44078
-
#30898 Stream vki? :) -
#30897 krasic a tietek elvileg -
#30896 nem hinném. ugyanaz lesz a kezdő mint az előző EL meccsen. nem szeret változatni Del Neri, sőt még meccs közben sem szívesen nyúl bele a csapatba -
#30895 Remélem Alex a kezdőbe lesz. Szükség lesz az ő rutinjára és tudására. -
#30894 "kurva nagy vicc az egész ami itt folyik megint ezen a nyáron :("
Sajnos én is hasonló véleményen vagyok.
Akiket eddig igazoltunk kisebb csapatban meghatározó emberek voltak,de a Juventus nem egy középcsapat,itt eredmények kellenek!
Egyetlen olyan játékos sem jött hozzánk ebben az átigazolási időszakban,akire azt mondtam volna,hogy Igen ő kell nekünk.
Nagyon szűkös a pad,igazából csereként nem látok bevethető minőségi játékost.(maximum csatárposzton)
A 2 "normálisabb" csereemberünket(Poulsen,Tiago) eladtuk,aminek örültem is,mert egyikük sem győzött meg abban,hogy egy Juventusban a helyük,de pótlásukra senkit nem igazoltunk.
-
#30893 sajnos teljes mértékben egyet kell értenem.
ráadásul itt már nem is az a baj, hogy nem nyerünk semmit, hanem hogy nincs játékunk, nincs elképzelésünk... -
#30892 azt se értem miért nem lépi már meg egyik olasz csapat sem azt, hogy ez 100%-ig támadó szellemű csapatot rak össze, mondjuk egy olyan szerkezetűt mint a Barcelona. várják a nagy csodát és megváltást a szövetségnél is, de ha így folytatják akkor buknak a bl és el helyek, a válogatott nem fog feléledni.
én már lemondtam arról, hogy Marotta csodát tesz. semmi jel nem utal rá. sikerült jól befürödnünk vele is. van egy elnökünk akinek nagyon örültem mikor kinevezték a neve miatt, de egyelőre nem látom a tüzet benne, lehet butaság volt ebben a helyzetben kinevezni. van egy sportigazgatónk, aki azt a kevés pénzt is ami volt olyan játéksokra költötte akikkel kínszenvedés árán talán elérhet egy bl indulást jelentő helyet a csapat. van egy edzőnk aki szintén lutri mivel nem nyert még semmit, volt pár jobb szezonja és kész, valamint nem akarja ő se az írásom elején említett újítást. bele van szürkülve az olasz fociba.
végezetül pedig van egy olyan keretünk ami tele van hiányosságokkal. nagy szükség lesz a kimagasló egyéni teljesítményekre ha el akarunk érni valamit.
ennyire pesszimistán szezonkezdetet én még nem vártam... :( -
#30891 Ja, bocs hogy két üziben írom, de közben eszembe jutott még: szóval Marotta érkezésével, és a beígért - mostmár szerintem is igencsak kamu - 80 milliós átigazolási kerettel én kisebbfajta csodákat vártam. Elkeserítő, hogy pl. a City kiket tud megvenni, mert van pénzük. De ez csak egy dolog, én nem szeretném, ha a Juve így vagdalkozna 20 millákkal, ha lenne miből költeni, akkor sem. Ellenben igazán jó játékosokkal csak elvétve hoznak minket egyáltalán hírbe, ráadásul annak a fele is csak Tuttosport. Tudom én, hogy válság, meg hogy az olasz bajnokság sem ott tart ahol mondjuk 10 éve, vagy 5 éve, de akkor is. A Genoa meg tud igazolni? És ez csak egy példa a sok közül.
Marotta meg ha igazán nagy igazolás akar lenni számunkra, akkor takarodjon befelé a pályára mondjuk középhátvéd posztra, vagy balra, mert nekünk oda ember kell!
(persze ha végül jól zárul a nyár, akkor ezért elnézést tőle) -
#30890 az a baj azzal az egy héttel, hogy ha jön is valaki, azt utána nagyon rövid idő alatt kellene beépíteni a csapatba, ha teljesítményt is akarunk. -
#30889 az inter bekaphatja :).
nyugi van még több mint egy hetünk, és ne felejtsd el, hogy nálunk van a nyár legnagyobb igazolása Marotta személyében... kurva nagy vicc az egész ami itt folyik megint ezen a nyáron :(
a ma esti meccset nem adja a tv, de biztos lesznek jó streamek.
