Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Én azt vettem észre nálatok az évek során hogy a juvenak volt egy juve szíve vagy hogy mondjam ami miatt hoztátok a meccseket még ha 1:0-ra is de valami volt hogy mindig nyertetek és ez a vezetõség miatt teljesen eltûnt szinte azért szenvedtek most, ha Hiddink jönne õ biztos hogy javítana ezen nem hiába az egyik legjobb edzõ, de szerintem nálunk Moratti már rég kibaszta volna az edzõt ezek után, csak gondolom mive Ferrara nagy juves volt nem nagyon merik piszkálni úgy mond, lehet nálunk de rúgnák ki Zanettit ha õ lenne az edzõ hisz õ egy jelkép!
Ferraranak egy edzõ mellet kellet volna tanulnia még 1-2 évet és esetleg utána kinevezni, nem is értem hogy gondolták hogy kineveznek egy teljesen tapasztalatlan edzõt és majd scudetto meg bl. Sokan azt mondták hogy majd ösztönzi a játékosokat, hát ez nem igazán jött be. Nincs olyan csatárotok mint anno Trezeguet mikor formában volt, Diego nem hozza a várt formát, nincs ötlet a játékba mint nálunk irányító nélkül. De Diego helyére meg luxus lenne hozni új embert, szóval elég nehéz helyzet alakult ki nálatok, de szerintem az elsõ lépés mindenképpen Hiddink lenne, ha évi 10 m euro, akkor is mindenképpen kellene nektek. Bajnoki cím már elment ez szinte biztos, de 2. hely meglehet még, mert a milannal ha vki megsérül úgy is elvesznek.

én így látom kívülrõl!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
nem terveztem amúgy hogy valakit külön kiemelek ebbõl a szégyenbõl,de aztán mégis.Amauri.bazmeg.ez mi a szart csinál?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9

9csöves9
még nem írt alá,ezért be lehetett nevezni.hatalmas baromság volt ez is,de hát ez megy most.most még attól is lehet fosni,hogy ezek a majmok itt tartják Poulsen sérülése miatt...

9csöves9
inkább nem írok semmit,úgyis mindenki ugyanazt érzi szerintem...
a legnagyobb vicc az,hogy ez a Milan úgy nyert 3-0-ra,hogy pl a Ranieri féle csapat ugyanúgy hazazavarta volna õket mint tavaly,ha nem jobban.
Ciro bazmeg,a saját szobrodat döntögeted keményen...

szerdán Napoli,ha nem történik valami,búcsúzunk az olasz kupától is.lehet nem is baj,hogy kiestünk a béelbõl,legalább megérezzük az EL légkörét,szükség lesz rá jövõre

"La vittoria é del forte che ha fede"

Grove4
Tudja vki,hogy mit keresett a padon Tiago?(Ha jól láttam õ volt ott.)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Forza Italia
Reggelt. Juventus szurkolóként nagyon nagy fájt a tegnapi meccs. Nem azért mert kikaptunk hanem azért ahogy. Ki lehet kapni, de nem úgy h semmit se csinálunk. A játékosokra valaki ránézett azt vette le h nem is akarnak õk focizni. Egyszerûen minden lelkesedés, küzdés, hajtás, erõnlét minden hiányzott. A taktika meg egy fos. 1 csatárral játszunk aki Amauri. Olyan csatár aki isten tudja mikor lõtt gólt mostanában. Ezt így nem lehet csinálni. Szerettem Ferrarat mikor játékos volt jó is volt, de edzõnek nulla. Nem tudja motiválni a csapatot. Ezért is mondják h Mourinho nagy edzõ mert õ a pálya szélérõl is leordítja a játékosai fejét és belehajtja õket a gyõzelembe míg Ferrara végignézi holt nyugodtan a meccset. Így nem lehet. Ez a bajnokság már elúszott. De egy rutinos és jó edzõvel (Hidding) a 2. hely meglehet. Nyáron pedig JUVENTUSHOZ méltó játékosokat kell hozni olyanokat akik képesek a pályán szívüket lelküket kiadni a Juventusért.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Ahhoz képest hogy én Ferrara helyében sírva borulnék le minden Juve-szurkoló elé mielõtt a székházba érve benyújtom a lemondásomat,..

