannyal
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
érdemes azokkal próbálkozni amik programmal mûködnek. ha azok nincsenek telepítve akkor még meccs elõtt tedd meg (sopcast,tvants,tvuplayer)
persze aki tud még az linkeljen, én átalában ezeken szoktam találni.
bár van egy olyan érzésem, hogy megint egy csomót szívunk mire lesz egy értelmes
psnid HaTeBeKa