Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferraranak egy edzõ mellet kellet volna tanulnia még 1-2 évet és esetleg utána kinevezni, nem is értem hogy gondolták hogy kineveznek egy teljesen tapasztalatlan edzõt és majd scudetto meg bl. Sokan azt mondták hogy majd ösztönzi a játékosokat, hát ez nem igazán jött be. Nincs olyan csatárotok mint anno Trezeguet mikor formában volt, Diego nem hozza a várt formát, nincs ötlet a játékba mint nálunk irányító nélkül. De Diego helyére meg luxus lenne hozni új embert, szóval elég nehéz helyzet alakult ki nálatok, de szerintem az elsõ lépés mindenképpen Hiddink lenne, ha évi 10 m euro, akkor is mindenképpen kellene nektek. Bajnoki cím már elment ez szinte biztos, de 2. hely meglehet még, mert a milannal ha vki megsérül úgy is elvesznek.
én így látom kívülrõl!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a legnagyobb vicc az,hogy ez a Milan úgy nyert 3-0-ra,hogy pl a Ranieri féle csapat ugyanúgy hazazavarta volna õket mint tavaly,ha nem jobban.
Ciro bazmeg,a saját szobrodat döntögeted keményen...
szerdán Napoli,ha nem történik valami,búcsúzunk az olasz kupától is.lehet nem is baj,hogy kiestünk a béelbõl,legalább megérezzük az EL légkörét,szükség lesz rá jövõre
"La vittoria é del forte che ha fede"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az AC Milan elleni kínos, hazai 3–0-s vereség után sem mond le Ciro Ferrara, a Juventus labdarúgócsapatának vezetõedzõje – de elfogadja a vezetõk döntését, ha úgy határoznak, hogy mennie kell.
„Három gólt kaptunk rögzített szituációkból, elõjött ismét az egyik gyengeségünk. Nem volt erõnk visszakapaszkodni, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Nem hiszem, hogy veszélyben lenne a munkám, arra koncentrálok, hogy ki tudjunk kerülni a gödörbõl" – mondta.
„Más kérdés, hogy a nagy döntéseket a vezetõk hozzák meg. Én mindent megpróbálok, nem hagyom el a csapatot, nem adom fel. Nagyon sajnálom a szurkolóinkat és megértem a csalódottságukat" – tette hozzá.
Wow...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
#974298 fms****
a juventus alázta meg a JUVENTUST
------
I totally agree.
nem tudok mit írni olyan dühös vagyok...
amíg Ferrara irányítja a csapatot, több meccset nem fogok megnézni az fix
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Esküszöm sajnállak Titeket:S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
No comment, ez is nyilvánvalóan Ferrarát jellemzi, hogy jobban preferál két totál impotens szerencsétlent elõl, mint egy öregebb viszont életveszélyes Del Pierot
Amici di nessuno...
Yo, Bitch!
Amici di nessuno...
Ismét égünk hazai pályán, a játék egy nagy NULLA, Ferrarának meg remélem már be van csomagolva a bõröndbe, mert én úgy dobnám ki, hogy a lába nem éri a földet...
szerk: Ráadásul öngól, no comment,...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
egy Del Piero kalibernek simán a kezdõben a helye, pláne ilyen impotens amauri stb helyett...
De miért nem félidõben, mit várt Ferrara?
szerk: most hallom, 168 percet játszott AZ EGÉSZ SZEZONBAN EDDIG????!!
ha valaki tud képet Camoról abban a sapkában amiben mutatták akkor az jöhet 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
egyetlen magyarázatom még mindig az, hogy a csapat edzõt akar buktatni. a vezetõségnek is be kellene látni végre és lépni ez ügyben
#acm
Amici di nessuno...
13 Manninger – 21 Grygera 5 Cannavaro 3 Chiellini 6 Grosso - 7 Salihamidzic 4 Felipe Melo 18 Poulsen 8 Marchisio - 28 Diego - 11 Amauri