Az AC Milan elleni kínos, hazai 3–0-s vereség után sem mond le Ciro Ferrara, a Juventus labdarúgócsapatának vezetõedzõje – de elfogadja a vezetõk döntését, ha úgy határoznak, hogy mennie kell.

„Három gólt kaptunk rögzített szituációkból, elõjött ismét az egyik gyengeségünk. Nem volt erõnk visszakapaszkodni, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Nem hiszem, hogy veszélyben lenne a munkám, arra koncentrálok, hogy ki tudjunk kerülni a gödörbõl" – mondta.

„Más kérdés, hogy a nagy döntéseket a vezetõk hozzák meg. Én mindent megpróbálok, nem hagyom el a csapatot, nem adom fel. Nagyon sajnálom a szurkolóinkat és megértem a csalódottságukat" – tette hozzá.

Wow...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
bithumenrõl egy abszolút helytálló és igaz hozzászólás:

#974298 fms**** 2010-01-10 23:25:17 (6 perce) -
a juventus alázta meg a JUVENTUST

------

I totally agree.

Fabio Capello
Nagyon remélem hogy Bettega Tiago után a vezetõséget is rendberakja... Hihetetlen hogy amióta õ visszajött, egy hét alatt több pozitív dolog történt, mint az elmúlt két évben összesen... Még tart az átigazolási szezon, ha összedobna valami ütõs transzfert, vagy akár csak sikerülne eltüntetni a hulladékot a csapatból, már optimistább lennék a jövõt illetõleg.

james69holden
végignéztem, bár ne tettem volna!
nem tudok mit írni olyan dühös vagyok...
amíg Ferrara irányítja a csapatot, több meccset nem fogok megnézni az fix

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gercse
nincs mit írni...ez megy meccsek óta...

cassoneitaly
SZÉGYEN!!! FERRARA TAKARODJ!

<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#falbav>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ForzaInter
Teljes joggal amugy.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Az ultrák már felgyújtották a szektorukat, ahogy látom már drapikat is felszedték, lehet nagy balhét csinálnak meccs után.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
szerintem Melo (ha még pályán van)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mor3llo
Ez már szégyen...
Esküszöm sajnállak Titeket:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
Asszem én most szépen kikapcsolom a tévét, lefekszem aludni, és elfelejtem ezt a meccset... ismét egy kurvanagy luft, ki volt ez a szerencsétlen?

WuFraZselic
ezt nem értem én se. nálunk Zanetti kihagyhatatlan, pedig aztán õ sem mai játékos, és rendre a csapat legstabilabb pontja... DP minimum egy teljes 2. félidõ járni rendszeresen, de inkább kezdõbe. mert tényleg rossz nézni a csatáraitok szerencsétlenkedéseit =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Na de érted, DP itt játszik mostmár lassan több mint húsz éve, átélt sokmindent, kizárástól kezdve gyenge szezonokig, de soha nem merült fel benne, hogy eligazoljon. Most meg ott tartunk, hogy lehet hogy a következõ szezont már Beckham mellett kezdi az LA Galaxyban...

No comment, ez is nyilvánvalóan Ferrarát jellemzi, hogy jobban preferál két totál impotens szerencsétlent elõl, mint egy öregebb viszont életveszélyes Del Pierot

Trunks
Szar az egész csapat, sérüléshullám és Ferrara is balfasz. Hogy lehet DP-t ennyit jegelni? Seba se játszik egyáltalán, mostmár tényleg el kell küldeni Cirót.

Amici di nessuno...

ForzaInter
Hát amit csináltok az szánalmas, és ezt nem flémkeltésbõl írom, egy ilyen fontosságú meccsen így játszani, Ferrara alkalmatlan.

Yo, Bitch!