Csöves: ne felejts el integetni nekünk! :D -
#30888 Diego az olasz lapok szerint megint marad, Dzeko három napig még kérdéses, Krasics nagyon közel, stb. stb.
Viszont az Inter Búrdisznót meg 15-öt adna Marchisióért (csak halkan jegyzem meg hogy mennyenek a kurvaannyukba).
Sajnos nagyon fogy az idő, a végén már nem is jön senki... :( -
#30887 egész jól halad a stadionépítés a kép alapján
-
#30886 csak én látom ebben az iróniát? :) -
#30885 Nem hiszem, hogy itt pados lenne, a "Diego pótlékot" azért írtam, mert hasonló kvalitásokkal rendelkeznek. De már mindegy, mert nyilatkozta, hogy nem akar távozni Madridból. -
#30884 Némileg meglepő hír, hogy a Tottenham Hotspurtól a bonyolult személyiségű Jermaine Jenas kölcsönbe a Juvéhez kerülhet, de a „zebrák" egyébként is nagyon ügyesen mozognak mostanában a transzferpiacon, például Diegót alkalomadtán a laziós Cristian Ledesmával pótolnák. Az egykoron még sokkal többre taksált svéd középpályás, Albin Ekdal fele játékjoga a Bolognához került 2.4 millióért (bár, jobban meggondolva, ezek szerint még ma is nagyra értékelik), a Sampdoria-ígéret Andrea Poli viszont éppen őt válthatja a keretben. Jót nevetett a Hamburg sportigazgatója, Bastian Reinhardt, amikor Eljero Eliáért 12 millió eurót ajánlott a Juve, majd miután beszélt felettesével, egy udvarias hangú elutasító levelet fogalmazott meg. -
#30883 persze,VdV elmegy a Realból,hogy aztán kevesebb pénzért padozzon,csak egy másik csapatban? :D -
#30882 Semmi:D -
#30881 és ebből szerinted mennyi fog megvalósulni?:D -
#30880 Özilt szerzőtette a "Rejál", így viszont kérdéses VdV sorsa. El kellene hozni, amolyan Diego helyettesnek, meg ugye Krasicsot és egy bal védőt. -
#30879 igen, ez azt jelenti, közben én is néztem ugyanitt :D -
#30878 Vertrag dort: bis 30.06.2012
Ha ez azt jelenti? -
#30877 de amúgy nagyon értelmes húzás volt nekünk is ezer évre aláíratni a szerződését. 2012-ben jár le? -
#30876 kölcsönvételért 500.000 eurót fizetett a madridi klub, tehát nem végleg igazolta le a 29 éves játékost, akire nincs elővételi joguk sem. -
#30875 én is hasonlóra gondoltam. így is benne lesz tuti legalább 1 milliónkba -
#30874 Szerintem 1 részét biztos, mert a fizetésben nem tudtak megegyezni a Madriddal. -
#30873 Tiagot újra kölcsönadtuk madridba. elég idegesítő, hogy nem tudtunk pénzt csinálni belőle, de így legalább a fizetését nem mi álljuk (vagy igen?) -
Csörcsike #30872 Annak örülök, hogy Diego marad a csapatnál, mert szerintem igazán nagy veszteség lett volna ha távozik. Nem is tudom kivel tudták volna pótolni azt az űrt amit maga után hagyott volna szerintem leginkább senkivel. -
#30871 ez tényleg kicsit erős :D -
#30870 Juventus
Season Expectations: Scudetto
Nem akarok pesszimistának tűnni, de: ja, persze...
EZ PEDIG Vlado Borozan véleménye a Mercatóról. Ő többek közt Krasics ügynöke. -
#30869 ez megint csak egy idegesítő parasztvakító nyilatkozat. eddig nem tudta normálisan összehozni az igazolásokat akkor már ne várjon csodát. felkészülési időszak végén vagyunk, valahol már mennek a bajnoki meccsek is, és ilyenkor már senki se adja el szívesen a kezdőjátékosait.
goal.com összegyűjtötte az eddigi Seria A játékosmozgásokat. az mindenképpen fura, hogy egyik nagycsapat se törte agyon magát az átigazolási piacon. egyedül a Genoa magaslik ki a mezőnyből e téren -
#30868 Giuseppe Marotta, a Juventus általános igazgatója a Mediasetnek nyilatkozott.