Trunks
Két ekkora máker gólt, te jó ég... Jobbak voltak, nem vitás, de miért ilyen gólokkal kell kikapnunk???

Amici di nessuno...

WuFraZselic
na baszki, ez sem lesz döntetlen =/

Fabio Capello
Ronaldinho, 0-2

Ismét égünk hazai pályán, a játék egy nagy NULLA, Ferrarának meg remélem már be van csomagolva a bõröndbe, mert én úgy dobnám ki, hogy a lába nem éri a földet...

szerk: Ráadásul öngól, no comment,...

Kaplan
Ciao Ciro...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

WuFraZselic
vicc...
egy Del Piero kalibernek simán a kezdõben a helye, pláne ilyen impotens amauri stb helyett...

Fabio Capello
Poulsen -> De Ceglie

Fabio Capello
Salihamidzic -> Alessandro Del Piero

De miért nem félidõben, mit várt Ferrara?

szerk: most hallom, 168 percet játszott AZ EGÉSZ SZEZONBAN EDDIG????!!

néztük volna inkább Sissokóékat, 4:0-ról egyenlítettek
ForzaInter
kapjátok már magatokat össze!😄

Yo, Bitch!

forzajuve5
aláírja a halálos ítéletét 😊

ha valaki tud képet Camoról abban a sapkában amiben mutatták akkor az jöhet 😄

Fabio Capello
És nem cserélünk?? Még csak nem is melegít DP? No comment, Ferrara már megint mitcsinál??

Csacsi
Nah azért hozzuk a szokásos formánkant 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

pont ezért lekvár az egész :S
Kaplan
Eléggé szégyenlem magamat, hogy a játékunk a favágásban merül ki.. Ennél azért többet kéne mutatni, úgy érzem lassan Cironak búcsút kell mondani.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
nem tudom mennyire érdemes végignézni a második félidõt. nem sok reménnyel ültem le megnézni a meccset, de ez azért már mindent felülmúl.
egyetlen magyarázatom még mindig az, hogy a csapat edzõt akar buktatni. a vezetõségnek is be kellene látni végre és lépni ez ügyben

LasCar16
nekem csak annyi bajom van a meccsel, h ti ilyen kezdõvel nem tudtok "játszani", mi meg nem vállalunk be semmit szinte, be is álltunk bekkelni

#acm

Trunks
Istenem de szarok vagyunk. Mostmár tényleg menjen Ferrara. Viszont a Milan játéka is nagy csalódás, semmit nem csináltak az egész félidõben, aztán bemákoltak egy gólt. Ha nem velünk játszanánk, már hátrányban lennének...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Szánalmas elsõ félidõ, favágáson kívül kb semmit nem csináltunk, persze ilyen kerettel.... Mindenesetre nagyon össze kell szedni magunkat, és ajánlom hogy DP-t becserélje Ciro...

Fabio Capello
hja, helyettem.... 😄

Azt írtam, hogy elmehet a jó büdösbe Melo, hogy ekkora luftot rúgott...

forzajuve5
valaki helyett az én kommentem be mégegyszer. sorry

forzajuve5
nem mondom ki hogy Melo mit csinálhat az anyukájával

Melot minimum pofán kéne vágnia Manningernek -.-
Christiansen
uhh ez tényleg gyengus 😮

Fabio Capello
köszi 😊

forzajuve5
Várhidinek is ez a legelsõ észrevétele...

banok
20.45 Sport2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
mikor kezdünk/adja valami csatorna?

9csöves9
nem nagyon találok értelmes választ arra miért nem kerül Alex a csapatba.az egész csapat retek hozzáállása is nagyban függ az õ hiányától ebben biztos vagyok.lement a bajnokság fele és eddig játszott 280 kibaszott percet...

13 Manninger – 21 Grygera 5 Cannavaro 3 Chiellini 6 Grosso - 7 Salihamidzic 4 Felipe Melo 18 Poulsen 8 Marchisio - 28 Diego - 11 Amauri