"Az átigazolási időszak kényes szakaszában vagyunk, mindenképpen előnyös lépéseket kell tennünk. Jelenleg annyit mondhatok, hogy megpróbáljuk a legjobbat nyújtani, hogy minőségi játékosokat hozzunk a klubhoz, a lehető legjobb embereket próbáljuk Liugi Delneri keze alá adni. Hogy Diego Németországba szerződik-e? Ezek még csak pletykák, természetesen iránta is érdeklődnek néhányan, csakúgy mint más játékosaink iránt. Igyekszünk megfelelően kiértékelni a helyzetet. Jelenleg nincs semmi konkrétum, majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. A legjobbat akarjuk a Juve számára."
A Juventusszal kapcsolatos hír még, hogy a klub ajánlatot tehet a Laziónak a 27 esztendős Cristian Ledesma játékjogáért, aki a középpálya közepén bővítené a Zebrák lehetőségeit, miután Christian Poulsen a Liverpoolhoz igazolt. Ledesmát talán még a Lazio sem marasztalná túl hevesen, hiszen posztjára szerződtették a brazil Hernanest.
Ezalatt - úgy tűnik - már kútba esett az üzlet a Juventus és a Birmingham City együttesei között, melynek tárgya Mauro Camoranesi játékjoga lett volna. A megegyezést adóproblémák hátráltatták. Ugyanakkor Camoranesi további három klub érdeklődését felkeltette: az Olympique Marseille, a Paris Saint-Germain, valamint az Olimpiakosz Pireusz is bejelentkezett az argentin-olasz szélsőért.
----------------------------------------------------------------------------------
Sok duma, kevés idő. -
#30867 Bastos jó játékos, de elég nagy a hype körülötte azért. -
#30866 Igazad van, csupán a pénzhiány miatt említettem, valamint én a támadásépítésben is látok problémákat, Krasic lassan maga fizetné ki a vételárát, illene már elhozni, Ledesmáért meg apró pénzt fizetnénk, szóval meg lehetne oldani az általam felvázolt helyzetet. -
#30865 de bastos pl kurvára nem bal védő :D csak dunga volt nagyon okos -
#30864 talán egy bal védő??? az a legfontosabb poszt ahova most igazolni kellene, a többi eltörpül mellette :) -
#30863 Diego maradjon, Dzeko (még) nem kell, Ledesma Krasic jöhet, meg talán egy bal oldali védő.
Nem kell itt szarakodni. -
#30862 A Corriere dello Sport a Juventus pálfordulását emeli ki: a torinóiak ultimátumot adtak a Wolfsburgnak, hogy vagy viszik Diegót, és adják cserébe az elvágyódó Edin Dzekót, vagy elfogadják a 18 millió eurós ajánlatot a bosnyák csatárért.
A Tuttosport szerint a Juventus megkezdte a Lazio ostromát Ledesmáért: első körben 6 millió eurót ajánlanak a középpályásért. Diego szerintük is a Wolfsburgba mehet - de csak akkor, ha elegendő pénzt kap érte a torinói csapat, hogy megszerezhesse Bastost a Lyontól… -
#30861 Jelenleg Diegoban és Amauriban (!!) látom a legjobban az akaratot. -
#30860 Diego most nyilatkozott egy olyat, hogy a Milan ellen a Juventusban szerzett gólja csak a kezdet, még lőni akar jópárat a szezonban :). ez azért bíztató. én már elkönyveltem magamban, hogy nem fog elmenni -
#30859 a részletfizetésben ismét csak igazad lehet.
viszont a múltkor nem tudom, hogy itt, vagy az olaszfocisban írták, hogy a németeknél mostanában van pénz, a Farkasok pedig a VW-gyár jóvoltából sz.rásig vannak zsetonnal. Bár azért 30 milla nekik is 30 milla.